Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:28:31
|
|
|
|
taja1235
|
no sej js tud nism nikol jemala tabletk smo zmer pazil pa vcasih s kondomom zdej pa sm rekla da bi kr jemala tabletke pa me zanima ce je mela kera kake stranske ucinke...sej veste zatecene noge...punce so se zacele redit.... aja no mi pa še nismo po porodu, bomo vidli kaj bo prinesla danasnja noc he he....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:28:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ma do 1. zmenka bojo punce že porihtane.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:35:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 jest imam 2 sina in 2 hčerkici, tamali sončici je ime tia 4!!! Kolk si pa stara, če nisem preveč firbčna... Jaz imam tudi take plane-no vsaj 3
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:41:47
|
|
|
|
meta21
|
Amor real zakaj si pa začela s 4 kapljicami? Meni je pediatrinja rekla naj začnem z 1 kapljico in počasi nadaljujem do 8. Predlagala mi je tudi naj mu jih dam preden grem ven, ko spi v vozičku, ker posledice naj bi bile 2 uri po zaužitju kapljic. Če vse to ne bi zaleglo pa je rekla naj pokličem, da bo napisala D3. Mi je pa zelo odsvetovala, da bi mu nehala dajat katerekoli kapljice, ker je rekla, da se kar precej rahitisa pojavlja med otroki. Mogoče me je samo strašila . Mi HB nimamo težav-jih očitno dobro prenaša.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:48:57
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Amor real zakaj si pa začela s 4 kapljicami? Meni je pediatrinja rekla naj začnem z 1 kapljico in počasi nadaljujem do 8. Ja, pri meni isto: naj dam 1. dan eno kapljico, drugi dan prav tako, tretji dve, četrti tudi dve, dokler tako postopoma ne pridem do sedmih in s tem nadaljujem. Jaz pa sem počakala, da so se pri Leni umirili večerni krči in bom zdaj začela z AD3. Ja, krči pa so pri nas zgleda res mimo. Zdaj samo občasno kaj postoka, pa jo pomasiram po trebuščku in mala zaspi. Je pa pravo olajšanje in mala je spet umirjen in zadovoljen dojenček.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:52:30
|
|
|
|
amor real
|
Amor real zakaj si pa začela s 4 kapljicami? Zato, ker mi je pediatrinja tako naročila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:53:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meni je pediatrinja rekla naj začnem z 1 kapljico in počasi nadaljujem do 8. Meni se zdi, ma verjetno sem slabo slišala, samo res nimam v glavi, da bi mi rekla, naj ji dam od ene naprej.... kr 7 da nej ji dam... boooooooooo..... Sem ji rekla, da bom pla v TS po kapljice in je rekla da ja... sem imela filing, da mi je sama hotela to predlagat... ENa moja frendica jih pa sploh ni jemala.... In če bo imela krče jo tudi jst ne bom matrala s tem... manjka se sonca tle pri nas....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:55:00
|
|
|
|
amor real
|
Mi je pa zelo odsvetovala, da bi mu nehala dajat katerekoli kapljice, Saj, zato pa sedaj sprašujem kako je s temi italijanskimi kapljicami, ki so podobne našemu AD3, z razliko, da ne povzročajo krčev, ker je naš Tomaž jokal tudi po 4 ure skupaj, pa spal ni več kot 20 minut v enem kosu . Ni šans, da mu dam te naše AD3 dokler so prisotni že itak krči. Do takrat bom provala s temi italijanskimi, po 3. mesecu starosti pa pravijo, da itak naši sončki, že dobro prenašajo tudi AD3 od Krke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:56:59
|
|
|
|
morango
|
Amor real, sporoči, kako tvoj Tomaž prenaša italijanske kapljice, če jih boš preizkusila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:57:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moja čebelca je končno mal zaspala.... cel popoldan ni nič... Vedno po kopanju eno urco zaspi... pol pa je spet budna do 23h...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:57:35
|
|
|
|
amor real
|
Sem ji rekla, da bom pla v TS po kapljice in je rekla da ja... sem imela filing, da mi je sama hotela to predlagat... meni je naša rekla, da naj mu dam 4 kapljice zjutraj v prvo mleko, in zraven naj si kupim še sab simplex in če bo preveč hudo naj mu jih dam tudi po 30 hkrati, verjetno je vedela, da bo katastrofa moram pa priznati, da te sab simplex našemu Tomažu najbolj pomagajo, bolj kot koroške oz. kapljice iz Tržiča
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:58:18
|
|
|
|
amor real
|
Lara, kaj ti tvoji še ne daješ teh kapljic oz. katere si kupila v Triješte?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 20:59:08
|
|
|
|
amor real
|
Amor real, sporoči, kako tvoj Tomaž prenaša italijanske kapljice, če jih boš preizkusila. ti sporočim Morango
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:01:36
|
|
|
|
morango
|
Lara Croft, boš v četrtek kje blizu Postojne? Jaz grem h G, varstvo imam zrihtano in bi mi prav pasala kavica in klepet.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:03:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Lara, kaj ti tvoji še ne daješ teh kapljic oz. katere si kupila v Triješte? Ma ni mi še ratalo it v Triešte ob tapravi uri... zadnič sem se ustavla v lekarni na Opčinah, ma je bla ura tri.... grrrr.. odprli pa so ob štirih... Pa še en fajn čaj za dojenje, da baje imajo.... samo ga je treba precejat... Bova jutri mord skočile... pa še za MTY jih bom nabavla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:04:27
|
|
|
|
morango
|
Saj res, kako pa tiste, ki samo dojite, dajete kapljice? Meni je zdravnik rekel, naj jih dam kar na žličko, samo naša bo to sigurno izpljunila, vsaj s čajem to počne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:07:14
|
|
|
|
amor real
|
Ma ni mi še ratalo it v Triešte ob tapravi uri... Allora ji ti ne daješ še teh kapljic? Ben, allora ne bo nanka mojemu fantiću neč hudega, ku bo par dni še brez njih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:07:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Lara Croft, boš v četrtek kje blizu Postojne? Jaz grem h G, varstvo imam zrihtano in bi mi prav pasala kavica in klepet. V četrtek pa imam tudi jaz pregled, ma komaj zvečer ob 18.45.... če bi bil en drugi dan, ti povem, da bi prišla extra... ma dvakrat pa ne bi hodila v enem dnevu... Ma škoda no...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:09:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Ma ni mi še ratalo it v Triešte ob tapravi uri... Allora ji ti ne daješ še teh kapljic? Ben, allora ne bo nanka mojemu fantiću neč hudega, ku bo par dni še brez njih Ma jst sem kumi v četrtek dobila recept.... itak, da mu ne bo nič...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:10:38
|
|
|
|
amor real
|
itak, da mu ne bo nič... ma, sej..... par let nazaj itak teh kapljic sploh niso dajali otrokom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:10:59
|
|
|
|
morango
|
Bova jutri mord skočile... pa še za MTY jih bom nabavla... EJ, katere pa so te kapljice? Pa se jih da dobit kar brez recepta? Moram zdaj probat naše, da vidim, kako bo šlo skoz. Drugače pa res prešaltam na italijanske. Lena je pa danes tolk spala zunaj v vozičku, v prvi rundi 3 ure, previjanje hrana in spet 3 ure. Zdaj se pa glih prebuja. Je pa fajn, ker se pri prebujanju čedalje dlje kar sama zamoti in opazuje okolico pa z rokicami telovadi, pol ko pa pridem do nje, se pa smeje na vsa usta. To je pa tolk lepo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:13:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real itak, da mu ne bo nič... ma, sej..... par let nazaj itak teh kapljic sploh niso dajali otrokom Vse sorti si zmišljujejo..... pa z gosto hrano začet komaj s šestim mesecem... jst ji bom sigurno prej kej dala.... sploh, če bo začela bit lačna ponoči...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:14:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
EJ, katere pa so te kapljice? Pa se jih da dobit kar brez recepta? Meni je rekla pediatrinja, da nej nesem naš recept za vsak slučaj... ma mislim, da se da dobit tudi brez, ja.... Idroplurivit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:20:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Lena je pa danes tolk spala zunaj v vozičku, v prvi rundi 3 ure, previjanje hrana in spet 3 ure. Zdaj se pa glih prebuja. Je pa fajn, ker se pri prebujanju čedalje dlje kar sama zamoti in opazuje okolico pa z rokicami telovadi, pol ko pa pridem do nje, se pa smeje na vsa usta. To je pa tolk lepo. Ja res je lepo... Lara pa v vozeku bolj drema, kot kej druzga....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 21:38:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Saj res, kako pa tiste, ki samo dojite, dajete kapljice? Meni je zdravnik rekel, naj jih dam kar na žličko, samo naša bo to sigurno izpljunila, vsaj s čajem to počne. Jaz imam eno tako fajn mehko žličko od bebe comfort iz BC in mu jo dam v usta pa malo počakam (pustim žličko v ustih) da pogoltne, ker drugače tudi meni vse ven izpljune. malo se sicer nakremži, ampak ni panike...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?