Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
nobenih znakcov... Nekaj me je v soboto špikalo na desni strani in to tok da se smejat nisem mogla, ampak je minilo po uri ali dveh... To pa je tudi vse... Nobenih drugih znakov. Ne za ne za
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:28:09
|
|
|
|
miska73
|
Samo da se pofočkam, da ne bom plavga fasala. Sem po dveh tednih spet v službi, pa bom morala predvsem delati. Se popoldan/zvečer vključim kej v debato. Počutje se izboljšuje, optimizem spet počasi prihaja na površje. Pupe, še enkrat hvala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:28:45
|
|
|
|
Erin
|
miška -
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:30:33
|
|
|
|
spps
|
miška kako ste punce?jaz sem rahlo skozlano drugače pa ok,nič novega.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:35:44
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro...jaz sem tak doooolgo spala, da sem zdaj še bolj zaspana, pa še vse me boli mišika naša sem vesela, da se optimizem spet pojavlja. Drži se; bo pa naslednja runda bolj pozitivna. tak zdaj pa moram toto RR dol vgasnit, drugače ne bom nič naredila še prej pa vam pošiljam eno dobroooooo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:43:11
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps miška kako ste punce?jaz sem rahlo skozlano drugače pa ok,nič novega. zakaj si pa ti skozlana? miska....dobrodošla, le pridi se olajšat k nam!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:53:13
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, borkice drage! nekaj za pri kavici
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzzika, včasih pomislim na vas punce, k ste dale že marsikaj skozi in se mi zdi pol malo butasto, da jaz tukaj razglabljam o HSG, ki je pravzaprav šele začetek vsega. Razumeš kaj hočem povedat? Ja, skratka, v ponedeljek ali torek grem na HSG. Odvisno od tega, kdaj se bo končala . Pa kak dan prej moram v laboratorij in ne vem al grem lahko v laboratorij že v petek in šele potem v ponedeljek na HSG? Itak bom danes poklicala v bolnico, da jih vprašam.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:55:27
|
|
|
|
Anonimen
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmmm tole pa dobro zgleda... Kako sta nosečki moji? Sta si danes že pobožali bušije? Namesto tete Žive??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 11:03:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: spps miška kako ste punce?jaz sem rahlo skozlano drugače pa ok,nič novega. zakaj si pa ti skozlana? miska....dobrodošla, le pridi se olajšat k nam! kaj se smeješ? vsake tolko imam probleme z zgago,da postane wc školjka moja najboljša prijateljica sej boš vidla,al pa tud ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 11:04:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 mmmmmmmmmmmmmmmmmmm tole pa dobro zgleda... Kako sta nosečki moji? Sta si danes že pobožali bušije? Namesto tete Žive?? božamo,božamo vsaki dan ,sej teta Živa bo kmal božala svojega bušija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 11:06:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro, borkice drage! nekaj za pri kavici zgleda dobro,ampak se bom raj vzdržala-že sam pogled na sladko,mi povzroči,da me začne zgaga pečt
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 11:06:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jaaaaaaaa nej se res že kooooončno uresničijo tele vaše napovedi... Naj sliši to tisti ki mora, da bom jst končno zagledala svoj plusek Res že komaj komaj čakam....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 11:07:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jaaaaaaaa nej se res že kooooončno uresničijo tele vaše napovedi... Naj sliši to tisti ki mora, da bom jst končno zagledala svoj plusek Res že komaj komaj čakam.... tudi jaz za vse vas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 11:47:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 sonček..kaj pa je bilo v soboto? kaj si ušpičla? to se ušpičla kar si lahko prebereš čisto spodaj.http://www.ringaraja.net/forum/m_2999868/mpage_152/key_/tm.htm lep dan vsem skupaj in naj sije sonček še naprej. Za vse vas sem pa pobožala svojega bušija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 12:07:37
|
|
|
|
jazzz27
|
mmm ajsika tortica....meni se sline cedijo. Res se probavam čim bolj izognit sladkega. sonček85, ti ga pa biksaš, lepo se čuvaj. Od višine se zvrti(pete) . Samo da je vse ok. Očitno ti nekaj ni pasalo in hb da se je vse dobro izšlo! živa jaz navijam fulll, fulll, da ti rata!! spps, komaj čakam na vse znakce ....bring it on!!! Vseh bom zelo vesela in so zelo dobrodošli. Samo da bojo. špelkica suzika, kaj pa ti je, zato smo tu, da se nam potožiš. Glede laboratorija ne vem, boš danes poročala kako si rešila. Mi je pa žal, da je prišla! Jaz na HSG nisem šla, ker sem itak imela 2 laparoskopiji, tako da ne vem...ni me dal. Sem pa slišala za bolečine. Mislim da lahko komot kaj proti bolečinam vzameš. Je pa postopek hitro narejen, tako da ne se bat. Ena znanka je po HSGju takoj zanosila. Držim pesti! luna...se je spet skrila! Se*...kako je bilo prvi dan v šoli?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 12:30:42
|
|
|
|
sonček85
|
ja kaj čmo tako je a samo da je vse ok hvala in lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 13:30:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 spps, komaj čakam na vse znakce ....bring it on!!! Vseh bom zelo vesela in so zelo dobrodošli. Samo da bojo. jaz sem tud to govorila,ker v prvi nosečnosti nisem imela nobenih nosečniških težav.Sploh ne bi vedela,da sem noseča,če se ne bi redila če boš mela srečo,boš imela svoje znakce čez kakšne 4 tedne -okol 8. tedna naj bi se za nekatere začele slabosti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 13:31:37
|
|
|
|
Anonimen
|
sovražim tole, k kliknem na zadnjo stran in mi napiše, da je sporočilo premaknjeno ali izbrisano.. In pol pol ure klikam, da pridem do tiste strani, k jo želim brat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 13:37:10
|
|
|
|
jazzz27
|
suzika , važno, da si nas našla .... spps kar naj pridejo ....komaj čakam....saj vem, da mi bo žal , da sem prosila...ampak naj vse preživim in doživim v tej nosečnosti. Če bo po sreči bom kozlala za dva
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 13:37:44
|
|
|
|
Anonimen
|
meni pa nič ne piše, da bi blo kaj zbrisano
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 13:37:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi sovražim tole, k kliknem na zadnjo stran in mi napiše, da je sporočilo premaknjeno ali izbrisano.. In pol pol ure klikam, da pridem do tiste strani, k jo želim brat. jaz sem pa mislila,da sem edina,ki bo vsak čas živčnega fasala zarad tega.na bilokatero temo sem kliknila,sem prišla na stran brez sporočil-zato sem začela klikat predzadnjo stran-je bolj ziher
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 13:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
madona, tale RR točno ve, kdaj ga šinfam.. Mi zadnjega sporočila sploh ni hotel objavit. skratka, hotela sem samo rečt, da vas zapuščam za danes in da uživajte!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 14:39:19
|
|
|
|
sonček85
|
kako meni pa normalno odpira-hmmmmmmm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 14:44:30
|
|
|
|
ledenka
|
RR misli, da smo eno stran naprej eh, če je sam tole...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?