kasso
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, mojima puncama se zrola, da bi ju zaprla v kopalnico in ugasnila luč - je to 1x naredil in je mala skoraj doživela živčni zlom, zato prakticiram zapiranje trmic v dobro osvetljeno otroško sobo Pri mojima je upalilo le zato, ker se lučka, ki jo je imel sine v žepu ni prižgala in potem je začel on jokat, za njim pa še hčerka. Če bi uspelo prižgat žepno lučko, bi najbrž imela onadva žur v kopalnici namesto pa kazen....Ko sem odprla vrata je jokal in mi kazal lučko, da se noče prižgat....tako, da je bil najbrž vzrok joka tista lučka in ne to, da sem ju zaprla v kopalnico. Vsaj zaleglo je, da mi nista skakala po postelji, ko sem jo pogrinjala (to je ta večji žur, da ko jaz pospravljam postelje, da norista in skačeta). Ne vem kaj bo naslednje leto, ko bodo trije norci . Saj drugače sta pridna, ampak ko pa norita, norita za prav...saj ste videle v Koloseju. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tak sem jezna sama na sebe, da nisem delnic prodala ko so ble še kej vredne, sem puhnala celo marijo evrov, tak ko da mam dnarja na pretek in se ne sekiram...joj no kaj je s to borzo ?? naj te potolažim, da imam tudi moj kar nekaj evrčkov na borzi. A zdaj ni najbolj pametno prodajat, zato bo pač pustil notri in čez enih deset let pa bo kaj več. Naty, super, da je Žan bolje in vse pohvale tebi, ker se nisi kar pustila uradni medicini jana81, kje je pa tvoj avatar?
|