|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
30.10.2008 11:31:41   
sani1
suzana- zdej si pa ti mene nasmejala s svojo izjavo o spontanosti...user posted image  

anchikaa- a tebi so sprožili porod z vaginaletami? kot berem. Meni je pa že prva prijela. Sem jo dobila ob desetih zjutraj in ob 4 popoldan sem že pakirala za porodno. Mi moja cimra v sobi( bila sem že prej hospitalizirana) ni verjela, da imam popadke. Ona je ležala od samega začetka nosečnosti v P in je dala skoz malo morje žensk in je rekla, da nobeni ni zagrabla prva svečka zato mi tudi ni verjela in smo se smejale, ko sem rekla da gre zares in je ona postala čisto panična...user posted image pol so mi predrli mehur in akcija se je začela. ob 21:07 se je rodila Manja...
joj kako lepi spomini...

katee- pri tebi se pa spomnim, da je trajalo in si bila čisto izmučena. In nimaš tolk lepih spominov kot jaz. Ti povem pri drugem bo pa obratno. bom pa jaz trpela in bo pri tebi šlo vse kot po maslu...user posted image   Ko bo, če bo...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
30.10.2008 11:36:21   
sani1
alfabeta- ja ja kar lepo na streho splezaj, da se bo vidla cela.user posted image user posted image user posted image   Super kuhinja. Si mi pa dala idejo. Pred kratkim sem zlomila tovster in zdej kupujem novega in sem rekla, da ga itak nimam kam dat in evo na mikrovalovni imam plac. Tako, da bom pa le šla zdej v nakup...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
30.10.2008 11:38:02   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Pred kratkim sem zlomila tovster in zdej kupujem novega in sem rekla, da ga itak nimam kam dat in evo na mikrovalovni imam plac. Tako, da bom pa le šla zdej v nakup...user posted image

zlomila?!?!?! Ja kwa si pa delala z njimuser posted image user posted image user posted image  In bravo jaz user posted image user posted image user posted image  da sem ti dala idejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
30.10.2008 11:55:38   
koala
martinca, kake maš ti to ideje da te nebo na čevk ker copatkov nisi naročila, to je samo izgovor in ne pogoj. Ti, tiuser posted image
Aja, glede kuhinje, si ti "kriva" da sem se v novo zaljubila, kuhinjo namreč. Smao šli nekaj z taščo na marles naročit in sem v tvojem imenu firbcala(nekdo mora bit krivuser posted image ) in se zaljubila v elido češnja kombinirano z elido modra, idi pogledat meni je noro dobra, tako kuhinja kot postavitev.

Intruder zakaj pa vaju nebo?? In seveda lahko prideš popoldan, ni blema.

Punce jaz bi vas z veseljem povabila v najin domek, samo imava tako malo prostora, da se sončki nebi imeli kje gibatuser posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
30.10.2008 12:09:13   
ljubljana
sani
Kako so uspeli buhtli? Katero moko si rekla zadnjič, da kupuješ v Mullerju? Bom jaz šla iskat neko polnozrnato pa ne vem katero.

Buhtli, kateri buhtli?user posted image  Jih že ni več super so bli.

V Mullerju pa ne kupujem moke ampak kosmiče (belo modra vrečka 5 različnih žit je notri)

Polnozrnato jaz uporabljam mercatorjevo zdravo življenje

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
30.10.2008 12:11:04   
SuzanaKK
Slavljenčki, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa mamice ubogat!user posted image To jaz pravim, ko me moj ničuser posted image .

Vse kuhinje so čudovite.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
30.10.2008 12:19:14   
katarinas
Dan!

Danes pada dež in potem spet ne pada, piha pa fuuuuul tako, da skoraj ni za ven it.

Joj kolk ste napisale od včerajuser posted image

Triš men se tud ne zdi za škornje 69€ veliko, sploh pa če so ti ful všeč in veš, da jih boš veliko nosilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
katarinas se lahko zmeniva pa bova skupaj user posted image , da bova spet en dan skupaj v P. user posted image  

Hej super ideja, le glej da mi ne zatajišuser posted image

Zaščita...meni ti maternični vložki niso všeč, ker vse prevečkrat slišim kako se lahko zarastejo in potem imaš lahko celo sranje...user posted image user posted image  Zaenkrat imam še vedno KT, najbolj ziher, ni najbolj zdravo ampak....?

Toliko za zdej, me priganjajo da grem kosilo kuhatuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
30.10.2008 12:21:42   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

suzana- sej ko bo dašabina dala dol tvojo težo bosta pa isti... ji boš lahko kakšno cunjico posodila...

lubica  tle si pa fejjjjsssstttt mim udarla, takrat me bo
za 2 suzane - 20...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 30.10.2008 12:22:06 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
30.10.2008 12:45:07   
SuzanaKK
Joj punce, kako se jaz včasih nasmejim tukaj.

dašabina pa daj no, jaz sem ti pa že dvojne hlače pripravila, ko so meni premajhneuser posted image .

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
30.10.2008 13:25:06   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

dašabina pa daj no, jaz sem ti pa že dvojne hlače pripravila, ko so meni premajhneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
30.10.2008 13:31:33   
lutiropan
Ma ko ste že pri kilah.   Jaz pa rabim recept za zrediti se. IMam že iz srednje šole 52 - 55 kg. Vsi me komentirajo, joj ti je pasalo ko si imela kakšno kilo več (to mislijo takoj po porodu). Ali pa - štiri otroke imaš pa si tko suha.... Kot da ima to kakšne veze s št. otrok...user posted image user posted image    Čeprav se jaz dobro počutim, sem zdrava, ampak mi gredo že iz srednje šole na živce nasveti ,dej se že zredi no...user posted image user posted image
No punce, tudi suhice imamo probleme, predvsem z okolico, pa se ne sekiram...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
30.10.2008 13:32:05   
lutiropan
No še to, te kile so na višino 170 cm.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
30.10.2008 13:45:38   
limma
lutiropan,
poznam to, ko te vsak vpraša, zakaj si tako suh in da kakšna kila več ne bi škodilauser posted image Skratka, še bolj si na tapeti kot če imaš preveč kilogramov.... jaz sem tudi pri izjemno suhih, žal mi tudi po porodu ni ostalo nič, še v minus sem šla (in sem še sedaj), ker sem se v porodni sobi tehtala in sem "pridelala" celih 5 kg... Jaz ti ne morem dati nasveta, te pa razumem user posted image Se pa tudi jaz fajn počutim, tako da... ni panike user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
30.10.2008 13:55:44   
mala pikica
limma in lutiropan jaz vama z veseljem odstopim kakšno kilo, samo povejta katera pošta to dostavlja user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
30.10.2008 13:59:18   
SuzanaKK
lutiropan jaz imam pri 170 cm 49 kg, tako da ti si že bajsikauser posted image . Drugače pa sem jaz taka kot sem, pojem ogromno in se ne redim, nimam pa nobene želje, da bi imela kako kilo več. Tako da ja, jaz tudi nimam nekega nasveta. 

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
30.10.2008 14:03:32   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

limma in lutiropan jaz vama z veseljem odstopim kakšno kilo, samo povejta katera pošta to dostavlja user posted image user posted image user posted image

Jaz bi jih takoj vzela ene pet, če bi se na pravo mesto prilepile user posted image user posted image

sani, še to sem pozabila... ti bi se mogla začet pa s politiko ukvarjat... čisto resno in pozitivno mislim, nič ne provuciram user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3691
30.10.2008 14:54:23   
koala
Joj kako sem zdaj jaz jezna, poštar smotani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi na obvestilo o prispeli pošiljki napiše, da jo lahko prevzamem po 14 uri, pridem ob 14.40 pa ga še ni, kaj nemore napisat da po 15-i uri, krdoba nemarna. Jaz bi pa copatkeuser posted image user posted image user posted image .

Nisem vedela

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
30.10.2008 14:54:58   
klaja
Dašabina lepa kuhinja, pa upam da ti sedaj tudi uspe priti do želene teže!

Intruder super za Vida, da se tako lepo igra s puzzli.

Alfabeta tudi ti imaš lepo kuhinjo.

Lutiropan ti težko kaj svetujem, kako se zredit. Jaz sem sedaj prišla pod mojo težo, samo trebuha pa se še nisem znebila, se tolažim s tem, da bo spet okrogel v bližnji prihodnosti.

SuzanaKK ti si pa res suhica!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
30.10.2008 14:56:42   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Joj kako sem zdaj jaz jezna, poštar smotani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi na obvestilo o prispeli pošiljki napiše, da jo lahko prevzamem po 14 uri, pridem ob 14.40 pa ga še ni, kaj nemore napisat da po 15-i uri, krdoba nemarna. Jaz bi pa copatkeuser posted image user posted image user posted image .

Ne se preveč jezit, škodi lepoti. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
30.10.2008 15:16:04   
klaja
V podpisu imam nekaj slik v albumu, ker jih tukaj še zmeraj ne morem limat, pa tudi v album jih ne morem dat, tako da če katero zanima si lahko pogleda.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
30.10.2008 15:46:18   
katee
Da vam povem, kak biznis sem opravila. Namreč, meni se je strehica od vozička pokvarila in sem že junija dala reklamacijo za strehico. Celo poletje sem bila s pokvarjeno, nato pa mi jo po 12.tednih končno zamenjajo,ampak ne iste barve, ker te barve ne delajo več, ampak malo temnješo. Pa dobro, če je ni je ni. Sem pa vseeno klicala v Pegperegovo glavno skladišče v Milanu in tam so mi povedali, da tam imajo še 3 strehice moje barve. Jaz to glavni v Rutarju povem (tam sem namreč kupila voziček) in ona je rekla, da bo obvestila njihovega dobavitelja in takoj poklicala mene. Seveda me ni klicala, danes sem jih pa spet malo poklicala in povprašala, kako in kaj. V glavnem, me je imela poln kufer in na koncu mi je rekla, naj v ponedeljek pridem po nov voziček, sicer temnejši. Saj načeloma mi ga ne bi bilo treba menjati, ampak iz principa grem tuto kompleto vse zamenjati - od košare, lupinice in športnega dela. Ne bodo me imeli  za norca!

Tako, sedaj sem se izpovedala in razpričala, upam, da ne zamerite!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
30.10.2008 15:53:42   
TRIŠ
Tako mi smo domauser posted image .Ja res ni bilo tri ure ampak 6 ur ampak Lana in Žan sta bila tako pridna da smo malo potegniliuser posted image user posted image user posted image

D in BK DOBILI SMO COPATKE.Hvala mmluser posted image user posted image user posted image .Tako da sedaj se bomo pa dobileuser posted image user posted image user posted image

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVVVV DAŠABINA tole pa moraš ponovit,ker si krasnauser posted image .Uspelo pa ti bo v to sem prepričanauser posted image

Intruder krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Suzana vidiš sedaj našo Dašobino,ti boš izginilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3697
30.10.2008 16:03:06   
koala
No pa so tudi štajerski copatki na varnemuser posted image , sicer naju je skoraj odpihnilo samo se je splačalo.

Nisem vedela

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
30.10.2008 16:20:45   
nana35
Alfabeta,ni panike,saj ti zaupam,ker vem,da imaš izkušnje...sem že kupila Operil.Dala bom,ko bo res kriza.Klemen vrešči,ko mu nos sesam z baby vacom,ampak vztrajam,ker vem,da bo samo njemu boljše,pa naj kriči,kolikor če,samo da ga sčistim.Sesalec pa držim v vsaki nosnici sigurno po 1 minuto,da potegne vse ven,kar bi kasneje prišlo do ustuser posted image .

sani,saj mene je že prijelo,da bi imelči še enegauser posted image ,samo kdo ga bo nosil in rodil??user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ma ne...rabim zaščito, samo sem komplicirana u iber... Na kondome sem alergična, kontracepcijske mi ne dišijo, injekcija ni ziher, metoda umika ni šans,...user posted image  Vidiš kaka semuser posted image

Najboljše zate je potem nič seksat pa jeuser posted image .

suzana,sva na istem s spanjem...in z zamašenim noskom.Upam,da bo to noč bolje,sem čisto neprespana....

triš,imela si lepo barvo las na sliki,jaz sem imela nekoč tudi tako,ampak na dolge lase.

dašabina,user posted image res si čuuuudovita na tej sliki.Res moraš to ponoviti,samo pač v lastni izvedbi.Pa super specialno lepo kuhinjo imaš,sem jo tudi jaz pogledala,čeprav si jo namenila martinci.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

nana, mene pa ne bo na srečanje h koali, ker nisem copatkov naročila.user posted image

Saj ne gremo h koali,ampak na "randi"verjetno spet v EP,si pa seveda vabljena na tale randi,saj ne da bi se dobile samo zaradi copatkov,ampak razlog pa je.To je samo tako,ampak dobile se bomo pa kakor zmeraj,da malo počvekamo.

mala pikica,saj vem da je samo še danes do praznikov,mislila sem po praznikih zato,ker potem ko mine ta prvi teden po njih spet grem na arbajt,tako da lepo prosim,ne.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

Martinca trenutno še delava na tem, tako da še nič ni. Upam da nam uspe.

A tole si pa kar sama sebi napisalauser posted image .

limma,user posted image za zobke!!

intruder,lepo da se Vid igra s puzli in da jih ti pospravljaš,da se lahko spet dalje igrauser posted image .Lahko pa ti copatke tudi jaz prinesem,ko gremo po njih. Če hočeš seveda.

katee,no,jaz pa ne bi več rodila s CR.Mi je bilo preveč mučno,ko so se mi še tile šivi vneli,pa saj sem vedela že prej,da pri meni nič ne gre tako gladko.Važno da je mimo in da imam mojega zlatega otroka.Za nekaj tako lepega bi dala še 1x vse skozi.

ljubljana,tudi pri nas je bila okoli 12h tako lepa mavrica,jaz pa v službi in brez fotoaparata,le da je bilo pri nas lepše jasnejše nebo in mavrica tako blizu.

kilogrami???No,jaz jih imam 62,rada bi pa jih imela vsaj 60.In imam 172 cm,tako da bi bilo to idealno.

Alfabeta,tvoja kičen je tudi čuuudovita.Ah,moja pa ni nova pa tako pusta je,samo ni pa grda.

Bom poslala,ker bo post itak kilometerski.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
30.10.2008 16:27:19   
nana35
Žan Luka
user posted image

Matic

user posted image

Maruša
user posted image

Špela
user posted image

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.