|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
30.10.2008 8:08:26   
sonček85

user posted image
Reby - UZ
naj bo jutri veliko frnikolc.

user posted image
Darja* - punkcija
naj čim manj boli in naj bo veliko zrelih in lepih jajčk.

user posted image
Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET
drage bodoče mamice, naj vas pričakajo čim lepši otroci
(pa saj drugačni itak ne morjo bit).

user posted image
netka34 - stopka
mirno roko ti želim.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
30.10.2008 8:37:29   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Aja..pa še test vam moram pokazatuser posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nova nosečka ,to mi delaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
30.10.2008 8:41:07   
sonček33
jazzzzzzzzzzzz - madonca a ti to vidiš.....jupi...jaz se ker mal jokcam zdej.... prima...nova nosečka....ma super...kakšen lep deževen dan 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
30.10.2008 8:45:38   
DaisyE
Sonček pol si pa očitno pri meni. Meni tako sije v pisarno, da bi šla kar ven...

Jutro blanči.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
30.10.2008 8:47:46   
sonček33
Daisy seveda, tebe osrečujem ....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
30.10.2008 8:51:53   
ledenka
še tule se moram malo poveselit user posted image user posted image user posted image  jazzzika, super si ti to zrihtala!!!

očitno iskanje arcnij po Italiji prinaša srečo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
30.10.2008 9:01:44   
blanč
Jutro blanči.

tebi tudi. Pri nas dežujeuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
30.10.2008 9:01:53   
pika.po
Jazzzika nosečka naša nova user posted image user posted image user posted image   zauser posted image . Kakšen lep dan je danes user posted image

Žiži, Lučka, Zofka kako kej otroc? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
30.10.2008 9:06:15   
sapi

user posted image

Oooooo jaz tudi vidim eno lepo črtico, juuppppppiiii, toooooo user posted image user posted image user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
30.10.2008 9:06:31   
lara light

user posted image user posted image

Jahooooooooooouser posted image user posted image user posted image  Čestitam jazzika, prelepo se je začel ta dan!user posted image user posted image user posted image  Lepo in mirno nosečnost!user posted image user posted image user posted image

AKTERKE, navijam!user posted image

Zdaj pauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
30.10.2008 9:06:39   
pika.po
Tina kako? Vidim te user posted image

Si pokazala zobe vsem rečem k so te je.b***? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
30.10.2008 9:15:50   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jutro blanči.

jutro, jutro user posted image user posted image user posted image ...

glih sem hotla rečt kje vidiš dež, pa sem za vsak slučaj pogledala v okna ... dizaster ... da o vetru ne govorimo user posted image user posted image , pa 5 minutk nazaj je tko sonček sjauuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
30.10.2008 9:16:29   
sabsa
Jazzzz TOOOOOOOOOOOOOOOO! user posted image user posted image user posted image  Pa jo imamo - novo nosečko. Trepetalke ... sedaj pa kar za njo.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
30.10.2008 9:17:22   
Grethy

user posted image

jazzika eko, po vsej paniki zdej ena lepa lepa črtica ... kongračlejšnssssss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
30.10.2008 9:19:21   
DaisyE

Jutro blanči.

Tule na jugu so očitno bolj izvenserijski. user posted image user posted image user posted image  Se je pa zdaj pooblačilo, ampak po moje ne bo hujšega. Saj je reku po radiu, da bo povsod nehalo deževat.

Hvala sonček. Pa me res osrečuješ. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
30.10.2008 9:22:18   
sonček85
pri nas je tudi lepo sonček sijal še kakih 20 minut nazaj sedaj pa lije kot da je sodni dan-dizasteruser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
30.10.2008 9:22:29   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Jutro blanči.

glih sem hotla rečt kje vidiš dež, pa sem za vsak slučaj pogledala v okna ... dizaster ... da o vetru ne govorimo user posted image user posted image , pa 5 minutk nazaj je tko sonček sjauuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček hodi od ene do druge.

Gretka prilet dons z najboljšo sosedo kaj mimo Vranskega. Saj lahko greš sproti na britaf. Poznaš pa itak vse, jaz pa nisem življenjsko nevarna, čeprav verjamem, da večkrat tako zgledam user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
30.10.2008 9:27:19   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Jutro blanči.

Sonček hodi od ene do druge.

Gretka prilet dons z najboljšo sosedo kaj mimo Vranskega. Saj lahko greš sproti na britaf. Poznaš pa itak vse, jaz pa nisem življenjsko nevarna, čeprav verjamem, da večkrat tako zgledam user posted image

o dejzika zdej sem se pa tko nasmejala ... očitno ti mene še nisi vidla ... pa tele naše dečve skoz govorijo sam o simpatičnosti ... ko me boš vidla boš itak tapru razmišljala zakolk si zavarvana, pa če ti je blo res treba it na fešto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, drugač pa tud jaz nisem čist nč nevarna za okolico .... grizem samo v sili user posted image user posted image user posted image user posted image in samoobrambi

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
30.10.2008 9:31:57   
kajsica
Jutro babike!!!

Gretka pridi dones, pliiiiiiizzzzzzzzzz!!!user posted image  Obljubim, da ne te ne bom klicala vsakih 5 minut!!!user posted image

Jazzika, čestitke!!! Uživaj!!!!

Babike, eno vprašanje, če ma kera kako idejo, iščem neki kam bi se z mojim lahko tako za ene 3 do 4 dni podala in uživala, pa ne najdem nič pametnega. No ja čakam še sicer na eno ponudbo, ampak vse ideje so dobrodošle. No saj veste, iščem pa neki malo romantičnega, tako da se lahko res posvetima samo en drugemu.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
30.10.2008 9:32:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: anna1

No, pa da se še jest mal prklopim. Prvo bi se vam zahvalila za navijanje! user posted image  Berem vas bolj ali manj redno, za pisanje sem pa mal lena. Sedaj pa poročilo:

Danes sem imela UZ. Me je blo kar mal strah tega, kako sem kej reagirala na Gonal in sledilo je presenečenje. Imam v vsakem jajčniku po 4 folikle od 12-14 mm in še v vsakem več manjših. Meril je le večje. Dr, Vogler je izrazil zadovoljstvo. Naslednji UZ imam 31.10.

A mislite, da lahko zrastejo v dveh dneh do takšne mere, da bo že za stopko?

Anči, včeraj si bla na GK na UZ ane, midve z Netko tudi, kje si se pa skrivala a???? Pa tko bi te rade srečale ... ti ti skrivalčica ...

vsekakor pa čestitke za lepo rast foliklov ... kr navali na jačka in pirček ... pomaga ...
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
30.10.2008 9:37:52   
anci banci
dejmo današnje akterkeuser posted image user posted image user posted image

in seveda bravo jazzi....  si mi kr vlila upanje med tem čakanjem ki se full vleče
lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
30.10.2008 9:46:13   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Jutro babike!!!

Gretka pridi dones, pliiiiiiizzzzzzzzzz!!!user posted image  Obljubim, da ne te ne bom klicala vsakih 5 minut!!!user posted image

Jazzika, čestitke!!! Uživaj!!!!

Babike, eno vprašanje, če ma kera kako idejo, iščem neki kam bi se z mojim lahko tako za ene 3 do 4 dni podala in uživala, pa ne najdem nič pametnega. No ja čakam še sicer na eno ponudbo, ampak vse ideje so dobrodošle. No saj veste, iščem pa neki malo romantičnega, tako da se lahko res posvetima samo en drugemu.

mrbit pa res pridem user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
30.10.2008 9:54:33   
želvica99
Dobro jutro, evo pa sem priletela pravi trenutek, braaaavvvvoooooo jazzz, slab začetek in odličen koncuser posted image user posted image user posted image . Uživaj maksimalnouser posted image

Navijam za vse aktivne rr ovke dons,pa mi ne rata navijaške ekipe gor prpopat, no upam, da vseen veljauser posted image

Netka tud men je žal, da se nismo spoznale, bi šla lahko pol z nami na kavo. Upam, da se še srečamo. Držim pesti za sobotouser posted image

Sapi hvala, moja glava dobro, je pa res, da vsak dan krvavim, ampak temu kar nekak ne posvečam pozornosti (upam, da je ne premal). Kero municijo pa dobiš v ponedeljek?

Zarja jest vidm, da tebe pa res zdj matrajo, ker kar čutm, kako si leteča. Ja čist vse mormo not prinest, če mal manjkamo. Upam, da se ti gužva neha in da se skuliraš preden user posted image k tebi pridejo. Pa saj bo veseli december in bo počas tud v službi bol na izi - upamuser posted image

Mlinčka joj kako sem se Bloomu nasmejala tam, ko lula (si ne predstavlam, da on tud to počne ane...user posted image )

Grethy kako je kaj WP? Tud jest ne maram modnih revij po britofih in pol bol večerne ure loviva, da komaj grobove najdevauser posted image

Lara dobra si, a ti pa kar leteče - bravo in upam, da boš tko čimdlje, da ti hitro mineuser posted image

Blanč upam, da boš na brzino okrevala, pa sj vidim, da si že zdaj kr aktivnauser posted image drži se punca.

Lučka a maš že user posted image ?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
30.10.2008 9:55:31   
jazzz27
punce...hvala vsem za čestitke!!! Sama še ne dojamem, da sem res vdela dve črtici, po vsej kalvariji. Hvala, ker ste mi stale ob strani. ste dbest!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
30.10.2008 9:59:18   
Kicsi
Jutro user posted image .Je dans tak lep dan za poležavati,da sem si vzela cajt za mojo sexi posteljo user posted image .
Komi čakam danes na dobre novičke od vseh,ki so danes na klinikah user posted image
Goldy,upam da je ratal tvojemu dragemu videt u živo user posted image . Javi ,ko prideš domov. Držim pestke.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 30.10.2008 10:00:20 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Folna kislina
aygo

Ste uživale folno kislino?

že pred nosečnostjo in vso nosečnost (25%)

od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (8%)

pred, med nosečnostjo in v času dojenja (3%)

pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (15%)

ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (31%)

je sploh nisem uživala (18%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!