|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
3.11.2008 21:42:09   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

itak, da mu ne bo nič...

ma, sej..... par let nazaj itak teh kapljic sploh niso dajali otrokom

To ni čisto res, ker sva jih z mami že mojemu bratu dajale, ki je 19 let star, ampak itak da mu od par dni ne bo nič. Nekatere celo začnejo šele pri 6 mesecih dajat. Res je grozno, če vidiš, da malo bitjece trpi, če mu daš kapljice.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
3.11.2008 21:45:06   
meta21
Je pa fajn, ker se pri prebujanju čedalje dlje kar sama zamoti in opazuje okolico pa z rokicami telovadi, pol ko pa pridem do nje, se pa smeje na vsa usta. To je pa tolk lepo.

Moj se tudi kar zamoti, ampak ko pa pridem do njega se pa začne na vsa usta dret. Ko hoče jest, hoče TAKOJ!!!!user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
3.11.2008 21:49:42   
amor real
To ni čisto res, ker sva jih z mami že mojemu bratu dajale, ki je 19 let star

od moje kolegice sin ima 13 let, pa jih ni imeluser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
3.11.2008 21:50:52   
amor real
V četrtek pa imam tudi jaz pregled, ma komaj zvečer ob 18.45....

jaz pa imam v ponedeljek, potem pa bova z mojim dragim provala pogledat, da niso tam spodaj kaj preveč zašili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
3.11.2008 21:56:30   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Saj res, kako pa tiste, ki samo dojite, dajete kapljice? Meni je zdravnik rekel, naj jih dam kar na žličko, samo naša bo to sigurno izpljunila, vsaj s čajem to počne.

js mu jih dajem zaenkrat na dudo, ke mu jih tut dajem postopoma, kot so mi naročili ... sva šele pri treh kapljicah, največ pa mu naj dam šest kapljic ... pol jih bom pa po žlički ... sm mu že čaj probala dat po žlički, pa ni blo panike

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
3.11.2008 21:59:40   
taja1235

meni je tudi pediatr rekla da naj zacnem z 1 pa postopoma naprej do sedem...to nej delam 14 dni in potem naprej vsak dan po sedem kaplic 1 leto...mojo zvija prib dve uri sam niso tko hudi krci se da prezivet jih dam zjutraj preden se greve dojit in potem takoj z njo v vozicek in res ni hudo...

dns sva ji pa v leklerku kupila zimske rokavicke majo tok lustne..pa niso drage majo jih pa od 2 eura naprej.. user posted image
sm hotla se kapco kupit pa nimajo nic pametnga bomo zgleda mogla se mal pocakat...

nc grem pod tud in ninat punce fajn bodte...

pa alhko nocko

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
3.11.2008 22:02:35   
Lara Croft
1 leto...... jst bom sigurno pozabljala..... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
3.11.2008 22:23:41   
arabela*
našo je zdaj tud nekaj zvijalo.Zaj sicer drema,ampak mislim,da jo bojo ti nesrečni črvički zbudiliuser posted image .
Drugače mi s krčki nimamo nikoli nekih problemov,jo pa edino zvečer grabijo tak čas,včasihuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.11.2008 22:25:05 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2508
3.11.2008 22:29:05   
arabela*
Pf

Kahlo

pogrešaneuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
3.11.2008 23:13:41   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Lara ima tudi zadaj štorkljin ugriz.... sem malo drugje čitala o tem... enim zgine prej, drugim kasnej....

Nasa ga ima tudi zadaj, pa tudi "v lasiscu" ga ima...samo ti niso vidni, bolj so vidni ti na obrazu...na nosku malo manj...na celu ima pa velikega...upam, da cim prej izgine...kar naprej me sprasujejo, od cesa ima to...pa kako je to dubla...pa zakaj to otroci dobijo...ma kot da jst vem...prou na zivce mi gredo s svojimi neumestnimi vprasanji...user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

Neposredna povezava do sporočila: 2510
3.11.2008 23:29:58   
tia
tudi jaz opažam ,da po teh ad3 kapljicah je začelo Maj zvijat,prej pa skoraj nismo vedeli kaj so krčki,le tu pa tam,sedaj pa tisto rundo ko mu jih dam samo nekaj jokca,cvili
Morem vprašati pediatrinjo ,če mu lahko napiše kaj drugo,če seveda opstaja.
Drugače je Maj tako priden dojenček,pa naj ostane tako naprej.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
4.11.2008 7:47:23   
amor real
jutrooooooo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
4.11.2008 7:49:18   
ključek
dobro jutro.................danes vam pa z Lano Nejo ponujava vsaki košček  user posted image .....................Lana Neja ima danes 2 meseca, mami pa 360 mesecev..............user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 4.11.2008 7:56:00 >

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
4.11.2008 8:22:05   
tinka25
JUTROuser posted image
Jaz se javljam po dolgem času.Prejšni teden smo se vselili v novo hišo pa do včeraj še ni bilo interneta.Z Aljažem sma super.Zdaj,ko smo v novi hiši ima tudi svojo sobo.Spi pa še vedno pri meni v spalnici.Zdaj se vam bo lahko bolj pogosto javljala.Bom potrebovala kar nekaj časa,da bom malo na tekočem z vami.Takoj,ko bom imela čas bom vas malo za nazaj prebrala.Zdaj grem pa počasi v trgovino.user posted image Bom se pa še popldan kaj javla če bo čas zdaj,ko mam večjo hišo je tudi več pospravljanja pa dela okoli hiše.user posted image Zdaj pa res grem

Tinka25

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
4.11.2008 8:28:41   
simat
lara croft, ali ja na opčinah še vedno lekarna pri vrtcu. mene zanima če se dobi v tej lekarni kapljive Mylicon Gocce za krčke, ker naši tamali res pomagajo. pa bi te prosila če boš šla v lekarno da malo povprašaš če jih imajo, pa še delovni čas če pogledaš, da ko bomo šli kupit, da ne bi šli zastonj.

(odgovor članu tinka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
4.11.2008 9:09:58   
leda
tale štorkljin ugriz. sem hotla napisat, kdaj je zginu pri ta prvi in nimam pojma. skratka ena od unih zadev, ki jo pozabiš, kot da je ni bilo. saj ne da ni bilo tovrstnih vprašanj pri ta drugi, ki ma kar tri, ampak potem je itak ratala čist pikčasta in flekasta, pa so me s tem moril...kakorkoli svetujem, da si pripravte kak dober odgovor, da se novte potem nekaj ur kasneje tolkle po čelu, zakaj se niste prej spomnle. sem glih nekje prebrala, kako popolni neznanci težijo unim, ki ne dojijo. in konc koncev, če si en stari stric privosci za zacetek zelo intimno vprasanje, a dojis in za povrh potem še kak očitek, če slučajno ne, res ne vem, zakaj ga ne bi dotična pobarala, kako pa kaj njegova prostata in kolkrat pa je šel danes na stranišče user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
4.11.2008 9:11:12   
petra1978
Dobro jutro babike.

Danes smopa malo boljše spali kot včeraj. Se je mami vsaj malo naspala. Zdaj pa Gal spet spi v maminem naročju, tako da treniram tipkanje z eno roko.

Mi pa imamo jutri 1. posvetovalnico in že komaj čakam, da vidim koliko smo zrastli in koliko smo trežki.
Danes dobim nov računalnik, tako da bom v tem tednu dala tudi kaj slikic v album, da boste lahko videle našega korenjaka. Včasih se mu tako nasmejim, kake face dela. Pa zdaj je zgubil vse laske na vrhu glave in jih ima samo še okoli. Moj user posted image  mu vedno reče, da ima frizuro kot Janša.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Lani Neji za 2 meseca im mamici za 360

Jaz se kar bojim, kako bo pri nas z temi kapljicami, ko vse pravite, kake krče imajo vaši sončki. Mi imamo že brez tega dovolj krčkov.

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
4.11.2008 9:12:58   
petra1978
in konc koncev, če si en stari stric privosci za zacetek zelo intimno vprasanje, a dojis in za povrh potem še kak očitek, če slučajno ne, res ne vem, zakaj ga ne bi dotična pobarala, kako pa kaj njegova prostata in kolkrat pa je šel danes na stranišče

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
4.11.2008 9:31:29   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2519
4.11.2008 9:32:12   
arabela*
me to you,Lana Nejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
4.11.2008 9:32:18   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

in konc koncev, če si en stari stric privosci za zacetek zelo intimno vprasanje, a dojis in za povrh potem še kak očitek, če slučajno ne, res ne vem, zakaj ga ne bi dotična pobarala, kako pa kaj njegova prostata in kolkrat pa je šel danes na stranišče

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2521
4.11.2008 9:38:01   
arabela*
naša user posted image pa je pravi jedec postala zadnje čase.Se celo dvakrat ponoči zbudi in bi papala.
Danes pa se je ob sedmih zjutraj zbudila,pa se jo samo na ziz priklopla.Je malo jedla,pol pa kar dalje zaspala,brez kupčka in brez polivanjauser posted image .Pa še zdaj spiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
4.11.2008 9:55:15   
Lara Croft
.........Lana Neja ima danes 2 meseca, mami pa 360 mesecev..............

mnjasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! ma jst bi s takim guštom zarila glavo v tisto torto....... user posted image user posted image user posted image

VSE TANRTBLTABULŠEuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
4.11.2008 10:01:04   
Lara Croft
ara croft, ali ja na opčinah še vedno lekarna pri vrtcu. mene

VEŠ da ne vem, kje e vrtec.... grem v tisto nsdproti tramvajske postaje.... bom vprašala...user posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
4.11.2008 10:05:14   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ara croft, ali ja na opčinah še vedno lekarna pri vrtcu. mene

VEŠ da ne vem, kje e vrtec.... grem v tisto nsdproti tramvajske postaje.... bom vprašala...user posted image

Simat.... če češ ti jih kupim...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?