Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:39:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 KATY pod tole se pa lahko samo podpišem!!!!!!!Take bedarije lahko počne samo ženska, ki je fauš NATY-glede na to da punca ful dobr zgleda!!! to delajo ženske, ki nimajo v svoji glavi vse poštimano, ki nimajo svojega življenja, pa imajo lahko svoje otroke,... babji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:41:36
|
|
|
|
katy82
|
Hijenca ne mi zamert sam da je mogla it tvoja taščica k duhovniku oz. on k njej. Dej ji povej,da bog ne daje potuhe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:47:20
|
|
|
|
katy82
|
Srečanje je bilo men fenomenalno sam kaj k nas je blo tolk pol pa kr nisem vedla s kom naj se pogovarjam pa skoz sem hotla kero še kej vprašat ampak kaj k sem vse pozabila. Če se bomo še kdaj dobile v takem številu predlagam sistem zmenkarij kot v filmih,ene fiksno sedijo na notranji strani,druge na zunanji se pa po en stol naprej presedajo pa se pol lahko človek z vsemi kej pomeni. Men pa mala že skor dve ure spi pa mi je mal bed k mi je mal zakuhala pa kr jamra vmes,upam da ne bo preveč zbolela.Kako se naredijo inhalacije in katero olje je najbolj primerno?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve sva tud doma. Kmal ane? Blo je super , pa res nas je bilo veliko . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, imam tudi sama nekaj tovrstnih zasledovalk, ki se "napajajo" z mojim življenjem A ti je kdo kaj namignil, da si jo razkrinkala? No, M., stara, če tudi ti mene še pridno bereš, uživaj In naj ti uspešno pride, i-haaaaaaaa O jest pa mislim,da vem katera je .A je una k si zadnč omenla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Gaja pa zgleda da bo mela raj starejše ,se je zagledala v Jana od Catje pa mu vriskala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 18:00:26
|
|
|
|
Naty*
|
No da zdej povem še glede srečanja... ful sem vesela, da sem spoznala še katy z Laro in CatJo z Markom, žal pa smo zamudile tiste, ki ste šle bl hitro domov. Sicer se bomo pa še srečale ane . Še zmer drži dejstvo, da so majski hroščki in njihove mamice ! IZVIRNO SPOROČILO: **** Sedaj imam se mal cajta pol grem pa malega rihtat ker gremo na cepljenje... pa imamo ziher 2 ure do pediatrinje...1 ura v kilometrih pa ena ura zaradi guzve in iskanje parkirisca Ojoj, kar se pa tega tiče, je bla pa Vrhnika zakon ane ?? Glede teme firbcanja pa še tole: majčice hvala . HB sem človek, ki se zato ne sekira. Pravjo za dobrim konjem se dviga prah! No mislim, da veste, da mi volje do RR-ja niso vzele in da sem kljub vsemu vesela, da sem spoznala take fejst babnce, kot ste ve . Eni pač raje živimo življenje, kot pa spremljamo tujega .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 18:04:10
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 TANA7 uf na dan otvoritve bo pomoje mau gneče ....bom pa sigurno šla v novembru!!!!!!!Komi čakam da se odpre!!!! mi tudi!! imamo kar nekaj malenkosti za kupit za stanovanje, pa stolček za julijo za k tašči bomo kupili.. nekatere ga prav pohvalijo.. kaj bomo imeli doma pa še nimam pojma..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 18:17:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Naty, kasso, CatJa, Aurora28, Jana81, Katy82, eole, tana7, svojeglava, Matrina25, darmar, edina, nina7, tally, Špelin@, mya26, sesil in moja malenkost. rekord, prišlo je kar 18 majčic. Joj, a sem kakšno pozabila???HVALA VSEM ZA DRUŽBO Moja glabva je za odtenek boljša. Špelin@: ne vem zakaj me je začela bolet; mogoće od neprespane noči, jaz sem pa bolj razvajene sorte Boli me ponavadi prkrat na leto, pa še to ponavadi, če kaj zbolim. ****: ja smo te mal pogrešale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 18:31:47
|
|
|
|
barbaw
|
nia5 skrbimo samo za otroke pa nič drugega pa najdemo čas. Pospravljanje in pucanje malo počaka, ostalo pa opravljamo vestno. špelin@ zdaj mi je jasno glede dimnikarja. Mi smo bili na toplarno priključeni. Samo kakšno bolj pametno uro bi pa vseeno lahko našel. naty to da nekdo bere poste, ker te pozna ni nič novega. Sem že doživela to. Si čisto prav napisala. estrella mene je tudi prej glava bolela parkrat letno, zdaj pa vsak dan, če ne spijem kave. Moram dobit dozo do 12h pa je ok, če ne se pa do večera ne poberem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 18:38:56
|
|
|
|
sesil
|
Evo, jaz sem nazaj. sem še do ene sošolke skočila pa se je malo zavleklo. je pa pasalo. na čveku je blo super, sam kaj ko itak nisem mogla z vsemi čvekat. zdej grem pa malo brat, ker je spet en kup strani, čeprav teoretično bi pisale lahko le endomy in še 2 majčici zraven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 18:48:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla punce! Samo da vam sporočim, da je naša Manca še kar blna. Teči ji iz noska, iz učkov, ful se slini, težko diha, .... uglavnem ful je bogica Za nazaj nisem nič brala, bom mogoče zvečer kej, če bo Manca zaspala.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:05:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw špelin@ zdaj mi je jasno glede dimnikarja. Mi smo bili na toplarno priključeni. Samo kakšno bolj pametno uro bi pa vseeno lahko našel. Ma smotko bi se lahko v pon. držal ure (in lokacije), ki jo je sam postavil, in ga je moj zaman čakal cele pol ure, da je potem zamudil v službo No, mož je potem pustil svojo cifro na odzivniku (mimogrede: zagorskih dimnikarjev ne dobiš nikoli na telefon - imajo samo enega stacionarca, kjer se vedno oglaša plehnata tajnica) in ga je dimnikar klical nazaj in se kar naprej opravičeval in priznaval, da je zafrknil, blablabla... Pride spet jutri zjutraj, preden gre v službo. sesil, so ****, barbaw in hijenca (a sem katero pozabila??) toliko naklofale in imele tako pestre teme, da so pridno branile trdnjavo ****, P ob 21:45?? Ne, to ne bi bilo zame Za Omarja , da bi cepljenje b.p. prestal. nina7, ja, o točno tisti govorim katy82, jaz naredim malemu inhalacijo tako, da se zapreva v fajn ogreto kopalnico z loncem vrele vode (imamo res tini-mini kopalnico, zato je takoj savna), v katerega kanem malo eteričnega olja materine dušice. To potem vdihavava nekaj časa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:06:04
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla punce! Samo da vam sporočim, da je naša Manca še kar blna. Teči ji iz noska, iz učkov, ful se slini, težko diha, .... uglavnem ful je bogica Za nazaj nisem nič brala, bom mogoče zvečer kej, če bo Manca zaspala. Upam, da se Manca čimprej pozdravi in ji pošiljam pikepoke za srečo. Bejbe ful je bilo fajn na srečanju in vuauuu v kakšen številu smo prišle in slike so superca, sam kaj ko Galove mamice ni nikjer Zdajle jih bom naložila v album in vam javim. Aja Sesil daj mi prosim pošlji slike, ker mislim, da si me ti slikala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:08:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Samo da vam sporočim, da je naša Manca še kar blna. Teči ji iz noska, iz učkov, ful se slini, težko diha, .... uglavnem ful je bogica Boga Manca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:31:13
|
|
|
|
aurora28
|
Slike z današnjega srečanja se nahajajo v albumu Srečanje majčic v Ljubljani. Moram povedati, da so vaši hroščki izredno ljubki, lepi, veseli in pridni. Žan raztura v izvajanju sklec , od Estrelle Andraž je lepo kazal svojo ljubezen do sestrice, od Kasso sta oba takšna angelčka, joj kakšni kodrčki in prav lepo sta se mi nastavljala pred objektiv, ko sem jima rekla, Edina bi svojo Anjo-Tijo že oženla, ker ji je vztrajno iskala snubca , od Špelin hčerki sta že zelo samostojni , Gregorček je bil še malce bolan , skratka tudi vsi ostali majčki, ki jih nisem konkretno omenila so superrrrrrr. Moj Gal pa je itak bil tak ponosen, da si ni nagledal nobene bejbe , to bo ata razočaran, pa tak ga je žical .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:36:15
|
|
|
|
sesil
|
nisem še prišla do konca z branjem, ampak šibam na pilates. pridem zvečer nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:37:28
|
|
|
|
barbaw
|
SS da se čimprej pozdravite Sem šla gledat slike in ugotavljam, da vas sploh pol ne poznam. Ene par se mi niti malo sanja ne kdo ste. Sta pa bila Jana in Nejc barvno usklajena. Hroščki pa so že tako veliki. Kje so tisti mali nebogljeni dojenčki? Sem jezna ko . Mali pride domov, pa se že dere in cmeri. se mi zdi, da dobivam alergijo na tega otroka, ker ne vem kaja naj naredim. Tako sem bila vesela ko je prišel, potem pa je spet začel s tečnarjenjem in drenjem in cmerjenjem in me je minilo. Potem pa še moj rabi celo večnost, da se iz službe primaje in sem bila že jezna. Sem mu pustila oba otroka in šla na sprehod, ker bi ga drugače kar izselila. aaaaa ti deci in tečni otroci. Nimam pojma kaj je narobe z mojim otrokom, da se skos cmeri. Včasih ni bil tak. Pa še v križu me je vsekalo. me boli. Upam, da mi ne bo treba kam hodit. Sem škrata dvignila iz kadi, pa se je naredil težkega kot klada in me je vsekalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:40:27
|
|
|
|
barbaw
|
Edinaos a lahko vprašam koliko si stara? Mi deluješ joj ne vem kako naj rečem, da me ne boš narobe razumela. Taka srčkana kot mala punčka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:42:37
|
|
|
|
špelin@
|
aurora28, krasne fotke barbaw, verjamem, da te je vse skupaj res razjezilo Pocajtaj svoj križ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:43:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS da se čimprej pozdravite tudi od mene Sem šla gledat slike in ugotavljam, da vas sploh pol ne poznam. Ene par se mi niti malo sanja ne kdo ste. ? sva že dve Sem jezna ko . Mali pride domov, pa se že dere in cmeri. se mi zdi, da dobivam alergijo na tega otroka, ker ne vem kaja naj naredim. Tako sem bila vesela ko je prišel, potem pa je spet začel s tečnarjenjem in drenjem in cmerjenjem in me je minilo. Potem pa še moj rabi celo večnost, da se iz službe primaje in sem bila že jezna. Sem mu pustila oba otroka in šla na sprehod, ker bi ga drugače kar izselila. aaaaa ti deci in tečni otroci. Nimam pojma kaj je narobe z mojim otrokom, da se skos cmeri. Včasih ni bil tak. to je spet eno obdobje.Ko naš začne cvilit in trmarit, ga sploh ne porajtam in ker nima občinstva, ga mine Pa še v križu me je vsekalo. me boli. Upam, da mi ne bo treba kam hodit. Sem škrata dvignila iz kadi, pa se je naredil težkega kot klada in me je vsekalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:43:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil nisem še prišla do konca z branjem, ampak šibam na pilates. pridem zvečer nazaj Uživaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:45:22
|
|
|
|
barbaw
|
tilči saj ga jaz tudi ignoriram. Me pa jezi, ker je bil prej tak vesel korajžen fant, zdaj pa cmera.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 19:51:50
|
|
|
|
kasso
|
Srečanje je superca uspelo, a mi je res žal, ker nisem mogla prej prispet. Bom nadoknadla naslednjič Pa tudi tamaladva sta razturala na igralih. Catjin Jan in Estrellin Adraž sta bila odlična družba . Vesela sem, da se srečala vse znane majčice in nove: Tally in Aurora. Naty, upam, da se je Žan doma hitro potolažil, ker je bogi celo pot jokcal iz Lj, moj sine pa ga ni nič zabaval ...ne vem zakaj ni bil pri volji Ravnokar sem prispela, ker sem iz Lj, potem v PO nafutrat Varjo in peljat otroka na Kras k moji mami na mini počitnice...zdaj sem pa . Vsak čas pa pride še moj z Varjo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 20:05:15
|
|
|
|
hijenca
|
Joj punce, sem pogledala slike, same lepe mamice z lepimi , samo katera je katera pa nimam pojma. Aurora ali pa bilo katera druga a bi bilo veliko od vas zahtevano, če bi katera pod kometar v album napisala, kdo je na sliki???? Tu pa tam vem katera je katera, vem za špelin, edino, naty, kasso, pa mislim si katera je estrella, ampak za druge????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 20:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Že pišem, pa upam da se ne bom kej zmotila,če pa se bom naj me pa katera popravi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?