|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
3.11.2008 14:08:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Aja... zdej sem sla prebrat pa sem mal cuden napisala...

Dodala bi se:

Vem da vsaka mama naredi 100 vse naj za svojega otroka.. samo ene gredo po mnenju ljudstva ene po tradicije ene bolj po znanstveni plati...

So pa tudi mame ki namerno zavracajo vsa strokovna mnenja..ces pa kaj pol saj smo mi tud vsi ob KM zrasel..

Ja verjetno ze ni pa kaj pol....ce danes pravijo , da to ni o.k. , pred 1 letom satrosti..

Jaz sicer ne vem , ampak preberem si sem in tja kak clanek pa pediatra povprasam...

Pol si pa svoje mnenje usrtvarim...

Sedaj pa tukaj se jih veliko najde ki stvari ne vedo in vprasajo tudi jaz ne vem pa tud vprasam... in ce mi bo kaka super mama povedala to pa ni o.k. zato in zato... pa ne bom nic jezna prej hvalezna...

upam da sem bolj razlocno zdej zapisala bistvo...user posted image user posted image

****: jaz te kolikor toliko poznam in vem kako razmišljaš. V maričem podobno kot jaz, za nekaj malenkosti pa imava različna mnenja, pa kljub temu mi na pamet ne pride, da bi te zaradi tega napadalauser posted image Si kljub "napakcam" ena zlata punca, vredna vsega spoštovanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
3.11.2008 14:10:09   
Anonimen

Ne Edinaos.. nasplosno se pogovarjamo...

Pa vceraj smo te full ogovarjale se ti je kaj kovcalo???user posted image user posted image user posted image

Bos mogla vse za nazaj prebrat da bos videla kaj in kako...user posted image user posted image user posted image

verjami, da vas  med ''masažo'' nisem čisto nič pogrešalauser posted image user posted image

Sem pa vse za nazaj prebrala, ne ne  od mene nič ne pričakujte večuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
3.11.2008 14:15:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Pa vceraj smo te full ogovarjale se ti je kaj kovcalo???user posted image user posted image user posted image

Bos mogla vse za nazaj prebrat da bos videla kaj in kako...user posted image user posted image user posted image

verjami, da vas  med ''masažo'' nisem čisto nič pogrešalauser posted image user posted image

Sem pa vse za nazaj prebrala, ne ne  od mene nič ne pričakujte večuser posted image user posted image

A je bla erotična.....?????????????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
3.11.2008 14:17:10   
Anonimen

He, he... mi pa pruicakujemo... Cas je moj zaveznik...

Kako bo fantku ime? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
3.11.2008 14:21:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Aja... zdej sem sla prebrat pa sem mal cuden napisala...

Dodala bi se:

Vem da vsaka mama naredi 100 vse naj za svojega otroka.. samo ene gredo po mnenju ljudstva ene po tradicije ene bolj po znanstveni plati...

So pa tudi mame ki namerno zavracajo vsa strokovna mnenja..ces pa kaj pol saj smo mi tud vsi ob KM zrasel..

Ja verjetno ze ni pa kaj pol....ce danes pravijo , da to ni o.k. , pred 1 letom satrosti..

Jaz sicer ne vem , ampak preberem si sem in tja kak clanek pa pediatra povprasam...

Pol si pa svoje mnenje usrtvarim...

Sedaj pa tukaj se jih veliko najde ki stvari ne vedo in vprasajo tudi jaz ne vem pa tud vprasam... in ce mi bo kaka super mama povedala to pa ni o.k. zato in zato... pa ne bom nic jezna prej hvalezna...

upam da sem bolj razlocno zdej zapisala bistvo...user posted image user posted image

****: jaz te kolikor toliko poznam in vem kako razmišljaš. V maričem podobno kot jaz, za nekaj malenkosti pa imava različna mnenja, pa kljub temu mi na pamet ne pride, da bi te zaradi tega napadalauser posted image Si kljub "napakcam" ena zlata punca, vredna vsega spoštovanja.

hvala .... enako user posted image user posted image user posted image

Sej jaz za svoje napake tud sama vem... ena je glih da sem prevec direktna, bi bilo dober kdaj kaj zase zadrzat user posted image user posted image
Druga naprimer da grem po razpolozenju... ce sem nesrecna pa slabe volje mi v sekundi zivc ven potegne... ne znam igrat... nisem jaz za " holivud" user posted image user posted image user posted image

Pa se tono napak imam... tud kot mama. ( sem precej zivcna.. naprimer )

Evo.... sploh mi ni tesko povedat.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
3.11.2008 14:22:14   
Anonimen

no no tolk se pa še nisva pobotalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4431
3.11.2008 14:23:47   
Anonimen

He, he... mi pa pruicakujemo... Cas je moj zaveznik...

Kako bo fantku ime? user posted image user posted image user posted image

nema nobenega fantka ne bo, moja želja se je uresničilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
3.11.2008 14:26:45   
Anonimen
A ves Edinaos, da jaz sem pa tok blesova, da ce bi lahko bi pa zdele prec mela se enega....user posted image user posted image user posted image

Ce sem cist iskrena, upam na tist 1% sanse , da zanosim... pa kar bo bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
3.11.2008 14:30:57   
Anonimen

A ves Edinaos, da jaz sem pa tok blesova, da ce bi lahko bi pa zdele prec mela se enega....user posted image user posted image user posted image

Ce sem cist iskrena, upam na tist 1% sanse , da zanosim... pa kar bo bo.

saj tako je ponavadi, upanje ostaneuser posted image user posted image

Veš, vsak ki me vpraša kdaj bo pa Anja dobila bratca, rečem da pač ga ne bo nikoooli in folk se fuul zgraža, nad temuser posted image kao a boš res to lahko naredila svoji hčerki, to je nekaj najhuje kar lahko otroku naredišuser posted image user posted image user posted image

Saj vem, tu se pač šalimo, ampak ko pa komu rečem, da sem si pač od nekdaj želela samo enega otroka, mi gre fuuul na živce, ko začnejo pametovatiuser posted image user posted image

No vidiš, tudi jaz sem živčna mamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4434
3.11.2008 14:32:20   
Anonimen
Moja čebulca pančka, jaz pa tu visim, namesto da grem kaj pametnega početiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
3.11.2008 14:44:57   
Estrella*

Moja čebulca pančka, jaz pa tu visim, namesto da grem kaj pametnega početiuser posted image

Pejt jest, saj veš do 17h imaš še časuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
3.11.2008 14:46:27   
Estrella*

Sem vidla da imaš še 94 postov do hotela s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
3.11.2008 14:47:53   
Estrella*
Kje pa so naše user posted image  ? A jih samo jaz ne vidim?????

Neposredna povezava do sporočila: 4438
3.11.2008 14:48:07   
Anonimen

Pejt jest, saj veš do 17h imaš še časuser posted image

saj se zraven računalnika pašem s kekci Grisbiuser posted image user posted image BTW imaš sms

Neposredna povezava do sporočila: 4439
3.11.2008 14:53:48   
kasso
Jaz in Varja pa smo imele en fajn obisk 4 mesečnega fantka iz sosednje vasi, Varja pa je itak pol prespala, jaz sem se pa načvekala user posted image

****, nikoli nisem dobila občutka, da bi te katera od majčic napadla s tem, če je omenila super mamo. Sploh pa nisem opaziloa, da bi kdo kdaj komu šel v nos user posted image Jaz imam vedno občutek, da beseda oz. omemba super mame leti na kake forumovke na drugih temah user posted image  

edinaos, joj mene bi pa taki komentarji razpizdili in ne vem, če bi bila tiho. Kaj pa koga briga koliko otrok si nekdo želiuser posted image . Če ti paše imet le enega in ne dva, je tako prav. Glavno, da si srečna in mala s teboj.
Sicer sem pa mnenja, da je za otroka vsekakor bolje, da odrašča tudi v družbi bratcov in sestric, ampak le pod pogojem, da so vsi otroci zaželjeni s strani staršev.

Anitka, jaz sem včeraj prvič dala bučko kuhano tudi z olupki, pa jo je potem kar malo zvijalo. A ti edinaos jo prej olupiš? Potem ni problemov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
3.11.2008 14:55:08   
špelin@
Me ni nekaj ur in naklofate 6 strani... Dvomim, da bom utegnila vse prebrati user posted image

Samo, da vam poročam, kako Gregorjevo hranjenje: po jutranjem mleku je dopoldne pojedel skoraj celo sadno kašico (kupljeno user posted image ), ob kosilu sem mu dala za poskusit malo špinače s pire krompirjem in je znorel, ko mu nisem dala več, ravnokar pa je popil 110 ml mleka, ne preveč z veseljem, ampak je bil lačen user posted image

Grem zdaj malo brat, velika pika je na baletu, maledva pa dremljeta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
3.11.2008 14:55:49   
Naty*

Mene pa nekaj zanima...

Pa upam , da mi ne bo katera zamerila.

Pa zakaj vam gredo tok v nos mamice, ki hocejo za svoje otroke 100% dobro poskrbet in imajo cas ,da to lahko izvajajo...

Kaj je narobe s tem??

Pac to je forum in izrazajo svoje mnenje...

Pa tok da se ve... meni osebno naprimer se lezalnik sploh ne zdi slaba stvar... prej nasprotno, toda za kako urco dve na dan...

Ampak recimo so pa druge teme, kjer pac sledim mnenju strokovnjakov in zato se nimam za nobeno super mamo..( GH in hojice.. pa se kej bi se naslo)

Jaz osebno imam tretjega otroka, prav gotovo delam  ogromno stvari narobe, ampak ce pa nekaj vem za 100 da ni uredu pa tega ne bom pocela.

naprimer hojica: ni ga pediatra ali fizioterapevta, ki bi rekel ja to je uredu...

In zakaj bi jaz potem imela hojco?

Pa imam ogromno frej prostora, pa vem da bi mi full olajsalo ,ker bi se mali zabaval in bi kaj drugega vmes delala...

Sem pac mnenja da ne in da strokovnjaki ze vedo zakaj.... in ce to javno izrazim... zakaj vam grem v nos in dobim nadimek super mama??user posted image user posted image

Se enkrat prosim ne vzet tole kot kreg ali napad... samo mal me zaboli ko tako govorite, ker se mi zdi da leti tud name

Sicer ne vem zakaj je prišlo do tega posta, ampak **** mene ne moti, če maš ti drugačno mnenje od mene user posted image . Lahko ga tud poveš, ampak ga js seveda ne bom upoštevala, če js drugač mislim user posted image . Je pa glede strokovnjakov tkole lej... strokovnjaki odsvetujejo ležalnik, ker naj bi se otrok zaradi njega slabše gibal. Mislim, da ne rabim govorit o Žanovi gibljivosti, pa je bil v ležalniku in je še... Strokovnjaki odsvetujejo hojco, ker naj bi otrok zaradi nje kasneje shodil, pa vem za en kup otrok, ki niso bili v hojci pa so shodili pri enem letu, pa za kup otrok, ki so kljub hojci shodili pri devetih mesecih. Pa večina nas je bila v njej, pa nismo invalidi.
Strokovnjaki so pred leti prisegali, da je dojenje najbolj zdravo. Potem je bilo najslabše in je blo najboljše adaptirano mleko. Danes so strokovnjaki spet mnenja, da je dojenje najboljše, pa kljub temu otrokom na AM nič ne manjka. Pred leti so strokovnjaki rekli, da morajo otroci spati na trebuhu, potem da morajo na hrbtu, pa spet na trebuhu, danes je najboljše na boku. In vsem tem otrokom, ki so spali, kakor po trenutnem mnenju strokovnjakov nič ne manjka.
Evo zato js mnenje strokovnjakov in drugih mamic jemljem z zdravo mero razuma, ne držim pa se vsega kot pijanec plota user posted image . Upam, da veš, kaj sem hotla povedat. Aja pa super linki od CR, sem vsaj vidla, kaj so mi delali tam dol user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
3.11.2008 14:55:55   
hijenca
**** glede tiste odločbe za dohodnino. Tudi jaz sem svoj denar dobila spomladi, danes pa sem dobila to odločbo, kjer je pisalo OBVESTILO O KNJIGOVODSKEM STANJU TERJATEV IN OBVEZNOSTI NA DAN 31.8.2008, ZAVEZANCI ZA DOHODNINO- LETNI PORAČUN-VRAČILA 0,00 €.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
3.11.2008 14:56:09   
kasso

včeraj se v debato nisem vključila, ampak kakšna pa je bila ta masažauser posted image user posted image
A imaš že zavese?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
3.11.2008 14:57:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

edinaos, joj mene bi pa taki komentarji razpizdili in ne vem, če bi bila tiho. Kaj pa koga briga koliko otrok si nekdo želiuser posted image . Če ti paše imet le enega in ne dva, je tako prav. Glavno, da si srečna in mala s teboj.
Sicer sem pa mnenja, da je za otroka vsekakor bolje, da odrašča tudi v družbi bratcov in sestric, ampak le pod pogojem, da so vsi otroci zaželjeni s strani staršev.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka, jaz sem včeraj prvič dala bučko kuhano tudi z olupki, pa jo je potem kar malo zvijalo. A ti edinaos jo prej olupiš? Potem ni problemov?

ja mene je alergologinja prav posebno opozorila, naj vse kar se da na začetku olupim, in dam mali. Prav za bučke je rekla, da rade matrajo user posted image če jih prej ne olupimo. Tako, da verjetno je Varja res zaradi tega matralouser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
3.11.2008 15:01:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

včeraj se v debato nisem vključila, ampak kakšna pa je bila ta masažauser posted image user posted image
A imaš že zavese?

hmm sem malo pojamrala, da me križ boli in se je dragi ponudil, da me malo zmasira, zmasira in nič drugega si še ne upa user posted image user posted image user posted image

Zavese sem naročila pred 16 dnevi in še ničuser posted image pa so rekli da najkasneje v roku 10 dnehuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4446
3.11.2008 15:02:15   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Sem pozabila katera je spraševala, če že vsi sedijo Anitkauser posted image No moja še ne in verjetno še kak mesec ne bo. Zame je sedenje, ko na tleh sedi samostojno, brez podponcanja in zvračanja. V naročju že sedi, samo to ni nič.user posted image Sem zahtevna, a ne??

Ja takšno sedenje sem imela v mislih.user posted image

Žan sedi tri sekunde, pol se pa prav elegantno stegne naprej in prevali na trebuh user posted image ...

eole naš nima več sluzi v blatu, odkar sem na dieti. Men je P rekla, da če je sluz v blatu to ni normalno, čeprav js takrat glih nisem komplicirala glede tega. So me bolj krči motli. Ampak zdej HB ni ne krčev ne sluzi user posted image !

jana Nejc je pa pravi pozer. Pa isto kapo ma kot Žan, mava midve zgleda isti okus za oblačenje user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
3.11.2008 15:03:08   
Anonimen
Naty kako je bilo potem včeraj z Žanom, se je revček pomiril? Ga je kaj matralo od kašice?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
3.11.2008 15:03:29   
Naty*
Aja glede bučk... domačo bučko sm mu naredila z olupkom, pa ga ni nič matralo. Danes je dobil pa kuhano, sem mu jo pa olupila.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
3.11.2008 15:05:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Aja glede bučk... domačo bučko sm mu naredila z olupkom, pa ga ni nič matralo. Danes je dobil pa kuhano, sem mu jo pa olupila.

Jaz za enkra še vso zelanjavo in sadje raje prekuhavam, pa še boljši okus mi ima, ko je toplo mjamiii.

Riž pa bučke pašejo skupaj?

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.