Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 11:40:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a to do zg. roba mizice? Jaz imam od tal do sp. roba mize 71,5 cm in me zanima, če se bi ga dalo k mizi postavit. Jaz bi ziher vzela rdeče-belo komb. Imam primo pappo ampak rabim še en stolček, ker kosilo jemo pri tašči, ostalo pa doma in rabim en stol za tja, ker ne morem vedno tega šlepat sem in tja. Je pretežki, mi pa smo malo bolj na komot. eole moj sušilec nič ne krči in uničuje. kako pa ti uničuje stvari? edinaos jaz pa namesto dojenja dam kašico, pa če hoče jo za povrh še podojim. Naša je vedno na isto uro in ji pač tako menjam in nimamo težav. Ja od tal do zgornjehga roba mizice je 70cm.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 11:50:16
|
|
|
|
tally
|
Dooober dan! Kakšno vreme . Sploh si ne predstavljam, da bo zdej več al manj tako sivo, nikakvo vreme . Estrella in Katina hvaaala za stolček, super je. Emiliji kr ni bilo jasno kje to ona zdej sedi. Nina7 jaz imam tisto blazino za stolček, res je gre tko na knap. Midva jo nisva čisto napihnla, potem pa gre. Darmar in barbaw za zobeke. Naty* lepe slikice. Srčekgirl , slikica je taprava napoved . SS lepe slikice. Manca pa lepo čiča. Manca vse naj naj za 6 mesecev. Sušilec- Ga nimam bi ga pa imela . V takih deževnih dneh pride prav. No drugo leto ko bomo imeli več placa na notranjskem . IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no naj povem da je moj mali spal pri babici do pol dveh, sem misla da je že kaj narobe in ga šla ob enih čekirat... za spanje. Špelin@ lepe slikice tvojih otrok. Grem zdej ker Emilija pa noče več na trebuščku bit. Da bi se obrnila pa neeeee!
< Sporočilo je popravil tally -- 1.11.2008 11:57:02 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 11:57:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Nina7 jaz imam tisto blazino za stolček, res je gre tko na knap. Midva jo nisva čisto napihnla, potem pa gre. Ja sej sm jo jest tud mal spustila,sam je vseen bl na knap. Ma bo že za tista 2 meseca,pol bo pa itak brez. Mi smo pa dons probal uno vanilijevo kašico od Dm-a,ooo res je dobra, jo je pojedla skor 200ml,pa bi še sam je zmanjkalo . Aja pa zdej se skoz obrača na trebuh,pa rokico zna dat tud že vn .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 11:58:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Nina7 jaz imam tisto blazino za stolček, res je gre tko na knap. Midva jo nisva čisto napihnla, potem pa gre. Ja sej sm jo jest tud mal spustila,sam je vseen bl na knap. Ma bo že za tista 2 meseca,pol bo pa itak brez. Mi smo pa dons probal uno vanilijevo kašico od Dm-a,ooo res je dobra, jo je pojedla skor 200ml,pa bi še sam je zmanjkalo . Aja pa zdej se skoz obrača na trebuh,pa rokico zna dat tud že vn .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 12:03:48
|
|
|
|
jana81
|
edina jst ga zjutraj podojim, potem čez 3 ure (okrog 10, 11h ), mu dam sadno kašico (če hoče dobi še zizo) in potem naslednji obrok dojenje ali kosilo (odvisno kje sva ), potem pa spet sadno kašico in nato samo še dojenje do naslednjega dne zjutraj. Recimo takole je blo včeri: 7h- dojenje 8.30h- dojenje 11h- dojenje (ker sem pozabila kašico doma, sva bla pa zunaj) 13.40h- GH krompir z špinačo + dojenje 16.10h - 2 mandarine (dala sem mu jih za pocuzat) 16.40h- frutek 18.30h- dojenje 20.00h - dojenje Danes pa : 7h- dojenje 9.40h- frutek 11.30h- dojenje okoli 14h bo kosilo verjetno riž in zelenjava, ali krompir in zelenjava kasneje dobi še melono, potem pa samo dojenje do noči
< Sporočilo je popravil jana81 -- 1.11.2008 12:06:13 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 12:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja sm pozabla povedat da mamo mi eno nofo foro in to je pljuvanje Moj pa dons kuha,ne morm verjet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 12:16:37
|
|
|
|
barbaw
|
VSE NAJ NAJ za zobke, polne mesece in druge uspehe!!! Estrella hvala za podatke. Mi imamo super vreme. Je prej sonček sijal, zunaj ni dežja, je bil zato ponoči, in imamo trenutno 13 stopinj (zunaj). Jaz bi imela tako vreme kar do marca potem pa je lahko bolj toplo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 12:19:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat da mamo mi eno nofo foro in to je pljuvanje Moj pa dons kuha,ne morm verjet bravo za tvojga, jst morem kr sama, pa še nobene ideje nimam kaj bi kuhala.Se pa danes moj 100% posveča Nejcu, tak da mam proste roke za vse. in bravo Gaja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 12:19:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo super vreme. Je prej sonček sijal, zunaj ni dežja, je bil zato ponoči, in imamo trenutno 13 stopinj (zunaj). Jaz bi imela tako vreme kar do marca potem pa je lahko bolj toplo. pr nas je bil zjutri sonček, potem dež, zdej pa spet sonček, upam da tako ostane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 12:23:06
|
|
|
|
sesil
|
mi smo nazaj s sprehoda. pri nas je posijalo sončko, mala pa je zaspala v vozičku. noč je bila bolj slaba. se je zbujala, ma za razliko od ostalih noči, je potem, ko sem jo podojila in dala nazaj v njeno posteljico začela jokat, pa usta je imela zaprta, ker ni hotela dude. pol pa je sledilo uspavanje na joški. upam da je bilo to samo danes in ji ne bo to stalnica. Estella, sam da alja uživa v stolčku, pa ostali tudi, ki imajo nove pridobitve.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 12:49:25
|
|
|
|
sesil
|
jaz imam pa še eno vprašanje: s čim boste mazale pozimi po obrazu. a je tista krama od bubchen za veter in mraz dobra za naše hrošče al je za bolj starejše. kaj pa ognjičevo mazilo? baje je tudi dobro za mraz.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 13:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam pa še eno vprašanje: s čim boste mazale pozimi po obrazu. a je tista krama od bubchen za veter in mraz dobra za naše hrošče al je za bolj starejše. kaj pa ognjičevo mazilo? baje je tudi dobro za mraz. Jest bom verjetn kr z riboderminom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 13:09:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa ste vse? Aja Žan in Anja Tia sta pa ful dobra na slikcah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 13:13:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kje pa ste vse? Aja Žan in Anja Tia sta pa ful dobra na slikcah Ja kar doma smo Čakam, da pride Anja osvajt Andraža. Bom mal pofotkala, da se bo videlo kao to poteka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 13:13:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam pa še eno vprašanje: s čim boste mazale pozimi po obrazu. a je tista krama od bubchen za veter in mraz dobra za naše hrošče al je za bolj starejše. kaj pa ognjičevo mazilo? baje je tudi dobro za mraz. jst mam kr od bubchen mazilo za obraz za dojenčke, mislim da je ognjič, se mi zdi da tud ko ma suho kožo, mu ful pomaga..namažen ga zvečer po kopanju in če greva ven naš danes tolk vriska da se sam smejem že od jutra.. ravn mu kuham krompirček in cvetačo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 14:09:27
|
|
|
|
jana81
|
no naš bogi revček je bil tak zaspan, da še jest ni mogu, se je po dveh žlicah začel tolk jokat, da sem ga mogla kr v roke vzet, in tud ziza ni pomagala, sem naredla 5 korakov z njim in je že spal.. kaj ni nobene danes tu gor? no sej mi tud gremo ven ko se Nejc zbudi...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 14:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 **** kako pa je v Egiptu z tem praznikom? Ni ga. Tudi kristjani v vecini so pravoslavci ga nimajo tukaj. Danes je normalen delovni dan sobota kot pri vas... Drugace pa ko umres te dajo v grobnico in noben vec ne pride tja dokler spet kdo ne umre... Skratka pocivaj v miru./// in res pocivas v miru.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 14:30:25
|
|
|
|
BOJANC
|
Čau drage moje majčice Vedite, da vas redno spremljam in želim veliko sreče vsem skupaj in vsaki posebej.Zdaj so vaši hroščki že kar veliki in vsak dn pogruntajo kaj novega.Mi smo kar v redu. Danes smo bili v parku zvončkov, a tudi optimistično zremo naprej. Tolažim se, da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra. Pazite na vaše malčke in se kaj spomnite tudi vaših bivših majčic. Vsem skupaj en kup , pa tudi spanje se bo pri vseh uredilo. Lp
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 14:31:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo tud ven... mal v igralni center pa v trgovino... Samo da se tamala zbudi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 15:04:57
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC Čau drage moje majčice Vedite, da vas redno spremljam in želim veliko sreče vsem skupaj in vsaki posebej.Zdaj so vaši hroščki že kar veliki in vsak dn pogruntajo kaj novega.Mi smo kar v redu. Danes smo bili v parku zvončkov, a tudi optimistično zremo naprej. Tolažim se, da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra. Pazite na vaše malčke in se kaj spomnite tudi vaših bivših majčic. Vsem skupaj en kup , pa tudi spanje se bo pri vseh uredilo. Lp BOJANC verjemi, da se vedno spomnemo na tiste, ki ste bile z nami na začetku. Mi je pa ful hudo, ker je za vas danes en žalosten dan ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 15:11:08
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ aurora28, koliko pa imata staro kuhinjo, ko praviš, da več kot 10 let? Moja bo marca drugo leto stara 10 let in je še vedno v odličnem stanju in meni izgleda krasno Je še dolgo ne bi menjala, čeprav bi imela denar. Kuhinja je stara več kot 10 let, v bistvu še nevem točno koliko let, ker so jo bivši lastniki pustili kar noter in jo moj mož, ko je kupil stanovanje ni menjal, ker ni imel toliko denarja, je pa vse ostalo uredil, položil parket,m zbil steno, položil ploščice, v bistvu je celo stanovanje preuredil samo kuhinja je ostala, ki pa jo bova midva uredila in upam, da v bližnji prihodnosti, ker ni prav v dobrem stanju. Barbaw bravo za 2 zobek Manca vse najboljše Estrella super slika in ta jedilni stolček iz ikeje je meni ful dober. Naty kak sta Anja in Žan lepa, pa hojica je . Jana kako pripraviš špinačo? Moj Gal pa noče več tak lepo jesti, če nima žlice ali kozarčka sam v rokah. Če mu jo odstranim stran se pa začne ful bunit, ko pa ima v rokah te reči pa je vse umazano. Izvajama akrobacije, ko se hraniva. Mi smo tudi s sprehoda, pa še pravi čas smo šli ven, ker se spet oblači.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 15:25:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana kako pripraviš špinačo? Moj Gal pa noče več tak lepo jesti, če nima žlice ali kozarčka sam v rokah. Če mu jo odstranim stran se pa začne ful bunit, ko pa ima v rokah te reči pa je vse umazano. Izvajama akrobacije, ko se hraniva. kr špinačne liste opereš in jih daš v vrelo vodo, potem samo zmiksaš. Sej pr nas tud noče več jesti ko prej, no včasih ja včasih ne, zdle ravn sva jedla polento z banano, ker un krompir od prej je bil za v smeti, in je pojedel le ene 8 žličk, pol pa sem ga mogla dat na zizo. Mogoč bo drugi zobek, da je spet mal neješč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 15:52:08
|
|
|
|
Estrella*
|
Mi smo imeli pa obisk Anja Tia in Alja sta bile zelo pridni in celo pojedli kosilo( krompirček in brokoli). Aurora: ja vem kako je nerodno imeti dotrajano kuhinjo, jaz sem jo imela staro 40 let, sedaj imam novo in je pravo olajšanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 15:56:26
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC Čau drage moje majčice Vedite, da vas redno spremljam in želim veliko sreče vsem skupaj in vsaki posebej.Zdaj so vaši hroščki že kar veliki in vsak dn pogruntajo kaj novega.Mi smo kar v redu. Danes smo bili v parku zvončkov, a tudi optimistično zremo naprej. Tolažim se, da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra. Pazite na vaše malčke in se kaj spomnite tudi vaših bivših majčic. Vsem skupaj en kup , pa tudi spanje se bo pri vseh uredilo. Lp BOJANC: Danes je prav poseben dan, ko ti naši spomini še bolj privrejo na dan... tudi jaz sem prižgala svečko za našo Nežo... verjemi, tudi tebi bo kmalu posijalo sončece. S tabo smo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 17:20:23
|
|
|
|
barbaw
|
bojanc in ostale z angelčki: nobena beseda ne pove toliko kot topel objem **** jaz te občudujem, da si lahko tako spremenila življenje in sprejela veliko stvari, ki pri nas niso običajne. Jaz bi verjetno pogrešala marsikaj in se ne bi mogla sprijaznit. Ja, ljubezen premika gore. Aurora pusti Galu pribor, če ga tako zanima. Jaz sem tudi škratu dala pribor, krožnik pa sem imela v rokah, da ni mogel do njega. Se bo pa prej naučil sam jest, kar pa ni slabo. Mi smo danes spet uporabili kengurujčka in je bila Maja ful vesela. Edina slab stran sprehoda je bila, da ji je plenička spustila. Sem jo takoj preoblekla, ker nismo bili daleč, in ji dala še pulover za povrh, da se bo takoj zagrela. Zdaj pa lepo spančka, ker je po kosilu spala 2 min (dobesedno). Danes je pa pravo mrtvilo tukajle. Kako kaj napredujemo ali že zaostajamo?
< Sporočilo je popravil barbaw -- 1.11.2008 17:21:01 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?