|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
3.11.2008 21:45:04   
arabela*
da nas malo gor pomaknemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
3.11.2008 22:17:58   
Vrtnica79
Hej, hej, zgubljena se javljauser posted image . Me je čez praznike čarovnica odneslauser posted image  in me odpeljala v njihov haremuser posted image . Zdaj pa vidim da ste se končno uspele zmenit za kavicouser posted image . Meni danes tak nebi zneslo- sem imela taščico na obisku. Pol po kosilu pa sem še na brzino malo do parka skočila in tam srečala Frutko- prav tako na polno zaposlenauser posted image .

K&M ojoj pa spet al kaj bolančkiuser posted image user posted image  za vas!

Saraya ooooooo kakšen podvig pa si te ti danes imelauser posted image . Eh, saj bo- vaja dela mojstrauser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
3.11.2008 22:21:44   
arabela*
vrtnica79,ooooooo izgubljenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
3.11.2008 22:22:50   
Pandica
Evo, da se še jaz potačlam user posted image  user posted image  user posted image

Babike, danes sem se imela full fajn na srečanju user posted image user posted image user posted image moramo v kratkem to ponoviti in botrca hvala za user posted image

Je pa res taki fajn pol, ko dejansko spoznaš še te osebe v živo in vidiš kdo se "skriva" za nikom, a ne?

botrca   tebe sem si full drugače predstavljala, pa res ti nebi dala toliko let kot si mi povedala, da jih imaš, super izgledaš user posted image
No, pa še skoraj sosedi sma, sma ugotovili, se lahko kaj dobima še na najinem rajonu, kajne?

bubi   mala bubika je pa taka lepotička user posted image  
Kak sem vesela, da sem jo videla in še tebe končno spoznala user posted image

Saraya   kaj ti naj napišem, tebe že itak poznam 100 let tako kot Vrtnico79 user posted image
Da si "smotka" kak si te lahko pozabla Anejo pripasat, ejej
In pol si to komaj doma ugovotila al kaj?

Pa kaj vam je take muke it z avtom in malo user posted image od doma babe? Jaz nisem nikoli komplicirala, sem jo že od malega navajala na vadranje user posted image

Koala  škoda, da te ni bilo user posted image

Vrtnica79   ti imaš pa itak rdečega user posted image adijo si pri nam, ker se nič več ne javiš user posted image

Čmrlika   kje pa si ti? Da neuš pol spet rekla, da nisi vedla, da smo imele srečanje. Ja, saj pa ne moreš vedet, če pa te nič ni gor, enako kot Vrtnice user posted image

K&M   kak je mali Kekec? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
3.11.2008 22:24:14   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Meni danes tak nebi zneslo- sem imela taščico na obisku.

Pa bi z taščo prišla user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
3.11.2008 22:54:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Pa bi z taščo prišla user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
3.11.2008 23:09:22   
Pandica
Saraya   kaj, a ni ta zmagovalna? user posted image  user posted image  user posted image  

In veš kaj sem šele zdaj vidla, da je napisala  taščico  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
3.11.2008 23:10:24   
Pandica
Saraya  a deca ti "že" spi? 

< Sporočilo je popravil Pandica -- 3.11.2008 23:11:01 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
4.11.2008 8:04:58   
Janey
jutro

mi je žal da nisem prišla, ampak me je klicala ena kolegica ki je že 10000 let nisem vidla in je imela dopoldan fraj in sem si valda vzela dan za njo...no pol ji je nekaj prišlo vmes, ampak jaz sem bila že v mestuuser posted image pa se mi ni dalo pešake do qulandije hodit, ker sem že tak nabirala kilometre, pa še pol sem morala do dvorane tabor.  upam da v kratkem ponovite/mo, da bo še kaj sončka in da vas končno spoznam

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
4.11.2008 9:29:48   
koala
Ja škoda da smo sta se dva čveka hkrati dogajala, ker na dva konca pa res ne morem. Upam, da še kdaj uspe.
Pa fajn da ste tak čvekale, saj zato ker sta bila včerja dva čveka, je pa danes tako zanič vremeuser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
4.11.2008 9:41:26   
botrca
Sersus Mariborčanke.

Ste pospravile vtise od včerajšnega srečanja? Vam je bilo lepo? Upam, da je ker nama je bilo svetovno, moramo se vkratkem zopet dobit. Prav vesela sem, da sem vas nekaj le spoznala, pa vaše princeske so prave pupike, kako so sladke.

Kekec in mojca škoda da te ni bilo, smo se res načvekale. Kako je mali kekec?

Gold fish škoda da nisi bila vsaj včeraj malo na rač. pa bi lahko prišla saj bi te počakale nikamor se nam ni mudilo. Pa drugič.

Saraya ti si pa res prava, pozabila malo pripasatuser posted image  Večkrat se boš mogla vozit, pa ti ne bo problem kam it in pozabit ne boš mogla na varnost otrok.

Vrtnica79 dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image , drugič pa pridi pa naj pride tašča poleg user posted image .

Pandica ti si pa res ena fajn punca, me veseli da sem spoznala tako ki se normalno meni in pri mali nič ne komplicira. Seveda, mi2 se bova še bolj pogosto videvali saj ni vrag da ne bi, ko sva pa tako blizu skupaj. No ne že jutri user posted image ,vkratkem pa.
Kako si si me pa predstavljala? To da zgledam mlajša mi večkdo pravi. Fajn ne?

Janey lahko bi tudi ti prišla saj se nam ni mudilo nikamor. Drugič.

Koala kako si se pa ti imela včeraj? Ste se načvekale? Kje ste se dobile?

Danes je pa res neko brezvezno vreme. Mi2 morava v mesto, ker se mi je palični pokvaril in moram imet novega ker brez ne gre.

Za vse, ki vam je včeraj pasala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ni kaj častila sem ker sem bila organizatorka.

papa 

< Sporočilo je popravil botrca -- 4.11.2008 9:42:00 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
4.11.2008 9:50:39   
AndrejaLana
Lepo vas je bilo včeraj spoznat. Škoda samo, da je bila moja Lana že tako zaspana in nisva mogli bit dlje. Je 2 min po tem, ko sva zapustili QL že spala v vozičku.

Botrca, hvala za drink.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
4.11.2008 9:58:01   
arabela*

Saraya  a deca ti "že" spi? 

Ja,pandica,so že spaliuser posted image takrat.
Pa jaz tudi.
Se nov sistem fajn uvaja.Samo je fora,da se user posted image zdaj dvakrat ponoči zbudi in bi jedlauser posted image .Eh,pa saj bo.Danes me je zjutraj spet malo zaneslo in sem dremala čez devetouser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
4.11.2008 10:05:46   
arabela*
botrca,saj jaz sem si tebe tud nekak drugač predstavljalauser posted image .Pač,si neko podobo vtisneš v glavo,če nekoga ne poznaš.
Tako kot je že pandica rekla,ti tud jaz nebi dala "toliko" let.Saj pri meni je isto.Ponavadi mi dajo tam 23,24,nič več.user posted image .

AndrejaLana,vidve sta pa tako hitro šle.Upam,da ti naslednjič uspe v miru user posted image  spit.
Nevem pa kateri "nik" ima tista,ko je Zojo imela.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
4.11.2008 10:15:35   
botrca
Zoyo je imela Lilprincess, ki čveka na decemberčkih.

Kako si si pa ti Saraya naredila predstavo o meni?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
4.11.2008 10:34:02   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kako si si pa ti Saraya naredila predstavo o meni?

ma ne vem,malo drugače,nič posebnegauser posted image Skratka,fajn si,me veseli,da smo se spoznaleuser posted image
Nič,grem zdaj kaj koristnega po stanovanju postorit,pa kuhatuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
4.11.2008 10:45:28   
botrca
Kaj lepega kuhaš Saraya? Jaz ne bom nič, ker mojega moža ni celi dan pa imam še sv.rebrca pa krompirček si naredim-restan in solato in je to to. Malemu pa kuham posebej in to okrog 17h.

papa

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
4.11.2008 11:53:28   
arabela*
kaj kuham?

Kar zelenjavno juho sem naredila,pa palačinke z nutellouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
4.11.2008 15:57:56   
Vrtnica79
Botrca in Saraya koliko pa sta stari če ni skrivnostuser posted image  Delujeta namreč kot najstniciuser posted image .  Jaz sem se tak že razkrila v nickuuser posted image  

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
4.11.2008 16:21:36   
gold fish

Pa kaj vam je take muke it z avtom in malo user posted image od doma babe? Jaz nisem nikoli komplicirala, sem jo že od malega navajala na vadranje user posted image

...meni ni muka it z avtom....muka mi je vso jesti zraven vlačituser posted image , pri prvem je bila mamina ziza, pa ni bilo problema...to sedaj  me pa še malo iztiriuser posted image ...sploh pa naš, ko je kot en pišček in pol moram bit nonstop perajtuser posted image ...   pa saj bom tudi jaz uspela enkratuser posted image .....     to ne pomeni, da ne vandram...samo ne do mb ampak tukaj po naši okoliciuser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 4.11.2008 16:27:24 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
4.11.2008 16:28:29   
gold fish
..no pa niste mi še odgovorile...a ve jih tam v centrih nahranite...tiste s flašo mislim...user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
4.11.2008 17:03:56   
anaya
mater komaj mi je uspelo vse prebrat, no sem vidla da ste mele srečanje... lepo lepo...

gold fish: jaz mojo nahranim kr v kafiču, samo slaba stran tega je da mam pol vse mrzlouser posted image , ker moj otrok je zmeraj točno takrat lačen ko se jaz spravim jest.... Doma lahko pogrejem, v gostilni pa morem mrzlo jest...

Neposredna povezava do sporočila: 1272
4.11.2008 19:03:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..no pa niste mi še odgovorile...a ve jih tam v centrih nahranite...tiste s flašo mislim...user posted image

ja seveda.Jaz ji vedno zravn nosim,ker je itak vedno lačnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1273
4.11.2008 19:33:22   
koala
botrca mi smo pa v palnetu tuš čvekale, zgoraj na tepihu, pa je bil natakar tak prijazen da nas je tja na bowlling spustil, samo maklo zagradile pa so mali lahko puzali, ni bilo straha da bi kdo kam padel. Mislim, da bomo januarčice še kdaj ponovile.

gold fish, jaz sicer dojim, asmo sem ga nahranla kjer je bil pač lačen. Če bi pa na flašo kedli pa bi prakticirala isto, bi pač termovko vzela zraven.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
4.11.2008 21:14:23   
kekec in mojca
Punce, nimam časa, da bi ne vem koliko lahko pisala na RR... vas pa redno preberem.

Kekec ej boljši, vročine nima, ampak vseeno moramo bit doma.  Tudi Tine ima rahlo povišano temperaturo, ampak to je zaradi cepljenja. Je pa bil danes fuuuuuuul naporen dan.

Moram pohvalit mojega Kekca. Zjutraj sva s Tinetom dremuckala na kavču, Kekec je gledal TV. Nakar je stopil do mene, me pobožal po obrazu in me pokril z odejo ter me še enkrat pobožal. Jaz sem bila res raznežena. user posted image user posted image user posted image Kasneje mi je rekel, da je to naredil tako kot tisti fantek iz reklame (ne vem, katere)... Da ne boste rekle, da reklame samo slabe stvari otroke učijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......