Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:42:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real itak, da mu ne bo nič... ma, sej..... par let nazaj itak teh kapljic sploh niso dajali otrokom To ni čisto res, ker sva jih z mami že mojemu bratu dajale, ki je 19 let star, ampak itak da mu od par dni ne bo nič. Nekatere celo začnejo šele pri 6 mesecih dajat. Res je grozno, če vidiš, da malo bitjece trpi, če mu daš kapljice.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:45:06
|
|
|
|
meta21
|
Je pa fajn, ker se pri prebujanju čedalje dlje kar sama zamoti in opazuje okolico pa z rokicami telovadi, pol ko pa pridem do nje, se pa smeje na vsa usta. To je pa tolk lepo. Moj se tudi kar zamoti, ampak ko pa pridem do njega se pa začne na vsa usta dret. Ko hoče jest, hoče TAKOJ!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:49:42
|
|
|
|
amor real
|
To ni čisto res, ker sva jih z mami že mojemu bratu dajale, ki je 19 let star od moje kolegice sin ima 13 let, pa jih ni imel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:50:52
|
|
|
|
amor real
|
V četrtek pa imam tudi jaz pregled, ma komaj zvečer ob 18.45.... jaz pa imam v ponedeljek, potem pa bova z mojim dragim provala pogledat, da niso tam spodaj kaj preveč zašili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:56:30
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Saj res, kako pa tiste, ki samo dojite, dajete kapljice? Meni je zdravnik rekel, naj jih dam kar na žličko, samo naša bo to sigurno izpljunila, vsaj s čajem to počne. js mu jih dajem zaenkrat na dudo, ke mu jih tut dajem postopoma, kot so mi naročili ... sva šele pri treh kapljicah, največ pa mu naj dam šest kapljic ... pol jih bom pa po žlički ... sm mu že čaj probala dat po žlički, pa ni blo panike
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:59:40
|
|
|
|
taja1235
|
meni je tudi pediatr rekla da naj zacnem z 1 pa postopoma naprej do sedem...to nej delam 14 dni in potem naprej vsak dan po sedem kaplic 1 leto...mojo zvija prib dve uri sam niso tko hudi krci se da prezivet jih dam zjutraj preden se greve dojit in potem takoj z njo v vozicek in res ni hudo... dns sva ji pa v leklerku kupila zimske rokavicke majo tok lustne..pa niso drage majo jih pa od 2 eura naprej.. sm hotla se kapco kupit pa nimajo nic pametnga bomo zgleda mogla se mal pocakat... nc grem pod tud in ninat punce fajn bodte... pa alhko nocko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 22:02:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
1 leto...... jst bom sigurno pozabljala.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 22:23:41
|
|
|
|
arabela*
|
našo je zdaj tud nekaj zvijalo.Zaj sicer drema,ampak mislim,da jo bojo ti nesrečni črvički zbudili . Drugače mi s krčki nimamo nikoli nekih problemov,jo pa edino zvečer grabijo tak čas,včasih
< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.11.2008 22:25:05 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 22:29:05
|
|
|
|
arabela*
|
Pf Kahlo pogrešane
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 23:13:41
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara ima tudi zadaj štorkljin ugriz.... sem malo drugje čitala o tem... enim zgine prej, drugim kasnej.... Nasa ga ima tudi zadaj, pa tudi "v lasiscu" ga ima...samo ti niso vidni, bolj so vidni ti na obrazu...na nosku malo manj...na celu ima pa velikega...upam, da cim prej izgine...kar naprej me sprasujejo, od cesa ima to...pa kako je to dubla...pa zakaj to otroci dobijo...ma kot da jst vem...prou na zivce mi gredo s svojimi neumestnimi vprasanji...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 23:29:58
|
|
|
|
tia
|
tudi jaz opažam ,da po teh ad3 kapljicah je začelo Maj zvijat,prej pa skoraj nismo vedeli kaj so krčki,le tu pa tam,sedaj pa tisto rundo ko mu jih dam samo nekaj jokca,cvili Morem vprašati pediatrinjo ,če mu lahko napiše kaj drugo,če seveda opstaja. Drugače je Maj tako priden dojenček,pa naj ostane tako naprej.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 7:47:23
|
|
|
|
amor real
|
jutrooooooo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 7:49:18
|
|
|
|
ključek
|
dobro jutro.................danes vam pa z Lano Nejo ponujava vsaki košček .....................Lana Neja ima danes 2 meseca, mami pa 360 mesecev..............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 4.11.2008 7:56:00 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 8:22:05
|
|
|
|
tinka25
|
JUTRO Jaz se javljam po dolgem času.Prejšni teden smo se vselili v novo hišo pa do včeraj še ni bilo interneta.Z Aljažem sma super.Zdaj,ko smo v novi hiši ima tudi svojo sobo.Spi pa še vedno pri meni v spalnici.Zdaj se vam bo lahko bolj pogosto javljala.Bom potrebovala kar nekaj časa,da bom malo na tekočem z vami.Takoj,ko bom imela čas bom vas malo za nazaj prebrala.Zdaj grem pa počasi v trgovino. Bom se pa še popldan kaj javla če bo čas zdaj,ko mam večjo hišo je tudi več pospravljanja pa dela okoli hiše. Zdaj pa res grem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 8:28:41
|
|
|
|
simat
|
lara croft, ali ja na opčinah še vedno lekarna pri vrtcu. mene zanima če se dobi v tej lekarni kapljive Mylicon Gocce za krčke, ker naši tamali res pomagajo. pa bi te prosila če boš šla v lekarno da malo povprašaš če jih imajo, pa še delovni čas če pogledaš, da ko bomo šli kupit, da ne bi šli zastonj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 9:09:58
|
|
|
|
leda
|
tale štorkljin ugriz. sem hotla napisat, kdaj je zginu pri ta prvi in nimam pojma. skratka ena od unih zadev, ki jo pozabiš, kot da je ni bilo. saj ne da ni bilo tovrstnih vprašanj pri ta drugi, ki ma kar tri, ampak potem je itak ratala čist pikčasta in flekasta, pa so me s tem moril...kakorkoli svetujem, da si pripravte kak dober odgovor, da se novte potem nekaj ur kasneje tolkle po čelu, zakaj se niste prej spomnle. sem glih nekje prebrala, kako popolni neznanci težijo unim, ki ne dojijo. in konc koncev, če si en stari stric privosci za zacetek zelo intimno vprasanje, a dojis in za povrh potem še kak očitek, če slučajno ne, res ne vem, zakaj ga ne bi dotična pobarala, kako pa kaj njegova prostata in kolkrat pa je šel danes na stranišče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 9:11:12
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro babike. Danes smopa malo boljše spali kot včeraj. Se je mami vsaj malo naspala. Zdaj pa Gal spet spi v maminem naročju, tako da treniram tipkanje z eno roko. Mi pa imamo jutri 1. posvetovalnico in že komaj čakam, da vidim koliko smo zrastli in koliko smo trežki. Danes dobim nov računalnik, tako da bom v tem tednu dala tudi kaj slikic v album, da boste lahko videle našega korenjaka. Včasih se mu tako nasmejim, kake face dela. Pa zdaj je zgubil vse laske na vrhu glave in jih ima samo še okoli. Moj mu vedno reče, da ima frizuro kot Janša. Lani Neji za 2 meseca im mamici za 360 Jaz se kar bojim, kako bo pri nas z temi kapljicami, ko vse pravite, kake krče imajo vaši sončki. Mi imamo že brez tega dovolj krčkov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 9:12:58
|
|
|
|
petra1978
|
in konc koncev, če si en stari stric privosci za zacetek zelo intimno vprasanje, a dojis in za povrh potem še kak očitek, če slučajno ne, res ne vem, zakaj ga ne bi dotična pobarala, kako pa kaj njegova prostata in kolkrat pa je šel danes na stranišče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 9:31:29
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 9:32:12
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,Lana Neja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 9:32:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 in konc koncev, če si en stari stric privosci za zacetek zelo intimno vprasanje, a dojis in za povrh potem še kak očitek, če slučajno ne, res ne vem, zakaj ga ne bi dotična pobarala, kako pa kaj njegova prostata in kolkrat pa je šel danes na stranišče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 9:38:01
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa je pravi jedec postala zadnje čase.Se celo dvakrat ponoči zbudi in bi papala. Danes pa se je ob sedmih zjutraj zbudila,pa se jo samo na ziz priklopla.Je malo jedla,pol pa kar dalje zaspala,brez kupčka in brez polivanja .Pa še zdaj spi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 9:55:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
.........Lana Neja ima danes 2 meseca, mami pa 360 mesecev.............. mnjasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! ma jst bi s takim guštom zarila glavo v tisto torto....... VSE TANRTBLTABULŠE
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 10:01:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
ara croft, ali ja na opčinah še vedno lekarna pri vrtcu. mene VEŠ da ne vem, kje e vrtec.... grem v tisto nsdproti tramvajske postaje.... bom vprašala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.11.2008 10:05:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ara croft, ali ja na opčinah še vedno lekarna pri vrtcu. mene VEŠ da ne vem, kje e vrtec.... grem v tisto nsdproti tramvajske postaje.... bom vprašala... Simat.... če češ ti jih kupim...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?