Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.11.2008 18:20:29
|
|
|
|
jazzz27
|
no...saj pravijo, da so nosečke pozabljive, ane? Mene skoz to zafrkava, ko se komaj navadim pisat 2008, bo že 2009.... Kaj počenjate, pa kje ste čveke moje?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.11.2008 19:57:46
|
|
|
|
miska73
|
Hvala vam pupe moje. Pri meni je prišla čisto ta prava menstruacija. Sem jo zelo slabo sprejela. Ampak saj bo. Dost o meni... Jazzzi a ti greš jutri krvnega delat? Tako imam v spominu. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.11.2008 20:11:46
|
|
|
|
jazzz27
|
šittttttttttttt, ne no!!! Pa ne ti!!! Ah kako mi je hudo. Vem, da ti je hudo, vem kako sem jaz sprejela krvavitev...mi je pa skrajno čudno, ker je tako kmalu prišla k tebi! Joj lubica, upam da čim prej prideš k sebi. Mi je tako hudo . Ne morem si pomagat. Pa tako sem si želela, da ti uspe!! Vem, da so vse besede odveč, drži se! Kmalu bo bolje in gremo naprej!! Upam, da kmalu, kmalu doživiš tako željeni cilj. Mah, ne no.....pa tako sem upala, da se pridružiš nam julijkam!! Rada te imam, drži se!! Oglasi se nam kaj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.11.2008 20:22:44
|
|
|
|
miska73
|
Jazzzi saj ni tako kmalu. Ne pozabit, da imamo me v LJ transfer 5. dan po punkciji. Moja M je prišla sicer res že 8. dan po transferju, kar pa je že 13. dan po punkciji. Torej nekako 13. dan po ovulaciji. Jaz sem tudi upala, da bova skupaj čakali julij.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.11.2008 20:39:54
|
|
|
|
Serendipity
|
mišika - zelo mi je žal, sem stiskala in stiskala in stiskala pestke, ves dan mislila nate in ta je vendarle vskočil ... milijon objemčkov samo zate. Drži se miška.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.11.2008 22:11:08
|
|
|
|
ledenka
|
miška žal mi je... ampak bo naslednjič
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.11.2008 22:28:45
|
|
|
|
polaris
|
miška
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 6:38:44
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro drage Miška še tukaj . Draga vsak dan bo malo lažje. Kmalu pa v nove boje. Jazzy kdaj greš na krvnega? Ne pozabi poročat. Srčice dobro sem. Mal me skoz neki šraufa in zvija. Niso to "znaki" samo posledica utropizderaja. Dans grem v službico. Lep dan vam želim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 7:42:49
|
|
|
|
sonček85
|
miška: jazzzika:za danes No mi smo pa danes spali kar 12ur,me je včeraj nekaj matralo in sem že ob 19 zaspala danes pa vstala ob 7.00uffffffffff
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 7:45:24
|
|
|
|
sonček33
|
miška - objem zate! Pogumno naprej! Kako ste pupike? Mi danes začenjamo 29. teden. Še nekaj manj kot tri mesece.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 7:56:51
|
|
|
|
sonček85
|
uuuuuuuuu še manj kot tri mesece jaz imam pa pred sabo še 5 m in dva tedna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 8:00:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooo! Miška zate... Ne obupaj... Kmalu boš spet ti na vrsti Bravo oba sončeka... Eni za 29.teden, drugi pa za 5 mesecev do konca Polaris lepo te je brati po doooolgem času No evoga.... Midva sva stanovanje uredila, čakava samo še jogije, ki jih pripeljejo v soboto... Že kar težko spim na stari postelji Kaj ste pa ve kej počele med vikendom??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 8:03:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jutrooo! Bravo oba sončeka... Eni za 29.teden, drugi pa za 5 mesecev do konca ja hvala in kako si ti meni kaj živa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 8:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
danes sem kul... Delavno in ne vem koliko se bom lahko tekom dneva oglašala, ker imamo v službi danes pestro. Sicer pa jutri sem definitivno spet z vami... Čakam na svojega pluseka - vztrajno iz dneva v dan Stanovanje sva uredila, tko da mi je srček na mestu, zdej pa samo še ti jogiji Ne da se mi jih čakat... Ampak nimam kej... Lahko sem samo pridna in vztrajno čakam Ti mi rajši povej kako si... Pa poleg tega še svojega bušija pobožaj namesto mene
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 8:22:48
|
|
|
|
sonček85
|
*jaz sem dobro ,glede na to da me je skoraj v soboto na pokopališču skoraj skup vrglo,če me nebi tašča prijela bi padla po tleh.A smo dobro ,sem šla na pregled in je bilo vse ok,srček bije in sem že pobožala sedaj našega bejbija zate *Ja sedaj imata vse urejeno in sedaj bo tudi tisti težko pričakovani plusek prišel ,samo verjeti moraš.Jogi bo pa tudi kmalu ,sam še 5 dni pa bo doma in boš lahko ležala na njem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 8:35:20
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Jazzzi saj ni tako kmalu. Ne pozabit, da imamo me v LJ transfer 5. dan po punkciji. Moja M je prišla sicer res že 8. dan po transferju, kar pa je že 13. dan po punkciji. Torej nekako 13. dan po ovulaciji. Jaz sem tudi upala, da bova skupaj čakali julij. Ah kaj naj rečem, saj veš da mi je hudo zate. A boš vsaj kakšen testek naredila? Ne vem...mogoče se pa le ena poslavlja...grrrrrrrrrrrrrrr !!! Upam, da si danes že bolje. A si že klicala na GK? žiži...ne vem, sploh ne vem kdaj bom šla na krvnega. Vse me nekako prehiteva. Danes sploh ne morem priti do ZD, razen, če bova šla potem skupaj z mojim srčkom. Kako si ti? Kaj novega? A bo kmal testek padu?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 9:39:11
|
|
|
|
murkica
|
No pa da se še jaz čisto na hitro javim... Miška zelo, zelo mi je žal, da je prišla ta zoprna . Resnično sm držala pesti in mislila nate... Jaz sem danes začuda doma, no ampak moram pa popoldan na faks in potem, ko pridem domov bom še delala, tako, da to je ena slabost. Zdele moram sicer malo posesat ker je kuža že počasi začela menjat dlako in je potem kar veliko tega po hiši, potem pa pripraviti za kosilo, potem pa si mroam sprintat še ene pole za predavanja. Upam, da bo danes padla tudi kakšna bolj dobra novička... Bodite lepo pa se javim. P.S. Jaz sem se tudi podrgnila ob tebe, upam, da nisi jezna . LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 9:49:24
|
|
|
|
jazzz27
|
murkica, boš pa pridna danes. Jaz bi tud morala kaj nardit, pa sem preveč lena . Kaj boš kuhala? živa...še tri dni, pa prideš k julijkam!! kje pa je naša pikicao, a bo treba plavga prlimat? Ajsi, kje si nosečka naša? Kako si? Si se imela lepo čez praznike? sonček33....še mal, res mal, pa bo vaš fantič pri tebi. A ti si tudi že kaj ogledov za vozičkom naredila? sonček 85...kaj boš ti danes počenjala, je super vreme zunaj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 9:50:24
|
|
|
|
jazzz27
|
hej suzika vidim te! A sta se naročila kaj naprej, glede s-grama?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 9:51:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce Miška, še tukaj: . Za vse ostale pa eno .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 9:52:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 sonček 85...kaj boš ti danes počenjala, je super vreme zunaj. Kaj pa vem kaj bom,morem počakat da se moj dragi zbudi ,pa kosilo naredim potem pa bova šla verjetno malo na sprehod,ker me same ne spusti ven-ga skrbi zame od sobote naprej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:02:23
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček..kaj pa je bilo v soboto? kaj si ušpičla? suzika, sem videla, da greš na HSG, pa nič ne poveš, te bom za ušeska. Aja, pa hvala za kavico
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzzika iz tvojih ust v Božja ušesa Sama tudi že počasi čakam in razmišljam če bo ali ne... Ampak malo dvomim, ker sem bla v času ovulacije najbolj bolna in nisem bla sposobna misliti še na Ampak upanje umre zadnje Sem pa potiho upala da nobena ne bo opazila, saj tudi sama nisem hotla... No pa zgleda me imate preveč rade in mislite name, tko da zdej stiskajte pestke, verne pa lahko kako besedico zame povejo Rada vas mam
< Sporočilo je popravil živa25 -- 3.11.2008 10:05:30 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:04:20
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa, a so že kaki znakci, joškice,....? Boš delala testek?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?