|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
1.11.2008 17:24:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

bojanc in ostale z angelčki: nobena beseda ne pove toliko kot topel objemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

**** jaz te občudujem, da si lahko tako spremenila življenje in sprejela veliko stvari, ki pri nas niso običajne. Jaz bi verjetno pogrešala marsikaj in se ne bi mogla sprijaznit. Ja, ljubezen premika gore. user posted image user posted image user posted image

Aurora pusti Galu pribor, če ga tako zanima. Jaz sem tudi škratu dala pribor, krožnik pa sem imela v rokah, da ni mogel do njega. Se bo pa prej naučil sam jest, kar pa ni slabo. user posted image

Mi smo danes spet uporabili kengurujčka in je bila Maja ful vesela. Edina slab stran sprehoda je bila, da ji je plenička spustila. user posted image  Sem jo takoj preoblekla, ker nismo bili daleč, in ji dala še pulover za povrh, da se bo takoj zagrela. Zdaj pa lepo spančka, ker je po kosilu spala 2 min (dobesedno).

Danes je pa pravo mrtvilo tukajle. Kako kaj napredujemo ali že zaostajamo?

Jaz visim na compu, ker mala spi, delat se mi pa ne da.Andraž in ata igrata enko, men se spet ne da,,,,,joj dans sem čist dolgočasnauser posted image
barbaw: mislim, da ohranjamo status quo, bomo mogle drug teden fejst v rokle plunit in delat na našem terenuuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
1.11.2008 17:48:07   
barbaw
estrella jaz sem bila že kar pridna in posesala in pomila tla, generalno očistila kletko hrčkoma, oprala, zložila cunje, še vedno perem, ....

Tale status quo pa bo treba malo spremenit.

Nekaj bi jedla, pa nisem lačna. user posted image  Samo še ne vem kaj, pa prelena sem, da bi si šla iskat ali narest, čokolade pa nimamo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
1.11.2008 17:49:22   
špelin@
Pa ne moreš verjet... Šele zdajle sem si priborila mesto za računalnikom... Ampak vprašanje je, za koliko časa...

IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC
Čau drage moje majčice

Vedite, da vas redno spremljam in želim veliko sreče vsem skupaj in vsaki posebej.Zdaj so vaši hroščki že kar veliki in vsak dn pogruntajo kaj novega.Mi smo kar v redu. Danes smo bili v parku zvončkov, a tudi optimistično zremo naprej. Tolažim se, da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra.
Pazite na vaše malčke in se kaj spomnite tudi vaših bivših majčic.

Vsem skupaj en kup user posted image , pa tudi spanje se bo pri vseh uredilo.
Lp

Draga BOJANC, vedi, da zelo pogosto mislim nate in ti pošiljam en velikanski user posted image  Hvala ti za to, da si se oglasila, vem, da si morala zbrati ta prav pogum user posted image  V Parku zvončkov sem bila pred dobrim tednom in takrat sem prižgala svečko vsem našim user posted image  Drži se, stiskam pestke zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste pa vse naše bivše majčice še vedno del naše skupine: veselimo se z vsako novo pikico user posted image  BOJANC,  v naših srcih sije posebno sonce tudi zate user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image  ZA MANCO!!!

Aja, punce: sem pogledala albume in so res luštne fotke user posted image user posted image user posted image  Ne bom vas naštevala, ker sem šele zdajle pogledala vse albume, katerih linke sem dobila na ZS.

****, veš, jaz te zares občudujem. Zase vem, da se verjetno ne bi znala toliko prilagodit popolnoma drugi kulturi, čisto drugačnemu stilu življenja...
IZVIRNO SPOROČILO: ****
No se vedno ce bi morala izbirat kje bi zivela, bi izbrala kljub vsemu Egipt... ampak po mojih pravilih in v mojem domu bodo prav gotovo bila moja pravila...

Tole naj te vodi naprej, si res ena tako srčna in pogumna oseba, da sem prav zares ponosna, da te poznam user posted image  Da si doživela hudo krizo in pravzaprav šok, le dokazuje, da si normalna oseba, ki ima srce, čustva, občutke,... To je popolnoma ok in vedi, da si res pogumna, ker si se znala pobrati, ker znaš dvigniti glavo in reči "Tu sem in to sem!" Rada te imam, stara moja user posted image

Estrella*, Alja je pa ful nobel v novem stolčku user posted image

kasso, user posted image user posted image user posted image  za Gašperja. A je danes ok?

Uf, kakšni kofetki, sploh un "šlogarski" user posted image

barbaw, user posted image  za ta drugi zobek.

Naty*, saj to, da pač beremo tudi druge in firbcamo po forumih, je čisto normalno, Priznam, da tudi jaz berem, kaj se dogaja z eno osebo, ki jo poznam in piše na RR. Ampak mi na misel ne pade, da bi o tem s komerkoli razglabljala! Če imam kaj za povedat ali vprašat, ji pošljem ZS user posted image  Mi gre namreč še vedno na bruhanje, ko se spomnim tiste, tako fine, omikane osebe, ki je glodala moje "kosti" user posted image  Za mojim hrbtom in na skrajno nizkem nivoju - a je mislila, da res ne bom izvedela?? user posted image

eole, tole Julijino nespanje te pa res izčrpava user posted image  Dajta se z user posted image  vsaj med prazniki toliko menjat, da vsako noč eden od vaju dobi konkreten kos spanja. A ima mala dudo??

jana81, user posted image  za Nejčevo babi - a je ta pridna varuška tvoja mami?

edinaos, a tudi zajčice so lahko namišljeno breje?? Sem mislila, da je to rezervirano za psice user posted image

Naj se gre solit vse skupaj, jaz ne morem vsega prebrat, me že podijo dol user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
1.11.2008 17:52:56   
špelin@
Ej, babnice, še ena fenomenalna novica: ena od bivših majčic, ...Martina..., je NOSEČAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3479
1.11.2008 18:02:14   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, babnice, še ena fenomenalna novica: ena od bivših majčic, ...Martina..., je NOSEČAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
1.11.2008 18:04:27   
MARTINA25
UF ŠPELIN@ tale tvoj zadnji post sem malo prehitro prebrala....user posted image user posted image , sem že mislila da kaj ne vem user posted image

Bravo MARTINA!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
1.11.2008 18:05:50   
barbaw
Zdaj pa sem jz radovedna in me zanima koliko od bivših majčic je že uspelo dobiti novo pikico.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
1.11.2008 18:14:58   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zdaj pa sem jz radovedna in me zanima koliko od bivših majčic je že uspelo dobiti novo pikico.

A martina je noseča? Špelin@ ti pa tud vse izvohašuser posted image  Ona je primorka se mi zdi.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
1.11.2008 18:24:01   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
1.11.2008 18:24:52   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

UF ŠPELIN@ tale tvoj zadnji post sem malo prehitro prebrala....user posted image user posted image , sem že mislila da kaj ne vem user posted image

Bravo MARTINA!!!!!user posted image user posted image

MARTINA25: Uf... sem že misnla, da mi kej prikrivaš user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3485
1.11.2008 18:29:08   
Estrella*
No ko smo pri veselih novicah je tudi Štumfek, bivša majčica 25.10.rodila sineka:

V Indiji je danes povsem nezapleteno, privekal na svet Anuskin bratec Akash. Težak 4235g, dolg 55cm in lep kot strela. Vse je v najlepšem redu in se že zaljubljeno crkljamo.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3486
1.11.2008 18:39:01   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

No ko smo pri veselih novicah je tudi Štumfek, bivša majčica 25.10.rodila sineka:

V Indiji je danes povsem nezapleteno, privekal na svet Anuskin bratec Akash. Težak 4235g, dolg 55cm in lep kot strela. Vse je v najlepšem redu in se že zaljubljeno crkljamo.

Čestitke še iz naše strani , a je bila na dopustu, da je rodila v Indiji?
In čestitke za Martino user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3487
1.11.2008 18:49:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Čestitke še iz naše strani , a je bila na dopustu, da je rodila v Indiji?
In čestitke za Martino user posted image user posted image user posted image

Ne ona je že prvo punco rodila tam in je šla v drugo tudi v Indijo. Zakaj pa user posted image
Vidla sem pa da je U_SURDI, ki je bila na našem seznamu do konca, sedaj majčica 2009. Zgleda , da je pikico zgubila.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
1.11.2008 18:59:33   
valentina2006

Č E S T I T K E

Ko smo ravno pri rojstvih... tudi punca mojega bratranca je danes rodila fantka user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3489
1.11.2008 19:00:01   
špelin@

Krasna novica user posted image user posted image user posted image  Ona živi v Indiji, če se prav spomnim, mož je od tam in imata tam družino in dom.

Neposredna povezava do sporočila: 3490
1.11.2008 19:02:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Č E S T I T K E

Ko smo ravno pri rojstvih... tudi punca mojega bratranca je danes rodila fantka user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  in to na dan mrtvih. A je rodila na PDP? No hčerka od moje sestrične ima tud danes RD.

Neposredna povezava do sporočila: 3491
1.11.2008 19:04:17   
Estrella*
Špelin@: A ti imaš že čez 5000 postov?????????'user posted image Kako je Gregi? Je že kaj bolje??

Neposredna povezava do sporočila: 3492
1.11.2008 19:06:41   
MARTINA25
VALENTINA če bi bilo kej bi verjemi ti izvedela med prvimi!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3493
1.11.2008 19:08:28   
valentina2006

Č E S T I T K E

user posted image user posted image user posted image  in to na dan mrtvih. A je rodila na PDP? No hčerka od moje sestrične ima tud danes RD.

Estrella*: Mislim, da je mela rok nekje okrog 20.11., ampak glede na to, da je poba mel 3800 g... Me je mami zjutri klicala in povedala... pol pa prav, pa glih na 1. november... sem rekla, kaj pa morš.. un tm not ne ve, kakšen dan je danes. user posted image Važn je, da je zdrav...

Neposredna povezava do sporočila: 3494
1.11.2008 19:08:29   
špelin@
Vidla sem pa da je U_SURDI, ki je bila na našem seznamu do konca, sedaj majčica 2009. Zgleda , da je pikico zgubila.

Ja, sem šla vohljat in sem videla, da je U_SURDI napisala, da ji je pikica odmrla v 8. tednu - v bistvu vidim, da ima za sabo že 2 SS user posted image  Tako da ji moramo zdaj res močno, močno stiskati pestke!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3495
1.11.2008 19:09:07   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

VALENTINA če bi bilo kej bi verjemi ti izvedela med prvimi!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3496
1.11.2008 19:09:28   
špelin@

Neposredna povezava do sporočila: 3497
1.11.2008 19:12:15   
valentina2006
špelin@: Sem ti un dan napisala eno vprašanje... pa nisem nč odgovora zasledila user posted image ... bom poskusla še 1X. Si napisala, da si dobila neki od Justa za Gregija... pa sem napisala, da bi jest tud za Matevža mela al nucala. A mi lahko kako pomagaš? 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
1.11.2008 19:14:36   
špelin@
Špelin@: A ti imaš že čez 5000 postov?????????'user posted image Kako je Gregi? Je že kaj bolje??

A toliko jih imam že?? user posted image  Odkar je tako čudno, da mi ne piše pod nickom, več ne sledim user posted image
Gregi? Grrrrrr, že 2 dni mulc štrajka pri mleku!!! Prejle ni in ni hotel flaše pa da se na glavo postaviš! Razredčenega soka bi spil še in še, mleko pa se mu ustavlja...user posted image  In tako sem mu prvič naredila mlečno kašico (uno iz DM, vanilijevo), ki jo je kar precej pojedel. Potem pa še pol deci razredčenega soka čez in zdaj dremlje. Kao user posted image
Še dobro, da je že skoraj pol leta star in bom kmalu začela s skutkami ipd., ker bom fasala živčnega ob njegovih borbah, da ne bo mleka!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3499
1.11.2008 19:16:01   
špelin@
špelin@: Sem ti un dan napisala eno vprašanje... pa nisem nč odgovora zasledila user posted image ... bom poskusla še 1X. Si napisala, da si dobila neki od Justa za Gregija... pa sem napisala, da bi jest tud za Matevža mela al nucala. A mi lahko kako pomagaš? 

Oprosti, spregledala sem user posted image  Jaz imam kopel in kremo iz materine dušice. A kaj rabiš?

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?