Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A maš kak slikovni primer??? Na zalost ne... pa tud aparat mi ne dela.... surfam ce kej podobnega najdem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:03:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ugane s čim se bašem? Sej ni čudno, če mi kile ne padejo, ko se bašem ko imam mir. Domačica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:03:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes smo očitno totalno nezanimive, ker smo tudi občestvo izgubile Nismo v elementu Pa še premalo nas je Dead line se bliža: še 26h in 15min Jutr bo itak dež pa bomo doma,bomo lohk nadoknadile,če dons ne bo nč Jaz se moram jutri cel dopoldan psihično pripravljat na govorilne ure, ki jih imam 13.45 Ne verjamem, da bo kaj od mene padlo, boste morale druge mal zaorati Kako pa je sine zadovoljen v soli? Kar navdušen je in doma tud rad dela za šolo. Upam, da ga bo držalo Za obnašanje pa jutri poročam, če se je kaj poboljšal al bom še bolj prišla domov kot prvo rundo. Če ne ga bo pa treba po . in to z miklavževo palco!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:04:41
|
|
|
|
sesil
|
punce, pa kaj je z vami? jaz vas ne lovim več. zjutraj sem bla z anejo na plavanju, pridem popoldne za računalnik...joj, kolko strani. zdej sem prišla s pilatesa, spet ena poplava strani. ma veste kaj, zdej grem pa spat in ko jutri odprem računalnik me bo kap. al naj vam čestitam, sej ne vem več. sploh ne vem o čem teče debata, tako da grem se malo cartat nočko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:04:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ugane s čim se bašem? Sej ni čudno, če mi kile ne padejo, ko se bašem ko imam mir. Domačica je ne maram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdajle potem pa pridem nazaj. Se moram pripravit na maraton. moji vsi spijo, razen hrčkov in mene. Pa hvala za lepe besede... ( glede verizic pa itak...se popolnoma strinjam s tabo) Jaz imam tuki skoz tezave ker tamala nima uhanov.. ampak jih tud ne bo imela... pa se ne oblacim jo kot so male deklice tukaj... najboljsi opis bi bil podobne so novoletnemu drevesu...( matr sem zlobna ) In pol pridem kam...pa pravijo.. ato je pa Omar??? Al pa zadnjic me je ena vprasala ce ze hodi....sem rekla da seveda pa tud na fuzbal treninge ze gre... Meni so tudi grozne punčke, ki so načičkane kot novoletne jelke. Še bolj so starši grozni, ki to dopustijo. Tisto s fuzbal treningom pa je bila malo zlobna. Pridem še jaz na kafe. Joj 24 stopinj kratki rokavi. Mi pa nimamo tega. Pridi pridi.... sam prej povejte da vam spisek za v trgovino napisem Jaz sem mislila, da ga imaš že naštimanga Kar pohit kolikor mi je znano, boš dobila v Februarju obisk iz SLO Kdo pride, kdo??????? Komu zacnem spisek pisat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:05:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ugane s čim se bašem? Sej ni čudno, če mi kile ne padejo, ko se bašem ko imam mir. Domačica Jaz sem jo ravno danes kupla, je pa še zaprta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:05:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pa DOBER VEČER... ati je prišel pred pol ure domov, pa je uspel Nejca uspavat v 10 minutah, sam pride in mu uspe, jst se pa že cel dan zajebavam,ga nosim po rokah, ker ga očitno zobki dajejo. no vsaj mal oddiha za mene, jutri a gremo spet plavat. jeeeej z atija. A ni mogel malo prej domov prit? ma sej sem misla da bo prej prišu, po šihtu je šel še laminat polagat.. sem komi čakala že da pride, ker sem bla že čist brez energije. barbaw z čokolado...?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:05:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa dej sej folk ni normalen, jst mam Nejca vedn v neki modrega oblečeno, pa mi kak model prbije kaj pa imate ? a punčko ? halooooooo Pr nas je pa vsa v roza pa rečejo joj kok lep fantek Al pa a je fantek? Jest pa : ne gej je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:06:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ugane s čim se bašem? Sej ni čudno, če mi kile ne padejo, ko se bašem ko imam mir. Domačica Jaz sem jo ravno danes kupla, je pa še zaprta mmmmmmmm grem jutr v nabavo, pa bo padla še ziher domačica, al pa moto keksi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:06:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil punce, pa kaj je z vami? jaz vas ne lovim več. zjutraj sem bla z anejo na plavanju, pridem popoldne za računalnik...joj, kolko strani. zdej sem prišla s pilatesa, spet ena poplava strani. ma veste kaj, zdej grem pa spat in ko jutri odprem računalnik me bo kap. al naj vam čestitam, sej ne vem več. sploh ne vem o čem teče debata, tako da grem se malo cartat nočko. Pa mende ja ne boš vrgla puške v koruzo? Tako se pa ne dela!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:07:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdajle potem pa pridem nazaj. Se moram pripravit na maraton. moji vsi spijo, razen hrčkov in mene. Pa hvala za lepe besede... ( glede verizic pa itak...se popolnoma strinjam s tabo) Jaz imam tuki skoz tezave ker tamala nima uhanov.. ampak jih tud ne bo imela... pa se ne oblacim jo kot so male deklice tukaj... najboljsi opis bi bil podobne so novoletnemu drevesu...( matr sem zlobna ) In pol pridem kam...pa pravijo.. ato je pa Omar??? Al pa zadnjic me je ena vprasala ce ze hodi....sem rekla da seveda pa tud na fuzbal treninge ze gre... Meni so tudi grozne punčke, ki so načičkane kot novoletne jelke. Še bolj so starši grozni, ki to dopustijo. Tisto s fuzbal treningom pa je bila malo zlobna. Pridem še jaz na kafe. Joj 24 stopinj kratki rokavi. Mi pa nimamo tega. Pridi pridi.... sam prej povejte da vam spisek za v trgovino napisem Jaz sem mislila, da ga imaš že naštimanga Kar pohit kolikor mi je znano, boš dobila v Februarju obisk iz SLO Kdo pride, kdo??????? Komu zacnem spisek pisat... Mene tudi firbec matra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:07:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil punce, pa kaj je z vami? jaz vas ne lovim več. zjutraj sem bla z anejo na plavanju, pridem popoldne za računalnik...joj, kolko strani. zdej sem prišla s pilatesa, spet ena poplava strani. ma veste kaj, zdej grem pa spat in ko jutri odprem računalnik me bo kap. al naj vam čestitam, sej ne vem več. sploh ne vem o čem teče debata, tako da grem se malo cartat nočko. takle imamo pri nas -> Ne dela slikca.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 3.11.2008 22:08:15 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:08:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdajle potem pa pridem nazaj. Se moram pripravit na maraton. moji vsi spijo, razen hrčkov in mene. Pa hvala za lepe besede... ( glede verizic pa itak...se popolnoma strinjam s tabo) Jaz imam tuki skoz tezave ker tamala nima uhanov.. ampak jih tud ne bo imela... pa se ne oblacim jo kot so male deklice tukaj... najboljsi opis bi bil podobne so novoletnemu drevesu...( matr sem zlobna ) In pol pridem kam...pa pravijo.. ato je pa Omar??? Al pa zadnjic me je ena vprasala ce ze hodi....sem rekla da seveda pa tud na fuzbal treninge ze gre... Meni so tudi grozne punčke, ki so načičkane kot novoletne jelke. Še bolj so starši grozni, ki to dopustijo. Tisto s fuzbal treningom pa je bila malo zlobna. Pridem še jaz na kafe. Joj 24 stopinj kratki rokavi. Mi pa nimamo tega. Pridi pridi.... sam prej povejte da vam spisek za v trgovino napisem Jaz sem mislila, da ga imaš že naštimanga Kar pohit kolikor mi je znano, boš dobila v Februarju obisk iz SLO Kdo pride, kdo??????? Komu zacnem spisek pisat... Ena na N
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:09:35
|
|
|
|
jana81
|
barbaw a črke ješ...no pa dober tek...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:10:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil punce, pa kaj je z vami? jaz vas ne lovim več. zjutraj sem bla z anejo na plavanju, pridem popoldne za računalnik...joj, kolko strani. zdej sem prišla s pilatesa, spet ena poplava strani. ma veste kaj, zdej grem pa spat in ko jutri odprem računalnik me bo kap. al naj vam čestitam, sej ne vem več. sploh ne vem o čem teče debata, tako da grem se malo cartat nočko. takle imamo pri nas -> Ne dela slikca. Tega pa jaz ne štekam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:10:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a črke ješ...no pa dober tek... Tiramisu. Pa sem hotela eno slikco nalepit, da bi se še vam sline cedile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:11:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a črke ješ...no pa dober tek... Tiramisu. Pa sem hotela eno slikco nalepit, da bi se še vam sline cedile. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnjami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:11:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a črke ješ...no pa dober tek... Tiramisu. Pa sem hotela eno slikco nalepit, da bi se še vam sline cedile. A si ga sama delala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a črke ješ...no pa dober tek... Tiramisu. Pa sem hotela eno slikco nalepit, da bi se še vam sline cedile. oooooooooooo jest bi tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:12:56
|
|
|
|
barbaw
|
Tašča ga je delala. Mjami. Ne gre mi slikce nalepit.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 3.11.2008 22:13:29 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:14:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja soseda je imela malo celo v roza oblečeno, pa ker pri treh letih ni imela dosti laskov je en rekel: lej ga fantka. A ni roza dovolj zgovorna? Pa jaz to že vem, da ni. Ali pa ko me kakšna mam vpraša: saj je punčka ane. Pa vedno ima nekaj roza, če ne drugega pa ima kapo. To se je men dostikrat zgodilo ko smo bili odzuni in Emilija ima vedno kaj roza pa me isto vprašajo kaj je. Enkrat sem ene sam grdo pogledala pa so rekli aaa punčka je. Ja, sej jaz razumem za majhne puncke ko so se dojencki...pa res mogoce zgleda kot fantek ... ampak 2 in pol stara puncka.... to se pa ze vidi da je puncka... Evo.. takole samo jaz nikoli nisem dovolila blescic, ker bi jih tamala lahko pojedla... Ampak takele kiklice pa full kica gor nasitga, bolj k se sveti bolje je... pa v lase kic pa uhani.... aja pa fotka je stara 1 let in pol... je pa samia gor...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:14:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tašča ga je delala. Mjami. Ne gre mi slikce nalepit. Še bolj da ti ne rata . Pol bi mogla kaj sladkega pojest.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:16:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tašča ga je delala. Mjami. Ne gre mi slikce nalepit. za Taščo. A vi živite v isti hiši kot tašča? Grem jaz pod tuš, pa pridem nazaj, če je še kaj tiramisuja ostal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 22:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes smo očitno totalno nezanimive, ker smo tudi občestvo izgubile Nismo v elementu Pa še premalo nas je Dead line se bliža: še 26h in 15min Jutr bo itak dež pa bomo doma,bomo lohk nadoknadile,če dons ne bo nč Jaz se moram jutri cel dopoldan psihično pripravljat na govorilne ure, ki jih imam 13.45 Ne verjamem, da bo kaj od mene padlo, boste morale druge mal zaorati Kako pa je sine zadovoljen v soli? Kar navdušen je in doma tud rad dela za šolo. Upam, da ga bo držalo Za obnašanje pa jutri poročam, če se je kaj poboljšal al bom še bolj prišla domov kot prvo rundo. To je moj decko... kaj te briga obnasanje...Bistri otroci se vedno mal nagajivi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.