sttj
|
MIJAVČEK,pa daj odrasti,koliko si ti stara,da tako razmišljaš in tako strašiš bodoče mamice.Jaz imam dvojčka pa sploh ni tako hudo kot praviš,ko ju boš povila,boš videla da vse zmoreš,če ju le imaš dovolj rada in razen, če seveda nista bila zaželjena.V nosečnosti pa lahko imaš probleme tudi z enim plodom,to je zelo odvisno,res pa je,da ja malo vseeno rizično.Vedno moraš pozitivno razmišljat,ne o tem kaj pa če bo tako,ne bo,ne sme bit.Vsaka nosečnost je drugačna,tudi nosečnica.Da ti povem konkretno o mojem primeru,bila sem celih 9 mesecev aktivna,nič nisem doma ležala in se sama sebi smilila,furala sem se okrog do konca pa čeprav sem že bila kot sod,14 dni pred porodom mi je umr oče,vzdržala sem vse psihične napore,ker sem vedela da nosim dva majhna sončka,ki mi pomenita vse na svetu.Celo nosečnost sem že bila sama,nisem imela nobene podpore,le prijateljic in mame,partnerja pa ni bilo,zato mi ne govorit,da to ne gre.Z tremi otroci se prav dobro znajdem in verjemi ali ne ni lepšega ko se oba stisneta k tebi in se ti nasmejeta.Vse bodoče mamice pogumno naprej, mi ki imamo dva otroka hkrati ali več smo posebaj obdarovane,smo nekaj posebnega .
< Sporočilo je popravil sttj -- 12.9.2008 16:59:34 >
|