crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Sonček, veš jaz full rada vedno kaj ročno ustvarjam, tudi z otroci od prijateljic. Pri meni se nikoli ne dolgočasijo in me imajo zaradi tega full radi. Zadnjič, ko je deževalo in nisem imela kaj počet, sem naredila novoletne okraske iz slanega testa, ker sem si zamislila letos čisto naravno novoletno smrekico. Zdaj se sušijo in ko bodo suhi jih moram še pobarvat. Sem pa te dni že nabavila material za izdelavo novoletnih voščilnic, tako da me čaka še to. Moram pa se potrudit, da končam v novembru, saj decembra itak ne bo časa za te stvari. crvicek, točno tako, decembra ne bo časa zato, drugače pa me prijetno presenečaš, tudi sama rada izdelujem novoletna darilaca in okraske, ampak sem žal ugotovila, da včasih ljzdjene cenijo tega tako, imajo raje da dobijo kaj iz trgovine, ampak saj je vseeno, bomo pa potem ko bomo svoje pikice imele(evo mene govorim v množini, pa še ene nimam)z njimi ustvarjale in jih naučile, da cenijo take stvari. eko smrekca, super ideja, samo se bojim, da bi naša kužika kar hitro snedla te okraske upam, da bova letos sploh lahko imela smrekco, da ji ne bo preveč všeč tisto binglanje in utripanje Tane, ja res je da eni ne znajo ceniti tega, zato pa sem se naučila da obdarim samo meni najdražje, ki so mojih izvirnosti vedno veseli. Glede smrekice, pa bo pri vas verjetno res zanimivo. Spomnem se, da je moji noni hodil mucek spat v jaslice in se igral z balončki. To je bilo smeha. Te živalce so res zanimive, kaj jim pade vse na misel. Ma saj so res kot majhni otroci. Pazi, enim našim prijateljem, je mali star 1,5 leta zlezel po vseh štirih kar v kučo k rotvajlerju. Resda je bil še mladiček, ma jaz nevem če bi mirno stala in se smejala, če bi bil to moj otrok.