|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
31.10.2008 12:10:46   
kim09
Živjo punce!
No jst sem včeraj opravila ponovni pregled. zaenkrat je vse super, veliki smo že 2 cm. Rok pa imam 6.6. Na nuhalno sem naročena 24. 11. pri G pa imam ponovni pregled 17.6. Že komaj čakam, ko se bo takrat že bolj videlo. pa malo me ima da bi vprašali kaj bomo imeli. mi je pa G rekel, naj ne jem več tifola zaradi bruhanja (tudi do 4x na dan), pa ene tablete proti slabosti mi je dal. upam, da bo bolje. moj pa pravi, da punčke so drage, zato je v tej nosečnosti tako. no bomo vidli če res. bi blo kar fino, da bi imeli parčke, ampak važno je pa da bo vse uredu. no čvekice bodte fajn in uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
31.10.2008 12:30:56   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

Jst sem v 7 tednu nosečno sti in že dva dni čutim kot neke krče v predelu maternice,rahlo me bolijo tudi jajčniki,ima mogoča podobne izkušnje oz. če katera ve za kaj gre pri tem.

Take krče sem imela tudi jaz, mi je pomagal magnezij, sedaj pa jih ne čutim več (sem v 8. tednu).

Razen ko me je prej neka čudna bolečina v spodnjem delu obšla 2x in sem bila že vsa panična. user posted image A kateri uspeva da stalno misli pozitivno? Ker jaz priznam, da me je včasih strah, če je vse ok... user posted image

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
31.10.2008 12:41:54   
cesarica1981
Pozdravljene nosečke.

Tudi jaz spadam med te srečke nosečke, nisem pa še čisto sigurna če spadam k vam ali julijkam, ampak mislim, da bom kar pri vas ostala. Bom pa kaj več sporočila 10.11. ko imava prvi ultrazvok, in če je to to potem vam bom redno "težila" user posted image

Cesarica

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
31.10.2008 14:35:16   
Cesarica13
Jaz mam drugačen problem, ko pazim na hrano. Joooj, po določeni hrani me ful želodec boli - nisem še ugotovila po kateri, malo sumim mleko. Sploh nič se mi ne lušta, niti malo in vsaka hrana se mi gabi ... Pa lih zdaj, ko ni treba pazit na linijo :-):

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
31.10.2008 15:07:25   
mery15031981
čestitkeuser posted image user posted image .upam ja da bomo veliko skupaj kramljale in si malo izmenjale mnenja in izkušnje.tudi jaz imam drugi pregled 10.11. in srčno upam da bo vse ok.

drugače pa ja sedaj ko nam ni potrebno paziti na v sak kilogramček nam pa jesti ne paše.

čaw baw od nosečkice Mery

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu cesarica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
31.10.2008 16:37:38   
Naja*
Mah user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Napišem cel spis pol pa  We arw sorry...

Ne da se mi še enkrat

*Blu* bova lahko kofetkale user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
31.10.2008 16:58:33   
lenika
Glede baby tickerja, meni prav kaže.

Kar se tiče hrane pa sem jaz v prvi nosečnosti tudi komplicirala, sedaj pa do tega pogovora še pomislila nisem, da bi mi lahko kaj škodilo. user posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
31.10.2008 21:08:31   
Goldy
anonimna - jah, mi žal res ne bomo imeli dvojčkov, a dvojčki junija bodo. Ostale IVF-ovke bodo že poskrbele zato, ko se nam bodo pridružile-user posted image

Nič, dekleta uživajte in lepo božajte svoje bušije!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.11.2008 7:13:25   
Anonimen
Dobro juro souser posted image !

Kako smo kaj? Danes pa bomo imeli kar kislo vreme, koliko je videti. včeraj nisem imela časa iti na kakšen sprehod, danes pa ne bo vremenauser posted image
sicer pa je kar letnemu času primerno, kajneuser posted image -bi radi še kar poletno vreme.
nič gremo nekaj papcat, da nam ne bo slabouser posted image

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.11.2008 7:58:44   
Janci F
Dobro jutro!

Par dni nisem brala foruma in vidim, da ste se kar načvekale.

Jaz sem sedaj v 10. tednu.
Kar se hrane tiče, mi smrdi ogromno različnih jedi. Ugotovila sem, da nikakor ne smem zjutraj karkoli mlečnega, saj je potem slabost še 5x hujša.

Jaz imam NS šele 3.12. in pregled pri G 9.12. in dvomim, da bom zdržala do takrat. Verjetno se bom vmes odločila za kakšen UZ, ki ga bom pač sama plačala.

Prijeten vikend vam želim in pazite na svoje pikice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.11.2008 9:42:25   
Naja*
Dobro jutro punce!

Ja pa je res kislo zunaj.

No včer sm tud jst dočakala - slabosti namreč user posted image  Pa tolk me je glava bolela, da sem mislila da mi jo bo razneslo. Dons je sicer z glavo mal bolš, proti slabosti pa sm šla kupit ingverjev čaj in kekse. Zaenkrat težko rečem kolk pomaga mi je blo pa dones po čaju bolš, včeraj po keksih pa tud, tko da mislim da to ni slučaj. V prejšnji user posted image  sm popila ful fante (vem da se ne sme zarad mehurčkov), sam mi je res pasal ko se ti po mehurčkih spahuje in je pol kr neki časa bolš. 

Janci F mlečne stvari ful spodbujajo slabosti, tako da ti jih odsvetujem.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.11.2008 10:07:13   
majana79
Jutro vsem .

Moja sodelavka je obe nosečnosti preživela s kokakolo in bobi palčkami, ker ji je edino to zmanjšalo slabost pa ni bilo nič narobe. user posted image Pa meni je zadnje 2 dni tudi kokakola po požirkih ful pomagala, tako da jo imam na zalogi.

Jaz sem pa danes končno normalno vstala, brez da bi bila neznansko utrujena... Včeraj sploh nisem mogla nič in sem šla že sama sebi na živce. user posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
1.11.2008 14:36:41   
lenika
Ja, to je tudi meni najbolj grozno, ko se že zjutraj zbudim vsa povožena, še posebej, če moram v službo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.11.2008 14:40:57   
Mala_princeska
"Ugotovila sem, da nikakor ne smem zjutraj karkoli mlečnega, saj je potem slabost še 5x hujša."

Enako. user posted image
Zjutraj sem samo dve žlički jogurta in pred kosilom sem user posted image izbruhala slino in tisti dve žlički. Po kosilu - juhici, krompirju, solati - je bolje.
Se pa ne smem preveč s čajem nalivat. Jaz sem v 9.tednu in komaj čakam na 1.pregled 10. novembra. user posted image

Sem pa precej utrujena...Samo spala bi. No, danes sem se mučila z likanjem, pa user posted image moram sprehajat, ker je user posted image bolan in noče ven.....

Gremo sedaj, ko ne dežuje svečko prižgat, potem pa počivat.

Aja, trebušček se mi že pozna.user posted image user posted image

Lepo se imejte in božajte trebuščke.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 1.11.2008 14:45:54 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.11.2008 14:47:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Ja, to je tudi meni najbolj grozno, ko se že zjutraj zbudim vsa povožena, še posebej, če moram v službo.

Ja.....če se bo počutje full slabšalo, bom ostala doma.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.11.2008 15:23:57   
lenika
Ja, samo ne vem, če ti kdo da bolniško že v 3.mesecu, če ni res kaj hujšega. Prvič sem jaz delala 7 mesecev in to z otroki v razredu. Na koncu mi ni bil nobeden hvaležen in so celo hoteli, da predčasno zaključim porodniško, zato sem se v tej nosečnosti odločila, da ko ne bo več šlo, bom šla pač na bolniško. V prvi nosečnosti mi je ginekologinja (že zaradi narave dela) ponujala bolniško že od četrtega meseca, pa je nisem hotela.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.11.2008 18:51:11   
Anonimen

Ja, samo ne vem, če ti kdo da bolniško že v 3.mesecu, če ni res kaj hujšega.

meni je dala brez problema bolniško. sem pa v 10t in sem rekla, da mi je pač slabo in ker delam z strankami enostavne ne morem delati kot bi mogla. in sploh ni kompliciralauser posted image

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.11.2008 21:14:05   
Mala_princeska
Po moje je odvisno od ginekologa in osebne zdravnice kdaj ti da bolniško.....(in seveda od počutja, od poteka nosečnosti).
V prvi user posted image sem zaradi vožnje pojamrala (sicer bolj proti koncu user posted image ) pa sem jo brez problema dobila, pa še na roke sta mi šli obe zdravnici; ker sem potem izgubila službo (niso mi podaljšli pogodbe 1 mesec pred porodniškouser posted image , tako da sem imela 1 mesec podaljšane bolniške s strani komisije in potem porodniško).

Prvič nisem vedela, da je šlo za kršenje mojih pravic na delovnem mestu (ne bi me smeli kar odsloviti).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.11.2008 22:21:04   
ronja1a
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Pozdravljene!!!
Vidim, da ste se pogovarjale o hrani! Jaz nič ne kompliciram in jem isto kot prej, ker sem mišljenja, da če skozi ješ eno in isto hrano, ko si noseč tudi če iz danes na jutri prenehaš jest določeno hrano, jo še zmeraj maš v telsu. Pomojem manj kot kompliciraš boljše je!

hi hi pa lahko ješ isto hrano kot prej :-) Men se je okus precej obrnil.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.11.2008 6:58:56   
amaya
evo mene nazaj...smo malo klatli user posted image

Glede hrane: jem vse in še preveč user posted image No ne ravno vse, nekaj reči sem že v 1. nosečnosti opustila in jih še sedaj ne jem. Je pa res, manj kot kompliciraš boljše je. Kar se toxe tiče: jaz je še nisem prebolela. V 1.nosečnosti sem z muco živela pa so se nekatere zgražale, da je bilo joj. Pa sej ne jem mačjih drekcov user posted image tako da (ne vem kdo je pisal, da so jo na RR preko zasebnega nekaj opozarjale): ne vzamite vedno za sveto, kar preberete tu gor!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.11.2008 8:00:24   
Anonimen
Dobro jutro!

Vreme je danes spet grozno, no vsaj ne dežuje kot včeraj imamo pa meglo.
danes pa je bilo grozno- sem mogla ene trikrat na stranišče ponoči, pa še moj je prišel nekje ob 2domov in si je jajca pa neke ribe delaluser posted image user posted image user posted image user posted image , sem mislila, da grem takoj na WC.user posted image

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.11.2008 9:55:15   
majana79
Jutro vsem!

Deja, v Lj imamo pa tako lepo sonce, na termometru direktno mi kaže 30. Ti ga malo pošljem? user posted image

Jaz sem pa danes spet super, nič slabosti ampak mislim da se mi že meša... Ker če z mano ni nič narobe razmišljam če je z otrokom, če mi je pa slabo ipd. pa mi spet ni kul. user posted image Upam da bo to minilo po prvem pregledu... Tale 10. teden je muka dočakat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.11.2008 11:58:08   
lenika
Majana79 tako pač je to. Jaz sem tudi komaj čakala prvega pregleda, pa sem mislila, da bom potem popolnoma mirna. Pa še vedno nisem, ker nikoli ne veš kaj se še lahko zgodi. V prvi nosečnosti sem bila mirna šele potem, ko sem redno vsak dan čutila brcanje otročka. Drugače je pa pri nas v službi tako, da smo 4 noseče in moram jutri nujno povedat, da sem noseča, ker se bodo ta teden pogovarjali o tem kako bodo nadomestili kader in nočem, da potem, ko to vse že naredijo izvejo, da sem še jaz noseča. Mi je pa full grozno, da moram tako zgodaj povedat, ker nikoli ne veš kaj se še zgodi. Res pa je, da če bi karkoli bilo, bi tudi vedeli, ker me ne bi bilo v službo. Sicer pa moramo pozitivno razmišljat.
Drugače je pa pri nas tudi danes sončno in krepko čez 20 stopinj. user posted image  Saj meni je super, ker smo bili cel dopoldne z malim zunaj, samo malo je pa hecno za ta letni čas.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.11.2008 12:35:05   
Naja*
No mi smo iz sprehoda - smo nesli račkam kruh, je pa tako toplo zunaj da je prav neverjetno za ta letni čas. Mali pa je šel spančkat, tko da se mam čas pofočkat user posted image  

Ja, samo ne vem, če ti kdo da bolniško že v 3.mesecu, če ni res kaj hujšega.

O ja, jst sm bla prvič doma od 6 tedna do konca - pa nisem mela drugih problemov razen slabosti - posledično pa sm zgubljala težo. Sem pa zdaj tud že 3 kile shujšala ker nimam apetita, zdaj pa še slabosti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

V prvi user posted image sem zaradi vožnje pojamrala (sicer bolj proti koncu user posted image ) pa sem jo brez problema dobila, pa še na roke sta mi šli obe zdravnici; ker sem potem izgubila službo (niso mi podaljšli pogodbe 1 mesec pred porodniškouser posted image , tako da sem imela 1 mesec podaljšane bolniške s strani komisije in potem porodniško).

Prvič nisem vedela, da je šlo za kršenje mojih pravic na delovnem mestu (ne bi me smeli kar odsloviti).

Če si imela pogodbo za določen čas, ki se ti je iztekla mecec pred porodniško, to ni kršenje pravic. Drugače bi bilo v primeru da ti prekinejo pogodbo za nedoločen čas. Res pa je da to ni lepo od delodajalca, ker če si bla že prej na bolniški jim sploh nebi bila strošek če bi ti podalšali pogodbo še za en mesec.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.11.2008 14:49:51   
majana79

Drugače je pa pri nas v službi tako, da smo 4 noseče in moram jutri nujno povedat, da sem noseča, ker se bodo ta teden pogovarjali o tem kako bodo nadomestili kader in nočem, da potem, ko to vse že naredijo izvejo, da sem še jaz noseča. Mi je pa full grozno, da moram tako zgodaj povedat, ker nikoli ne veš kaj se še zgodi. Res pa je, da če bi karkoli bilo, bi tudi vedeli, ker me ne bi bilo v službo. Sicer pa moramo pozitivno razmišljat.

Te kar razumem glede tega... Mene v službi čakajo določene obveznosti, ki vsebujejo službeno pot (sicer samo enodnevno, ampak mi vseeno ne paše it ko sem taka) in sem v grozni dilemi ali povedat nadrejeni ali ne. Kot prvo ker še nisem nobenemu povedala, kot drugo, ker se pri nas žal potem vse takoj razve. user posted image

Se pa strinjam da moramo pozitivno razmišljat. Hvala za vzpodbudne besede. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?