Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 20:37:37
|
|
|
|
ključek
|
Lara, bova kakšno rekli?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 20:47:06
|
|
|
|
dojenček223
|
moja punčica ,je stara 1 mesec, pa se cel dan ,pa celo noč joka
< Sporočilo je popravil dojenček223 -- 2.11.2008 20:48:55 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 21:22:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Lara, bova kakšno rekli? Oj... ma sem jo kopala..... pa papcala je... zdj pa tebe ni...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 21:24:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 moja punčica ,je stara 1 mesec, pa se cel dan ,pa celo noč joka Ojoj.... zakaj pa? Ima krče? bogica mala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 21:29:18
|
|
|
|
arabela*
|
jaz sem tud tu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 21:30:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 moja punčica ,je stara 1 mesec, pa se cel dan ,pa celo noč joka bogica mala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 21:38:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem tud tu kaj bo ju3 v kulandiji?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:00:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Lara, bova kakšno rekli? Oj... ma sem jo kopala..... pa papcala je... zdj pa tebe ni... mi smo se tudi kopali..............sedaj pa panča...............mami bi mogla tud, pa še tle po RR firbca.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:02:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 moja punčica ,je stara 1 mesec, pa se cel dan ,pa celo noč joka revčka mala................ da te vpišem na seznam pa rabim več podatkov-datum rojstva, mere in ime - če želiš seveda..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:03:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mal je še zgudi za spanje,dej.. Lara dt spi... na moji rami... Ji moram še plenico menjat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:07:21
|
|
|
|
ključek
|
.....................če ne bom jz tale računalnik razbila......................joj........................ ...............že miljonkat sem moža prosila, naj ga zrihta ker se mu kr sfuzla in se kr ugasne (računalnik, ne možek.................... )................jz pa zdle pišem, pišem.....................pa me vn vrže..................jojjjjjjjjjjjjjjjjj...........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:08:21
|
|
|
|
ključek
|
Mal je še zgudi za spanje,dej.. ob 11 jo bom še zbudila za hranjenje, pol pa ma, da je do 4 zjutri pridna...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:09:27
|
|
|
|
ključek
|
grm u mižule za eno uro............... aja..............mleka mi je zmanjkalo...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:09:58
|
|
|
|
Virtualna
|
Lep pozdrav vsem skupaj bolj malo casa imam za tole naso RR, ko le utegnem vas malo preberem...v glavnem pri nas je kar pestro...Leyla zadnje case kar naprej joka...sploh ne vem kaj ji je, verjetno jo busi buba, pa ji mami ne zna pomagati ...ponoci imamo pa mir...zaspi okoli 23h, prvic se zbudi ob 3h, drugic ob 6h...ji dam flasko, se preobleceve ce je potrebno in mala zaspi...cez dan je pa kar naprej se joka...ful tesko zaspi...pomagava si z dudo, rada jo ima v ustih, a ji nekako prehitro ven zleze .... jo moram kar tiscat v usta dokler ne zaspi Mene pa zanima nekaj...ima kateri od vasih dojenckov na obrazu storkljin ugriz oz. storkljino znamenje...nasa ga ima na nosku in malo na celu, pa me zanima kdaj bo slo to stran...sicer pravijo, da gre otrokom do sestega meseca starosti to znamenje stran, a me vseeno zanimajo vase izkusnje... Po slikicah sodec...sem to znamenje opazila pri morango-vi dojencici .... Leyla klice...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:19:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you grm u mižule za eno uro............... aja..............mleka mi je zmanjkalo............... kak zmanjkalo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:20:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .....................če ne bom jz tale računalnik razbila......................joj........................ ...............že miljonkat sem moža prosila, naj ga zrihta ker se mu kr sfuzla in se kr ugasne (računalnik, ne možek.................... )................jz pa zdle pišem, pišem.....................pa me vn vrže..................jojjjjjjjjjjjjjjjjj........................... na izzi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:21:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kaj bo ju3 v kulandiji? kafe.Prideš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:22:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Virtualna, pozdravljena.... Naša Lara ima tudi štorkljin ugriz....ne vem,kaj to zgine..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:31:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Virtualna, pozdravljena.... Naša Lara ima tudi štorkljin ugriz....ne vem,kaj to zgine.. baje zgine
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:34:14
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Virtualna, pozdravljena.... Naša Lara ima tudi štorkljin ugriz....ne vem,kaj to zgine.. Kje ga ima pa tvoja ? Ja, meni je babica zagarantirala, da bo slo to znamenje stran, pa tudi na netu sem brala neke forume, kjer pravtako pise, da gre s casoma stran... Ma sej ni tako motece oz. grdo...ma me vseeno zanima... Ko se nasa joka ali pa napenja pri kakanju, se bolj izstopa, cisto rdeca rata... miska mala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:51:38
|
|
|
|
arabela*
|
grem v toplo posteljo. lahko noč vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:53:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kaj bo ju3 v kulandiji? kafe.Prideš? Ja, ni problema.... sej imam helikopter.... na stehi pa pristajališče....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:53:14
|
|
|
|
Virtualna
|
noc...jaz pa cakam da moja zaspi...pa kar noce in noce...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:57:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kje ga ima pa tvoja Na čelu, med očki in na vekah......Meni je prow simpatična.... So pa tudi meni zagotovili, da izgine... Tudi na slikici (avatarju) je videt.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 22:59:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna noc...jaz pa cakam da moja zaspi...pa kar noce in noce... Jaz bom tudi zdaj počasi šla spat.... Lara že spančka.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?