|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
3.11.2008 17:58:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Aja.... v sredo grem v LJ... se dobmo z enimi forumašicami..... kr v EMporiumu smo se zmenle....

Pol pa še z našo Ledo.... user posted image

Zdej mi pa Demi neki teži.... user posted image Je hujša, ku Larika...

zdaj pa se boš hvalilauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
3.11.2008 18:01:11   
arabela*

Kaj? A se dobimo v Sežani? user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2452
3.11.2008 18:02:17   
ključek
user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image     

user posted image

user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g) 
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  *zoe*              - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)

user posted image

user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)

user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža   

user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)  
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej (54 cm, 3.860 g) 
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)
user posted image  Lara Croft        -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)
user posted image   coko              - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g) 
 user posted image   onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)

user posted image  tinka                - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)

user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   lana luna           -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)

user posted image

C.septemberka
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                    

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
3.11.2008 18:03:09   
ključek
da prej pade 100.stran..........................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
3.11.2008 18:03:55   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kaj? A se dobimo v Sežani? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 3.11.2008 18:04:42 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
3.11.2008 18:04:48   
arabela*
samo res,kje bi se sploh dobile,če bi seuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
3.11.2008 18:15:26   
Lara Croft

samo res,kje bi se sploh dobile,če bi seuser posted image

V ljubljani..... v slaščičarni Grad.... je lušnu tam.... velik placa, ker je v predverju... ki  zunaj nas bo zeblo...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
3.11.2008 18:18:26   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

da prej pade 100.stran..........................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

A ne bi mi kr tle naprej pisale, tudi, ko bo 200 strani? Zakaj je treba nov post odpirat... ne štekam tega.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
3.11.2008 18:29:18   
Lara Croft
Jao.... iščem jst našo temo, ku zmešana.... že čist panična, kam je zginla.... user posted image user posted image Pol pa vidim, da sem na nosečnosti....

Ma ke mona ki sem.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2459
3.11.2008 18:30:50   
taja1235

Pozdravcek od mene

sploh nimam casa da bi vas brala tok enga dela...
mogoce ste ze kaj pisale na to temo sam enostavno nimam casa da bi brala nazaj...

a mogoce katera uporablja tabletke Cerazette? lahko napišete kake so izkušnje z njimi?
js sm bla dns prvic po porodu pr ginek..pa je vse u redu mami zdrava ;))))
katere tabletke pa uporabljate ostale? al mate kr kondome? pa kak je biu prvi sex po porodu?

Nc sibam mala mi neki bruha pa prdi pa .....groza...

Se beremo tipkamo....

Neposredna povezava do sporočila: 2460
3.11.2008 18:34:54   
Lara Croft
katere tabletke pa uporabljate ostale? al mate kr kondome?

Mi smo kr pr kondomih ostali.... tabletk pa itak nisem nikol jemala.... user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
3.11.2008 18:56:17   
ključek

user posted image

A ne bi mi kr tle naprej pisale, tudi, ko bo 200 strani? Zakaj je treba nov post odpirat... ne štekam tega.... user posted image

mislm, da nas bo pa moderator prestavil na novo stran................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2462
3.11.2008 18:57:06   
ključek
pa kak je biu prvi sex po porodu?

kot da je prvič..................user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
3.11.2008 18:58:04   
ključek
user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 3.11.2008 18:59:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 2464
3.11.2008 19:00:09   
ključek

Jao.... iščem jst našo temo, ku zmešana.... že čist panična, kam je zginla.... user posted image user posted image Pol pa vidim, da sem na nosečnosti....

ti si faca..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2465
3.11.2008 19:04:27   
arabela*

katere tabletke pa uporabljate ostale? al mate kr kondome?

Mi smo kr pr kondomih ostali.... tabletk pa itak nisem nikol jemala.... user posted image

mi pa samo pazimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2466
3.11.2008 19:05:30   
arabela*

pa kak je biu prvi sex po porodu?

kot da je prvič..................user posted image

noruser posted image .Zdaj bi pa vsak dan imeli feštouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
3.11.2008 19:08:52   
arabela*

user posted image (smeh je pol zdravja)user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.11.2008 19:09:11 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
3.11.2008 19:12:15   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...po tolkem cajtu pa to ne gre več tak ven..... če bi prej polno dojila ja, ne pa že nič od začetka......  tud ga ni navzven toliko, da bi kar špricalo...je pa še...

Pa kak neuser posted image Bolj črpaš,bolj se bo delalo.Če pa jaz Marisi tud moram črpat,ker ne zna več vlečt iz zize.
Prej,ko pa sva prišle domov,pa sem jo kar dala na ziz,pa je jedlauser posted image .Zdaj pa črpam,pa spet mleko štrajka.Opažam,da ga je največ zjutrajuser posted image Kak dan full,včasih pa se eno uro matram da stotko sčrpamuser posted image Svašta

..ker sta se vidve dojile že od začetka, pa se mleko dosti bolj dela kot če dete od začetka sploh ne vleče.....   vem koliko se ga je delalo pri prvem user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.11.2008 19:13:27   
Lara Croft

mi pa samo pazimo

če bi pr nas blo tko, bi jst vedno ostala lišo..... prden meni pride, ima moj enga dela.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.11.2008 19:33:44   
ključek
upam, da boste pol še prisotne, morm pecivo peči, jutri je important day.............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2471
3.11.2008 19:58:01   
amor real
meni je P rekel, da ko dobim kapljice (decembra), da naj ji postopno uvajam, po eno kapljico 2x na dan.

meni pa je takoj dala te kapljice, že na prvem pregledu user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
3.11.2008 19:59:33   
amor real
mi smo jih tudi imeli...ad3..poleg krčev seveda....smo prenehali, potem dobili d3, še vedno ga je ful matralo...sedaj mu jih ne dajem, ker lahko še samo znorim poleg vsega tega....muči njega, pa kot praviš še posledično nas....bo jih začel drug mesec dobivat.... sedaj koristim vsak sonček, da ga malo nastavim, pa tudi v AM je nekaj tega not, tak da čisto brez ni..... Mogoče pa je za takega malega bilo preveč naenkrat ..

..nekateri sploh ne dajejo teh kapljic pa otroci nimajo krčev.....ampak kara tako se odločijo in ne dajejo in je vse ok

user posted image kaj ti sploh ne daješ nobenih kapljic, ki vsebujejo ta user posted image  A in d3?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.11.2008 20:06:26   
amor real
Amor real.... pojdi kupit čez idroplurivit- nekaj takega.... jih otroci boljše prenašajo...

Danes sem naročila sodelavki, da vpraša svojo nečakinjo, ki dela kot farmacevtka v Trstu v lekarni kaj je bolje Idroplurivit ali adisterolo za mojega Pikca, ki ga tako zvija že brez teh kapljic, tako, da bom videla kaj bo ona rekla in kaj italijanski dohtarji dajo otročkom v IT. Včeraj in danes mu nisem dala AD3 kapljic in je kot nov, sploh ne joka, se smeje in prav vidiš, da je srečen, da pa niti ne povem kakšen je bil tista 2 dneva, ko sem mu jih dalauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.11.2008 20:26:11   
morango

Mene pa zanima nekaj...ima kateri od vasih dojenckov na obrazu storkljin ugriz oz. storkljino znamenje...nasa ga ima na nosku in malo na celu, pa me zanima kdaj bo slo to stran...sicer pravijo, da gre otrokom do sestega meseca starosti to znamenje stran, a me vseeno zanimajo vase izkusnje...
Po slikicah sodec...sem to znamenje opazila pri morango-vi dojencici ....

Leyla klice...
Ojla, ja, res je. Leno je štorklja zagrabila na čelu med obrvmi pa zadaj na glavici ima tudi rdečo liso, sam se zaradi lask ne vidi.Jaz sem vprašala pediatra pa je rekel, da lahko ugriz izgine v enem letu al pa vztraja do treh let. Ko je otroček razburjen, se znamenje potemni in postane izrazitejše. Ma do 1. zmenka bojo punce že porihtane.user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?