kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Moram pa rečt da mi je blo ful bed k sem bla edina debeluška tam pa čeprav ste me vse tko lepo sprejele,da sem bla prijetno presenečena,sem pa ponosna nase da sem se uprla tortici in mac-u in sem šele doma zdravo jedla .Ko se vidm na sliki mi je šele pravi šok kaka sem ratala,sam se tolažm s tem da nisem čist sama kriva ampak so na delu tud hormoni.Trenutno čakam datum za pregled v endokrinološki ambulanti pol pa še ščitnico dam čez. Lej, katy, sem mislila, da bom zase zadržala, pa si me s tem lepo spodbudila; in sicer sem že v prejšnjem postu napisala, da ste mi vse simpatične (tako in drugače) in nisem želela nobene extra izpostavljat, ampak, ko sem videla tebe in ko sva spregovorili nekaj besed, moram rečt, da že dolgo nisem vidla osebe, ki bi mi bila na prvi "pogled" tako lepa, kot si mi bila ti. Pogled v narekovajih zato, ker ne mislim le zunanje lepote, pač pa tudi notranjo. Ne vem, ne znam opisat, pa verjetno se tole zdaj mal čudno bere, ampak prav začutila sem, kako pozitivno deluješ na ljudi okoli sebe. Tako da odmisli svoje kg, prav je, da se zavedaš, da je to tvoj problem, ker se očitno ne počutiš dobro v svoji koži, ampak ta problem si začela reševati in jaz sem prepričana, da ga boš tudi rešila. Ker si se tako odločila in ker se imaš rada kako prav si to napisala. Res katy, ti si ena čudovita oseba. Pa na sploh tiste malo bolj debelušne, ki poznam, imajo vse eno veliko srce...... od moje mami naprej..... Aja pa tudi z Naty se strinjam, da imaš obraz prav tako lep kot srce in upam, da se tega zavedaš. Čestitam ti tudi, ker si šele doma zdravo jedla in te volja do hujšanja ni zapustila. Močno držim pesti, da ti uspe še kak kg dol spravit, ampak to bolj zate, da se boš potem raje imela in bolje počutila. Evo, to sem morala pokomentirat, preden se spravim spat. Jaz sem namreč nora in sem bila do enajstih v službi Kaj češ, konec meseca ... ddv... bi imela še danes čas...a ti si tudi taka, ki čaka vse zadnji moment...jaz sem bila tokrat bolj pridna, ker sem že v ponedeljek poštimala ****, kolikor vem,se lahko rane itd na želodcu vidi le z gastroskopijo in po potrebi tako lahko tudi vzamejo vzorce za analizo....dvakrat sem že bila...prvič sem imela ranice, ki so se mi k sreči pozdravile in drugič pa so mi odstranili en polip. IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Ej punce...sem se ful nasmejala slikicam iz Koloseja . Kako lepo ste zložile tele majske hroščke. Srčkani so in fuuul sem vesela, da pridno rastejo in razveseljujejo svoje starše. Zdaj je pa čas, da grem mal spat Objem vsem O srce zlato...mislim nate ...VELIKO!! Jaz tudi, ne mine dan, da ne bi pomislila nate in prav na vsakem srečanju te pogrešam. Naty, veš jaz nimam prav nič proti, če je Žan, pa čeprav malo mlajši, Petji všeč CatJa, uf ja tudi jaz moram danes še v trgovino, pa do zdaj sploh nisem pomislila, da bo najbrž gužva katy, tvoja Lara se meni ne zdi debela, potem je tudi Žan, pa še kakšen dojenček. Oba sta buckasta in prav lušna, ne pa predebela. Zelo so mi všeč taki bolj konkretni za prijet v roke, ne pa pri moii, ko se bojim, da mi bo z rok padla. Tudi jaz sem bila kot dojenček za P preveč hranjena.
|