|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
1.11.2008 8:42:52   
MARTINA25
****user posted image user posted image user posted image  Lahko ti samo rečem, da te zelo spoštujem, da si carica in da marsikdo ne bi zmogel vsega tega. Sebe nimam za nekega plašljivca ali panika, samo ne vem če bi si upala tako daleč od doma v čisto tuji svet, kjer ne poznaš praktično nobenega in tam ustvarit novo življenje vse od temeljev naprej!!Lahko ti damo samo kapo dol!!!!Res svaka čast!!!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
1.11.2008 8:43:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ss:  260ml čajauser posted image , kam ga pa punca da?

user posted image  Moj pa niti kaplje....

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3402
1.11.2008 8:45:05   
Anonimen
hvala Martina...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3403
1.11.2008 8:46:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

naty:

ko sem pregledovala slikce mi je padlo na pamet...

... me prav zanima kako se bodo ti otroci razumeli ko bodo odrasli... mislim a bo res kaka ljubezen zrasla ...

A ne bi bilo smesno ko bi kdo vprasal od kdaj pa poznbas svojo zeno?

pa bi lahko odgovoril se iz porodnisnice, od rojstva..user posted image user posted image user posted image

Ja čudnega ne bi bilo ničuser posted image  Tud če se mamice ne bodo več videvale, se bodo mulci po kakih lokalih srečevali in si že predstavljam Aljo ko ko pribila , sem spoznala enga full dobrga tipa iz ........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
1.11.2008 8:46:30   
Anonimen
Kaj zdej?  Ce imate dan mrtvih pa to se ne pomeni, da mora bit tud tuki mrtvilouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
1.11.2008 8:48:24   
MARTINA25
**** kako pa je v Egiptu z tem praznikom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
1.11.2008 8:48:33   
Anonimen

naty:

... me prav zanima kako se bodo ti otroci razumeli ko bodo odrasli... mislim a bo res kaka ljubezen zrasla ...

pa bi lahko odgovoril se iz porodnisnice, od rojstva..user posted image user posted image user posted image

Ja čudnega ne bi bilo ničuser posted image  Tud če se mamice ne bodo več videvale, se bodo mulci po kakih lokalih srečevali in si že predstavljam Aljo ko ko pribila , sem spoznala enga full dobrga tipa iz ........

He,he, he...user posted image user posted image user posted image   Ti pa a ja sej ga poznam k je namest kavbojk se pampersko nosu....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3407
1.11.2008 8:51:26   
Anonimen
Dobro jutro,

kako depresivno vreme, pri nas je dež padal celo noč in še kar padauser posted image .
Joooj pa še zima je pred nami.
Hvala bogu je moj dec doma, in se on mal z Anjo ukvarja, ker je fuuul zahtevna, jaz imam pa veliko za spucat, samo volje pa ne.

MANCA VSE NAJBOLJŠE ZA POLOVIČKO LETA,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš še najprej tako lepa in pridnauser posted image

Naty: jah boš morala kej zanimivega napisat, da bo bolj veselouser posted image

Estrella: ste bile pa kar pozne z Katino? Nisem zasledila, a ste se dobile z Mariborčankami??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
1.11.2008 9:06:18   
Estrella*
Evo včerajšno pridobitev:

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=111839&hash=e47a0948a81296591df8ca2509d0bb4c

Ja ****, saj veš, da so punce pri svojih dragijih in se stiskajouser posted image No jaz imam bombo v bajti in se moram lotit pospravljanja. Na grob ne vem če bom šla danes, ker bo gužava in še dež padauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
1.11.2008 9:08:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutro,

kako depresivno vreme, pri nas je dež padal celo noč in še kar padauser posted image .
Hvala bogu je moj dec doma, in se on mal z Anjo ukvarja, ker je fuuul zahtevna, jaz imam pa veliko za spucat, samo volje pa ne.

MANCA VSE NAJBOLJŠE ZA POLOVIČKO LETA,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš še najprej tako lepa in pridnauser posted image

Estrella: ste bile pa kar pozne z Katino? Nisem zasledila, a ste se dobile z Mariborčankami??

ne, se nismo, ker nas je edina zainteresirana kar odslovilauser posted image user posted image user posted image Standard situacija jaz temu pravimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
1.11.2008 9:08:41   
Estrella*
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3411
1.11.2008 9:09:13   
Estrella*
No v drugo mi je uspelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3412
1.11.2008 9:09:33   
kasso

naty:

user posted image user posted image user posted image
No, ampak upam, da se bomo vseeno še videvale, tudi ko ne bodo več dojenčki.

Estrella, daj povej mi prosim, po tvojem občutku, ali je moj sine v koloseju fejst ruknil v glavo tam v štango, ko je bil z Andražem? Mu je včeraj popoldne 2x lila kri z nosa, a se je kar hitro ustavila, potem zvečer je trajalo kar več kot eno uro, pa še enkrat ponoči ob enih je kar lilo, ko je vstal za lulat. Mogoče delam paniko, ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 3413
1.11.2008 9:23:12   
valentina2006
DOBRO JUTRO...

Najprej 1 user posted image za lažji začetek (čeprav ste ene že fulll v polnem teku)...

user posted image

Noč pri nas minila mirno . Je pa zato vreme za .

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
1.11.2008 9:23:20   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

naty:

user posted image user posted image user posted image
No, ampak upam, da se bomo vseeno še videvale, tudi ko ne bodo več dojenčki.

Estrella, daj povej mi prosim, po tvojem občutku, ali je moj sine v koloseju fejst ruknil v glavo tam v štango, ko je bil z Andražem? Mu je včeraj popoldne 2x lila kri z nosa, a se je kar hitro ustavila, potem zvečer je trajalo kar več kot eno uro, pa še enkrat ponoči ob enih je kar lilo, ko je vstal za lulat. Mogoče delam paniko, ne vem.

Udaril je ob tla iz višine cca 4cm, ne s polnim šusom glede na to, da se ni jokal, mislim, da ni bilo hujšega.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
1.11.2008 9:26:17   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

****user posted image user posted image user posted image  Lahko ti samo rečem, da te zelo spoštujem, da si carica in da marsikdo ne bi zmogel vsega tega. Sebe nimam za nekega plašljivca ali panika, samo ne vem če bi si upala tako daleč od doma v čisto tuji svet, kjer ne poznaš praktično nobenega in tam ustvarit novo življenje vse od temeljev naprej!!Lahko ti damo samo kapo dol!!!!Res svaka čast!!!

****: Se popolnoma strinjam Z Martino... Men se velikrat nardi, da mam krizo tukaj doma, v bližini vseh svojih... teb sam kapo dol, kot je Martina že omenila.

Neposredna povezava do sporočila: 3416
1.11.2008 9:28:37   
valentina2006
Soncnica Sandra *** in Naty*: LUŠTKANE SLIKCE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
1.11.2008 9:35:36   
valentina2006
user posted image   user posted image    user posted image    user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

vse naj, naj za 6 mesecev

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3418
1.11.2008 9:44:14   
barbaw

Dobro jutro,

ne, se nismo, ker nas je edina zainteresirana kar odslovilauser posted image user posted image user posted image Standard situacija jaz temu pravimuser posted image

Tole sem pa jaz, pa še zdaj mi je hudo.

DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3419
1.11.2008 9:47:13   
Anonimen

Dobro jutro,

štajarke lumpeuser posted image user posted image user posted image

a tak stol je tudi za mojo Anjo? No a si dobila moj SMS?? Ko boš imela čas me pokliči na stacionarni, jaz sem tvojo cifro zgubilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3420
1.11.2008 9:55:21   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ.

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
1.11.2008 9:55:46   
Anonimen

DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je bilo pa hitro. Zdaj pa počasi lepo, zdaj so drugi na vrsti: dva zobka imate, sedite, hočete že na nogiceuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
1.11.2008 9:56:25   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image   user posted image    user posted image    user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

vse naj, naj za 6 mesecev

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3423
1.11.2008 9:58:02   
barbaw
Ko ste bile prej pri vlagi, sem se spomnila, da mi ogromno zračimo. Večkrat na dan kipiram okno za 5-15 min. V kuhinji pa imam manjše okno in je cel dan kipnjeno. Tale zunanji vlažen zrak se hitro ogreje, pa še v bivalnih prostorih je dosti boljše.

Estrella a se da ta stolček za hranjenje iz Ikee kaj po viši nastavljat. In če ne, mi lahko napišeš kako visoko je sedalo in koliko mizica, ker bi rabila še en stoček, ta pa je ravno primeren za mojo denarnico. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
1.11.2008 9:58:35   
barbaw

DRUGI ZOBEK JE ZUNAJ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je bilo pa hitro. Zdaj pa počasi lepo, zdaj so drugi na vrsti: dva zobka imate, sedite, hočete že na nogiceuser posted image user posted image

bomo dali še prednost drugim. Obljubim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?