Naty*
|
Jutro! aurora, tally, edina ful dobre fotke . Krog iz otrok smo očitno zamudile, ampak ful dobr zgleda . No tolk da veste, da je materino mleko res neki norega. Mali je prehladek pozdravil v dveh dneh, mene pa še zmer j.e.b.e . Spali smo spet dobro... na tole bi se kr dalo navadit . IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naty in Špelin@ sem zasledila, da so vama FBI-ovci na sledi FBI vsaj v koristne namene porabi svoje informacije ! za uspavanje Gala, mogoče bo pa to ratala praksa . kasso Žan je bil mal lačen, pa tud pol ko se je najedel, je kr neki sitnaril. Ful ga dlesni srbijo, pol pa tečnari. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O Naty, dobrodošla v klubu. Tudi jaz imam eno tako na našem koncu. Pol moje žlahte ve, kaj se dogaja pri nas doma. Sem zadnjič rekla sestrični od mojega ko me je nekaj spraševala, da naj vpraša scojo kolegico , pa me je samo mal čudno gledale Ej to je pa dobro, vsaj ni treba večkrat stvari razlagat . Pa ne vem, a sm js čudna al kaj? Mene pa to kaj oni počnejo doma niti najmanj ne zanima...mi sploh ne delujejo zanimivi ! da se Manca čimprej pozdravi pa upam, da ni bla pretežka noč. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurea Mura je od naše Lare Srčekgirl,tally in Nina jst sploh ne vidim slikic katy: moram pohvalit tvojo Laro je bila fuuul pridna na srečanju Ja res je , pa Žan se je čist zagrel za njo... . Ja js sm tud mojmu pokazala slikco, pa je reku "tko je treba" . No še dobr, da se tud očija strinjata, da ne bomo na svojo roko kej parčkale . za drugi zobek!!! Pri nas pa slina in tečnoba, ven pa nič ne pogleda . IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Katy: ti moram priznati, da v živo si še bolj prijetna oseba, tako da tvoj dragec je lahko res srečnež. Tud tole podpišem, pa ful si luštna (sm glih kasso rekla, ko sva se domov peljale) ... glede kil se pa ne sekiraj . Važno je kak človek si po srcu in duši pa sej to veš. Shujšaš lahko vedno in tudi boš, sej bo šola hujšanja naredila svoje... ampak če nimaš srčne kulture, je pa nikoli ne boš mel. In ti si ful fajna oseba in mamica in te mamo rade tako, kot si . edina vidiš pa bo res Anja padala na starejše. Ampak veš kaj...Žan je tud dobil prvih nekaj lupčkov in to od Petje . In se sploh ni pritoževal, no sicer kdo bi se pa, ko je tolk lepa punčka . hijenca js mislim, da si tvoj Videk mal privošči dokler še ni treba nič, pol bo pa kr naenkrat raztural . Boste mel pa zobe, sedel bo in se obračal v roku enga tedna . **** mislim, da je gastroskopija kr nujna za odkrivanje rane na želodcu.