|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
3.11.2008 12:25:12   
soncek_25
Pozdravljene punce!!!
Čestitke za pluseke. Jaz vam sporočam, da tudi ta mesec ne bo nič, niti klomifen ni pomagaluser posted image user posted image user posted image , tako da me lahko brišete iz seznama....Bom navijala za vse vas!!!!
Ni drugega, kot da grem v nov boj in upam, da mi Miklavž prineseuser posted image user posted image user posted image user posted image
Močno držim pesti za čimveč plusekovuser posted image
lep dan in veliko sončka

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 301
3.11.2008 12:27:37   
giotti
Good day

pa saj 2 x tečka v istem mesecu pa ja ni nič takega al jaz česa ne razumem user posted image Na primer, 1. in 29., kaj češ lepšega kot normalen cikel na 28 dni. Jaz sem jo dobila 2.10. in pa 27.10. Raje tako kot pa na več kot 30 dni. No, mogoče sem kaj zgrešila, nisem na kaj dobro pomislila user posted image

Kakorkoli, danes se pri meni na UZ še ni nič videlo, da bi kakšen jajček se razvijal, torej 8. dan še nič. Oziroma je rekla, da mogoče bo kaj nastalo na desni strani. Ko je omenila desno stran, sem jo vprašala, če je to vsak mesec izmenično, enkrat na eni strani, drugič na drugi, ali je naključje. Pa je rekla, da je izmenično. Pa smo spet tam. Dva ginekologa, vsak trdi drugače user posted image

Sluznica pa je rekla, da je tudi še zelo tanka user posted image

No, čez tri dni pa grem spet...

Srečno pri user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 302
3.11.2008 12:30:47   
giotti
soncek_25, daj da te objamem user posted image

Kar pogumno v december, niti pod razno ne boš tam sama user posted image

Navijačic pa je tam tudi cel kup, vključno z mano user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 303
3.11.2008 12:30:54   
Sarchi
Hejla rožice...
tudi z mano se neki dogaja, v pričakovanju konec oktobra (30.10.) pa danes še nič. Nobenih takik pravih znakov...tko da  mogoče še ena k novembra ne bo tete user posted image . Še mal bomo počakali za testek, da ne prehitimo.
Drže pesti, da bosta user posted image ...

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 304
3.11.2008 12:33:23   
sonček85
vvse ,ki vas je pričakala user posted image user posted image user posted image in vse ,ki čakate user posted image /user posted image =user posted image pa vam pošiljam toleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 305
3.11.2008 12:34:29   
soncek_25
Hvala za objemčekuser posted image Je ful dobr občutek imet nekoga tkole...

Držim pestke tudi zate Sarchiuser posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 306
3.11.2008 12:49:03   
anci banci
evo da se pofočkam... zaradi današnjih sanj sem delala zjutraj baby check in po 2 minutah se je prikazala 2 črtica.user posted image user posted image .. no ker je ne čakam 6.11 bom še v četrtek šla delat krvni test da mi to zadevo še potrdi

vsem ki gredo v nove boje naslednji mesec .. user posted image user posted image user posted image
za vse ostale ki pa še čakate pa navijam za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 307
3.11.2008 13:01:15   
S*
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - tropical (7.krog)
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija
05.11. - iskrica976
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
08.11. - skuštrana suzi (7. krog)
08.11. - pufi 2003 (3. krog)
08.11. - Tiki55
08.11. - ROmama (1. krog)
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
15.11. - nincika (1. krog)
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
17.11. - tane
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
21.11. - martinca
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - Giotti (5. krog)
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 51 od tega že 2 srečki user posted image

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER................................15,30% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk
NOVEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 308
3.11.2008 13:03:23   
S*
anci banci iskrene čestitke user posted image   user posted image   user posted image . Želim ti lepo user posted image , uživaj v pričakovanju user posted image .

Soncek_25, en topel user posted image , te popolnoma razumem, meni tudi ta mesec ni uspelo, tako da user posted image ...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 309
3.11.2008 13:09:24   
zana21
Tudi jaz bi se vam pridružila.
Na tretjem otročku delama že 5 mesecev,pa mi je prejsnji mesec 1 teden zamujala user posted image  ,pol pa prisla.Ta mesec pa bi jo morala dobit vceraj pa je se ni,test pa ne bom delala do drugega tedna,ker sem prejsni mesec zapravila prevec denarja za njih.
Punce drzim pesti za vse nas bodoče user posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 310
3.11.2008 13:12:53   
Anonimen
anci banci, ČESTITKE!!!! user posted image   user posted image user posted image  user posted image   user posted image    user posted image   user posted image  

Moja M je danes zjutraj prišla, tako, da me lahko barvate v modro. Drug teden imam HSG, konec novembra pa dobiva še izvide spermiograma. Pa bomo videli potem kako naprej. user posted image

(odgovor članu zana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
3.11.2008 13:12:57   
Sulfinija
Anci banci,user posted image user posted image user posted image user posted image .Želim ti lepo mirno nsočenost do konca.

Sonček-25 tebi pa pošiljam en velik in topel user posted image user posted image .

Zana dobrodošla med nami.

Punce mene še vedno zvija se mi zdi,da vska trenutek bolj.No bomo videli kaj bo jutršnji dan prinesel ali bo user posted image  ali bo pa tudi pri meni user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 312
3.11.2008 13:14:11   
Sulfinija
Skuštrana suzi,vidim da imaš hsg komaj drugi teden ketonal svečke prosi svojo osebno zdravnico,da ti da recept ker drugače vejo v lekarni kar malo komplicirat.Želim ti da bo čimmanj boleči hsg in seveda na koncu en velik in debel +.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 313
3.11.2008 13:14:14   
Sarchi
soncek 25, hvala ti za pestke...upam da bo bo res user posted image user posted image ...

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 314
3.11.2008 13:22:53   
Sarchi
Sulfinija upam tud zate da bo user posted image in držim pesti da ne boš dočakala user posted image ....

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 315
3.11.2008 13:23:15   
Anonimen
sulfinija, hvala za nasvet. Sem te že na drugi temi spraševala, kje se dobijo svečke, pa vidim, da si že napisala.user posted image  Aja, drugače se je pa meni pri K malo zmešal ciklus oz. podaljšal za 5 dni. Tako, da če jo slučajno ne bo, da se ne boš preveč veselila, tako, kot sem se jaz.

(odgovor članu Sarchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
3.11.2008 13:24:47   
Sulfinija
Skuštrana suzi,sem ti odgovorila.M imam od 28-31 dni tkole da jutri je 28.dan prešnji mesec je bila pa točno na 28.dan.Če je ne bo do petka takrat bom pa naredila test.

LP mojcauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
3.11.2008 13:27:03   
Anonimen
Pri meni je bila fora v tem, da sem po K imela ful znakov - slabost, spahovanje, napihnjenost, boleče prsi,.. pa še M mi je zamujala po 5 dni. No, po dveh cikusih sem se navadila na te stvari. user posted image  Potem je bil en ciklus normalen, potem pa spet zamude,... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 318
3.11.2008 13:28:03   
sonček85
anci ba<nci:še tukaj ti naj čestitam in sedaj čuvaj svojo pikico pa seveda redno božaj svoj bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 319
3.11.2008 13:34:54   
ROmama
Pozdravljene, da se spet malo javim. Najprej čestitam tebi Andy28 za + in ti želim lepo nosečnost. Uživaj v vsakem trenutku. Ostalim, ki še čakate, čakamo, želim, da bi tudi zagledale user posted image . Tiste, ki pa je na žalost obiskala user posted image , pa želim, da bi bil december tapravi. Saj veste, vsaka stvar ima svoj razlog. Jaz bom testek delala v soboto, bomo videli kako bo.
Danes sem prvič peljala mojega user posted image  v vrtec, zjutraj sem se sicer najprej user posted image , ampak tisto urico in pol v vrtcu je bilo kar v redu. Malčki so tako zanimivi, ko se eden začne jokat, potem vsi jokajo. V. je rekla, da so user posted image  ob ponedeljkih na splošno bolj jokavi kot sicer. Pa v službo bo treba drug tedenuser posted image .  V največjo prednovoletno gužvo.
Aja ena je spraševala o bolečih prsih. Mene so v prvi nosečnosti ful bolele bradavice, tako, da sploh nisem mogla spati na trebuhu, ampak šele krepko po prvem mesecu nosečnosti.
Izkoristite prelep dan:)

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 320
3.11.2008 13:39:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

evo da se pofočkam... zaradi današnjih sanj sem delala zjutraj baby check in po 2 minutah se je prikazala 2 črtica.user posted image user posted image .. no ker je ne čakam 6.11 bom še v četrtek šla delat krvni test da mi to zadevo še potrdi

vsem ki gredo v nove boje naslednji mesec .. user posted image user posted image user posted image
za vse ostale ki pa še čakate pa navijam za vas user posted image user posted image user posted image
ČEstitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 321
3.11.2008 14:02:35   
Ylenia
najprej cestitke vsem novim user posted image !
sem vidla da sem na seznamu za 2.11. - no pa da povem da ni se nic novic.
sej ne vem zakaj sploh racunamo dneve za M ko pa vedno pride po svoje, me se pa sekiramo!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 322
3.11.2008 14:02:41   
anci banci
hvala dekleta za lepe želje... ful sem srečna
samo še krvni test rabim da se res prepričam

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 323
3.11.2008 14:09:27   
ella.
Živjo, girls,

najprej ANČI BANČI eno GLASNOOOOO ČESTITKICO!!!! Tole je pa super kjut. Kaj si pa sanjala, da si kar predhodno testek naredila?? user posted image user posted image user posted image

Potem pa še Giottki enga lupčka, pa Martini z oktobrskega seznama, ki je na 31.10. posadila menstro na metlo in jo poslala do naslenjega oktobra v deželo " NI JE" zvrhan koš lepih željic in mirnih dni v soočanju z še enim srčkom v svojem telesu...

bodočim decembrkam pa ful ful predprazničničnega vzdušja, uresničenih želja in udejanjenih hrepenenj....trije možje prihajajo...ziher bo en v košu poleg Lego kock tut nekaj za bodoče mamice prinesel ;))

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 324
3.11.2008 14:21:48   
andy28
Res lepa hvala punce. Zdaj pa jaz močno stiskam pestke za vas, da bodo pluski čimprej. Tako,da sem najbolj glasna navijačica. Dejmo punce. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?