mamuška
|
Če mi bo uspelo , na kratko se javit: mi smo končno zlezli iz najhuših faz viroz, kašljev, smrkljev in kar je še drugih tovrstnih užitkov, vendar imam tako nabit urnik, da ne utegnem popolnoma nič. Na morju smo imela nekaj srednjega, predvsem smo biili tam PREMALO, saj se je vsem šele zadnji dan vse ornk odprlo in se začelo čistit. D je bil čist bogi 2 dni, sem mu zlivala morsko vodo v nos in ven vlačila obupno smrdljive rjave smrklje, 2x mi je tudi bruhal samo sluz. K je 2 dnikašljal ko žival,, nato kot bi odrezal. Sama se se tudi zadnji dan začela pucat in sem potem še ves teden doma kašljala ko zmešana. K je zdaj končno brez AB, ima pa še metaholinski test za opravit, tako da ni v vrtcu in imam z dvema dela čez glavo. D dela prve samostojne korake, prehodi dnevno, vežo, če pozabi,da hodi, gre že prav lepo sam po 10 m. Plazi ko Fiti Paldi, brblja na veliko, rad se igra ni-ni/ku-kuc, KONČNO pokaže lučko in gre poiskat K, mene ali atija, če mu rečeš "kje je..."- Poišče tudi svojo glasbeno igračko, pa svojega lulija - itak. Prav pridno hodi lulat na kahlo in je čist navdušen, če sproducira llužo. Nadvse rad bi sam jedel - meni pa se stanovanja še ne beli K ima dobre in slabe dneve, ob bdobrih bi mu človek spomenik postavil, ob slabih bi ga pa not zaprl. Ves nesrečen je, ker ne mor ev vrtec, vendar mora bit za isti test 100% zdrav, kar je v vrtcu utopija. D še vedno burno reagira na vsakosled melka in jajc, na pšenico malo manj, z morjaje prišel ves lišajast in flekast, pa sem ful pazila, kaj sem jedla. Očitno je bil nekje skrit kazein in sem ga komaj včera spravila v red s kožo. Še vedno pije moje mleko. Zdaj se je naučil stisnit se za "moj-moj" in je tak velikanski scrkljanc, daje kar grozno. Podatki pri 1. letu: dolžina 77 cm teža 9.550 gr (bolan!) zob: 8 Službe do zdja nisme uspela najt, mal spremljam razpise, pretegnem se pa tud ne. Sploh si ne predstavljam it na šiht, kako rme je groza ostat doma Evo, sam tolk na brzino. VSem, ki ste in ki praznujete v kratkem vse najlepše in najboljše želje, predvsem zdravja!!