|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
30.10.2008 12:55:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Jaz bi tudi raje imela ločeno, samo potem ne bi videla kakšnih fajn moških mišic user posted image ..malo heca user posted image . Drugače pa se mi zdi ta sistem superuser posted image

Samo to o vagonih pa ne štekam, zakaj je potrebno, da imajo ženske 2 samo zase rezervirana....saj se tudi na ulicah ženske in moški srečujejouser posted image .

Ja ce hoces moske misice gledat gres pac tiste dni ko je za vse odprto kopalisce...user posted image user posted image

Sicer na ulici jih nikjer ne bos videla ker za moske ravno tako veljajo pravila oblacenja kot za zenske.
In sicer moski ne smejo imeti majic brez rokav mapak z rokavi in kratke hlace ne smejo bit nad koleni... to sam tko za intermeco, da ne bi kdo mislil da so samo zenske oblecene...

Vagoni: Ja sej ves ce je gneca pa da se ne stiska kak dec ob tebe, gres v prva dva kjer so same zenske in otroci pa imas mir...

Samo ene babnce so pa prov zajebane pa gredo k je najvecja guzva kar v mesane vagone in pol vides pol metra okrog nje luft deci pa tam okrog full natlaceni user posted image user posted image user posted image

A ves men se je v Ljubljani ko sem bila se solarka na troli velikrat zgodilo, da se je kak dec ob mene drsal in zato imam tak odpor do teh javnih prevoznih sredstev in ce bi sla kam sama bi prav gotovo sla v prva dva vagona...user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
30.10.2008 12:56:29   
kasso
nič, jaz sem se naveličala čakat dimnikarja user posted image user posted image user posted image , je rekel, da bo prišel pred 12:00. Tako da naj gre v k***, jaz grem po špežo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
30.10.2008 12:58:56   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A ves men se je v Ljubljani ko sem bila se solarka na troli velikrat zgodilo, da se je kak dec ob mene drsal in zato imam tak odpor do teh javnih prevoznih sredstev in ce bi sla kam sama bi prav gotovo sla v prva dva vagona...user posted image user posted image

A res, jaz sem tudi 9 let živela v LJ, pa se vame nikoli ni noben user posted image ...mogoče pa sem bila preveč čudaška, pa so se me vsi izogibali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
30.10.2008 13:01:08   
tally
Kje so pa danes naše čvekice?user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
30.10.2008 13:03:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Sem se še hotela opravičit jani in tally, ker sem bila včeraj tako zmedena, pa sem vse zbrkljala, jano sem zamenjala za nino7 in tally za tilči , jaz res ne vem, kaj mi škodi, ful sem pozabljiva postala.....ali je to posledica ms ali kaj....sem se kar malo zamislila ...pa tudi drugače ful pozabljam

Uf ne obremenjuj  se s tem sem že pozabilauser posted image . To da si pozabljiv ne vem če ima kaj opraviti z ms, lahko ti pa rečem da sem tudi jaz po porodu ful pozabljiva. Včasih mi je kr nerodno sploh recimo če koga spoznam  na novo pa si imena ne zapomnimuser posted image . Pa veliko je še drugih stvari, ki jih pozabim npr. kaj sem hotla reči ali narediti. Predvčerajšnjim sem hotla mojemu neki povedat in še danes tuhtam kaj je to, brez heca se še nisem spomnila.

pa sej smo se pol vse zmenle a ne?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
30.10.2008 13:03:18   
barbaw

Grem zdaj brat, če mi bo kaj ratalo. Sem malo dala spat. Jaz sem čist brez živcov. Se mi bo kmal zmešal. user posted image  Te dni mi je moje trenutno stanje čisto odveč. Nekaj bo treba spremenit. Sem tečna 100 na uro. Pa še jezi me, ker me moj škrat čisto nič ne uboga dokler se ne zaderem. Pa kaj je tem otrokom da ne ubogaja. Ali pa smo bili mi tako prestrašeni od terorja in tepeža, da nismo upali mu rečt?

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Dobro jutro user posted image

Pri nas je pač tako, da če en ne zateži, mora pa drug user posted image  In tako bedimo že od šestih. Študiram, kaj vse je treba dans nakupit, pa mi kar slabo rata, ker bo ziher gužva v trgovini.

Hvala enako (za tisto odebeljeno). Za crknt.

Jana če te kaj tolaži naj ti povem, da sem jaz 2 dneva nazaj vlila vodo za čaj namesto v flaško v piksno s čajem. user posted image  Sem mogla potem kupit novega.

Špelin@ trenutno stanje križa ok, glave tako tako. Vpraši me zvečer. user posted image

**** tole je ful hecno pri vas. Ko tebi dragi teži popustiš in greš zdravniku, on pa svoje grde navade ( beri čikanje) pa ne opusti. ajej, moški, kaj čmo.

Kasso zate bi morali naredit tak fitnes, da bi ti čez steklo gledala moške, oni pa tebe ne bi videli. Ala na policijski postaji. user posted image

čmrlika midve se še dojive, sem ji pa en obrok zamenjala. Poje pa kolikor hoče. Jaz ji dajem dokler sama noče več. Sem prvič tako delala in tudi zdaj, pa zaenkrat nimamo težav. Včasih poje dosti, včasih pa bolj malo. Odvisno od vremena. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
30.10.2008 13:04:04   
Anonimen

A res, jaz sem tudi 9 let živela v LJ, pa se vame nikoli ni noben user posted image ...mogoče pa sem bila preveč čudaška, pa so se me vsi izogibali user posted image

mmm??user posted image   Meni se je to veckrat zgodilo. Pa tam v tistem malem parkcu pri avtobusni postaji - proti Bezigradu ce gres je bil vedno en debil ki si ga je tam zulil v prico nas dijakinj...Bolj ko smo vrescale bolj fajn se mu je zdel...user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
30.10.2008 13:09:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

**** tole je ful hecno pri vas. Ko tebi dragi teži popustiš in greš zdravniku, on pa svoje grde navade ( beri čikanje) pa ne opusti. ajej, moški, kaj čmo.

Ja imas popolnoma prav... Pri nas so deci res bolj glavni. Zenske so dekoracija.user posted image
Pri nama osebno gre pa za karakterne razlike. Jaz sem cist drug tip... men ko on tezi se mi ne da dolg poslusat pa recem o.k...
On pa glih kontra bolj ko tezis , slabsi rezultat dobis...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
30.10.2008 13:09:32   
barbaw
**** moja kolegica na faksu je enemu takemu, ki ga je kazal rekla kako ima majhnega in se začela režat. Je dec takoj vse spakiral in ga več kot en mesec ni bilo na spregled. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
30.10.2008 13:17:20   
Anonimen

Pa še jezi me, ker me moj škrat čisto nič ne uboga dokler se ne zaderem. Pa kaj je tem otrokom da ne ubogaja. Ali pa smo bili mi tako prestrašeni od terorja in tepeža, da nismo upali mu rečt?

Hvala enako. Moja nic ne uboga in ko se zaderem , pljune proti meni user posted image user posted image  Nimam pojma kaj naj? Se drzim nasveta da naj ignoriram kot da ni nic naredila..

Ce ji ne dovolim cesa potem mi rece: zgin v sobo.. Ona men, ne jaz njej...

Ce pa udari Omarja ali uscipne, kar je postal njen priljubljeni hobi in jo na rahlo udarim nazaj, kar je totalno narobe ampak nimam idej kaj naj bi drugega... pljuva se vrze ob tla in vresci...

Sem zadnjic prinesla ajmer vode in zlila na njo... pa je bila tok sokirana da je bilo pol 1 teden mir...

Nimam vec res idej kaj naj s temi mulci. Moja zna rect samo NE pa NE... Vse je NE. Pa nic noce ubogat pa tud ce tulim...

Pa ce jo dam v sobo pa pride ven in se pol nad Omarjem znasa...Moram imet oci ko sokol .

Jaz se tolazim, da je to prehodno obdobje in da bo minilo...

Ce pa ima katera kak pameten nasvet pa bo tud dobrodosel.

Zakaj smo bili pa mi drugacni pa nimam pojma???user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3185
30.10.2008 13:26:35   
barbaw
**** jaz lahko zase rečem, da sem bila pridne, ker me je bilo strah batin. Tale tvoja Samia je prava nagajivka. Ko takole pišeš zgleda, da imaš več dela z njo kot Omarjem. Kako bi tebi prav prišel naš vrtec. Dosti lažje bi ti bilo, pa še Samia bi videla, kako to gre. Za pljuvanje, ščipanje in ... pa ne vem kaj bi. Pri nas tega ni bilo. Obdobje NE NE NE pa je minilo. Jaz ga kaznujem tako, da mora v sobo in to je zanj kot da bi se svet podrl. Majo pa ima zelo rad in ji tudi igračke pobira, če ji padejo. user posted image
Tole z vodo mi je znano, ker sem ga jaz tudi enkrat že pred časom postavila oblečenega v kad in odprla mrzlo vodo. Poleti ko pa se je drl pa sem ga v bazen ruknila. user posted image  Je bil takoj mir.
Če jo naženeš v sobo pa bi mogla vztrajat na tem, da sotane tam dokler ne rečeš, da lahko pride ven. pljuvanja pa jaz ne bi mogla ignorirat. Vreščanje in metanje ob tla me ne gane, to bi tudi jaz ignorirala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
30.10.2008 13:35:45   
tilči

Tole z vodo mi je znano, ker sem ga jaz tudi enkrat že pred časom postavila oblečenega v kad in odprla mrzlo vodo. Poleti ko pa se je drl pa sem ga v bazen ruknila. user posted image  Je bil takoj mir.

tudi naš je že oblečen letel pod tušuser posted image  in je potem bil mir, ali pa sem ga z mrzlo vodo pošpricala. Pri nas pomaga, če mu vzamem najljubšo igračo, potem pa takoj vse uboga in naredi. Trmo pa ignoriram.Kaj moremo ? Zavedajo se samih sebe in probavajo, do kam seže meja

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
30.10.2008 13:35:48   
Anonimen
brabaw: mene najbolj mori vprasanje od kje ji to pljuvanje? Ker nobeden ne pljuva, sploh je to tuki nekaj ogabnega...
Zato je tud meni to tako grozno.

Naprimer moja ne zna niti ene kletvice, pa govori ko strgan dohtar. Seveda jo ne zna ker jo nikjer ne slisi , doma ne preklinjamo ona pa ne hodi v vrtec...

Zato vem da je morala to spljuvanjem nekje pobrat, ampak kje???

In imas prov z Samio je vec dela k z Omarem ce odstejem pumpanje mleka.
Pa je Samia brez plenic in zna sama jest ampak je samo z njenim vedenjem ogromno dela.

Ves ko jo jaz dam v sobo jaz vztrajam in pol pride ven in pravi : Bom pridna.
O.k.
Pol pa vidim kako naskrivaj Omarja scipa al pa tako v mimohodu mu eno brco da...

Tako da moram skoz strazit.

Omar jo ima pa tako rad, ko jo zagleda se ji tako smeji in bi kar k njej sel Ona pa tkole user posted image

Pa jo namerno vsi bolj crkljamo od njega da ja ne bi bila ljubosumna pa nic ne pomaga.

Kaj bi ti naredila ce bi tvoj pljuval? Ali pa te udaril?

Prosim nasvet...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
30.10.2008 13:39:02   
Anonimen

Pa še jezi me, ker me moj škrat čisto nič ne uboga dokler se ne zaderem. Pa kaj je tem otrokom da ne ubogaja. Ali pa smo bili mi tako prestrašeni od terorja in tepeža, da nismo upali mu rečt?

Hvala enako. Moja nic ne uboga in ko se zaderem , pljune proti meni user posted image user posted image  Nimam pojma kaj naj? Se drzim nasveta da naj ignoriram kot da ni nic naredila..

Ce ji ne dovolim cesa potem mi rece: zgin v sobo.. Ona men, ne jaz njej...

Ce pa udari Omarja ali uscipne, kar je postal njen priljubljeni hobi in jo na rahlo udarim nazaj, kar je totalno narobe ampak nimam idej kaj naj bi drugega... pljuva se vrze ob tla in vresci...

Sem zadnjic prinesla ajmer vode in zlila na njo... pa je bila tok sokirana da je bilo pol 1 teden mir...

Nimam vec res idej kaj naj s temi mulci. Moja zna rect samo NE pa NE... Vse je NE. Pa nic noce ubogat pa tud ce tulim...

Pa ce jo dam v sobo pa pride ven in se pol nad Omarjem znasa...Moram imet oci ko sokol .

Jaz se tolazim, da je to prehodno obdobje in da bo minilo...

Ce pa ima katera kak pameten nasvet pa bo tud dobrodosel.

Zakaj smo bili pa mi drugacni pa nimam pojma???user posted image

hmm zdaj pa štekam zakaj pravte, da je zdaj lažje, da hudo šele prihajauser posted image

Moj bratranec je bil tudi živ obup, ko je bil star okrog 3-4 leta. Ej sploh se nisem upala z njim v trgovino, ker če mu nisem kupila kar si je pač on zamislil, se je enostavno vrgel na tla in začel kričatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
30.10.2008 13:40:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

tudi naš je že oblečen letel pod tušuser posted image  in je potem bil mir, ali pa sem ga z mrzlo vodo pošpricala. Pri nas pomaga, če mu vzamem najljubšo igračo, potem pa takoj vse uboga in naredi. Trmo pa ignoriram.Kaj moremo ? Zavedajo se samih sebe in probavajo, do kam seže meja

Moja nima najljubse igrace. Vse ji je zanimivo dan dva potem oblezi v kotu. Igrat se pa sploh ne zna sama. Ce se pa prisedem pa da bi se skupaj igrali, pa je vse: pusti moje... ne sama bom... in trmari.

Ma kok se res karakter vidi na otrokih. Trmasta....kot njen oce. Grozno.

Moj moz pa pravi. Ne bodi nervozna, bodi mirna pa bo otrok miren...

ja, lahko njemu k jo vidi 2 ure na dan...user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
30.10.2008 13:42:08   
Anonimen

Jaz bi tudi raje imela ločeno, samo potem ne bi videla kakšnih fajn moških mišic user posted image ..malo heca user posted image . Drugače pa se mi zdi ta sistem superuser posted image

Samo to o vagonih pa ne štekam, zakaj je potrebno, da imajo ženske 2 samo zase rezervirana....saj se tudi na ulicah ženske in moški srečujejouser posted image .

kaj pa vem, če mi meni tak sistem odgovarjaluser posted image user posted image kasso se kar strinjam s tabo, včasih je kar fajn pogledat kake dobrga ''klemna''user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3191
30.10.2008 13:44:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

kaj pa vem, če mi meni tak sistem odgovarjaluser posted image user posted image kasso se kar strinjam s tabo, včasih je kar fajn pogledat kake dobrga ''klemna''user posted image user posted image

Kdo pa je Klemen?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
30.10.2008 13:44:28   
Anonimen

mmm??user posted image   Meni se je to veckrat zgodilo. Pa tam v tistem malem parkcu pri avtobusni postaji - proti Bezigradu ce gres je bil vedno en debil ki si ga je tam zulil v prico nas dijakinj...Bolj ko smo vrescale bolj fajn se mu je zdel...user posted image

očitno se je isti debil čez par let preselil na Poljane. Pri naši šoli na avtobusni postaji smo imeli nekaj podobnega, fuuuuuj take bi morali zapreti barabeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
30.10.2008 13:44:29   
tilči

Moj bratranec je bil tudi živ obup, ko je bil star okrog 3-4 leta. Ej sploh se nisem upala z njim v trgovino, ker če mu nisem kupila kar si je pač on zamislil, se je enostavno vrgel na tla in začel kričatuser posted image

Take je počel moj nečak pri sestri. Kadar pa sva šla midva v trgovino, sva se že doma zmenila, da bo dobil eno stvar, ponavadi liziko ali kinder jajček in je bil mir.Takrat sem bila jaz stara 16, 17 let, pa me je zmeraj ubogal, brez kreganja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
30.10.2008 13:45:19   
Anonimen

učitelj plavanja naše Anje Tiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
30.10.2008 13:48:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Take je počel moj nečak pri sestri. Kadar pa sva šla midva v trgovino, sva se že doma zmenila, da bo dobil eno stvar, ponavadi liziko ali kinder jajček in je bil mir.Takrat sem bila jaz stara 16, 17 let, pa me je zmeraj ubogal, brez kreganja.

tilči: samo moj bratranec ni želel lizike ali pa kake sladkarije, on je hotel kako igračo za 10.000 SITuser posted image katastrofa.

Punce, kaj pa lahko mame naredimo že zdaj, da do takega obnašanja ne bi prišlo??

Estrella: mislim, da nam ti lahko daš par konkretnih lekcij, saj je tvoj Andraž res lepo vzgojenuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
30.10.2008 13:49:39   
barbaw
**** če me mali tresne, kar me je že, ampak zdaj ne dela več, sem ga jaz nazaj ali pa sem se naredila, da jokam in smo mu rekli, da je to zelo grdo in da boli. Pa je palilo in ni več tega. Sicer je to redko naredil ampak je.
Pljuvanje pa lahko pride tudi samo od sebe. Ne rabi tega nikjer videt. Da jo udariš po ustih verjetno nima smisla, sem pa že slišala za malo bolj "nevsakdanje" rešitve. Je ena mamica otroka pljunila nazaj. Sicer ne v veliki količini ampak samo toliko, da je malo pošpricalo. V njenem primeru je pomagalo. Ne vem pa kam to pripelje, če ne pomaga. Da se med seboj pljuvajo? user posted image
Tole, da ga ščipa in brca je pa prav hudo. Mene je moj mali sicer grizel, pa sem ga enkrat nazaj, sicer ne tako fejst kot on mene in je zaleglo. Tudi ščipal me je, sem ga tudi nazaj. Drugih otrok pa ni. Tudi če ga kdo udari pride takoj zatožit. Zaenkrat ga učimo, da ne sme nazaj udarit. Moja nečaka sta se tepla in je tudi malega brcala in ščipala, ko je ni mogel nazaj. Bi že mogla psihologa vprašat za kakšen nasvet, ker nimam pojma, kako reševat takšno situacijo.
Biti mirna v taki situaciji pa ni lahko. Jaz bi tudi bila živčna. Najhujše je to, da ju ne moreš pustit sama. Verjetno še na WC ne bi mogla it v miru, če ne bi imela mami.
user posted image  vse mine!

edinaos jaz sem svojega brataranca pustila v trgovini ko se je vrgel na tla. Sem ga zunaj počakala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
30.10.2008 13:50:22   
Anonimen

učitelj plavanja naše Anje Tiiuser posted image

Aja user posted image  A kaj ne vem slucajno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
30.10.2008 13:52:10   
barbaw
Edinaos ti lahko otroka vzgajaš in ga usmerjaš. Karakter pa dela svoje. Če trmari in se meče na tla mu moraš nekako dopovedat, da se to ne dela in ga ignoriraš. Tako on vidi, da ne dobi nobene pozornosti, če se tako obnaša in to opusti. Isto je s cepetanjem, jokanjem, izsiljevanjem na 100 in en način. Važno je, da vztrajaš pri svojem in ga naučiš manir. Jaz mojemu malemu vedno dopovedujem, da naj se zahvali in .... Ko sem zraven ga kar opomnim in tako vsi pravijo, da je lepo vzgojen in kulturen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
30.10.2008 13:53:08   
Anonimen
Men se pa zdi da je veliko tud od otroka odvisno. Moj ta velik je ze od malega bolj priden. Nikoli kakih vecjih problemov. Vse se je vedno dalo z njim zmenit brez vpitja in batin...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?