Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 21:53:42
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy......lepe sanje......pa boži vašga razgrajača
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 21:54:13
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Maksi...to pa je res nepraktično če je tak težak.... Se strinjam....je še čas..pa itak ko enkrat vidiš ta pravega....ne moreš iti stran Claud..a ti si pa za pekoče?? Country je dober ja.....njami.....redim se od samih misli..... Jaaa...sam da je pikantno pa je dobr....pa še ena fajn stvar je v tem....k pol več piješ- glede na to da sm mela pred nosečnostjo lohk 2 dcl vode dost za cel dan.....zdj se pa kr o litrih govori... .-....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 21:54:51
|
|
|
|
brkn83
|
2. SREČANJE TREBUŠČARK KDAJ: Petek 7.11.08 OB 17.30 KJE: CELJE Prijavljene: 1. BRKN83 2. Katjuša in Florjan KDAJ: sobota, 8.11. 1. Brkn83 2. Katjuša in Florjan 3. Vesnozaver + mozek 4. Ajvy.....če me bo htela katera LJ vzet v avto ( sem oprana, oblečena v sveže oprane cunje, cepljena in mirna po karakterju ) 5. Deja + možek (če bo dobil prosto) Punce, dajte se še na seznam, da nas ne bo tak malo!!!! Birdy - upam, da se Neli kmalu pozdravi. Res škoda, da ne boste mogli priti v soboto.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 21:55:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy..to pa je zanimivo...tolk mau pikic...sej HB....ampak jst po mojem ne bi vedla...pa a še kakšen drug znak spremlja njene norice....še dobr d je tvoj omenu.... Oh Ajvy, mene skrbi kaj še bo. Tole se je dons pokazal, jutr je lohk že vsa pikasta Pa upam da ne bo. Zaenkrat še nima res nobenega znaka, ampak sej pravim... Strah me je kaj bo jutr. Ma pa ene 5 res velikih pikic, pa neki mičkenih. Sam za te ta mčkene sumim da bojo ratale velike. Bomo videl.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 21:56:19
|
|
|
|
Ajvy
|
Drage moje trebuškarce....sem šla zmerit moj trebuh...imam 104 cm obsega
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 21:56:37
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn......a veš da sem šele dele vidla da imava na isti dan PDP
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 21:57:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Drage moje trebuškarce....sem šla zmerit moj trebuh...imam 104 cm obsega lepo raste
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 21:58:09
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud......ne vem če si vidla vprašanje......si že bla v MŠ??jaz pa glih brez načota vse jem brkn.........maš tudi še kar pestro.........skupej nam bo ratalo-sigurno ne nism bla še v MŠ-k sm že pred enim mesecem vidla tm na plakatu da je tm od 7 mesca dalje pa sm rekla bom naslednjič vprašala....no pol je pa blo kot je blo.... ...no pa sj mam tebe tuki... mi2 z mojim pa v tako picerijo k nimajo načota sploh ne grava sva oba čist obsedena s tem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 21:59:14
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Drage moje trebuškarce....sem šla zmerit moj trebuh...imam 104 cm obsega A veš da sem šla prov merit Ga mam 103 cm. Ma do februarja vas bom pomoje vse šišnla.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 21:59:37
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz vas zapuščam.........me že tazadnja boli pa učke mi skupi uleče grem se še mal k možku stisnit........lepe sanje vsem in se tipkamo jutri.......nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 21:59:38
|
|
|
|
brkn83
|
majchy- js sem tebi že na srečanju rekla, da imava na isti dan PDP.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:00:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud......ne vem če si vidla vprašanje......si že bla v MŠ??jaz pa glih brez načota vse jem brkn.........maš tudi še kar pestro.........skupej nam bo ratalo-sigurno ne nism bla še v MŠ-k sm že pred enim mesecem vidla tm na plakatu da je tm od 7 mesca dalje pa sm rekla bom naslednjič vprašala....no pol je pa blo kot je blo.... ...no pa sj mam tebe tuki... mi2 z mojim pa v tako picerijo k nimajo načota sploh ne grava sva oba čist obsedena s tem fino-potem bova pa skupej hodili se vidimo v sredo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:01:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 majchy- js sem tebi že na srečanju rekla, da imava na isti dan PDP. aja imam nosečniško sklerozo mi je oproščeno a ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:02:42
|
|
|
|
brkn83
|
moj je že v postli in me že nestrpno pričakuje, tk da vas zapuščam. Se grem še malo cartat, potem pa spat. Majchy - lepo spi in se spočij pa se beremo jutri.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:04:14
|
|
|
|
Maksi1
|
Tudi jaz grem. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:05:13
|
|
|
|
claud
|
majchy- no fino da bomo skupi v MŠ jst grem tud pod tuš pa spat.... pridne bodte, božite bušije, pa se tipkamo jutri!!! nočko!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:08:10
|
|
|
|
Ajvy
|
Balonchy... ti pa vedno tako lepo name misliš .... HVALA lepo ajejta Claud....jst sem ista...sam brez pekočih stvari....tolk spijem v ko nikoli ne.... pol pa posledično več na wc hodim Birdy...a veš, da o noricah..pa res nič ne vem...čaki grem po knjigo....evo.. norice povzročajo srbeče izpuščaje, ki se razvijejo v mehurčke, napolnjene s tekočino...otrok se tik pred pojavom izpuščajev in še nekaj dni potem na splošno počuti slabo. muči ga glavobol in ima rahlo povišano temperaturo....otrok si opomore v 7-10 dneh.... kaj lahko storite sami: - naj veliko pije, če ima vročine, zbijte - dvakrat na dan okopajte otroka v mlačni vodi , s čimer boste ublažili srbenje...vodi dodajte natrijev hidrogen karbonat ali losion ki vsebuje oves - z antihistaminikom boste oblažili srbenje - postrizite otroku nohte, da boste zmanjšali nevarnost poškodb ob praskanju,,,,ponoči tanke rokavičke,... - lahka, ohlapna oblačila,ki ne dražijo kože...izogibajte se volne..... evo ,to sem našla ...upam, da ti bo malo v pomoč...če pa že vse to veš..pa oprosti za vmešanje
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 3.11.2008 22:14:49 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:09:33
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Drage moje trebuškarce....sem šla zmerit moj trebuh...imam 104 cm obsega A veš da sem šla prov merit Ga mam 103 cm. Ma do februarja vas bom pomoje vse šišnla. ti kar upaj....konkurenca je huda...si vidla prej tisto slikico
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:10:27
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko vsem....lepo ajejte.... jst grem tudi....je že moja ura....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:24:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce....ste kaj razmišljale o tem, kaj boste rekle, ko vas bo kdo vprašal, kaj naj vam prinese ob rojstvu ?? prvič me ni noben nič vprašal upam da me drugič
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:25:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjusa, še mal boljša novica, tvoja porodniška za brezpolesne, ki je ista kot za študenta je zdej že skor 190 eu super si mi še polepšala že tako lep dan
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:34:19
|
|
|
|
Katjusa
|
sej ne morem verjet kak čvek sem zamudila ja no pa drugič..... zdej nimam časa vsega pokomentirat sam je blo kr zanimivo branje..... mi smo bli pa spet mal v trgovinah moj si je 2 srajci kupu tak da bo lepi... pol smo šli pa še v špar po nekaj fasnge in sem kr presenečeno pogledala k je trgovka rekla 80€ čeprav smo mel čist poln voziček in smo res kr metal not vse kar smo vedl da rabmo.... tak da mamo spet nekaj zaloge čeprav to še daleč ni vs ekra rabmo za cel mesec.... bi blo pa fino če bi blo.... zdej šibam pa pod tuš in tv gledat pa mandarine jest lepe sanje in se tikpamo ju3 kaj na srečanje so povabljeni tud možeki?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:36:55
|
|
|
|
glen
|
Čir, Upam da je še kira pokonci,čene pa nič. Dobrodošla ta nova februarčica. Vsem ki ste imele dane spregled . Pa 3x za dobre nakupe. Sem si šla tudi jaz buši zmerit in moj znese 87 cm. Katjusa a veš da nisem nič zrihtala glede shrani.si,pa danes spet vaših slik nevidim ,me prov jezi ker ko berem kako komentirate slike si jih jaz lahko le predstavljam glede vaših opisov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 22:53:16
|
|
|
|
sunny24
|
Ajvy, sej sm zastopla, kaj si misnla, sam sm se jst čudno izrazla...prov študirala sem zravn, kako naj napišem, da ne bo čudno izpadlo...Sam mi ni ratalo! Sorry. Sicer pa ja, če že, pol naj me vprašajo, kaj manjka al pa kake bone. Zadnjič si me vprašala, kaj je to ješprenka...Mineštra narjena iz ješprena al ječmena (sej ne vem, kako se reče po SLO )...A sem ti kej pomagala? Sam bušije pa mate že lepe...jst si nič ne merim...Si bom mogla en dan, ampak nevem, če bo kaj, k mam sam uni papirnat metr od Lesnine in se mi zdi da je največ 100cm...Bom mogla doštukat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 6:44:14
|
|
|
|
|
Jutro, danes vas pa jaz postrežem z jutranjo in kakšno ...ne morem spat že skoraj od 04:00 naša pikica ima plesne vaje pa še nisem prava nekaj me hormončki dajejo in ne morem spat joj sam sploh ne vem kako bom zdržala popoldne v službi ko zdej ne morem spat bom že... Trebuščke imate pa prav luštne moj je že tud tk velik da kr hudo moja Laura mi reče mami ti imaš pa tak buši ko da si že v devetem mesecu pravijo da otroci ne lažejo ...merim si ga pa raje ne ker tak ni takega metra za mojega velikega buhija ... Pa še moj se je zdele vstal ko mu nisem dovolila spat kk sem hudobna in sem zdee zvedla da moram Lauro peljat ob devetih k otrodontu tako da je prav da sem se vstala... Lep dan vam želim
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?