hijenca
|
Evo, pred 10-imi minutami sem pisala, kako sonce imamo, pa veter, sedaj pa je že vlilo, veter je pa še skoz. Grozno!! Katy nič se ne sekiraj glede kg. Nas je kar nekaj, ki se borimo s kilogrami, pa ti moram povedat, bolj se sekiraš slabše je. Meni kg stojijo, pa pojem kot piščanček, že cel teden sem skoraj lačna pa se ni premaknilo niti za gram. Tolažim se, da mogoče telo kuri maščobo, ker prvih 14 dni je šla tako samo voda. Da sem blizu obupa, mi ni treba ekstra pisat. Da pa si krasna punca, pa tako veš. Jaz te v živi namreč ne poznam, pa se mi zdiš človek na mestu. Če pa imajo P iin ostali tvojo za močno, pa presliši, ker moj črvek je pa res bolj močan, pa kaj se naj zdaj sekiram, če pa ima to v krvi, če sem jaz bila ista. Samo, da so zdravi, ostalo bodo že pokurli, ko bodo postali bolj aktivni. Aja, špinačo. Jaz jo skuham na malo vode, začinim mu še nič, pa malo krompirčka zraven, nima pa rad. Cvetačo pa mu skuham skupaj s korenčkom, pa potem zmiksam, kar rad papa. zdaj pa opet alarm, ne vem zakaj toliko joče danes moj škratek, nekaj ga kakec muči, se še ni prav nakakal, čisto malo je kakal danes, pa še to bolj trdo. Danes ne bo banane.