želvica99
|
Dobro jutro, evo pa sem priletela pravi trenutek, braaaavvvvoooooo jazzz, slab začetek in odličen konc . Uživaj maksimalno Navijam za vse aktivne rr ovke dons,pa mi ne rata navijaške ekipe gor prpopat, no upam, da vseen velja Netka tud men je žal, da se nismo spoznale, bi šla lahko pol z nami na kavo. Upam, da se še srečamo. Držim pesti za soboto Sapi hvala, moja glava dobro, je pa res, da vsak dan krvavim, ampak temu kar nekak ne posvečam pozornosti (upam, da je ne premal). Kero municijo pa dobiš v ponedeljek? Zarja jest vidm, da tebe pa res zdj matrajo, ker kar čutm, kako si leteča. Ja čist vse mormo not prinest, če mal manjkamo. Upam, da se ti gužva neha in da se skuliraš preden k tebi pridejo. Pa saj bo veseli december in bo počas tud v službi bol na izi - upam Mlinčka joj kako sem se Bloomu nasmejala tam, ko lula (si ne predstavlam, da on tud to počne ane... ) Grethy kako je kaj WP? Tud jest ne maram modnih revij po britofih in pol bol večerne ure loviva, da komaj grobove najdeva Lara dobra si, a ti pa kar leteče - bravo in upam, da boš tko čimdlje, da ti hitro mine Blanč upam, da boš na brzino okrevala, pa sj vidim, da si že zdaj kr aktivna drži se punca. Lučka a maš že ?
|