|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
3.11.2008 20:28:31   
taja1235

no sej js tud nism nikol jemala tabletk smo zmer pazil pa vcasih s kondomom zdej pa sm rekla da bi kr jemala tabletke pa me zanima ce je mela kera kake stranske ucinke...sej veste zatecene noge...punce so se zacele redit....

aja no mi pa še nismo user posted image po porodu, bomo vidli kaj bo prinesla danasnja noc user posted image user posted image user posted image he he....

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
3.11.2008 20:28:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: morango
Ma do 1. zmenka bojo punce že porihtane.user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
3.11.2008 20:35:03   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223

jest imam 2 sina in 2 hčerkici,
tamali sončici je ime tiauser posted image

4!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kolk si pa stara, če nisem preveč firbčna... Jaz imam tudi take plane-no vsaj 3user posted image

(odgovor članu dojenček223)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
3.11.2008 20:41:47   
meta21
Amor real zakaj si pa začela s 4 kapljicami? Meni je pediatrinja rekla naj začnem z 1 kapljico in počasi nadaljujem do 8. Predlagala mi je tudi naj mu jih dam preden grem ven, ko spi v vozičku, ker posledice naj bi bile 2 uri po zaužitju  kapljic. Če vse to ne bi zaleglo pa je rekla naj pokličem, da bo napisala D3. Mi je pa zelo odsvetovala, da bi mu nehala dajat katerekoli kapljice, ker je rekla, da se kar precej rahitisa pojavlja med otroki. Mogoče me je samo strašilauser posted image . Mi HB nimamo težav-jih očitno dobro prenaša.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
3.11.2008 20:48:57   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Amor real zakaj si pa začela s 4 kapljicami? Meni je pediatrinja rekla naj začnem z 1 kapljico in počasi nadaljujem do 8.

Ja, pri meni isto: naj dam 1. dan eno kapljico, drugi dan prav tako, tretji dve, četrti tudi dve, dokler tako postopoma ne pridem do sedmih in s tem nadaljujem. Jaz pa sem počakala, da so se pri Leni umirili večerni krči in bom zdaj začela z AD3.
Ja, krči pa so pri nas zgleda res mimo. Zdaj samo občasno kaj postoka, pa jo pomasiram po trebuščku in mala zaspi. Je pa pravo olajšanje in mala je spet umirjen in zadovoljen dojenček.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
3.11.2008 20:52:30   
amor real
Amor real zakaj si pa začela s 4 kapljicami?

Zato, ker mi je pediatrinja tako naročila user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
3.11.2008 20:53:54   
Lara Croft
Meni je pediatrinja rekla naj začnem z 1 kapljico in počasi nadaljujem do 8.

Meni se zdi, ma verjetno sem slabo slišala, samo res nimam v glavi, da bi mi rekla, naj ji dam od ene naprej.... kr 7 da nej ji dam... boooooooooo.....

Sem ji rekla, da bom pla v TS po kapljice in je rekla da ja... sem imela filing, da mi je sama hotela to predlagat...

ENa moja frendica jih pa sploh ni jemala.... In če bo imela krče jo tudi jst ne bom matrala s tem... manjka se sonca tle pri nas.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
3.11.2008 20:55:00   
amor real
Mi je pa zelo odsvetovala, da bi mu nehala dajat katerekoli kapljice,

Saj, zato pa sedaj sprašujem kako je s temi italijanskimi kapljicami, ki so podobne našemu AD3, z razliko, da ne povzročajo krčev, ker je naš Tomaž jokal tudi po 4 ure skupaj, pa spal ni več kot 20 minut v enem kosuuser posted image . Ni šans, da mu dam te naše AD3 dokler so prisotni že itak krči. Do takrat bom provala s temi italijanskimi, po 3. mesecu starosti pa pravijo, da itak naši sončki, že dobro prenašajo tudi AD3 od Krke.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
3.11.2008 20:56:59   
morango
Amor real, sporoči, kako tvoj Tomaž prenaša italijanske kapljice, če jih boš preizkusila.

Neposredna povezava do sporočila: 2484
3.11.2008 20:57:16   
Lara Croft
Moja čebelca je končno mal zaspala.... cel popoldan ni nič... Vedno po kopanju eno urco zaspi... pol pa je spet budna do 23h... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
3.11.2008 20:57:35   
amor real
Sem ji rekla, da bom pla v TS po kapljice in je rekla da ja... sem imela filing, da mi je sama hotela to predlagat...

meni je naša rekla, da naj mu dam 4 kapljice zjutraj v prvo mleko, in zraven naj si kupim še sab simplex in če bo preveč hudo naj mu jih dam tudi po 30 hkrati, verjetno je vedela, da bo katastrofa user posted image

moram pa priznati, da te sab simplex našemu Tomažu najbolj pomagajo, bolj kot koroške oz. kapljice iz Tržiča

Neposredna povezava do sporočila: 2486
3.11.2008 20:58:18   
amor real
Lara, kaj ti tvoji še ne daješ teh kapljic oz. katere si kupila v Triješte?

Neposredna povezava do sporočila: 2487
3.11.2008 20:59:08   
amor real
Amor real, sporoči, kako tvoj Tomaž prenaša italijanske kapljice, če jih boš preizkusila.

ti sporočim Morango user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2488
3.11.2008 21:01:36   
morango
Lara Croft, boš v četrtek kje blizu Postojne? Jaz grem h G, varstvo imam zrihtano in bi mi prav pasala kavica in klepet.

Neposredna povezava do sporočila: 2489
3.11.2008 21:03:43   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Lara, kaj ti tvoji še ne daješ teh kapljic oz. katere si kupila v Triješte?

Ma ni mi še ratalo it v Triešte ob tapravi uri... zadnič sem se ustavla v lekarni na Opčinah, ma je bla ura tri.... grrrr.. odprli pa so ob štirih... Pa še en fajn čaj za dojenje, da baje imajo.... samo ga je treba precejat... Bova jutri mord skočile... pa še za MTY jih bom nabavla...

Neposredna povezava do sporočila: 2490
3.11.2008 21:04:27   
morango
Saj res, kako pa tiste, ki samo dojite, dajete kapljice? Meni je zdravnik rekel, naj jih dam kar na žličko, samo naša bo to sigurno izpljunila, vsaj s čajem to počne.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
3.11.2008 21:07:14   
amor real
Ma ni mi še ratalo it v Triešte ob tapravi uri...

Allora ji ti ne daješ še teh kapljic? Ben, allora ne bo nanka mojemu fantiću neč hudega, ku bo par dni še brez njih user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
3.11.2008 21:07:56   
Lara Croft

Lara Croft, boš v četrtek kje blizu Postojne? Jaz grem h G, varstvo imam zrihtano in bi mi prav pasala kavica in klepet.

V četrtek pa imam tudi jaz pregled, ma komaj zvečer ob 18.45.... če bi bil en drugi dan, ti povem, da bi prišla extra... ma dvakrat pa ne bi hodila v enem dnevu... Ma škoda no...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
3.11.2008 21:09:20   
Lara Croft

Ma ni mi še ratalo it v Triešte ob tapravi uri...

Allora ji ti ne daješ še teh kapljic? Ben, allora ne bo nanka mojemu fantiću neč hudega, ku bo par dni še brez njih user posted image

Ma jst sem kumi v četrtek dobila recept.... itak, da mu ne bo nič...

Neposredna povezava do sporočila: 2494
3.11.2008 21:10:38   
amor real
itak, da mu ne bo nič...

ma, sej..... par let nazaj itak teh kapljic sploh niso dajali otrokom

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
3.11.2008 21:10:59   
morango
Bova jutri mord skočile... pa še za MTY jih bom nabavla...

EJ, katere pa so te kapljice? Pa se jih da dobit kar brez recepta?

Moram zdaj probat naše, da vidim, kako bo šlo skoz. Drugače pa res prešaltam na italijanske.

Lena je pa danes tolk spala zunaj v vozičku, v prvi rundi 3 ure, previjanje hrana in spet 3 ure. Zdaj se pa glih prebuja. Je pa fajn, ker se pri prebujanju čedalje dlje kar sama zamoti in opazuje okolico pa z rokicami telovadi, pol ko pa pridem do nje, se pa smeje na vsa usta. To je pa tolk lepo.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
3.11.2008 21:13:03   
Lara Croft

itak, da mu ne bo nič...

ma, sej..... par let nazaj itak teh kapljic sploh niso dajali otrokom

Vse sorti si zmišljujejo..... pa z gosto hrano začet komaj s šestim mesecem... jst ji bom sigurno prej kej dala.... sploh, če bo začela bit lačna ponoči...

Neposredna povezava do sporočila: 2497
3.11.2008 21:14:23   
Lara Croft
EJ, katere pa so te kapljice? Pa se jih da dobit kar brez recepta?

Meni je rekla pediatrinja, da nej nesem naš recept za vsak slučaj... ma mislim, da se da dobit tudi brez, ja....

Idroplurivit.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
3.11.2008 21:20:24   
Lara Croft
Lena je pa danes tolk spala zunaj v vozičku, v prvi rundi 3 ure, previjanje hrana in spet 3 ure. Zdaj se pa glih prebuja. Je pa fajn, ker se pri prebujanju čedalje dlje kar sama zamoti in opazuje okolico pa z rokicami telovadi, pol ko pa pridem do nje, se pa smeje na vsa usta. To je pa tolk lepo.

Ja res je lepo...user posted image user posted image user posted image

Lara pa v vozeku bolj drema, kot kej druzga....

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
3.11.2008 21:38:25   
meta21

Saj res, kako pa tiste, ki samo dojite, dajete kapljice? Meni je zdravnik rekel, naj jih dam kar na žličko, samo naša bo to sigurno izpljunila, vsaj s čajem to počne.

Jaz imam eno tako fajn mehko žličko od bebe comfort iz BC in mu jo dam v usta pa malo počakam (pustim žličko v ustih) da pogoltne, ker drugače tudi meni vse ven izpljune. malo se sicer nakremži, ampak ni panike...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?