Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mene pa nekaj zanima... Pa upam , da mi ne bo katera zamerila. Pa zakaj vam gredo tok v nos mamice, ki hocejo za svoje otroke 100% dobro poskrbet in imajo cas ,da to lahko izvajajo... Kaj je narobe s tem?? Pac to je forum in izrazajo svoje mnenje... Pa tok da se ve... meni osebno naprimer se lezalnik sploh ne zdi slaba stvar... prej nasprotno, toda za kako urco dve na dan... Ampak recimo so pa druge teme, kjer pac sledim mnenju strokovnjakov in zato se nimam za nobeno super mamo..( GH in hojice.. pa se kej bi se naslo) Jaz osebno imam tretjega otroka, prav gotovo delam ogromno stvari narobe, ampak ce pa nekaj vem za 100 da ni uredu pa tega ne bom pocela. naprimer hojica: ni ga pediatra ali fizioterapevta, ki bi rekel ja to je uredu... In zakaj bi jaz potem imela hojco? Pa imam ogromno frej prostora, pa vem da bi mi full olajsalo ,ker bi se mali zabaval in bi kaj drugega vmes delala... Sem pac mnenja da ne in da strokovnjaki ze vedo zakaj.... in ce to javno izrazim... zakaj vam grem v nos in dobim nadimek super mama?? Se enkrat prosim ne vzet tole kot kreg ali napad... samo mal me zaboli ko tako govorite, ker se mi zdi da leti tud name Sicer ne vem zakaj je prišlo do tega posta, ampak **** mene ne moti, če maš ti drugačno mnenje od mene . Lahko ga tud poveš, ampak ga js seveda ne bom upoštevala, če js drugač mislim . Je pa glede strokovnjakov tkole lej... strokovnjaki odsvetujejo ležalnik, ker naj bi se otrok zaradi njega slabše gibal. Mislim, da ne rabim govorit o Žanovi gibljivosti, pa je bil v ležalniku in je še... Strokovnjaki odsvetujejo hojco, ker naj bi otrok zaradi nje kasneje shodil, pa vem za en kup otrok, ki niso bili v hojci pa so shodili pri enem letu, pa za kup otrok, ki so kljub hojci shodili pri devetih mesecih. Pa večina nas je bila v njej, pa nismo invalidi. Strokovnjaki so pred leti prisegali, da je dojenje najbolj zdravo. Potem je bilo najslabše in je blo najboljše adaptirano mleko. Danes so strokovnjaki spet mnenja, da je dojenje najboljše, pa kljub temu otrokom na AM nič ne manjka. Pred leti so strokovnjaki rekli, da morajo otroci spati na trebuhu, potem da morajo na hrbtu, pa spet na trebuhu, danes je najboljše na boku. In vsem tem otrokom, ki so spali, kakor po trenutnem mnenju strokovnjakov nič ne manjka. Evo zato js mnenje strokovnjakov in drugih mamic jemljem z zdravo mero razuma, ne držim pa se vsega kot pijanec plota . Upam, da veš, kaj sem hotla povedat. Aja pa super linki od CR, sem vsaj vidla, kaj so mi delali tam dol .