Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 8:42:52
|
|
|
|
MARTINA25
|
**** Lahko ti samo rečem, da te zelo spoštujem, da si carica in da marsikdo ne bi zmogel vsega tega. Sebe nimam za nekega plašljivca ali panika, samo ne vem če bi si upala tako daleč od doma v čisto tuji svet, kjer ne poznaš praktično nobenega in tam ustvarit novo življenje vse od temeljev naprej!!Lahko ti damo samo kapo dol!!!!Res svaka čast!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 8:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: 260ml čaja , kam ga pa punca da? Moj pa niti kaplje....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 8:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala Martina...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 8:46:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** naty: ko sem pregledovala slikce mi je padlo na pamet... ... me prav zanima kako se bodo ti otroci razumeli ko bodo odrasli... mislim a bo res kaka ljubezen zrasla ... A ne bi bilo smesno ko bi kdo vprasal od kdaj pa poznbas svojo zeno? pa bi lahko odgovoril se iz porodnisnice, od rojstva.. Ja čudnega ne bi bilo nič Tud če se mamice ne bodo več videvale, se bodo mulci po kakih lokalih srečevali in si že predstavljam Aljo ko ko pribila , sem spoznala enga full dobrga tipa iz ........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 8:46:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj zdej? Ce imate dan mrtvih pa to se ne pomeni, da mora bit tud tuki mrtvilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 8:48:24
|
|
|
|
MARTINA25
|
**** kako pa je v Egiptu z tem praznikom?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 8:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** naty: ko sem pregledovala slikce mi je padlo na pamet... ... me prav zanima kako se bodo ti otroci razumeli ko bodo odrasli... mislim a bo res kaka ljubezen zrasla ... A ne bi bilo smesno ko bi kdo vprasal od kdaj pa poznbas svojo zeno? pa bi lahko odgovoril se iz porodnisnice, od rojstva.. Ja čudnega ne bi bilo nič Tud če se mamice ne bodo več videvale, se bodo mulci po kakih lokalih srečevali in si že predstavljam Aljo ko ko pribila , sem spoznala enga full dobrga tipa iz ........ He,he, he... Ti pa a ja sej ga poznam k je namest kavbojk se pampersko nosu....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 8:51:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, kako depresivno vreme, pri nas je dež padal celo noč in še kar pada . Joooj pa še zima je pred nami. Hvala bogu je moj dec doma, in se on mal z Anjo ukvarja, ker je fuuul zahtevna, jaz imam pa veliko za spucat, samo volje pa ne. MANCA VSE NAJBOLJŠE ZA POLOVIČKO LETA, da boš še najprej tako lepa in pridna Naty: jah boš morala kej zanimivega napisat, da bo bolj veselo Estrella: ste bile pa kar pozne z Katino? Nisem zasledila, a ste se dobile z Mariborčankami??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:08:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro, kako depresivno vreme, pri nas je dež padal celo noč in še kar pada . Joooj pa še zima je pred nami. Hvala bogu je moj dec doma, in se on mal z Anjo ukvarja, ker je fuuul zahtevna, jaz imam pa veliko za spucat, samo volje pa ne. MANCA VSE NAJBOLJŠE ZA POLOVIČKO LETA, da boš še najprej tako lepa in pridna Naty: jah boš morala kej zanimivega napisat, da bo bolj veselo Estrella: ste bile pa kar pozne z Katino? Nisem zasledila, a ste se dobile z Mariborčankami?? ne, se nismo, ker nas je edina zainteresirana kar odslovila Standard situacija jaz temu pravim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:08:41
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:09:13
|
|
|
|
Estrella*
|
No v drugo mi je uspelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:09:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** naty: ko sem pregledovala slikce mi je padlo na pamet... ... me prav zanima kako se bodo ti otroci razumeli ko bodo odrasli... mislim a bo res kaka ljubezen zrasla ... A ne bi bilo smesno ko bi kdo vprasal od kdaj pa poznbas svojo zeno? pa bi lahko odgovoril se iz porodnisnice, od rojstva.. Ja čudnega ne bi bilo nič Tud če se mamice ne bodo več videvale, se bodo mulci po kakih lokalih srečevali in si že predstavljam Aljo ko ko pribila , sem spoznala enga full dobrga tipa iz ........ No, ampak upam, da se bomo vseeno še videvale, tudi ko ne bodo več dojenčki. Estrella, daj povej mi prosim, po tvojem občutku, ali je moj sine v koloseju fejst ruknil v glavo tam v štango, ko je bil z Andražem? Mu je včeraj popoldne 2x lila kri z nosa, a se je kar hitro ustavila, potem zvečer je trajalo kar več kot eno uro, pa še enkrat ponoči ob enih je kar lilo, ko je vstal za lulat. Mogoče delam paniko, ne vem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:23:12
|
|
|
|
valentina2006
|
DOBRO JUTRO... Najprej 1 za lažji začetek (čeprav ste ene že fulll v polnem teku)... Noč pri nas minila mirno . Je pa zato vreme za .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:23:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** naty: ko sem pregledovala slikce mi je padlo na pamet... ... me prav zanima kako se bodo ti otroci razumeli ko bodo odrasli... mislim a bo res kaka ljubezen zrasla ... A ne bi bilo smesno ko bi kdo vprasal od kdaj pa poznbas svojo zeno? pa bi lahko odgovoril se iz porodnisnice, od rojstva.. Ja čudnega ne bi bilo nič Tud če se mamice ne bodo več videvale, se bodo mulci po kakih lokalih srečevali in si že predstavljam Aljo ko ko pribila , sem spoznala enga full dobrga tipa iz ........ No, ampak upam, da se bomo vseeno še videvale, tudi ko ne bodo več dojenčki. Estrella, daj povej mi prosim, po tvojem občutku, ali je moj sine v koloseju fejst ruknil v glavo tam v štango, ko je bil z Andražem? Mu je včeraj popoldne 2x lila kri z nosa, a se je kar hitro ustavila, potem zvečer je trajalo kar več kot eno uro, pa še enkrat ponoči ob enih je kar lilo, ko je vstal za lulat. Mogoče delam paniko, ne vem. Udaril je ob tla iz višine cca 4cm, ne s polnim šusom glede na to, da se ni jokal, mislim, da ni bilo hujšega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:26:17
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 **** Lahko ti samo rečem, da te zelo spoštujem, da si carica in da marsikdo ne bi zmogel vsega tega. Sebe nimam za nekega plašljivca ali panika, samo ne vem če bi si upala tako daleč od doma v čisto tuji svet, kjer ne poznaš praktično nobenega in tam ustvarit novo življenje vse od temeljev naprej!!Lahko ti damo samo kapo dol!!!!Res svaka čast!!! ****: Se popolnoma strinjam Z Martino... Men se velikrat nardi, da mam krizo tukaj doma, v bližini vseh svojih... teb sam kapo dol, kot je Martina že omenila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:28:37
|
|
|
|
valentina2006
|
Soncnica Sandra *** in Naty*: LUŠTKANE SLIKCE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:35:36
|
|
|
|
valentina2006
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:44:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro, kako depresivno vreme, pri nas je dež padal celo noč in še kar pada . Joooj pa še zima je pred nami. Hvala bogu je moj dec doma, in se on mal z Anjo ukvarja, ker je fuuul zahtevna, jaz imam pa veliko za spucat, samo volje pa ne. MANCA VSE NAJBOLJŠE ZA POLOVIČKO LETA, da boš še najprej tako lepa in pridna Naty: jah boš morala kej zanimivega napisat, da bo bolj veselo Estrella: ste bile pa kar pozne z Katino? Nisem zasledila, a ste se dobile z Mariborčankami?? ne, se nismo, ker nas je edina zainteresirana kar odslovila Standard situacija jaz temu pravim Tole sem pa jaz, pa še zdaj mi je hudo. DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro, kako depresivno vreme, pri nas je dež padal celo noč in še kar pada . Joooj pa še zima je pred nami. Hvala bogu je moj dec doma, in se on mal z Anjo ukvarja, ker je fuuul zahtevna, jaz imam pa veliko za spucat, samo volje pa ne. MANCA VSE NAJBOLJŠE ZA POLOVIČKO LETA, da boš še najprej tako lepa in pridna Naty: jah boš morala kej zanimivega napisat, da bo bolj veselo Estrella: ste bile pa kar pozne z Katino? Nisem zasledila, a ste se dobile z Mariborčankami?? ne, se nismo, ker nas je edina zainteresirana kar odslovila Standard situacija jaz temu pravim štajarke lumpe a tak stol je tudi za mojo Anjo? No a si dobila moj SMS?? Ko boš imela čas me pokliči na stacionarni, jaz sem tvojo cifro zgubila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:55:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:55:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ. to je bilo pa hitro. Zdaj pa počasi lepo, zdaj so drugi na vrsti: dva zobka imate, sedite, hočete že na nogice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:56:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:58:02
|
|
|
|
barbaw
|
Ko ste bile prej pri vlagi, sem se spomnila, da mi ogromno zračimo. Večkrat na dan kipiram okno za 5-15 min. V kuhinji pa imam manjše okno in je cel dan kipnjeno. Tale zunanji vlažen zrak se hitro ogreje, pa še v bivalnih prostorih je dosti boljše. Estrella a se da ta stolček za hranjenje iz Ikee kaj po viši nastavljat. In če ne, mi lahko napišeš kako visoko je sedalo in koliko mizica, ker bi rabila še en stoček, ta pa je ravno primeren za mojo denarnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 9:58:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ. to je bilo pa hitro. Zdaj pa počasi lepo, zdaj so drugi na vrsti: dva zobka imate, sedite, hočete že na nogice bomo dali še prednost drugim. Obljubim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?