|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
30.10.2008 8:48:37   
@lina
dobro jutro!

danes je pri nas videti čudovito sonce skozi okno, ampak drevesa se pa kar upogibajo, tako močno piha.

Danes imam dopust, da si še malo podaljšam podaljšan vikenduser posted image  in sem z otrokoma sama, ker naš oči pa mora delat user posted image

bolančki, želim vam, da se že danes pozdravite, da lahko uživate v teh prostih dneh!

piskot, ste pregledali okoliška drevesa? Od moje sodelavke muca je tri dni prebila na enem drevesu, najprej je najdli niso, potem je pa še trajalo da so jo dol dobili (sama ni upala dol). Pa je tudi kraljica kavča. Upam da jo najdete...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 576
30.10.2008 8:57:13   
piskot
@lina hvala za nasvet. nismo se vseh. sem pa tudi ze gor gledala ce je kje. bomo danes nadaljevali iskanje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 577
30.10.2008 12:07:34   
muki1
hello

Mi smo na poti do ozdravitve. Neža je bila najbolj uboga, pa tudi midva sva fajn fasala. Jaz sem se še včeraj nekaj napenjala na WC-ju. Iva pa na srečo, carica mala ni fasala. Zgleda, da je zaščitena, ker sem jo dala proti tem drekastim virusom cepit.
Zdaj pa se počasi pripravljam, ker imamo v službi kostanjev piknik.

Bolančki, pozdravite se. Pa vsem skupaj lep podaljšan vikend. Spomnite se svojih dragih, ki jih ni več med vami z lepo mislijo in objemite tiste, ki jih na srečo lahko. Čau.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 578
30.10.2008 16:05:35   
frrrr
Remy je dipl. user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 579
30.10.2008 16:14:47   
Maxica
Bravo, Remy, iskrene čestitke in kapo dol.user posted image user posted image user posted image
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 580
30.10.2008 16:16:09   
Maxica
Mi smo bili dopoldne pri zdravniku, diagnoza, oba imata virozo, Max ima še vnetje glasilk. Zdravil nič, le počitek, pitje tople tekočine itd. Še dobro, da smo zdaj tri dni frej, da se orng pozdravita.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 581
30.10.2008 18:13:48   
pikapolona2
remy Remy Remy......BRAVO!

Zdej pa čez praznike uživaj in se stiskaj s Tinkarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.10.2008 20:43:05   
Lu
GO REMY, GO REMY!!!!!!! HIP HIP HURAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ISKRENE ČESTITKE

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.10.2008 21:01:10   
moci
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo remy. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.10.2008 21:03:06   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

moci, a pridete kaj na obisk? že dolgo se nismo videli, pa se skoraj slišimo, če zakričimo čez avtocesto

ja, to smo pa res čudakiuser posted image
mi se sploh z nobenimi prijatelji ne dobimo. smo se zadnjič po kakšne pol leta, pa je zoja spet ščipalauser posted image user posted image user posted image
pa drugače ne večuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.10.2008 21:05:19   
piskot
remy cestitamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.10.2008 21:05:40   
piskot
men se bo zmesal. mulc mi se kar tle okol strasi user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 587
30.10.2008 21:12:39   
Lu
men pa mula user posted image

a sem vam rekla, da sem šla danes spet Tiana iskat v vrtec. Driska. Ampak samo tam. Doma je bil čisto okuser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 588
30.10.2008 21:19:29   
tasha23
Čer,
samo na kratko. Mala mi oba spita. Zunaj spet dežuje, jaz pa sem zmatrana saj že 2 noči ne spim, ker me mali Gabriel skrbi. Božček je sicer danes veliko boljši ampak kaj ko še vedno grdo kašlja in ne more spati ker ga katar draži.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 589
30.10.2008 21:41:12   
Anonimen
čer

sem šele zdaj do računalnika prišla, sem šla že 1 uro nazaj spat, ampak ga Tinkara serje, kašlja, smrka, pa spat noče.......se je zdej razvadla v veliki pojstli spat, zdej bo pa spet 2 dniuser posted image

današnji dan se je začel zame že ob okoli 4ih zjutraj, ker nisem mogla spati, zunaj lilo, pihalo........uf, no gospoda dekana sva s sošolko čakali 45minut, potem sva pa opravili v 10 minutah in danes so bila res samo tri vprašanja iz celotne snovi.....potem sem bila pri mojmu, ki je imel poslovilno zabavo v službi, pol sva šla po Tinkaro.......

v glavnem- konec je- KONČNO!user posted image
zA SLUŽBO PA IZVEM DRUGI TEDEN.......

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
30.10.2008 21:57:21   
piskot
no zdaj je pa koncno zaspal. kaj takega. rabim nasvete, ze cel teden je tkole. hodi spat ob 21h in kasneje. vstaja (razen danes) ob 5:00. cez dan pri babici spi po 3 ure, ker ga ona noce zbudit, ker je potem tecen. kako sem sele jaz zdajle tecna user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 22:04:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 22:05:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 593
30.10.2008 22:19:44   
Lu
kuki take probleme imam sama z Majo. Prav naročila sem v vrtcu, da naj jo nujno budijo in je ne pustijo spati, ker potem je ura 22 in ona ga še kar serje. Sam je pa ta razlika, da mala zjutraj pa spi. Mogoče res pa tudi zamudiš to večerno uro. Opazuj ga kdaj kaže znake utrujenosti in takoj v napad user posted image

Tian je pa čisto drugi. Tega fanta pa res, do 20 ure spravim v posteljo, dam nekaj za popit in zaspi. Res priden.

Maxi tudi vi se pocajtajte.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 594
30.10.2008 22:55:47   
frrrr
nekaj je v zraku...
Jaša tut šele 21:30 zaspal. v postelji bil mau pred 20. in klepetal, si pel,... joj...
in za povrh je v tem tednu 3x bil buden uro do uro in pol pred budilko... sicer tiho ležal v postelji, al pa se tolk potiho pogovarjal, da sva z možem spala zraven, a vseeno.
do tega tedna sem ga šla ob prvem bujenju iskat in ga odnesla v najino posteljo, kjer smo še skup spali uro do dve.
prva 2 dni po prestavljanju ure, bilo ok... pol se je pa začelo user posted image
je pa res, da v vrtcu niso bili nič na zraku, ker je tako vreme... ponavadi so minimalno 1 uro zunaj. popoldne smo pa tudi manj na zraku kot sicer. danes smo bili uro in pol na zraku, a mu je očitno premau user posted image pa še lovila sva se po igrišču in bi moral bit utrujen.
zvečer smo se kopali, kjer se je še pomiril. sploh mi ni jasno... nekaj je v zraku user posted image
našla sem še boljši izgovor - v takšnem obdobju je, saj ga bo minilo user posted image

aja, da vam še za včeraj povem... pridem okrog polnoči odpret vrata jaševe sobe in me je skor kap od smradu user posted image mali se je zgleda med klepetanjem pokakal, potem pa v miru zaspal... no, tu je pa naš problem. konstantno zanika, da je pokakan. vse smrdi, on pa pravi, da ni kakal. ne veva kaj nej narediva... mu razlagava, da ga bo rit pekla in botwžko kakal,... pa nič ne pali, mali za nič na svetu ne prizna, da je kakal user posted image

vreme je pa res čudno. zjutraj sijalo sonce, potem se pojavi mavrica... kažem jaši mavrico, v tem se je pa tolk vlilo, da smo imeli skoraj poplavo v dnevni. pa da ne govorim, da je cel balkon pod streho... torej je neslo dober meter in pol... groza! pa mau sonce sije in spet lije... adijo pamet

a še kateri kej mleko teče iz jošk. une, ki imate druge otročke, ki jih dojite, ne veljate user posted image men še vedno neki vn curlja, pa od maja ne dojim več user posted image

moci - Zoja vaju hoče imet samo zase user posted image mogoče se ji pa družba otrok zdi preotročja user posted image otrokom lahk nadvlada in se mau izživlja user posted image sej jo bo minilo... če ne prej, ko jih bo enkrat dobila nazaj... se moremo dobit, mogoče bo pomagalo user posted image
vzgojiteljica v vrtcu je rekla, da je treba našega prav nazaj držat tolk se bi stepel za eno igračo... na začetku so ga morale pa spodbujat k temu user posted image

Maxica - uboščki, še Lan fasal... no, pozdravite svoja fantiča! in fejst se crkljajte!

psaša - pozabljivost kr nosečnosti pripiši ja. js sm se 2x na blond pobarvala zato, da sem imela izgovor user posted image

piškot - za današnje nespanje sem ti že cel roman spisala... smo na istem. moram ti pa še za včerajšnjo prespano noč čestitat! user posted image

muki - danes se boš pa zarad kostanja napenjala na wcu user posted image me veseli, da ste bolje... fejst se crkljajte čez podaljšan vikend!

Lu - upam, da Tian samo kej takega jedel, da je driskal. Maja je pa očitno ponočnjaške sorte user posted image

tasha - naj se Gabriel čimprej pozdravi. pa naspi se!

Remy - ti se pa nacrkljaj s Tinkaro še za nazaj... držim pesti še za službo!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 595
30.10.2008 22:56:20   
frrrr
sivkamivka - tvoj možiček je pa full priden. user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 30.10.2008 22:57:26 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 596
30.10.2008 22:57:21   
frrrr
sončnice pogrešam... @lina, večkrat kaj napiš! pa kje je altatija?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 597
31.10.2008 8:23:45   
frrrr
dobro jutro.
spali do 7:15. manj kot 10 ur user posted image
včeraj prebrala prvo in drugo Madonnino pravljico. kr luštni. sicer sem drugo - jabolka gospoda P... pred kratkim prebrala v enem izmed elektronskih sporočil.
zajtrk že mimo. zdej grem spakirat, po kosilu pa šibamo na koroško.
papa

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 598
31.10.2008 8:52:35   
psaša
Remy čestitke user posted image user posted image

Jaz sem OK, vreme je nikakvo, Miha je že čist naspidiran, imamo že celo stanovanje v razsulu. Mormo danes malo na zrak, samo da neha deževati.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 9:11:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.