|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
29.10.2008 17:39:19   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

KATY pod tole se pa lahko samo podpišem!!!!!!!Take bedarije lahko počne  samo ženska, ki je fauš NATY-glede na to da punca ful dobr zgleda!!! 

to delajo ženske, ki nimajo v svoji glavi vse poštimano, ki nimajo svojega življenja, pa imajo lahko svoje otroke,...user posted image  babji

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
29.10.2008 17:41:36   
katy82
Hijenca ne mi zamert sam da je mogla it tvoja taščica k duhovniku oz. on k njej.user posted image user posted image user posted image Dej ji povej,da bog ne daje potuhe

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
29.10.2008 17:47:20   
katy82
Srečanje je bilo men fenomenalno sam kaj k nas je blo tolk pol pa kr nisem vedla s kom naj se pogovarjam pa skoz sem hotla kero še kej vprašat ampak kaj k sem vse pozabila.
Če se bomo še kdaj dobile v takem številu predlagam sistem zmenkarij kot v filmih,ene fiksno sedijo na notranji strani,druge na zunanji se pa po en stol naprej presedajo pa se pol lahko človek z vsemi kej pomeni.user posted image

Men pa mala že skor dve ure spi pa mi je mal bed k mi je mal zakuhala pa kr jamra vmes,upam da ne bo preveč zbolela.Kako se naredijo inhalacije in katero olje je najbolj primerno?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
29.10.2008 17:54:38   
Anonimen
Midve sva tud doma. Kmal ane?user posted image  Blo je superuser posted image , pa res nas je bilo veliko user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naty*, imam tudi sama nekaj tovrstnih zasledovalk, ki se "napajajo" z mojim življenjem user posted image  A ti je kdo kaj namignil, da si jo razkrinkala? No, M., stara, če tudi ti mene še pridno bereš, uživaj user posted image  In naj ti uspešno pride, i-haaaaaaaa user posted image

O jest pa mislim,da vem katera jeuser posted image .A je una k si zadnč omenla?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
29.10.2008 17:55:59   
Anonimen
Gaja pa zgleda da bo mela raj starejšeuser posted image ,se je zagledala v Jana od Catje pa mu vriskalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2955
29.10.2008 18:00:26   
Naty*
No da zdej povem še glede srečanja... ful sem vesela, da sem spoznala še katy user posted image z Laro in CatJouser posted image z Markom, žal pa smo zamudile tiste, ki ste šle bl hitro domov. Sicer se bomo pa še srečale ane user posted image .

Še zmer drži dejstvo, da so majski hroščki in njihove mamice user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Sedaj imam se mal cajta pol grem pa malega rihtat ker gremo na cepljenje... pa imamo ziher 2 ure do pediatrinje...1 ura v kilometrih pa ena ura zaradi guzve in iskanje parkirisca user posted image user posted image

Ojoj, kar se pa tega tiče, je bla pa Vrhnika zakon aneuser posted image ??

Glede teme firbcanja pa še tole:
majčice hvala user posted image . HB sem človek, ki se zato ne sekira. Pravjo za dobrim konjem se dviga prah!user posted image user posted image  
No mislim, da veste, da mi volje do RR-ja niso vzele in da sem kljub vsemu vesela, da sem spoznala take fejst babnce, kot ste ve user posted image . Eni pač raje živimo življenje, kot pa spremljamo tujega user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
29.10.2008 18:04:10   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

TANA7 uf na dan otvoritve bo pomoje mau gnečeuser posted image ....bom pa sigurno šla v novembru!!!!!!!Komi čakam da se odpre!!!!user posted image

mi tudi!! imamo kar nekaj malenkosti za kupit za stanovanje, pa stolček za julijo za k tašči bomo kupili.. nekatere ga prav pohvalijo.. kaj bomo imeli doma pa še nimam pojma..

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
29.10.2008 18:17:32   
Estrella*
Naty, kasso, CatJa, Aurora28, Jana81, Katy82, eole, tana7, svojeglava, Matrina25, darmar, edina, nina7, tally, Špelin@, mya26, sesil in moja malenkost. user posted image user posted image rekord, prišlo je kar 18 majčic. Joj, a sem kakšno pozabila???HVALA VSEM ZA DRUŽBOuser posted image

Moja glabva je za odtenek boljša. Špelin@: ne vem zakaj me je začela bolet; mogoće od neprespane noči, jaz sem pa bolj razvajene sorteuser posted image Boli me ponavadi prkrat na leto, pa še to ponavadi, če kaj zbolim.

****: ja smo te mal pogrešaleuser posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
29.10.2008 18:31:47   
barbaw
nia5 skrbimo samo za otroke pa nič drugega pa najdemo čas. user posted image  Pospravljanje in pucanje malo počaka, ostalo pa opravljamo vestno.user posted image

špelin@ zdaj mi je jasno glede dimnikarja. Mi smo bili na toplarno priključeni. user posted image  Samo kakšno bolj pametno uro bi pa vseeno lahko našel.

naty to da nekdo bere poste, ker te pozna ni nič novega. Sem že doživela to. Si čisto prav napisala. user posted image

estrella mene je tudi prej glava bolela parkrat letno, zdaj pa vsak dan, če ne spijem kave. user posted image  Moram dobit dozo do 12h pa je ok, če ne se pa do večera ne poberem.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
29.10.2008 18:38:56   
sesil
Evo, jaz sem nazaj. sem še do ene sošolke skočila pa se je malo zavleklo. je pa pasalo.
na čveku je blo super, sam kaj ko itak nisem mogla z vsemi čvekat.
zdej grem pa malo brat, ker je spet en kup strani, čeprav teoretično bi pisale lahko le endomy in še 2 majčici zraven.user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
29.10.2008 18:48:46   
Soncnica Sandra ***
Ojla punce!

Samo da vam sporočim, da je naša Manca še kar blna.
Teči ji iz noska, iz učkov, ful se slini, težko diha, .... uglavnem ful je bogica user posted image

Za nazaj nisem nič brala, bom mogoče zvečer kej, če bo Manca zaspala.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
29.10.2008 19:05:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
špelin@ zdaj mi je jasno glede dimnikarja. Mi smo bili na toplarno priključeni. user posted image  Samo kakšno bolj pametno uro bi pa vseeno lahko našel.

Ma smotko bi se lahko v pon. držal ure (in lokacije), ki jo je sam postavil, in ga je moj user posted image  zaman čakal cele pol ure, da je potem zamudil v službo user posted image  No, mož je potem pustil svojo cifro na odzivniku (mimogrede: zagorskih dimnikarjev ne dobiš nikoli na telefon - imajo samo enega stacionarca, kjer se vedno oglaša plehnata tajnica) in ga je dimnikar klical nazaj in se kar naprej opravičeval in priznaval, da je zafrknil, blablabla... Pride spet jutri zjutraj, preden gre user posted image  v službo.

sesil, so ****, barbaw in hijenca (a sem katero pozabila??) toliko naklofale in imele tako pestre teme, da so pridno branile trdnjavo user posted image

****, P ob 21:45?? Ne, to ne bi bilo zame user posted image  Za Omarja user posted image user posted image user posted image , da bi cepljenje b.p. prestal.

nina7, ja, o točno tisti govorim user posted image

katy82, jaz naredim malemu inhalacijo tako, da se zapreva v fajn ogreto kopalnico z loncem vrele vode (imamo res tini-mini kopalnico, zato je takoj savna), v katerega kanem malo eteričnega olja materine dušice. To potem vdihavava nekaj časa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
29.10.2008 19:06:04   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla punce!

Teči ji iz noska, iz učkov, ful se slini, težko diha, .... uglavnem ful je bogica user posted image

Za nazaj nisem nič brala, bom mogoče zvečer kej, če bo Manca zaspala.

Upam, da se Manca čimprej pozdravi in ji pošiljam pikepoke za srečo. user posted image

Bejbe ful je bilo fajn na srečanju in vuauuu v kakšen številu smo prišle in slike so superca, sam kaj ko Galove mamice ni nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdajle jih bom naložila v album in vam javim.

Aja Sesil daj mi prosim pošlji slike, ker mislim, da si me ti slikala user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
29.10.2008 19:08:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Boga Manca user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
29.10.2008 19:31:13   
aurora28
Slike z današnjega srečanja se nahajajo v albumu Srečanje majčic v Ljubljani.
Moram povedati, da so vaši hroščki izredno ljubki, lepi, veseli in pridni. Žan raztura v izvajanju sklec user posted image user posted image , od Estrelle Andraž je lepo kazal svojo ljubezen do sestrice, od Kasso sta oba takšna angelčka, joj kakšni kodrčki user posted image in prav lepo sta se mi nastavljala pred objektiv, ko sem jima rekla, Edina bi svojo Anjo-Tijo že oženla, ker ji je vztrajno iskala snubca user posted image user posted image , od Špelin hčerki sta že zelo samostojni user posted image , Gregorček je bil še malce bolan user posted image , skratka tudi vsi ostali majčki, ki jih nisem konkretno omenila so superrrrrrr.

Moj Gal pa je itak bil tak ponosen, da si ni nagledal nobene bejbe user posted image , to bo ata razočaran, pa tak ga je žical user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
29.10.2008 19:36:15   
sesil
nisem še prišla do konca z branjem, ampak šibam na pilates. pridem zvečer nazaj

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
29.10.2008 19:37:28   
barbaw
SS  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da se čimprej pozdravite

Sem šla gledat slike in ugotavljam, da vas sploh pol ne poznam. user posted image  Ene par se mi niti malo sanja ne kdo ste. Sta pa bila Jana in Nejc barvno usklajena. user posted image  Hroščki pa so že tako veliki. Kje so tisti mali nebogljeni dojenčki?

Sem jezna ko user posted image . Mali pride domov, pa se že dere in cmeri. user posted image  se mi zdi, da dobivam alergijo na tega otroka, ker ne vem kaja naj naredim. Tako sem bila vesela ko je prišel, potem pa je spet začel s tečnarjenjem in drenjem in cmerjenjem in me je minilo. Potem pa še moj rabi celo večnost, da se iz službe primaje in sem bila že user posted image user posted image user posted image  jezna. Sem mu pustila oba otroka in šla na sprehod, ker bi ga drugače kar izselila. aaaaa ti deci in tečni otroci. Nimam pojma kaj je narobe z mojim otrokom, da se skos cmeri. Včasih ni bil tak. user posted image
Pa še v križu me je vsekalo. user posted image user posted image user posted image  me boli. Upam, da mi ne bo treba kam hodit. Sem škrata dvignila iz kadi, pa se je naredil težkega kot klada in me je vsekalo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
29.10.2008 19:40:27   
barbaw
Edinaos a lahko vprašam koliko si stara? Mi deluješ joj ne vem kako naj rečem, da me ne boš narobe razumela. Taka srčkana kot mala punčka. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
29.10.2008 19:42:37   
špelin@
aurora28, krasne fotke user posted image

barbaw, verjamem, da te je vse skupaj res razjezilo user posted image Pocajtaj svoj križ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
29.10.2008 19:43:45   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

SS  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da se čimprej pozdravite
tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

Sem šla gledat slike in ugotavljam, da vas sploh pol ne poznam. user posted image  Ene par se mi niti malo sanja ne kdo ste. ?
sva že dve
Sem jezna ko user posted image . Mali pride domov, pa se že dere in cmeri. user posted image  se mi zdi, da dobivam alergijo na tega otroka, ker ne vem kaja naj naredim. Tako sem bila vesela ko je prišel, potem pa je spet začel s tečnarjenjem in drenjem in cmerjenjem in me je minilo. Potem pa še moj rabi celo večnost, da se iz službe primaje in sem bila že user posted image user posted image user posted image  jezna. Sem mu pustila oba otroka in šla na sprehod, ker bi ga drugače kar izselila. aaaaa ti deci in tečni otroci. Nimam pojma kaj je narobe z mojim otrokom, da se skos cmeri. Včasih ni bil tak. user posted image
to je spet eno obdobje.Ko naš začne cvilit in trmarit, ga sploh ne porajtam in ker nima občinstva, ga mine
Pa še v križu me je vsekalo. user posted image user posted image user posted image  me boli. Upam, da mi ne bo treba kam hodit. Sem škrata dvignila iz kadi, pa se je naredil težkega kot klada in me je vsekalo.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
29.10.2008 19:43:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
nisem še prišla do konca z branjem, ampak šibam na pilates. pridem zvečer nazaj

Uživaj user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
29.10.2008 19:45:22   
barbaw
tilči saj ga jaz tudi ignoriram. Me pa jezi, ker je bil prej tak vesel korajžen fant, zdaj pa cmera.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
29.10.2008 19:51:50   
kasso
Srečanje je superca uspelo, a mi je res žal, ker nisem mogla prej prispet. Bom nadoknadla naslednjič user posted image Pa tudi tamaladva sta razturala na igralih. Catjin Jan in Estrellin Adraž sta bila odlična družba user posted image . Vesela sem, da se srečala vse znane majčice in nove: Tally in Aurora. user posted image Naty, upam, da se je Žan doma hitro potolažil, ker je bogi celo pot jokcal iz Lj, moj sine pa ga ni nič zabavaluser posted image ...ne vem zakaj ni bil pri voljiuser posted image

Ravnokar sem prispela, ker sem iz Lj, potem v PO nafutrat Varjo in peljat otroka na Kras k moji mami na mini počitnice...zdaj sem pa user posted image . Vsak čas pa pride še moj z Varjo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
29.10.2008 20:05:15   
hijenca
Joj punce, sem pogledala slike, same lepe mamice z lepimi user posted image , samo katera je katera pa nimam pojma. Aurora ali pa bilo katera druga a bi bilo veliko od vas zahtevano, če bi katera pod kometar v album napisala, kdo je na sliki????user posted image user posted image user posted image  Tu pa tam vem katera je katera, vem za špelin, edino, naty, kasso, pa mislim si katera je estrella, ampak za druge????user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
29.10.2008 20:17:25   
Anonimen
Že pišem, pa upam da se ne bom kej zmotila,če pa se bom naj me pa katera popravi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?