Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:26:43
|
|
|
|
Balonchy
|
Neki sva pršparala, ja... Sam ni blo to tolk grozn zarad cen... Bolj me je prepričalo, ker so imeli na kupu vse barve, ki sva si jih zaželela in ni nobenih čakalnih dob.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:27:55
|
|
|
|
Katjusa
|
sem vama kr mal folš da še nimate nič mi sam še pohištvo prestavmo in postavmo kje bomo previjal in kje spali in oblekice operem pa lahko grem kr po bebiko..... sam sevede bom to nardil verjetno januarja ker nebi radi da bo prehitro
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:28:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Neki sva pršparala, ja... Sam ni blo to tolk grozn zarad cen... Bolj me je prepričalo, ker so imeli na kupu vse barve, ki sva si jih zaželela in ni nobenih čakalnih dob. ja fino je da u živo vidiš se je laže odločit in točno veš da je to to kar si želiš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:29:37
|
|
|
|
Katjusa
|
zdle sem vidla da mam še sam 99 dni plus kakih 7 k bomo šli čez rok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:29:44
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy.........ne vem točno kdaj bova šla ker je doma res full dela z gradnj-upam da ta mesec,čene pa potem v decembru
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:31:31
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sem vama kr mal folš da še nimate nič mi sam še pohištvo prestavmo in postavmo kje bomo previjal in kje spali in oblekice operem pa lahko grem kr po bebiko..... sam sevede bom to nardil verjetno januarja ker nebi radi da bo prehitro Ma veš kaj Katjuša, predlagam ti, da s florjanom vsak dan postopoma narišeta v otroški sobici po steni kakšno živalico, tko bosta mela skoz nekaj za delat, al pa kupita fimo maso(je kot plastelin), ki se sveti v temi in izoblikujta zvezdice, jih speči v pečici in potem napopajta na steno, pa recimo izberita pesmice katere bosta sončku pela ko ga bosta uspavala, ..... tko sej je še kr dela, meni je samo hudo ko vem, da nam bo časa zmanjkalo za vse, sploh pol k ne bom več tolk okretna, pa bom lahko samo komandirala, no sej tud to ni tolk švoh
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:32:07
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdle sem vidla da mam še sam 99 dni plus kakih 7 k bomo šli čez rok Jest kr na tvoj ticker pogledam pa vem kolk mamo še do konca
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:36:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sem vama kr mal folš da še nimate nič mi sam še pohištvo prestavmo in postavmo kje bomo previjal in kje spali in oblekice operem pa lahko grem kr po bebiko..... sam sevede bom to nardil verjetno januarja ker nebi radi da bo prehitro Ma veš kaj Katjuša, predlagam ti, da s florjanom vsak dan postopoma narišeta v otroški sobici po steni kakšno živalico, tko bosta mela skoz nekaj za delat, al pa kupita fimo maso(je kot plastelin), ki se sveti v temi in izoblikujta zvezdice, jih speči v pečici in potem napopajta na steno, pa recimo izberita pesmice katere bosta sončku pela ko ga bosta uspavala, ..... tko sej je še kr dela, meni je samo hudo ko vem, da nam bo časa zmanjkalo za vse, sploh pol k ne bom več tolk okretna, pa bom lahko samo komandirala, no sej tud to ni tolk švoh sej nam ni dolgčas sam vse to je tk prijetno pripravljat drgač maš pa kr nekaj dobrih idej Florjan je prišel zjutraj k meni v spalnico in je seeda s sabo prnesu en kup avtovčkov in ko sem ga vprašala kaj dela je reku da se je prišel z dojenčkom igrat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:36:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdle sem vidla da mam še sam 99 dni plus kakih 7 k bomo šli čez rok Jest kr na tvoj ticker pogledam pa vem kolk mamo še do konca se švercaš:)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:36:57
|
|
|
|
sunny24
|
Katjusa, sem dobila!!!!! Hvala še enkrat! Zdej pa tudi jst komi čakam, da gremo po voziček...Pa da začnemo sobico rihtat, pa moj more še postlco pošlihtat...Če je ne bo do sred decembra, bom enostavno pošizila in kar novo naročila...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:38:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Katjusa, sem dobila!!!!! Hvala še enkrat! Zdej pa tudi jst komi čakam, da gremo po voziček...Pa da začnemo sobico rihtat, pa moj more še postlco pošlihtat...Če je ne bo do sred decembra, bom enostavno pošizila in kar novo naročila... super da si dobla... zdej se pa pridno igrajta ja moške je treba večkrat spomnat da gre zares
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:53:10
|
|
|
|
Čebel@
|
punce držite pesti............grem pisat slovenščino-me je kar groza!!!!!!!!!! te tipkamo ko pridem domov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:53:29
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdle sem vidla da mam še sam 99 dni plus kakih 7 k bomo šli čez rok Jest kr na tvoj ticker pogledam pa vem kolk mamo še do konca se švercaš:)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:54:27
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sem vama kr mal folš da še nimate nič mi sam še pohištvo prestavmo in postavmo kje bomo previjal in kje spali in oblekice operem pa lahko grem kr po bebiko..... sam sevede bom to nardil verjetno januarja ker nebi radi da bo prehitro Ma veš kaj Katjuša, predlagam ti, da s florjanom vsak dan postopoma narišeta v otroški sobici po steni kakšno živalico, tko bosta mela skoz nekaj za delat, al pa kupita fimo maso(je kot plastelin), ki se sveti v temi in izoblikujta zvezdice, jih speči v pečici in potem napopajta na steno, pa recimo izberita pesmice katere bosta sončku pela ko ga bosta uspavala, ..... tko sej je še kr dela, meni je samo hudo ko vem, da nam bo časa zmanjkalo za vse, sploh pol k ne bom več tolk okretna, pa bom lahko samo komandirala, no sej tud to ni tolk švoh sej nam ni dolgčas sam vse to je tk prijetno pripravljat drgač maš pa kr nekaj dobrih idej Florjan je prišel zjutraj k meni v spalnico in je seeda s sabo prnesu en kup avtovčkov in ko sem ga vprašala kaj dela je reku da se je prišel z dojenčkom igrat iiiiiiii kolk lepoooooooo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 15:54:51
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 punce držite pesti............grem pisat slovenščino-me je kar groza!!!!!!!!!! te tipkamo ko pridem domov Sej obvladaš majči
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 16:02:45
|
|
|
|
brkn83
|
majchy - držim pesti zate, ampak itak imaš ogromno znanja.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 16:24:07
|
|
|
|
sunny24
|
Majchy, fajn piši! Pa sej itak znaš vse!!!! Če pa kaj ne boš vedla, pa kar tvojo vpraši...si je sigurno full zapomnla, ko te je poslušala med učenjem...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 17:05:02
|
|
|
|
Pupka
|
Punce, vidim da ste že stare mačke, kar se klepetanja tiče... Se vam lahko pridružim? Pravijo da se bomo veselili na Kulturni praznik- Prešernov dan (8.2) Pupka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 17:17:15
|
|
|
|
sunny24
|
Pupka, itak da se nam lahko pridružiš! Dobrodošla!!! Kje si se pa do zdej skrivala? Moreš nadoknadit vse za nazaj!!! Ja, za seznam moreš pa povedat še par stvari...naslednji pregled, spol (če veš oz hočeš povedat, drugače presenečenje), kje nameravaš rodit, št. nosečnosti, št. ....Ja, smo firbčne...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 18:35:25
|
|
|
|
akvalina
|
ojla punce! z našo je vse ok, tehta približno 680g, me je ginekologinja me je že spet napiz la da sem se preveč zredila (do zdaj vsega skupaj že 12kg) če je pa čokolada dobra in se ji ne morm upret
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 18:40:34
|
|
|
|
akvalina
|
balonči full moderni boste katjuša fino da boste mel večji prihodek kolumbo nekam dolgo te ni blo, ti ti ti shuka,petrap,vesnozaver,brkn,sunny, ajvy, diamantina,... kako smo? Majchy midve stiskava z našo pesti da pišeš slovo čimboljš! go maja go maja go maja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 18:41:49
|
|
|
|
akvalina
|
aja sem skor pozabla rečt PUPKA dobrodošla med nami!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 18:53:44
|
|
|
|
Čebel@
|
no najprej hvala vam in aktvalininemu da ste držali pesti .........rešila sem vse-bilo je 6 strani testa tko da upamo na najvišjo oceno akvalina čestitke za pregled pupika......dobrodošla-na prešerna sem jaz lani dobila nečaka moj me je cel izpit full žokal-nimam pojma kaj mi je hotu povedat zdej moram pa neki pojest-tole mozganje me je čist zlakotilo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 19:00:21
|
|
|
|
Balonchy
|
Pupka - DOBRODOŠLA!!! Napiši nam kak podatek več za seznam, ki ga bom urejala mal kasnej!!! Tko k ti je napisala sunny24.. akvalina - za pregled... Kdaj maš pa naslednjega? majchy - piflarka trebuščkarska... S slovo boš opravila z levo roko!!! Ti garantiram... ... pol se ga gremo pa nacedit z otroškim
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 3.11.2008 19:01:33 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 19:03:47
|
|
|
|
Balonchy
|
Majchy - no vidiš... Sem rekla, da bo šlo!!! PIFLARKA!!!
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 3.11.2008 19:05:58 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?