|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
29.10.2008 22:27:43   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Evo slikce so v albumu ČVEK V KOLOSEJU

Slikice so res fenomenalne user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
29.10.2008 22:27:55   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

edina hvala ti za kosilo...vrnem ko pridem na vaš konec al pa če prideš ti k nam.

ah je že v redu, kosilo sem samo vrnilauser posted image

od kdaj ? sem mal pozabljiva.

katy bravo za dugi zobek, mi ga še čakamo..

aja eole ti si pa prava suhica, no sicer pa ni čudno a ne, če se Julija tolkrat zbudi ponoči.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
29.10.2008 22:29:06   
tally
Jaz grem v mižale lahko noč..............

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
29.10.2008 22:43:11   
katy82

Špelina veš naša mala sploh ne konzumira mleka razen v spanju tko da obožuje GH in valda obvlada žličko.A veš da men je bil pa Gregi najbolši na tleh k smo jih dale v rožico k se je začel jokat k se mu je prav videl da se mu zamal zdi,da je obkrožen s samimi babami.Ne morem pozabt kako je razpotegnu obrazekupam da boste nocoj kej boljše spali pa da te jutr spet dimnikar ne bo ruknu tko zgodi pokonc. Edina te čist zastopm jst mam tud svojo najraje na svetu pa mi lahko kravžla živce kolker hoče,to smo pa mame
Jana Nejček mi je pa tko fletkan fantek pa ful lepo vriska,ma čist isti glasek kot moj nečak,pa ful je dolg. Naty sem mojmu pokazala slikce od najinih dveh falotkov ko sta se spoznavala,kako je bil oči očaran,mislm da bi mu bil tak zet všeč.user posted image

OK punce zdej vas lahko vprašam a se vam moja mala zdi debela oz. zalita?Nočem da bi bila taka kot jst sam kaj naj jest ji pa moram dat saj je ne morem pustit da strada.Vsak P do zdej mi je reku da je preveč hranjena ko pa jim povem koliko poje pa sploh ne verjamejo k po njihovo bi mogla vsaj še polovico tistega.    

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
29.10.2008 23:20:31   
valentina2006
ČER...

Slikce so super... mi je prav žal, da ni Matevž mogu spoznat prjatlčkov in prjatlc user posted image . Plac se mi je na pogled zdel ZAKON, predvsem prostoren, užival ste pa itak, v to tud dvomla nisem user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image za zobke, mi še prvega čakamo.

Anitka: user posted image  user posted image  user posted image za Gala. Mi smo pa mel dons tak posuser posted image ran vreme user posted image

katy82: Sicer ne prepoznam tvoje pike iz slik... pa vseen... tud če je zdej mal bol zalita, bo itak zgubila, ko bo začela hodt... al pa ko otrok zboli tud full shujša, tko da je kr prov, da ma mal zaloge. Itak pa otrok hoče svojo količino pojest, če ne je joj. Zdravniki so pa poglavje zase... Moja sestra je bila kot dojenček pa vse do šole k trska, zdej ma pa krepko kg viška... poznam pa tud neki ljudi, ki so bli kot otroci debelušni, zdej pa čisto nasprotje. Kar se pa KT tiče... ne jemlem... 

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
29.10.2008 23:23:29   
valentina2006
A že vse spite. No grem pa tud jest.

LAHKO NOČ... user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
29.10.2008 23:28:29   
Anonimen
Mi smo doma...kaj je bilo folka...user posted image user posted image  Zdej pa papumpatuser posted image

Estrella:Hvala,da si se spomnila nameuser posted image user posted image

Slikce sem pogledala: user posted image user posted image

Imam pa eno vprasanje, ce slucajno aktera ve: Za odkrivanje rane na zelodcu ali je dovolj UZ al moras it na Gastroskopijo???

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
29.10.2008 23:39:09   
TamaraJ
Ej punce...sem se ful nasmejala slikicam iz Kolosejauser posted image . Kako lepo ste zložile tele majske hroščke. Srčkani so in fuuul sem vesela, da pridno rastejo in razveseljujejo svoje starše.

Zdaj je pa čas, da grem mal spatuser posted image

Objem vsem

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
30.10.2008 0:27:37   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Moram pa rečt da mi je blo ful bed k sem bla edina debeluška tam pa čeprav ste me vse tko lepo sprejele,da sem bla prijetno presenečena,sem pa ponosna nase da sem se uprla tortici in mac-u in sem šele doma zdravo jedlauser posted image .Ko se vidm na sliki mi je šele pravi šok kaka sem ratala,sam se tolažm s tem da nisem čist sama kriva ampak so na delu tud hormoni.Trenutno čakam datum za pregled v endokrinološki ambulanti pol pa še ščitnico dam čez.

Lej, katy, sem mislila, da bom zase zadržala, pa si me s tem lepo spodbudila; in sicer sem že v prejšnjem postu napisala, da ste mi vse simpatične (tako in drugače) in nisem želela nobene extra izpostavljat, ampak, ko sem videla tebe in ko sva spregovorili nekaj besed, moram rečt, da že dolgo nisem vidla osebe, ki bi mi bila na prvi "pogled" tako lepa, kot si mi bila ti. Pogled v narekovajih zato, ker ne mislim le zunanje lepote, pač pa tudi notranjo. Ne vem, ne znam opisat, pa verjetno se tole zdaj mal čudno bere, ampak prav začutila sem, kako pozitivno deluješ na ljudi okoli sebe. Tako da odmisli svoje kg, prav je, da se zavedaš, da je to tvoj problem, ker se očitno ne počutiš dobro v svoji koži, ampak ta problem si začela reševati in jaz sem prepričana, da ga boš tudi rešila. Ker si se tako odločila in ker se imaš rada user posted image

Evo, to sem morala pokomentirat, preden se spravim spat. Jaz sem namreč nora in sem bila do enajstih v službi user posted image  Kaj češ, konec meseca ...

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
30.10.2008 5:23:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ej punce...sem se ful nasmejala slikicam iz Kolosejauser posted image . Kako lepo ste zložile tele majske hroščke. Srčkani so in fuuul sem vesela, da pridno rastejo in razveseljujejo svoje starše.

Zdaj je pa čas, da grem mal spatuser posted image

Objem vsem

O srce zlato...mislim nate ...VELIKO!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
30.10.2008 5:26:40   
Anonimen
Aja dobro jutro...

evo takle mamo mi...spat smo sli po polnoci in smo ze v polnem pogonu..user posted image user posted image

Katy: Jaz sicer tud nosim prevec kil ampak sem ti tud ze povedala, da si ena super punca ...virtualno in v zivo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
30.10.2008 7:05:20   
Naty*
Jutro!

aurora, tally, edina ful dobre fotke user posted image user posted image user posted image . Krog iz otrok smo očitno zamudile, ampak ful dobr zgleda user posted image .

No tolk da veste, da je materino mleko res neki norega. Mali je prehladek pozdravil v dveh dneh, mene pa še zmer j.e.b.e user posted image . Spali smo spet dobro... na tole bi se kr dalo navadit user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Naty in Špelin@ sem zasledila, da so vama FBI-ovci na slediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FBI vsaj v koristne namene porabi svoje informacije user posted image user posted image ! user posted image  za uspavanje Gala, mogoče bo pa to ratala praksa user posted image .

kasso Žan je bil mal lačen, pa tud pol ko se je najedel, je kr neki sitnaril. Ful ga dlesni srbijo, pol pa tečnari.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
O Naty, dobrodošla v klubu.
Tudi jaz imam eno tako na našem koncu. Pol moje žlahte ve, kaj se dogaja pri nas doma. Sem zadnjič rekla sestrični od mojega ko me je nekaj spraševala, da naj vpraša scojo kolegico user posted image user posted image user posted image , pa me je samo mal čudno gledale user posted image

Ej to je pa dobro, vsaj ni treba večkrat stvari razlagat user posted image user posted image . Pa ne vem, a sm js čudna al kaj? Mene pa to kaj oni počnejo doma niti najmanj ne zanima...mi sploh ne delujejo zanimivi user posted image user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image  da se Manca čimprej pozdravi pa upam, da ni bla pretežka noč.

Aurea Mura je od naše Lareuser posted image
Srčekgirl,tally in Nina jst sploh ne vidim slikicuser posted image

katy: moram pohvalit  tvojo Laro je bila fuuul pridna na srečanjuuser posted image

Ja res je user posted image , pa Žan se je čist zagrel za njo... . Ja js sm tud mojmu pokazala slikco, pa je reku "tko je treba" user posted image . No še dobr, da se tud očija strinjata, da ne bomo na svojo roko kej parčkaleuser posted image .
user posted image user posted image user posted image  za drugi zobek!!! Pri nas pa slina in tečnoba, ven pa nič ne pogleda user posted image .
Katy: ti moram priznati, da v živo si še bolj prijetna oseba, tako da tvoj dragec je lahko res srečnež.

Tud tole podpišem, pa ful si luštna (sm glih kasso rekla, ko sva se domov peljale) user posted image ... glede kil se pa ne sekiraj user posted image . Važno je kak človek si po srcu in duši pa sej to veš. Shujšaš lahko vedno in tudi boš, sej bo šola hujšanja naredila svoje... ampak če nimaš srčne kulture, je pa nikoli ne boš mel. In ti si ful fajna oseba in mamica in te mamo rade tako, kot si user posted image  .

edina vidiš pa bo res Anja padala na starejše. Ampak veš kaj...Žan je tud dobil prvih nekaj lupčkov in to od Petje user posted image . In se sploh ni pritoževal, no sicer kdo bi se pa, ko je tolk lepa punčkauser posted image .

hijenca js mislim, da si tvoj Videk mal privošči dokler še ni treba nič, pol bo pa kr naenkrat raztural user posted image . Boste mel pa zobe, sedel bo in se obračal v roku enga tedna user posted image .

**** mislim, da je gastroskopija kr nujna za odkrivanje rane na želodcu.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
30.10.2008 7:28:06   
Estrella*
****: nisem bila esina, ki te je pogrešila na srečanju. Zvečer me Andraž prv žalostno vpraša; "zakaja pa Sabine ni bilo"??
Sem mu rekla , da si v Egiptu on pa pravi, ja ok, pa bi vseeno lahko prišlauser posted image

Juto!

Mi se zbujamo mal pred sedmouser posted image . Glava še boli in je od vratnih vretenc. Bomo morali malo potelovadit.
Grem kuhat za mularijo, pa se oglasim later

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
30.10.2008 7:29:26   
CatJa
Dobro jutro user posted image

Pri nas je pač tako, da če en ne zateži, mora pa drug user posted image  In tako bedimo že od šestih. Študiram, kaj vse je treba dans nakupit, pa mi kar slabo rata, ker bo ziher gužva v trgovini.

John BEAUMONT

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
30.10.2008 7:36:52   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Moram pa rečt da mi je blo ful bed k sem bla edina debeluška tam pa čeprav ste me vse tko lepo sprejele,da sem bla prijetno presenečena,sem pa ponosna nase da sem se uprla tortici in mac-u in sem šele doma zdravo jedlauser posted image .Ko se vidm na sliki mi je šele pravi šok kaka sem ratala,sam se tolažm s tem da nisem čist sama kriva ampak so na delu tud hormoni.Trenutno čakam datum za pregled v endokrinološki ambulanti pol pa še ščitnico dam čez.

Lej, katy, sem mislila, da bom zase zadržala, pa si me s tem lepo spodbudila; in sicer sem že v prejšnjem postu napisala, da ste mi vse simpatične (tako in drugače) in nisem želela nobene extra izpostavljat, ampak, ko sem videla tebe in ko sva spregovorili nekaj besed, moram rečt, da že dolgo nisem vidla osebe, ki bi mi bila na prvi "pogled" tako lepa, kot si mi bila ti. Pogled v narekovajih zato, ker ne mislim le zunanje lepote, pač pa tudi notranjo. Ne vem, ne znam opisat, pa verjetno se tole zdaj mal čudno bere, ampak prav začutila sem, kako pozitivno deluješ na ljudi okoli sebe. Tako da odmisli svoje kg, prav je, da se zavedaš, da je to tvoj problem, ker se očitno ne počutiš dobro v svoji koži, ampak ta problem si začela reševati in jaz sem prepričana, da ga boš tudi rešila. Ker si se tako odločila in ker se imaš rada user posted image

CATJA NE BI MOGLA LEPŠE POVEDAT, SE STRINJAM 100%

Evo, to sem morala pokomentirat, preden se spravim spat. Jaz sem namreč nora in sem bila do enajstih v službi user posted image  Kaj češ, konec meseca ...
JA DDV A NE?

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
30.10.2008 7:38:10   
jana81
aja pa dobro jutro..

jst bedim že od 5.40, ker je tako pihalo, das me je zbudilo zavijanje vetra okrog voglov..
no sej ob 6.30 je bil pa še Nejc auf.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
30.10.2008 7:41:48   
CatJa
Ddv, ja.

John BEAUMONT

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
30.10.2008 7:42:44   
tilči
Dobro jutro...

Sem pogledala slikce in ste vse super in tudi vaši hroščki so tako luštkaniuser posted image user posted image user posted image

****... za rano na želodcu pa je kar potrebna gastroskopija. Sem sama dala to skoz, na UZ se ni nič videlo, na gastro pa lažje vnetje želodca.
Katy...user posted image  za 2. zobek. Ne obremenjuj se s težo otroka, ko se bo začela plazit in hodit, bo vse pokurilauser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
30.10.2008 7:45:36   
valentina2006
DOBRO JUTRO

Noč pri nas minila  mirno. Vreme je pa za user posted image .

Ena user posted image za lažji zagon...

user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
30.10.2008 7:48:00   
jana81
aja katy a veš od brata tamala je tud fuuul bunkica do enga 10 meseca, pol je pa začela se na noe postavlat in počas zgubljat, ko je začela hodit,in povrh vsega doba še virus je pa tak čist shujšala...hočem ti rečt da se ne sekiraj, ko bo začela bit bolj aktivna se bo vse razgubilo, naš Nejc pa rad je, sam se ga nič ne prime, ker je kr naprej v muvingu.

Neposredna povezava do sporočila: 3070
30.10.2008 7:50:28   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image

no in kaj se men nardi zdle....si grem skuhat tole luštno kavico in še za Nejčka čaj, in si dam v lonček prašek za kapučino, da bom vodo čez prelila, potem si dam zraven flaško od Nejca da mu dam noter čaj, in stresem njegovo žličko čaja v svoj kapučin.user posted image  se vidi da sem se zgodi vstala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3071
30.10.2008 7:55:06   
valentina2006
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

GAL  vse naj, naj za  user posted image   mesecev

DAVUD vse naj, naj za user posted image   mesecev

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3072
30.10.2008 7:56:32   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image

no in kaj se men nardi zdle....si grem skuhat tole luštno kavico in še za Nejčka čaj, in si dam v lonček prašek za kapučino, da bom vodo čez prelila, potem si dam zraven flaško od Nejca da mu dam noter čaj, in stresem njegovo žličko čaja v svoj kapučin.user posted image  se vidi da sem se zgodi vstala.user posted image

user posted image user posted image pejt še mal ajat.Saj kaj podobnega se tudi meni zgodi, npr,dam v kavo sol namesto sladkorja, saj jih imam v enaki posodi

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
30.10.2008 7:57:18   
tilči

DOBRO JUTRO

Noč pri nas minila  mirno. Vreme je pa za user posted image .

Ena user posted image za lažji zagon...

user posted image

hvala za kavicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
30.10.2008 7:59:38   
tilči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

GAL  vse naj, naj za  user posted image   mesecev

DAVUD vse naj, naj za user posted image   mesecev

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

tudi z naše straniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?