|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
30.10.2008 13:53:18   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ma kok se res karakter vidi na otrokih. Trmasta....kot njen oce. Grozno.

Moj moz pa pravi. Ne bodi nervozna, bodi mirna pa bo otrok miren...

ja, lahko njemu k jo vidi 2 ure na dan...user posted image
Se strinjam, našemu tudi kdaj prej popustijo živci, pa ga vidi samo popoldne, kdaj tudi samo 2-3 urce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
30.10.2008 13:55:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

ti lahko otroka vzgajaš in ga usmerjaš. Karakter pa dela svoje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
30.10.2008 13:55:35   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ma kok se res karakter vidi na otrokih. Trmasta....kot njen oce. Grozno.

Moj moz pa pravi. Ne bodi nervozna, bodi mirna pa bo otrok miren...

ja, lahko njemu k jo vidi 2 ure na dan...user posted image
Se strinjam, našemu tudi kdaj prej popustijo živci, pa ga vidi samo popoldne, kdaj tudi samo 2-3 urce

Pri nas je isto.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
30.10.2008 13:56:54   
barbaw
Estrella če boš brala tole mi napiš kdaj prideta jutri s Katino, da vem kdaj moram štartat s pripravami. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
30.10.2008 13:59:38   
Anonimen
Pri nas je pa glih to problem. On je vedno tako miren pa nasmejan... Jaz pa tulim in pol valda da izpadem kot carovnica...

Pa se to njega vragec mali vse uboga user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3205
30.10.2008 14:00:21   
Anitka
Dan!

Pri nas tudi piha kot pri norcihuser posted image user posted image user posted image

Sem pa čisto ven iz dogajanja na RR-ji in bom verjetno kar nekaj časa rabila, da se spet vpeljem. Naše noči potekajo po starem - prvo rundo spimo 4-5 ur, nato pa obvezno prebujanje na uro in pol do dve uri.

Eh, moram šibat....

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
30.10.2008 14:01:36   
Anonimen

Edinaos ti lahko otroka vzgajaš in ga usmerjaš. Karakter pa dela svoje. Če trmari in se meče na tla mu moraš nekako dopovedat, da se to ne dela in ga ignoriraš. Tako on vidi, da ne dobi nobene pozornosti, če se tako obnaša in to opusti. Isto je s cepetanjem, jokanjem, izsiljevanjem na 100 in en način. Važno je, da vztrajaš pri svojem in ga naučiš manir. Jaz mojemu malemu vedno dopovedujem, da naj se zahvali in .... Ko sem zraven ga kar opomnim in tako vsi pravijo, da je lepo vzgojen in kulturen otrok.

če računam na karakter potem pa jaoooo meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3207
30.10.2008 14:01:38   
tilči
Ravno gledam eno oddajo, kako je ena punca obsedena s čistočo. Saj je hudo, ampak za kakšen dan bi jo pa spustila v hišouser posted image
Včasih je moralo tudi pri meni tipi topi, sedaj pa so druge stvari na prvem mestu, če je kakšna smetka na tleh, se že ne bo svet podrl, prej pa sem 2x na dan sesalec ven vlekla

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
30.10.2008 14:05:20   
Anonimen

Ravno gledam eno oddajo, kako je ena punca obsedena s čistočo. Saj je hudo, ampak za kakšen dan bi jo pa spustila v hišouser posted image
Včasih je moralo tudi pri meni tipi topi, sedaj pa so druge stvari na prvem mestu, če je kakšna smetka na tleh, se že ne bo svet podrl, prej pa sem 2x na dan sesalec ven vlekla

Hvala enako...user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3209
30.10.2008 14:06:48   
tilči

Pri nas je pa glih to problem. On je vedno tako miren pa nasmejan... Jaz pa tulim in pol valda da izpadem kot carovnica...

Pa se to njega vragec mali vse uboga user posted image user posted image

Naš je pa pogruntal, da z mano ni heca, tako da potuho išče pri mojem, največkrat pa pri tašči, ker mu čisto vse pusti. Mi je user posted image  že večkrat rekel, da mene uboga, ostalih pa ne. jaz če rečem ne, je potem ne, pri drugih pa se hitro spremeni v ja. Pri meni sam je, se obleče, obuje, pri drugih je pa odgovor- daj me ti. Po tem se pa tašča čudi, če ji kdaj rečem, da mu daje potuho. Koliko živceb bi bilo prihranjenih, ko bi živeli ločeno od tašče.Aja, danes je prišla iz Španijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
30.10.2008 14:06:53   
barbaw

Jaz glih nisem toliko sesalca vlekla, sem pa vsak teden stekla čistila. Danes pa imamo igrače na mizici za TV, na mizi, sedežni, tleh, spalnici, kopalnici, otroški sobi, zunaj, ... skratka vsepovsod. Meni se ne da vsak dan teh igrač vlečt v otroško sobo in mali spet nazaj vse navleče. Ma naj ima, vsake toliko pa jih mora sam odvlečt nazaj. Ko bodo zrastli pa bo lahko vse tipi topi, do takrat pa naj se vidi, da se ne obremenjujem in svojih otrok s čistočo. Umazano pa vseeno nimamo, samo sterilno ni. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
30.10.2008 14:07:18   
Anonimen
Evo zdele pogovor:

samia pejdi pocivat

ne

o.k. pol pa ne bos sla na rojstni dan jutri

briga mene

user posted image user posted image user posted image user posted image    in to pri se ne 2 letih in pol 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3212
30.10.2008 14:09:10   
barbaw

Evo zdele pogovor:

samia pejdi pocivat

ne

briga mene

user posted image user posted image user posted image user posted image    in to pri se ne 2 letih in pol 

Ojej. Kaj pa če bi jo jutri kaznovala in bi morala ostati doma?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
30.10.2008 14:10:46   
Anonimen

Jaz glih nisem toliko sesalca vlekla, sem pa vsak teden stekla čistila. Danes pa imamo igrače na mizici za TV, na mizi, sedežni, tleh, spalnici, kopalnici, otroški sobi, zunaj, ... skratka vsepovsod. Meni se ne da vsak dan teh igrač vlečt v otroško sobo in mali spet nazaj vse navleče. Ma naj ima, vsake toliko pa jih mora sam odvlečt nazaj. Ko bodo zrastli pa bo lahko vse tipi topi, do takrat pa naj se vidi, da se ne obremenjujem in svojih otrok s čistočo. Umazano pa vseeno nimamo, samo sterilno ni. user posted image

Evo jaz popolnoma isto razmisljam kot vidve...user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3214
30.10.2008 14:11:02   
tilči

Danes pa imamo igrače na mizici za TV, na mizi, sedežni, tleh, spalnici, kopalnici, otroški sobi, zunaj, ... skratka vsepovsod.

pri nas so igrače omejene na dnevno sobo, a moraš paziti, preden se vsedeš, da ti kaj ne piska pod ritjo oz. da ne pohodiš kakšen traktoruser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
30.10.2008 14:12:48   
barbaw

Danes pa imamo igrače na mizici za TV, na mizi, sedežni, tleh, spalnici, kopalnici, otroški sobi, zunaj, ... skratka vsepovsod.

pri nas so igrače omejene na dnevno sobo, a moraš paziti, preden se vsedeš, da ti kaj ne piska pod ritjo oz. da ne pohodiš kakšen traktoruser posted image

user posted image

No mi imamo eno serijo za v kad, v spalnico privleče en avto zjutraj ko se zbudi in ostane tam do večera dokler ne gre spat, v dnevni sobi so na sedežni in tleh, potem so še Majine vsepovsod, da jih imam pri roki, ... user posted image Zunaj pa ima hišico in jih potem tja pospravi, ker ima še eno serijo igrač za zunaj. Res je bogi, ker nima nič igrač. user posted image

A ima katera idejo kam s plišastimi igračami???

< Sporočilo je popravil barbaw -- 30.10.2008 14:13:56 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
30.10.2008 14:13:39   
Anitka

Evo zdele pogovor:

samia pejdi pocivat

ne

briga mene

Ojej. Kaj pa če bi jo jutri kaznovala in bi morala ostati doma?

Se strinjam z Barbaw.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
30.10.2008 14:14:24   
tilči
Tilen ima končno malo daljšo rundo spanja, je bil že ves vešast. Sedaj ima novo modno muhco- noče dude.To Nejcu sploh ne gre v glavo, ko mu jo tišči v usta Tilen se pa stran obračauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
30.10.2008 14:17:31   
barbaw
Naša je tudi začela opoldansko/popoldansko rundo vlečt. Očitno bosta jutranja in popoldanska kmalu odpadli. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
30.10.2008 14:25:19   
Naty*
Ej kdaj pa pridejo samo na eno rundo spanja na dan? Žan zdej spi približno tri ure dnevno, pol ure zjutri in popoldne, čez opoldne pa dve urci. Pa mi kr paše tko, ko se mu že ne da več nikjer igrat, pol je čas za spat user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
30.10.2008 15:06:10   
jana81
ja naš skor po večini spi samo 1x dnevno in to dve uri in pol, no ravn že spi od 12.30, verjetn bo kmal konc spanja, ker bo lakota na planu, bom danes verjetno probala s polento, pa da vidimo odziv.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
30.10.2008 15:07:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Moj bratranec je bil tudi živ obup, ko je bil star okrog 3-4 leta. Ej sploh se nisem upala z njim v trgovino, ker če mu nisem kupila kar si je pač on zamislil, se je enostavno vrgel na tla in začel kričatuser posted image

Take je počel moj nečak pri sestri. Kadar pa sva šla midva v trgovino, sva se že doma zmenila, da bo dobil eno stvar, ponavadi liziko ali kinder jajček in je bil mir.Takrat sem bila jaz stara 16, 17 let, pa me je zmeraj ubogal, brez kreganja.

Punce, kaj pa lahko mame naredimo že zdaj, da do takega obnašanja ne bi prišlo??

Estrella: mislim, da nam ti lahko daš par konkretnih lekcij, saj je tvoj Andraž res lepo vzgojenuser posted image user posted image

No, o Andražu se bi dalo diskutirat, pa raje ne bi.

Edino ti lahko vzgojiš otroka tako kot želiš. Glede na karakter je enega lažje, drugega težje; bisto je, da pogruntaš kaj pri komu pali.
Imaš pa 3 zlata pravila, ki morajo bit dosledno upoštevani:

1. Nikoli ne sme otrok imeti zadnje besede

2. Kar ga učiš, se moraš tega tudi sama držat in vztrajat pri odločitvi; torej če je NE , mora biti za to stavr vedno NE

3. Oče in mama morata delati vzajemno(torej, če ga mama krega, ata se nima kaj vmešavat in dajat potuho in obratno)

Najlažje je trmo otroka premagat tako, da ostaneš miren(skoraj nemogočeuser posted image ) in se z njim pogovarjaš. V bistvu je v teoriji čist izzy, praksa je pa druga stvaruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
30.10.2008 15:12:01   
Estrella*

Estrella če boš brala tole mi napiš kdaj prideta jutri s Katino, da vem kdaj moram štartat s pripravami. user posted image

Popoldan enkrat, predno greva iz Gradza ti pošljem massage,velja?

plišaste igrače: enostavno v smetiuser posted image

naty: naš je prešel na eno rundo, ko je začel hodit v vrtecuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
30.10.2008 15:12:37   
tana7
punce, pozna katera tole:

http://www.gamarde.si/nega-za-dojenckovo-kozo.htm user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
30.10.2008 15:13:08   
Anonimen
Naty: thanks sem mami razlagala za hoduljico in sve se fuul smejaleuser posted image user posted image

Estrella: ja res je v praksi je to kar težko izvajatiuser posted image bo treba kar vztrajati

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?