|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ločila bi se. Ali kaj?
31.10.2008 21:58:39   
RoZala
Poln kufer imam moža. Imava dva predšolska otroka in zadnji 2 leti se mi zdi, da imam 3 otroke user posted image . Poleg tega je 40 kg težji od mene in mi seks z njim več ne paše, še sploh, če on leži na meni. Sranje. Res ne vem kaj naj naredim. Ali sem jaz blesava, frigidna, zoprna in tečna baba ali pa sem zrela za samohranilko in celibat?

Je katera tik pred ločitvijo oz. je imela podoben problem. Torej, da se ti je naenkrat zazdelo, da nočeš več moža, da želiš drugačno življenje, brez njega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ločila bi se. Ali kaj?
31.10.2008 22:00:41   
Doll
Hja,no sklepam,da med vaju ni pogovorauser posted image
Mogoče pač si zdaj v takšni fazi hmmm...
Ja,no ne vem kaj naj ti rečem.
Mislim da je na prvem mestu da se pogovoriš z možem

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 22:10:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu RoZala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2008 22:17:46   
Gina
Ti si pa zelo jezna. A najbolj te motijo njegove kile? Pa da ne dela dovolj?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2008 22:20:51   
KT
Motijo te povsem druge stvari kot navedene. Razmisli malo in kot že napisano s strani mojih predhodnic, pogovor bo padel na plodna tla, če pa vseeno ne najdeš odgovora na tvojo nejevoljo, potem ti odgovor leži na dlani, očitno samo čakaš potrdilo s strani sodelujočih na forumu.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2008 22:50:00   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: RoZala

Poln kufer imam moža. Imava dva predšolska otroka in zadnji 2 leti se mi zdi, da imam 3 otroke user posted image .

Premalo podatkov za kakršnokoli konstruktivno svetovanje v zvezi s tako velikim korakom kot je ločitev...

Kaj te moti, verjetno sama veš, če pa je dovolj za ločitev?

LP

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2008 22:59:08   
RoZala
Moti me veliko stvari. Seks ni več prijeten, ni več poželenja, strasti, njegove kile so pa en velik dodatek na vse to.  Rebeca - on se dobesedno ULEŽE name.

Nisem od začetka pustila, da mu strežem od spredaj in od zadaj. Vedno sem ga opominjala, nikoli hotela, da ga spremenim, ker nisem hotela. Hotela sem le, da pospravi jogurtov lonček za sabo, da ne smrdi celo noč na mizi, da VIDI stvari, ki so samoumevne, npr. da po britju za sabo umije umivalnik, da... ma, saj bi lahko naštela še nekaj stvari. Saj veste o čem govorim. No, to se ponavlja že leta in zdaj mi je dopiz... ko sem danes izpadla čisti bedak pred sorodnikom zaradi njega. Niti potrudi se ne, da bi mi kako stvar olajšal.
Če samo pomislim, da je bil čisto brez samozavesti, ko sva se spoznala, danes je večinoma še preveč samozavesten, vsaj kar se mene tiče.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2008 23:04:21   
sttj
Pogovori se najprej z njim,razmisli kaj čutiš do njega,si ga res ne želiš več,kaj pa otroka,kako boš razložila njima,da je ati odšel,jima boš rekla,da nisi več mogla z njim sexat,da ni pospravljal za sabo,samo to ni zadosten razlog za tako veliko odločitev.Te navade boš ga težko odvadila,celo življenje si pospravljala za njim,sedaj pa se pritožuješ,razumem te,vendar starega konja se ne da učit oz naučit.Razmisli,da ti ne bo kasneje žal.Otroci so prvi,to pa še ne pomeni,da moraš ti trpet.

< Sporočilo je popravil sttj -- 31.10.2008 23:09:55 >

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 23:04:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu RoZala)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.11.2008 5:45:40   
Anonimen
Aveš da te z lahkoto razumem. 80 % žensk mora konstantno opominjati svoje partnerje da opravljajo tista osnovna opravila doma oz. pospravljajo vsaj za seboj. Zase in za otroke tako ali tako skrbimo ženske, poleg tega se od nas zahteva še dobra služba in urejen dom.

Najhuje pri vsem tem je pa to, da je dec ponavadi še užaljen če se mu kej reče oz. opomne da kaj naredi.

Kar se kil tiče niti ni taka drama. Skupej športejta pa je. Karkoli vama že sede.

Pojma nimam kaj se da narest, prisežem. Če bi vedela, nebi tako piz.dila doma vsake toliko časa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2008 11:10:35   
Anonimen
Hm, dva predšolska otroka, ki sta potrebna stalnega negovanja, poleg tega še mož, ki niti za sabo ne pospravi. Skratka trije otroci, ki jim strežeš spredaj in zadaj. Verjamem, da ti je dopuser posted image
Lahko začneš preden se ločiš tako, da "ukazuješ" možu, kaj naj naredi. Npr, ko vidiš v kopalnici polno dlak, ga pokličeš in mu rečeš, naj svinjarijo pospravi za sabo itd. Samo je res problem starega konja učiti "golupirati", poleg tega pa je potrebno imeti ogromno potrpljenja.
Glede seksa pa mislim, da ni problem v kilah, ampak v tem, da te ima za mamo, gospodinjo in posledično iskric ni. Ampak ko enkrat ti občutki pridejo, je pot nazaj dolga, ali pa se samo še stopnuje navzdol. Ne pričakuj pa, da tudi če se poskusi obrniti na bolje, da ti bo poplačano, kar si že prestala.
Si že poskusila s pogovorom?
O, ja, pa tudi meni je že marsikdaj "film počil"....

< Sporočilo je popravil decembrka -- 1.11.2008 11:12:59 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.11.2008 11:25:03   
Primoza
Situacija ni prijetna.

Priskrbite si gospodinjsko pomočnico. Možu pa v hrano dodajajte kakšne vlaknine.

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.11.2008 11:51:29   
Anonimen
Torej, da se ti je naenkrat zazdelo, da nočeš več moža, da želiš drugačno življenje, brez njega.

Tezko, da do tega pride kar naenkrat.
Mora priti en konkretno hud dogodek, da se ti naenkrat zazdi.

(odgovor članu RoZala)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.11.2008 18:14:24   
zinkazi
Ali je še kaj kar vam pri možu odgovarja. Razmislite zakaj sta poročena, verjetno ima še katero od kvalitet, ki so vam bile pomembne, če pa ne, je bolje iti narazen, kot da otroci in vidva trpita.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2008 10:28:20   
ronja
Hehe, če bi bil problem samo v seksu, bi bil odgovor enostaven: zamenjajta položaj, bodi ti zgorajuser posted image . Moj bivši je bil tudi nekje 40 kil težji od mene, samo dobrih 90 kil vseeno ni tako nenavadno za fanta... Pa ni bilo problemov s seksomuser posted image .

Ampak nekak se mi zdi, da te kile niso glavni problem, čeprav so lahko nekak vidni odraz tega, kar se dogaja v zakonu - zanemarjanje telesa in odnosa... In lahko da te zato tako jezijo.

Sicer pa pogovor marsikaj reši, vendar se po moje moramo včasih tudi razjezit! ne da ga zdaj obkladaš z vsem možnim, sploh ne, ampak toliko pa moraš bit jezna, da si lahko iskrena (na nek kolikor toliko prijazen način - ja, vem da se sliši kot oksimoron, ampak vseeno obstajauser posted image )

Niti potrudi se ne, da bi mi kako stvar olajšal.

POvej mu to, povej mu, da se tako počutiš, da ti je hudo, da bi rada vedela, da te ima še rad in da tega tako ne vidiš. Potem se pogovorita in naredita kompromise - ne moreš pričakovat, da bo on zdaj naenkrat zadostil tvojim standardom čistoče in urejenosti stanovanja (resnici na ljubo je malo moških, ki nimajo lestvice malo nižje kot večina žensk), ampak vsak se lahko malo potrudi. Če ve, da ga ne boš sekirala, če se bo on malo potrudil, bo obema lažje.

Ker po moje to, da pa še naprej trpiš ala zaradi otrok, pa tudi ni rešitev. In razlog, da ostaneš z očijem zato, ker ne bi znala razložit otrokom, tudi ni dovolj dober. Se pa strinjam, da situacija po moje še ni tako tragična - samo dedec je rahlo razmažen, pa fantje RES ne vidijo teh drobnarij, oni gledajo bolj celoto, me pa bolj podrobnosti - oni si ne zapomnijo naslovov filmov, niti drugih malenkosti, ne vidijo drobtin na mizi ipd... (velja za večino, kar jih jaz poznam, so pa izjeme - imam prijatelja, ki gre popravit nalepko, če jo vidi postrani nalepljeno...) Ampak večinoma so pa taki - holistični, vidjo mizo, ne drobtinuser posted image . Malo moramo me popustit, malo pa se morajo tudi oni potrudit, sicer se mi zdi, da se enostavno izgubi ljubezen, ker ima potem ona ves čas občutek, da je izkoriščana - in to od nekoga, ki naj bi jo ljubil... To težko spraviš skupaj. Prej ali slej poči. Tako da rečt, da zdaj je kar je, pa da naj zaradi otrok potrpi, po moje ni ravno najboljši nasvet...

Na tvojem mestu bi torej poizkusila pred ločitvijo še par drugih stvari: pogovor - najprej prijazen, to verjetno ne bo zaleglo, ker je pač že navajen, da mu moraš za vsak stvar rečt, ampak za vsak slučaj se vedno to najprej splača probat (ne pa bit jezna in ne pričakovat, da bo to kaj zaleglo). Potem RESEN pogovor - ko mu poveš, da tako ne gre več naprej, pa pika! Poveš lepo vse, kar te moti in predvsem to, KAKO SE TI ZATO POČUTIŠ. Malokateremu človeku je vseeno, kako vpliva na druge ljudi, sploh tiste, s katerimi živi, celo če jih nima prav posebej rad. Sploh pa nam ni vseeno, če prizadanemo nekoga, ki ga imamo radi! Zato mu povej, da te to boli! Sliši se neumno, vem, sprašuješ se, kako naj mu rečeš, da te bolijo drobtine na mizi in dlake v umivalniku...

Ampak se da, lej: " Lubi, poglej, jaz imam rada določeno higieno v stanovanju, saj to že veš, mogoče malo pretiravam in sem se pripravljena malo prilagodit, zato bi rada, da se pogovoriva, kaj bi bilo zate še mogoče in zame še sprejemljivo, ker to, kar imava zdaj, me pa res moti in izčrpava: (tu našteješ nekaj stvari, da si dečko lahko sploh predstavlja o čem ti to govoriš, ker do tu ne bo imel pojma, garantiramuser posted image )... Saj vsaka malenkost ni veliko, ampak ko se naberejo vse skupaj, mi je pa grozno, ker lahko samo čistim in pospravljam in imam občutek, kot da ti je popolnoma vseeno, kako se jaz počutim, ko moram vse pospravljati, če hočem, da je lepo."

Moški namreč vzamejo besede precej dobesedno: če rečeš, da te motijo drobtine na mizi, bo mislil, da si popenila zaradi drobtin - ne bo razmišljal, da je bila to samo pika na i in te moti še **** drugih stvari. Zato je dobro povedat vse malenkosti, saj se mu sicer lahko upravično zdi, da težiš zaradi bedarije - češ: lej, par dlak je bilo v umivalniku, ona pa tak halo zganja. Če mu razložiš, da je teh stvrai več in jih tudi poveš, katere te bolj motijo, potem dojame, da ni ena malenkost, ampak da je veliko malenkosti in lažje razume, zakaj si zdaj ti popenila...

No, potem je pa tu še ena čarobna beseda: PROSIM. Ja, to besedo naj bi sicer uporabljala oba, vendar glede na to, da tebe več stvari moti, jo boš verjetno morala ti večkratuser posted image . Vem, zdi se ti neumno in po svoje tudi je - meni se je tudi zdelo blesavo, kaj ga bom prosila, da nese smeti dol, saj so od obeh - ampak sva se pogovarjala in ni fora v tem, da bi on mislil, da to ni ravno toliko njegova dolžnost kot moja, ampak si enostavno želi prijaznost, ne pa "ukazovanje". Ta prosim ni mišljen kot prošnja, kot da ti on dela uslugo s tem, ko to naredi, ampak kot vljudnost in prijaznost, zato da fant nima občutka, da ga ti komandiraš. Verjemi, da potem rajši naredijo in ko se enkrat navadijo, niti ni več treba vsakič rečtuser posted image . preverjenouser posted image . Saj navsezadnje tudi prodajalko v trgovini prosiš za kilo kruha - pa čeprav je to njeno delo in ti ga mora dat, sama ga celo ne moreš in ne smeš vzet... Pa vseeno rečeš prosim.
Isto je v odnosu. Lepo je potem vključit še hvala - enostavno se človek dobro počuti, če se mu nekdo zahvali za nekaj, kar je naredil, ker ima potem občutek, da je ta videl, da se je potrudil (pa čeprav je to njegovo delo). Tako se jaz zahvalim lubiju, ko pomije po tleh in povem, kako je zdaj vse lepo, on pa meni, ko operem in mu zložim vse cote na kupček, da si jih samo pospravi v omaro... Pa je lepše živet in lažje naredit.

Torej, ko pusti nekaj za sabo ne za njim pucat, pokliči ga in ga prosi, da to pospravi. (ne jezi se, ker je to pozabil in bi moral sam videt, ker pač tega še ne zna - tu ga pač obravnavaj kot otroka, saj se bo naučil) Ne bit tečna pri tem, ne godrnjaj, da ne bo povezoval čiščenja z nečim zoprnim, ampak bodi prijazna in ga samo prijazno spomni, da je pozabil dlake v umivalniku ("lej, tu si pozabil dlake, daj jih prosim malo speri" - če ima smisel za humor in veš, da ga s tem ne boš užalila, lahko rečeš tudi kaj podobnega kot: "lej, najinemu umivalniku pa brada raste - daj še njega obrij, ko si ravno sebe končal"...).
Pa se nasmej in pojdi proč. Bo spucal. KO to naredi, se mu zahvali, nasmehni ali daj lupčka, da dobi nagradouser posted image . Mora se mu splačat, da to dela, sicer ne bo hotel tega počet, ker njega umazanija dejansko ne moti tako kot tebe - on je sploh ne vidi! Torej to dela samo tebi na ljubo in zato mora od tebe dobit neko nagrado, da se mu splača.
Ja, trapasto se ti zdi - itak, to so vendar njegove dlake, zakaj bi ga zdaj jaz hvalila, če jih spuca? Zato ker si želiš rešit svoj zakon, ne? Zato ker ga imaš vendarle še rada, je tak? Zato, ker je to glavna njegova napaka, ki ni neodpravljiva in se splača probat... Ja, seveda, to boš morala 1000x ponovit - ampak če bi ga ne imela več nič rada, ne bi tu spraševala, če se da še kaj naredit...user posted image Torej: kaj imaš za zgubit? Ja, za tole "prevzgajanje" rabiš živce - ampak nekak sem 100% prepričana, da jih rabiš za ločitev še več - torej se ti splača - pomisli na to, ko se ti ne bo dalo, pa boš mogoče našla moč...

Glede seksa bo lažje: predlagaj kaj drugega, drug položaj, zamenjajta okolje (večina moških nima nič proti, sploh če ga enostavno postaviš pred dejstvo - napadi ga v kuhinji, recimo, tam se ne bo mogel nikamor ulešt) in potem se enostavno ne bo mogel kar ulešt nate! Takrat vama bo verjetno obema bolj všeč in začarani krog se bo pretrgaluser posted image .

Vse kvalitete ti namreč nič ne pomagajo, če imaš občutek, da je z njim nevzdržno živet. Ampak ti pa lahko pomagajo, da vidiš, zakaj se splača potrudit, da bi bilo z njim nekoč luštno živet. probaj še to metodo, pri nama se je obnesla (če bi videla njegovo sobo, kakršno je mel doma in mojo, bi ti bilo jasno, da ne govorim na pametuser posted image ). Izgubit tako nimaš kaj - če ne bo šlo, se še vedno lahko ločiš. Ampak mislim, da ga imaš še rada. In da ima tudi on tebe rad, samo dop* ti je vse tole, ker imaš občutek, da si samo še gospodinja in te čisto razumem. Če mu boš samo ukazovala, kaj naj naredi, bo sicer mogoče začel pospravjat, vendar pa vajin zakon zato ne bo nič boljši - on bo postal copata, ki bo sicer vse ubogal, stanovanje bo čisto, vendar se bosta vidva oddaljila (vidim pri tašči, je točno tako in je kar težko potem spet vzpostavit en ljubeč odnos).

Rabiš nekaj, zaradi česar bi si on sam želel pospravljat - in ta nekaj si ti! Tvoj nasmeh, tvoj poljubček, tvoja pozornost, prijazna beseda... - to so stvari, ki mu jih lahko ponudiš. Ja, zdaj se ti zdi, da mu to ne bo nič pomenilo in prvih parkrat bo mogoče res čukasto pogledal - ampak verjemi, če je še karkoli med vama, mu bo to nekaj pomenilo! In ko bo videl, da mu ne ukazuješ in da se mu ni treba branit za vsako nogavico, ki jo pusti sredi sobe, bo tudi on prišel izza svojega oklepa in ti dal vedet, da ceni te tvoje lupčke, prijazne besede... - in bil pripravljen nekaj naredit zato, da jih dobiuser posted image .

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2008 17:01:16   
Anonimen
ronjauser posted image  to so pa navodila za uporabo moškega user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.11.2008 17:02:22   
Anonimen
to so pa navodila za uporabo moškega

Ja, skoraj user posted image .
Sicer pa svaka cast, da se ti da to razlagat takole potrpezljivo. Ce je v praksi pol tako, ti ziher dobro gre.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.11.2008 17:15:54   
Anonimen
Meni pa ne gre v glavo, da bi nekoga morala prositi, da pospravi svoje packarije.In se mu še za to zahvaliti.
Nisem se poročila zato, da vzgajam moža.Vsaka čast tisti, ki bi vse tole kar si napisala, tudi počela v zakonu.
A mu naj rečem? dragi, bi prosim pospravil  svoje smrdljive nogavice?Bi prosim počistil školjko za sabo?
Hvala dragi,ker si to storil.NE GRE MI TO V GLAVO.user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.11.2008 19:08:42   
blackcoffee
..nekatere se tudi iz teh razlogov odločamo za samsko življenje.  Imam hladilnik, to pa seveda ne pomeni, da moram gojiti še 'svinjo' na kauču.

sicer pa je problem, ki ga omenjaš sila preprost:
za začetek nehaj pospravljati za njim! to je vsa umetnost. pa četudi boš teden dni gledala smrdljive zokne na fotelju ali jogurtov lonček na pultu.
pa tudi omeni mu, da te je začelo motit, da ne skrbi za svoj izgled- da je debel in da ti je neprivlačen.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.11.2008 19:14:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.11.2008 19:13:40   
blackcoffee
in joj ronja...
ženska je napisala, da ji je mož postal neprivlačen in da nima lušta več seksat z njim... ti pa ji svetuješ, da naj mu predlaga kak drug položaj?!
si predstavljaš sebe v taki vlogi? - svaka čast!
meni če nekdo več ne diši, mi preprosto ne diši pa se lahko pol tud spremeni za 180° in ne bo nič drugače!!
ko imaš enkrat vse polno do grla, je težko požirati.
lp

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.11.2008 19:15:52 >

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.11.2008 20:31:20   
karmy
zamenjajta položajuser posted image user posted image ti zgoraj, on spodaj, težava rešena

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.11.2008 20:36:24   
RoZala
HA, HA, blackcoffe, sva na isti valovni dolžini! Točno to! Si ti ločena ali si se po številnih zvezah odločila, da boš samska? Meni je vedno bolj jasno, da očitno nisem zmožna živeti z moškim. Ne, niso mi všeč ženske, imam pa rada svoj MIR in UREJENOST. Lonček jogurta, dlake po umivalniku so le peščica tega. To počne že leta, opominjam ga že leta in ta "leta" mi grejo zdaj močno na živce. Enkrat se mora končat, z ene ali druge strani.

Aja, pozabila sem napisat, kaj je še ena zoprna stvar v najinem zakonu: dolgočasnost! Ne vem ali sem bila včasih jaz tako aktivna in sem se zdaj malo polenila, da tega nisem opazila ampak meni je dobesedno dolgčas. Še za dopust se moram sama spomnit, rezervirat...

Ma, saj je brezveze kaj več pisat, ker mislim, da sem se že odločila. Hvala, ker ste me brale in mi dale nekaj podpore oz. stvari za mislit.

Neposredna povezava do sporočila: 22
2.11.2008 20:39:30   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

..nekatere se tudi iz teh razlogov odločamo za samsko življenje.  Imam hladilnik, to pa seveda ne pomeni, da moram gojiti še 'svinjo' na kauču.

sicer pa je problem, ki ga omenjaš sila preprost:
za začetek nehaj pospravljati za njim! to je vsa umetnost. pa četudi boš teden dni gledala smrdljive zokne na fotelju ali jogurtov lonček na pultu.
pa tudi omeni mu, da te je začelo motit, da ne skrbi za svoj izgled- da je debel in da ti je neprivlačen.

Jaz mam tudi hladilnik, pa nimam svinje na kavču, ampak moža. Niso vsi isti.

Je** se mi za vse in vsakogar.

Neposredna povezava do sporočila: 23
2.11.2008 20:42:03   
Primoza

imam pa rada svoj MIR in UREJENOST. Lonček jogurta, dlake po umivalniku so le peščica tega. To počne že leta, opominjam ga že leta in ta "leta" mi grejo zdaj močno na živce.

No saj take ženske pa verjetno res najbolje funkcionirajo same. Po defaultu.

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.11.2008 22:20:38   
tweed

Ti pa si optimist. Če je bil do zdaj tak, bo kot samski oz. ko bo žena nehala pospravljati še slabši. Tisto iz filmov, ko imajo moški cele kupe umazane posode v umivalniku, je tudi resnica. Nekateri (tudi nekatere ženske, da ne bo pomote) so za bruhat.

in joj ronja...
ženska je napisala, da ji je mož postal neprivlačen in da nima lušta več seksat z njim... ti pa ji svetuješ, da naj mu predlaga kak drug položaj?!

Sicer je rekla, da se dobesedno uleže nanjo, ostalo se pa strinjam.

Aja, pozabila sem napisat, kaj je še ena zoprna stvar v najinem zakonu: dolgočasnost! Ne vem ali sem bila včasih jaz tako aktivna in sem se zdaj malo polenila, da tega nisem opazila ampak meni je dobesedno dolgčas. Še za dopust se moram sama spomnit, rezervirat...

Hja, če je tako, potem imaš tipičnega moškega, ki se je poročil, misleč, da je dobil gospodinjsko pomočnico, ki mu vsake toliko ustreže tudi s seksom, ko si to pač on zaželi... Tudi taki so.

Tudi jaz bi popenil s takšnim...user posted image
LP

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?