|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
3.11.2008 14:50:13   
Anonimen
meni tudi normalno odpira user posted image

Sem pa prej res naletela na eno tako temo, ki mi je nekaj malo hotlo nagajat user posted image user posted image

Ampak sem ga v linku prelisičla user posted image user posted image user posted image

Pa kr samevam danes nekaj user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4626
3.11.2008 19:10:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

že cel dan sem sama

user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
3.11.2008 19:12:57   
Anonimen
dejmo jih probat privabit nekako

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4628
3.11.2008 19:15:49   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4629
3.11.2008 19:16:12   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4630
3.11.2008 19:17:44   
beyba
oila pupe....upam da nisem fasala plavega ...

sam tolk da se javim...nama je namreč v petek crknil napajalec za intenet pa so iz T2 šele dans novega prinesli in mamo končno spet internet....

NA hitro poročilo...smo uredu (slikice jutri če bo mala pustila), mami je bla pri frizerju, dobra kolegaica ma popatke danes že cel dan tko da čakamo..., končno smo spet user posted image user posted image user posted image tko kot se zagre z užitkom in na full je prav pasal...stanovanje sem mal dala vred sem mal poslikala če vas bo zanimal bom dala v album ko bom lahko, trenutno namreč ne morem dodajat slik v album mi javlja nek error...mmmmmmm kaj še...Bla v Avstriji a ADIDASU,Metroju, Toys'r'us...zapravli 600 eur...ela ma polno novih igrač, zimsko vrečo za voziček, trenerko adidas....aja pa počasi se je začela za dudo zanimat tkoda držite fige da rata, pa da jo bo mela rada...Sva šla pa dans v trgovino, pa je mel moj tamalo me pogleda pa reče ...kolk en strela v hlače pa se smeje...potempa pride po pol minute k meni, dvigne brezrokavnik  in se pokaže tak velik flek od dreka skori do vratu...sem se sam smejat začela...No vse nam je ratal.

Miška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem vidla ko sem na hitro preletela...želim ti da se čimprej podaš v nove boje in preboliš razočaranje....

Ostale pa upam da ne zamerite, grem kopat otroka, tko da vas komentiram jutri vsem pa en lep pozdravček in objemček!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
3.11.2008 19:19:12   
beyba
Živa upam da ti jih rata privabit na tak način...kar mogoče še kako pivo ne vem katrea že prav obužuje hinikena....kar pogumno!

Je pa tole vsekakor slastno!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
3.11.2008 19:21:49   
Anonimen
željeno storjeno

user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4633
3.11.2008 19:23:07   
Anonimen
pa če je kera lačna slučajno

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4634
3.11.2008 19:24:36   
Anonimen
kaj pa kaj takega???

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4635
3.11.2008 19:25:50   
Anonimen
waw beyba... ste si pa dali u žilo direkt user posted image user posted image user posted image user posted image

sej prov... vi kar uživajte... Mislim da ti bo kera prej fouš, kot pa da bi bla jezna ker greš otroka kopat user posted image user posted image user posted image user posted image

POLUBČKAJ pa le jo namesto tetk iz RR-ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4636
3.11.2008 19:26:31   
Anonimen
zdej vas mam pa dost.... Očitno ne bom nobene priklicala... Sej že prov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
3.11.2008 19:51:26   
jazzz27
jaz sem tle, pa sem se do solz nasmejala dreku na brezrokavnikuuser posted image user posted image user posted image

Živa...zame so fantje prepovedani....hrana...bring it on!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
3.11.2008 19:53:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

zdej vas mam pa dost.... Očitno ne bom nobene priklicala... Sej že prov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image še dobr,da nisi s heinikenom in pico privabla moderatorjevuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 3.11.2008 19:54:21 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
3.11.2008 20:05:26   
Serendipity
Kake dooobroooooteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! pa niti slučajno ne mislim na jesti in pijačo. A-a. Takega bi tudi doma mela, v omari .. za dolgcajte, ko bi moj delal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
3.11.2008 20:07:04   
Serendipity

user posted image

Ta je MOJ! Smo zmenjene? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
3.11.2008 20:28:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image

Ta je MOJ! Smo zmenjene? user posted image user posted image user posted image user posted image
sam,a ga ni škoda za v omaro?user posted image user posted image user posted image user posted image boljš,da ga postaviš namest stojala za rože,al pa za obešalnik......user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
3.11.2008 20:33:25   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image

sam,a ga ni škoda za v omaro?user posted image user posted image user posted image user posted image boljš,da ga postaviš namest stojala za rože,al pa za obešalnik......user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne-ne. Če je v omari je samo moj! Če ne mi ga pa kdo fkradne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
3.11.2008 21:05:03   
miska73
O živa to mi deli user posted image
Tipček pa še jagode s čokolado... njama...
pa še tipček... pa še tipček... user posted image
Na pivo in pizzo pa jst ne padam.

Beyba ti si pa pravi zapravljivček... A si tudi kej zase kupila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
3.11.2008 21:05:33   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne-ne. Če je v omari je samo moj! Če ne mi ga pa kdo fkradne user posted image user posted image user posted image

Jst bi tudi tega. Se* boš kej posodla? PROOOOOOOOOOSIM.

Neposredna povezava do sporočila: 4645
3.11.2008 21:11:19   
Serendipity
mišika - naj ti bo ... ti ga posodim ... ampak samo majcko, ok? Pa če me bo kaj pogrešal ga po hitri pošti nazaj pošlji user posted image user posted image user posted image  sam je en tak sexy cuker, ni kaj...

beyba - saj res, kaj lepega si pa sebi kupila? Hehehe, dobra je tale s pekcom user posted image user posted image user posted image

živa - kama si te zaj odišla?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
3.11.2008 21:37:31   
ledenka
se javljam na raport!

sita sem, seksa se mi ne, edino dobra družba mi manjka user posted image  moj je šel za pol ure na pir... no, pri njegove pol ure bo to še kako uro trajalo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4647
4.11.2008 7:37:41   
Anonimen
Ojla.

O, madona, kaj jaz zamujam popoldne.. user posted image   user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4648
4.11.2008 7:41:24   
jazzz27
Jutro čveke moje!!

Ajsi žal sem te včeraj zamudila, da bi mal poklepetale, sem pa prepričana, da se je na IVF našla kakšna žrtevuser posted image . Poboži se!! Joj, mene je kar strah...nimam nobenih znakov. Nič. Ne slabosti, ne špikanja, ne krčkov,...samo user posted image  niuser posted image .....

Ostale čvekice, kje ste? Vidim, da ste se včeraj cukale za tipčkeuser posted image

Lep dan!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
4.11.2008 7:42:22   
jazzz27
Ja, ja Suzi...hrano in pijačouser posted image user posted image ...na tipe še pomislit ne smemuser posted image . Kako si se včeraj zmenila?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?