|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
3.11.2008 10:06:41   
Anonimen
nobenih znakcov... Nekaj me je v soboto špikalo na desni strani in to tok da se smejat nisem mogla, ampak je minilo po uri ali dveh... To pa je tudi vse... Nobenih drugih znakov. Ne za user posted image ne za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
3.11.2008 10:28:09   
miska73
Samo da se pofočkam, da ne bom plavga fasala.
Sem po dveh tednih spet v službi, pa bom morala predvsem delati.
Se popoldan/zvečer vključim kej v debato.

Počutje se izboljšuje, optimizem spet počasi prihaja na površje.
Pupe, še enkrat hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
3.11.2008 10:28:45   
Erin
miška - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
3.11.2008 10:30:33   
spps
miškauser posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste punce?jaz sem rahlo skozlanouser posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa ok,nič novega.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
3.11.2008 10:35:44   
~Biba~
dobro jutro...jaz sem tak doooolgo spala, da sem zdaj še bolj zaspana, pa še vse me boliuser posted image

mišika našauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela, da se optimizem spet pojavlja. Drži se; bo pa naslednja runda bolj pozitivna.user posted image

tak zdaj pa moram toto RR dol vgasnit, drugače ne bom nič naredilauser posted image
še prej pa vam pošiljam eno dobroooooouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
3.11.2008 10:43:11   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kako ste punce?jaz sem rahlo skozlanouser posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa ok,nič novega.

zakaj si pa ti skozlana?user posted image

miska....dobrodošla, le pridi se olajšat k nam!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
3.11.2008 10:53:13   
ledenka
jutro, borkice drage!

nekaj za pri kavici user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
3.11.2008 10:54:43   
Anonimen
jazzzika, včasih pomislim na vas punce, k ste dale že marsikaj skozi in se mi zdi pol malo butasto, da jaz tukaj razglabljam o HSG, ki je pravzaprav šele začetek vsega. Razumeš kaj hočem povedat? user posted image

Ja, skratka, v ponedeljek ali torek grem na HSG. Odvisno od tega, kdaj se bo končala user posted image . Pa kak dan prej moram v laboratorij in ne vem al grem lahko v laboratorij že v petek in šele potem v ponedeljek na HSG? Itak bom danes poklicala v bolnico, da jih vprašam.

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4608
3.11.2008 10:55:27   
Anonimen
mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tole pa dobro zgleda...

Kako sta nosečki moji? Sta si danes že pobožali bušije? Namesto tete Žive??

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4609
3.11.2008 11:03:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: spps

zakaj si pa ti skozlana?user posted image

miska....dobrodošla, le pridi se olajšat k nam!
kaj se smeješ?user posted image user posted image user posted image user posted image vsake tolko imam probleme z zgago,da postane wc školjka moja najboljša prijateljicauser posted image user posted image user posted image sej boš vidla,al pa tud neuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
3.11.2008 11:04:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tole pa dobro zgleda...

Kako sta nosečki moji? Sta si danes že pobožali bušije? Namesto tete Žive??

božamo,božamo vsaki danuser posted image ,sej teta Živa bo kmal božala svojega bušijauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
3.11.2008 11:06:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro, borkice drage!

nekaj za pri kavici user posted image

user posted image

zgleda dobro,ampak se bom raj vzdržala-že sam pogled na sladko,mi povzroči,da me začne zgaga pečtuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
3.11.2008 11:06:22   
Anonimen
jaaaaaaaa

nej se res že kooooončno uresničijo tele vaše napovedi... Naj sliši to tisti ki mora, da bom jst končno zagledala svoj plusek user posted image user posted image user posted image

Res že komaj komaj čakam.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4613
3.11.2008 11:07:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

jaaaaaaaa

nej se res že kooooončno uresničijo tele vaše napovedi... Naj sliši to tisti ki mora, da bom jst končno zagledala svoj plusek user posted image user posted image user posted image

Res že komaj komaj čakam.... user posted image user posted image user posted image

tudi jaz za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
3.11.2008 11:47:12   
sonček85

sonček..kaj pa je bilo v soboto? kaj si ušpičla?user posted image

to se ušpičla kar si lahko prebereš čisto spodaj.http://www.ringaraja.net/forum/m_2999868/mpage_152/key_/tm.htm

lep dan vsem skupaj in naj sije sonček še naprej.
Za vse vas sem pa pobožala svojega bušijauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
3.11.2008 12:07:37   
jazzz27
mmm ajsika tortica....meni se sline cedijo. Res se probavam čim bolj izognit sladkega.

sonček85, ti ga pa biksaš, lepo se čuvaj. Od višine se zvrti(pete)user posted image . Samo da je vse ok. Očitno ti nekaj ni pasalo in hb da se je vse dobro izšlo!

živa jaz navijam fulll, fulll, da ti rata!!

spps, komaj čakam na vse znakce ....bring it on!!!user posted image user posted image  Vseh bom zelo vesela in so zelo dobrodošli. user posted image  Samo da bojo.

špelkica user posted image user posted image user posted image

suzika, kaj pa ti je, zato smo tu, da se nam potožiš. Glede laboratorija ne vem, boš danes poročala kako si rešila. Mi je pa žal, da je user posted image  prišla! Jaz na HSG nisem šla, ker sem itak imela 2 laparoskopiji, tako da ne vem...ni me dal. Sem pa slišala za bolečine. Mislim da lahko komot kaj proti bolečinam vzameš. Je pa postopek hitro narejen, tako da ne se bat. Ena znanka je po HSGju takoj zanosila. Držim pesti!

luna...se je spet skrila!

Se*...kako je bilo prvi dan v šoli?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
3.11.2008 12:30:42   
sonček85
ja kaj čmo tako je a samo da je vse ok
hvala in lep dan

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
3.11.2008 13:30:01   
spps
spps, komaj čakam na vse znakce ....bring it on!!!user posted image user posted image  Vseh bom zelo vesela in so zelo dobrodošli. user posted image  Samo da bojo.
user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tud to govorila,ker v prvi nosečnosti nisem imela nobenih nosečniških težav.Sploh ne bi vedela,da sem noseča,če se ne bi redilauser posted image user posted image user posted image

če boš mela srečo,boš imela svoje znakce čez kakšne 4 tedneuser posted image user posted image user posted image user posted image -okol 8. tedna naj bi se za nekatere začele slabostiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
3.11.2008 13:31:37   
Anonimen
user posted image   user posted image   user posted image   sovražim tole, k kliknem na zadnjo stran in mi napiše, da je sporočilo premaknjeno ali izbrisano.. user posted image   user posted image    user posted image     user posted image    user posted image  In pol pol ure klikam, da pridem do tiste strani, k jo želim brat. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4619
3.11.2008 13:37:10   
jazzz27
suzika user posted image user posted image user posted image , važno, da si nas našlauser posted image user posted image user posted image ....

spps kar naj pridejouser posted image user posted image user posted image ....komaj čakam....saj vem, da mi bo žaluser posted image user posted image user posted image user posted image , da sem prosila...ampak naj vse preživim in doživim v tej nosečnosti. Če bo po sreči bom kozlala za dvauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
3.11.2008 13:37:44   
Anonimen
meni pa nič ne piše, da bi blo kaj zbrisano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4621
3.11.2008 13:37:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

user posted image   user posted image   user posted image   sovražim tole, k kliknem na zadnjo stran in mi napiše, da je sporočilo premaknjeno ali izbrisano.. user posted image   user posted image    user posted image     user posted image    user posted image  In pol pol ure klikam, da pridem do tiste strani, k jo želim brat. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pa mislila,da sem edina,ki bo vsak čas živčnega fasala zarad tega.na bilokatero temo sem kliknila,sem prišla na stran brez sporočil-zato sem začela klikat predzadnjo stran-je bolj ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
3.11.2008 13:43:04   
Anonimen
madona, tale RR točno ve, kdaj ga šinfam.. Mi zadnjega sporočila sploh ni hotel objavit. user posted image

skratka, hotela sem samo rečt, da vas zapuščam za danes in da uživajte!

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4623
3.11.2008 14:39:19   
sonček85
kako meni pa normalno odpira-hmmmmmmmuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
3.11.2008 14:44:30   
ledenka
user posted image  RR misli, da smo eno stran naprej user posted image  eh, če je sam tole...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?