|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
1.11.2008 9:58:54   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro,

kako depresivno vreme, pri nas je dež padal celo noč in še kar padauser posted image .
Joooj pa še zima je pred nami.
Hvala bogu je moj dec doma, in se on mal z Anjo ukvarja, ker je fuuul zahtevna, jaz imam pa veliko za spucat, samo volje pa ne.

MANCA VSE NAJBOLJŠE ZA POLOVIČKO LETA,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš še najprej tako lepa in pridnauser posted image

Naty: jah boš morala kej zanimivega napisat, da bo bolj veselouser posted image

Estrella: ste bile pa kar pozne z Katino? Nisem zasledila, a ste se dobile z Mariborčankami??

ne, se nismo, ker nas je edina zainteresirana kar odslovilauser posted image user posted image user posted image Standard situacija jaz temu pravimuser posted image

štajarke lumpeuser posted image user posted image user posted image

a tak stol je tudi za mojo Anjo? No a si dobila moj SMS?? Ko boš imela čas me pokliči na stacionarni, jaz sem tvojo cifro zgubilauser posted image

Kako priročnouser posted image user posted image user posted image Te pokličem, čeprav sem ti včeri poslala sms in te klicala, pa se tudi ti nisi javilauser posted image le kaj si počelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
1.11.2008 10:06:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ko ste bile prej pri vlagi, sem se spomnila, da mi ogromno zračimo. Večkrat na dan kipiram okno za 5-15 min. V kuhinji pa imam manjše okno in je cel dan kipnjeno. Tale zunanji vlažen zrak se hitro ogreje, pa še v bivalnih prostorih je dosti boljše.

Estrella a se da ta stolček za hranjenje iz Ikee kaj po viši nastavljat. In če ne, mi lahko napišeš kako visoko je sedalo in koliko mizica, ker bi rabila še en stoček, ta pa je ravno primeren za mojo denarnico. user posted image

Od tal do mizice je 70cm , od tal do sedala pa 55cm. Nogice niso za nastavit. Jaz sem zadovoljna z nakupom, Alja se dobro počuti v stolčku, denarnica pa je definitivno zadovoljna.user posted image So mi bili rdeč al pa modri bolj všeč, samo mizice ni v taki barvi, so samo beleuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
1.11.2008 10:08:07   
Anonimen

Kako priročnouser posted image user posted image user posted image Te pokličem, čeprav sem ti včeri poslala sms in te klicala, pa se tudi ti nisi javilauser posted image le kaj si počelauser posted image

spala sem, me je šetnja pa Trstu zmatrala.

No poklič, da poveš kak  je bilouser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
1.11.2008 10:09:47   
Naty*
 Žan pa je čisto navdušen nad hojco. A se še jokca, če ga premikaš? No, vidim, da je Anja tud svoj lonček pristavila k hojciuser posted image  Lep par sta, samo mamica edinaos, bo verjetno razočarana, ker si bo AT poiskala pretendenta drugjeuser posted image

Ne ne jokca več, včeri se je celo sam mal vozil po dnevni user posted image . Ampak sm ga pustila ene pet minut, pol sva se pa crkljala, ko je bil tolk priden user posted image . Anja je bla pa tud čist navdušena. Glede parčkanja, sva se pa z edino zmenle, da mata pač odprto vezo, očitno sta pa itak oba nad starejšimi navdušena user posted image .

**** mnenj glede hojce ne pobiram in vem, da sta skregane user posted image user posted image . Ja to smo se že me tud spraševale, kako se bojo razumel, ko bojo zrasli. Ful bo zanimivo, ko bo Žan reku, da ma prijateljčka v Egiptu, ampak ga je nazadnje videl, ko je bil star štiri mesece user posted image . Pa sej boste kej prišli v Slovenijo ane?

U čaki, da pomislim, kaj bi blo najbolj zanimivo...user posted image user posted image  A veš kaj sm razmišljala.. Sej mene to, da berejo moje poste sploh ne moti, itak je napisano samo tisto, kar je za javnost. Vem tud še vsaj eno drugo mlado mamico, ki tud bere moje poste. Tud js sm med nosečnostjo pofirbcala na kak drug forum, priznam user posted image user posted image user posted image , zdej sm pa tist čas rajš z Žanom. Še na tale forum mi ne rata vedno pridet... Ampak ena stvar je, da prebereš zaradi sebe, ker te zanima, druga stvar je pa, da potem klicariš naokrog in komentiraš stvari user posted image user posted image . To je pa lastnost osnovnošolcev, tam nekje do petega razreda. Ampak je pa res, da se ta lastnost pri tej osebi ni prvič izkazala, pa sej veš user posted image user posted image user posted image .
Drugač pa v vednost vsem nepovabljenim, ki berejo - sočne podrobnosti so rezervirane samo za pogovore v živo, pa ne s komerkoli!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella luštkan stolček, pa Alja zgleda ful zadovoljna not user posted image user posted image ! Kolk je bla pa cena?

Vsem hroščkom user posted image user posted image user posted image  za zobke. Madonca še mal pa bojo res čevape jedl user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3429
1.11.2008 10:17:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Žan pa je čisto navdušen nad hojco. A se še jokca, če ga premikaš? No, vidim, da je Anja tud svoj lonček pristavila k hojciuser posted image  Lep par sta, samo mamica edinaos, bo verjetno razočarana, ker si bo AT poiskala pretendenta drugjeuser posted image

Ne ne jokca več, včeri se je celo sam mal vozil po dnevni user posted image . Ampak sm ga pustila ene pet minut, pol sva se pa crkljala, ko je bil tolk priden user posted image . Anja je bla pa tud čist navdušena. Glede parčkanja, sva se pa z edino zmenle, da mata pač odprto vezo, očitno sta pa itak oba nad starejšimi navdušena user posted image .

**** mnenj glede hojce ne pobiram in vem, da sta skregane user posted image user posted image . Ja to smo se že me tud spraševale, kako se bojo razumel, ko bojo zrasli. Ful bo zanimivo, ko bo Žan reku, da ma prijateljčka v Egiptu, ampak ga je nazadnje videl, ko je bil star štiri mesece user posted image . Pa sej boste kej prišli v Slovenijo ane?

U čaki, da pomislim, kaj bi blo najbolj zanimivo...user posted image user posted image  A veš kaj sm razmišljala.. Sej mene to, da berejo moje poste sploh ne moti, itak je napisano samo tisto, kar je za javnost. Vem tud še vsaj eno drugo mlado mamico, ki tud bere moje poste. Tud js sm med nosečnostjo pofirbcala na kak drug forum, priznam user posted image user posted image user posted image , zdej sm pa tist čas rajš z Žanom. Še na tale forum mi ne rata vedno pridet... Ampak ena stvar je, da prebereš zaradi sebe, ker te zanima, druga stvar je pa, da potem klicariš naokrog in komentiraš stvari user posted image user posted image . To je pa lastnost osnovnošolcev, tam nekje do petega razreda. Ampak je pa res, da se ta lastnost pri tej osebi ni prvič izkazala, pa sej veš user posted image user posted image user posted image .
Drugač pa v vednost vsem nepovabljenim, ki berejo - sočne podrobnosti so rezervirane samo za pogovore v živo, pa ne s komerkoli!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella luštkan stolček, pa Alja zgleda ful zadovoljna not user posted image user posted image ! Kolk je bla pa cena?

Vsem hroščkom user posted image user posted image user posted image  za zobke. Madonca še mal pa bojo res čevape jedl user posted image !

stolček 9,99eu, polička 3,99eu, torej 13,98eu

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
1.11.2008 10:17:46   
Anonimen
Dobro jutro. Hvala za kavico,je bla dobrauser posted image . Ne vem kaj bomo dons počel,je tak butast vreme,da ne vem če bomo šli kam. Še vseen pa upam, da bo nehal deževat. Tud kuhat se mi ne da,bom verjetno kakšne makarone na hitruser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

NINA7-ja res se poznam z njo...pa še z marsikom drugimuser posted image ...EM da ti razložim...bivši je iz Kamnika, njegova mtka je lastnica trgovine Kim...najbrž poznaš.Tko da poznam kar precej "te elite" iz Kamnka...

Ja vem katera je. No če jih pa velik poznaš,pa verjetno tud mojga fotra,je mel isto službo kot ti,zdej je pa v penziji. če boš kej po Kamniku hodila pa poklič za kšn kofe.

DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ.

user posted image user posted image user posted image , to pa je hitro.

SS vse naj naj Manci za pol leta user posted image user posted image user posted image .

**** a ti se pa še kar nisi navadila? Pa sej bo počas. Kok časa pa si že v Egiptu? A Samia se je tud v Sloveniji rodila?

Zdej grem pa fotke gledat od SSuser posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
1.11.2008 10:24:37   
Anonimen

Se čist strinjam, tako obnašanje res sodi v osnovno šolo.

Estrella a ti maš uno blazino za v stolček? Dej če jo maš,povej kako ti pride v stol,k men se zdi, da gre komi notuser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
1.11.2008 10:26:43   
Anonimen
SS kako dobr že Manca sedi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3433
1.11.2008 10:34:45   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Estrella a ti maš uno blazino za v stolček? Dej če jo maš,povej kako ti pride v stol,k men se zdi, da gre komi notuser posted image

Ne  nimam blazine, je nisem kupila. Sem pa vzela v eno plavo podlogo za 7eu, se mi je zdela bolj primerna. Alja tud lepo sedi notri, sam bo samo za kake 2 max.3m, pol bo itak brez. Pa še prat mi ne bo trebauser posted image

O, a ti bi spet laufala naokoli. Kar doma malo uživaj, za lauf bo drug teden dovolj časauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
1.11.2008 10:37:08   
Srčekgirll
Dobro jutro oz. bolj slabo jutro. Dež, dež, dež,.....
Mogoče mal bl kasno a vseeno ena kavica za vseuser posted image
Vidm, da ste zlo pridneuser posted image in čvekate že na vse zgodaj. Komaj vas dohajam.user posted image
Kr tko naprej.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 1.11.2008 10:44:39 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
1.11.2008 10:40:23   
eole
Dan,

kako obupno vremeuser posted image user posted image
popoldne bomo šli malo po obiskih, zdaj se pa prekladamo malo sem in tja..

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

a je katera sprovala vlažilec in ijonizator zraka? a ne kej obnese to pozimi, ko je suh zrak?

mi smo v novem bloku in imamo kar zadosti vlažno (cca 60 proc. vlažnost). imamo pa ionizator s čistilcem, ki ga malo prestavljamo iz dnevne v spalnico.. če pa je zrak zares boljši pa ne vem..

sušilec - jaz sušim tudi samo posteljnino in brisače, plenice ..  drugo se skrči, pa tudi uniči.

drugače pa moram spet malo potarnati.. danes smo ekstremno slabo spali, prebujala se je tudi na 10 min user posted image  ob treh sem obupala, pa sem jo dala k nama spat, pa ni bilo kaj dosti bolje, prebujala se je na pol ure, potem proti jutru pa na eno uro .. čisto sem sesuta.user posted image

< Sporočilo je popravil eole -- 1.11.2008 10:41:06 >

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
1.11.2008 10:42:22   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
1.11.2008 10:44:45   
Anonimen

Ne  nimam blazine, je nisem kupila. Sem pa vzela v eno plavo podlogo za 7eu, se mi je zdela bolj primerna. Alja tud lepo sedi notri, sam bo samo za kake 2 max.3m, pol bo itak brez. Pa še prat mi ne bo trebauser posted image

O, a ti bi spet laufala naokoli. Kar doma malo uživaj, za lauf bo drug teden dovolj časauser posted image

No pol mi naj pa kakšna druga odgovori,ki jo ima.

Ja kva naj pa cel dan počnemo domauser posted image  Rata dolgčas,pa Gaja sitna ratauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3438
1.11.2008 10:50:57   
Srčekgirll
Malo za šalo!
Ali se bo plača kaj dvignila?
No, pa poglejmo v kavno skodelico
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 1.11.2008 10:55:55 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3439
1.11.2008 10:52:47   
Anonimen

Ja kva naj pa cel dan počnemo domauser posted image  Rata dolgčas,pa Gaja sitna ratauser posted image

jaz imam doma skoz kaj za početi, saj imam danes spucano ju3 vse razmetanouser posted image user posted image user posted image , ampak tudi to pucanje user posted image user posted image

Anja je tudi sitna, če ne gre ven, tako da čim se zbudi jo napodim ven z atijemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
1.11.2008 10:55:00   
Anonimen

jaz imam doma skoz kaj za početi, saj imam danes spucano ju3 vse razmetanouser posted image user posted image user posted image , ampak tudi to pucanje user posted image user posted image

Anja je tudi sitna, če ne gre ven, tako da čim se zbudi jo napodim ven z atijemuser posted image

Ja sej če bi se men kej dal bi mela tud dost dela, sam kaj k se mi ne daaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
1.11.2008 10:57:38   
jana81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image .

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
1.11.2008 10:58:57   
Anonimen

Ja sej če bi se men kej dal bi mela tud dost dela, sam kaj k se mi ne daaaaaaa

meni tudi ne, še zajtrka se mi ne da pripravit, čakam da ga Primožuser posted image user posted image

Za motivacijo za pucanje, smo povabili na obisk logaškega fanta od Anjeuser posted image , pa da ne bo rekel, kako razmetano imajo pri Anjiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3443
1.11.2008 11:00:40   
jana81
guten morgen

no naj povem da je moj mali spal pri babici do pol dveh, sem misla da je že kaj narobe in ga šla ob enih čekirat...user posted image

no potem sva se najedla in spala do pol 5h in potem do 7h, se previla in mal igrala in skupaj smo vsi trije zadrnjohali do pol 10h..user posted image

danes je tako bedno vreme da kr ne vem kaj bomo delali...mogoče bi šli bowlat.

SS povej a je tvoja Manca tud polulana zjutraj ko vstane, ker zvečer tolk aja spije ?
Ker naš je včeri zvečer spil 100 ml čaja in je bil ob 7h totalno premočen.

martina kak maš nick za FB ?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
1.11.2008 11:02:40   
Anonimen
moji zajčiči se spet meša, spet ima namišljeno nosečnostuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3445
1.11.2008 11:18:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Malo za šalo!
Ali se bo plača kaj dvignila?
No, pa poglejmo v kavno skodelico
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kje jih pa ti pobiraš???

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
1.11.2008 11:20:06   
Estrella*
Naša je za malico pojedla melono. Sam sem napako naredila ko sem jo zmiksala, je bila čist tekoča in pooooolna zrakauser posted image user posted image Bo treba drugič samo pretlačit.

Neposredna povezava do sporočila: 3447
1.11.2008 11:25:57   
Anonimen

Naša je za malico pojedla melono. Sam sem napako naredila ko sem jo zmiksala, je bila čist tekoča in pooooolna zrakauser posted image user posted image Bo treba drugič samo pretlačit.

Estrella: a ti po dojenju mali pripraviš kašico? Koliko časa po dojenju?

Jaz sem Anjo najprej podojila in čez 1 urco dala npr. cvetačo (in pojedla je kar precej) in ko jo neham futrat začne jokat, jo dam na joško in še fuul je pri meniuser posted image

Če ji dam pa kašico takoj po dojenju pa noče jest, ker je pač očitno sita od dojenjauser posted image

Ma sploh ne štekam, sem mislila da ko bo pojedla ne vem en obrok ali sadja ali zelenjave, da bo mir z dojenjem vsaj za 2 uriuser posted image pa očitno neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3448
1.11.2008 11:34:27   
barbaw
Estrella a to do zg. roba mizice? Jaz imam od tal do sp. roba mize 71,5 cm in me zanima, če se bi ga dalo k mizi postavit. Jaz bi ziher vzela rdeče-belo komb. Imam primo pappo ampak rabim še en stolček, ker kosilo jemo pri tašči, ostalo pa doma in rabim en stol za tja, ker ne morem vedno tega šlepat sem in tja. Je pretežki, mi pa smo malo bolj na komot.

eole moj sušilec nič ne krči in uničuje. kako pa ti uničuje stvari?

edinaos jaz pa namesto dojenja dam kašico, pa če hoče jo za povrh še podojim. Naša je vedno na isto uro in ji pač tako menjam in nimamo težav.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3449
1.11.2008 11:39:03   
Estrella*

Estrella: a ti po dojenju mali pripraviš kašico? Koliko časa po dojenju?

Jaz sem Anjo najprej podojila in čez 1 urco dala npr. cvetačo (in pojedla je kar precej) in ko jo neham futrat začne jokat, jo dam na joško in še fuul je pri meniuser posted image

Če ji dam pa kašico takoj po dojenju pa noče jest, ker je pač očitno sita od dojenjauser posted image

Ma sploh ne štekam, sem mislila da ko bo pojedla ne vem en obrok ali sadja ali zelenjave, da bo mir z dojenjem vsaj za 2 uriuser posted image pa očitno neuser posted image

Jaz dam Alji najprej obrok in potem počakam kake pol ure in ji ponudim zizo. Zadnje čase redko kdaj še ziaza po obroku, ker se naje dovolj. Ziza zjutraj in zvečer pred spanjem, vmes pa čedalje manj. Danes sem jo podojila ob 8h, pol je pa popila ob 9.30h še 150AM in ob 11h še melono količinsko kozarček od malega frutka, pol sem jo dala spat , zizat pa ni želela. Ko bo vstala bo dobila kosilo, računam okoli 13-13.30h.
Prolem je pri tebi, ker mala z zizanjem nima redu. Na tvojem mestu bi jo zjutraj podojila, pol pa počakala vsaj kako dobro uro in ji dala obrok GH in jo čez kake pol ure podojila, potem pa spet vsaj uro in pol nič do dve in šele potem hrana.Počasi se bo morala navadit, da se je po reglcih in ne prosto po prešernuuser posted image  Vem, Je pa težko , ker sem sama imela isto sranje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?