Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 21:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
S kateer stevilke jih pa dobivas? Nezaželjena SMS spročila - STOP Prejemate razna obvestila, reklamne propagande ali kaj podobnega preko SMS sporočil iz telefonske številke 2929 ali 6969. V primeru, da jih ne želite več prejemati lahko pošljete SMS sporočilo na eno, kot tudi drugo zgoraj omenjeno tel. št. z ključno besedo STOP. S tem ne boste več prejemali takšnih in drugačnih obvestil iz teh dveh telefonskih številk. Predvsem je to dobro uporabiti, da se rešite takšnih obvestil o katerih ne želite niti slišati, kaj šele brati.
|
|
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 21:06:56
|
|
|
|
lukec
|
Že mogoče, ampak to ponavadi ne deluje, ker s tem služijo mastne denarce, se ne dajo kar tako. Moja mami je izbrskala katera firma je posrednica in jim zagrozila z Zvezo potrošnikov, šele to je delovalo.
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 21:20:49
|
|
|
|
pravljica
|
če si to glasbo naročila pri GETTY, potem pošlji na 6400 "getty stop" in je to to
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 21:54:28
|
|
|
|
sttj
|
pokliči operaterja in ti jih sami izključijo,meni so za simobil to storili takoj
|
|
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 22:02:39
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: sttj pokliči operaterja in ti jih sami izključijo,meni so za simobil to storili takoj meni tud na mobitelu
|
|
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 3.11.2008 22:50:50
|
|
|
|
Claudi
|
Jst sm tud gor na Mobitel klicala, pa povedala za kaj se gre, pa so mi vse izklopl
|
|
|
|
RE: Kako preklicat zabavne vsebine na mobitelu 11.11.2008 18:49:56
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: sttj pokliči operaterja in ti jih sami izključijo,meni so za simobil to storili takoj Samo prej si moraš neko geslo zrihtat na simobilu,da ti jih potem blokirajo.
|
| Stran: [1] |
Za uporabnice MireneteridaKoliko časa vam je po vstavitvi mazala Mirena?Nič. (
59%)
Manj kot en mesec. (
13%)
Več kot en mesec in manj kot tri mesece. (
7%)
Več kot tri mesece. (
22%)
Število vseh glasov: 46Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!