|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
3.11.2008 15:26:43   
Balonchy
Neki sva pršparala, ja... Sam ni blo to tolk grozn zarad cen... Bolj me je prepričalo, ker so imeli na kupu vse barve, ki sva si jih zaželela in ni nobenih čakalnih dob. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
3.11.2008 15:27:55   
Katjusa
sem vama kr mal folš da še nimate nič
mi sam še pohištvo prestavmo in postavmo kje bomo previjal in kje spali in oblekice operem pa lahko grem kr po bebiko..... sam sevede bom to nardil verjetno januarja ker nebi radi da bo prehitro

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
3.11.2008 15:28:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Neki sva pršparala, ja... Sam ni blo to tolk grozn zarad cen... Bolj me je prepričalo, ker so imeli na kupu vse barve, ki sva si jih zaželela in ni nobenih čakalnih dob. user posted image

ja fino je da u živo vidiš se je laže odločit in točno veš da je to to kar si želišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
3.11.2008 15:29:37   
Katjusa
zdle sem vidla da mam še sam 99 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image plus kakih 7 k bomo šli čez rokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
3.11.2008 15:29:44   
Čebel@
balonchy.........ne vem točno  kdaj bova šla ker je doma res full dela z gradnj-upam da ta mesec,čene pa potem v decembru

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
3.11.2008 15:31:31   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mi sam še pohištvo prestavmo in postavmo kje bomo previjal in kje spali in oblekice operem pa lahko grem kr po bebiko..... sam sevede bom to nardil verjetno januarja ker nebi radi da bo prehitro

Ma veš kaj Katjuša, predlagam ti, da s florjanom vsak dan postopoma narišeta v otroški sobici po steni kakšno živalico, tko bosta mela skoz nekaj za delat, al pa kupita fimo maso(je kot plastelin), ki se sveti v temi in izoblikujta zvezdice, jih speči v pečici in potem napopajta na steno, pa recimo izberita pesmice katere bosta sončku pela ko ga bosta uspavala, ..... tko sej je še kr dela, meni je samo hudo ko vem, da nam bo časa zmanjkalo za vse, sploh pol k ne bom več tolk okretna, pa bom lahko samo komandirala, no sej tud to ni tolk švohuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
3.11.2008 15:32:07   
Shuka

zdle sem vidla da mam še sam 99 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image plus kakih 7 k bomo šli čez rokuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jest kr na tvoj ticker pogledam pa vem kolk mamo še do koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
3.11.2008 15:36:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ma veš kaj Katjuša, predlagam ti, da s florjanom vsak dan postopoma narišeta v otroški sobici po steni kakšno živalico, tko bosta mela skoz nekaj za delat, al pa kupita fimo maso(je kot plastelin), ki se sveti v temi in izoblikujta zvezdice, jih speči v pečici in potem napopajta na steno, pa recimo izberita pesmice katere bosta sončku pela ko ga bosta uspavala, ..... tko sej je še kr dela, meni je samo hudo ko vem, da nam bo časa zmanjkalo za vse, sploh pol k ne bom več tolk okretna, pa bom lahko samo komandirala, no sej tud to ni tolk švohuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej nam ni dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam vse to je tk prijetno pripravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image drgač maš pa kr nekaj dobrih idejuser posted image user posted image user posted image user posted image
Florjan je prišel zjutraj k meni v spalnico in je seeda s sabo prnesu en kup avtovčkov in ko sem ga vprašala kaj dela je reku da se je prišel z dojenčkom igratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
3.11.2008 15:36:33   
Katjusa

Jest kr na tvoj ticker pogledam pa vem kolk mamo še do koncauser posted image user posted image user posted image

se švercaš:)user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
3.11.2008 15:36:57   
sunny24
Katjusa, sem dobila!!!!! Hvala še enkrat!

Zdej pa tudi jst komi čakam, da gremo po voziček...Pa da začnemo sobico rihtat, pa moj more še postlco pošlihtat...Če je ne bo do sred decembra, bom enostavno pošizila in kar novo naročila...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
3.11.2008 15:38:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Katjusa, sem dobila!!!!! Hvala še enkrat!

Zdej pa tudi jst komi čakam, da gremo po voziček...Pa da začnemo sobico rihtat, pa moj more še postlco pošlihtat...Če je ne bo do sred decembra, bom enostavno pošizila in kar novo naročila...

super da si dobla... zdej se pa pridno igrajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja moške je treba večkrat spomnat da gre zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
3.11.2008 15:53:10   
Čebel@
punce držite pesti............grem pisat slovenščino-me je kar groza!!!!!!!!!!

te tipkamo ko pridem domov

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
3.11.2008 15:53:29   
Shuka

se švercaš:)user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
3.11.2008 15:54:27   
Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej nam ni dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam vse to je tk prijetno pripravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image drgač maš pa kr nekaj dobrih idejuser posted image user posted image user posted image user posted image
Florjan je prišel zjutraj k meni v spalnico in je seeda s sabo prnesu en kup avtovčkov in ko sem ga vprašala kaj dela je reku da se je prišel z dojenčkom igratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiii kolk lepoooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
3.11.2008 15:54:51   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

punce držite pesti............grem pisat slovenščino-me je kar groza!!!!!!!!!!

te tipkamo ko pridem domov
Sej obvladaš majčiuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
3.11.2008 16:02:45   
brkn83
majchy - držim pesti zate, ampak itak imaš ogromno znanja.user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
3.11.2008 16:24:07   
sunny24
Majchy, fajn piši! Pa sej itak znaš vse!!!! Če pa kaj ne boš vedla, pa kar tvojo user posted image  vpraši...si je sigurno full zapomnla, ko te je poslušala med učenjem...user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
3.11.2008 17:05:02   
Pupka
Punce, vidim da ste že stare mačke, kar se klepetanja tiče...

Se vam lahko pridružim?

Pravijo da se bomo veselili na Kulturni praznik- Prešernov dan (8.2)

Pupka

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
3.11.2008 17:17:15   
sunny24
Pupka, itak da se nam lahko pridružiš! Dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image   Kje si se pa do zdej skrivala?user posted image   Moreš nadoknadit vse za nazaj!!!user posted image

Ja, za seznam moreš pa povedat še par stvari...naslednji pregled, spol (če veš oz hočeš povedat, drugače presenečenje), kje nameravaš rodit, št. nosečnosti, št. user posted image ....Ja, smo firbčne...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
3.11.2008 18:35:25   
akvalina
ojla punce!

z našouser posted image je vse ok, tehta približno 680g, me je ginekologinja me je že spet napizuser posted image la da sem se preveč zredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (do zdaj vsega skupaj že 12kg) če je pa čokoladauser posted image dobra in se ji ne morm upretuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
3.11.2008 18:40:34   
akvalina
balonči full moderni bosteuser posted image user posted image user posted image

katjuša fino da boste mel večji prihodek

kolumbo nekam dolgo te ni blo, ti ti ti

shuka,petrap,vesnozaver,brkn,sunny, ajvy, diamantina,...user posted image user posted image user posted image kako smo?

Majchy midve stiskava z našouser posted image pesti da pišeš slovo čimboljš!user posted image user posted image user posted image          go maja go maja go maja

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
3.11.2008 18:41:49   
akvalina
aja sem skor pozabla rečt PUPKA dobrodošla med nami!

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
3.11.2008 18:53:44   
Čebel@
no najprej hvala vam in aktvalininemu user posted image  da ste držali pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image .........rešila sem vse-bilo je 6 strani testauser posted image  tko da upamo na najvišjo ocenouser posted image user posted image user posted image user posted image
akvalina čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image
pupika......dobrodošla-na prešerna sem jaz lani dobila nečakauser posted image user posted image user posted image

moj user posted image  me je cel izpit full žokal-nimam pojma kaj mi je hotu povedatuser posted image user posted image user posted image
zdej moram pa neki pojest-tole mozganje me je čist zlakotilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
3.11.2008 19:00:21   
Balonchy
Pupka - DOBRODOŠLA!!! Napiši nam kak podatek več za seznam, ki ga bom urejala mal kasnej!!! Tko k ti je napisala sunny24..

akvalina - user posted image user posted image user posted image  za pregled... Kdaj maš pa naslednjega?

majchy - piflarka trebuščkarska... S slovo boš opravila z levo roko!!! Ti garantiram...  user posted image user posted image

user posted image

... pol se ga gremo pa nacedit z otroškim  user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 3.11.2008 19:01:33 >

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
3.11.2008 19:03:47   
Balonchy
Majchy - no vidiš... Sem rekla, da bo šlo!!!

PIFLARKA!!!

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 3.11.2008 19:05:58 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?