|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
29.10.2008 9:33:30   
bačko
Alina saj jaz sem jezna.Kot ris!Včeraj sem samo jokala in nič drugega nisem počela.Pa še sestr me je zafrknila ker mi je pozabila dati liste za laboratorij in moram zdaj najprej najti kam je dala te liste in  potem grem šelel lahko v laboratorij.Tako da grem zdajle v Ljubljano in naj se me pazijo ker bom samo še vpiti začela.Nimam sreče in pika!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 926
29.10.2008 9:36:48   
*alina*
A to hodiš v Leonišče na preglede (če ni skrivnost)?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 927
29.10.2008 10:19:22   
Anonimen
bačko, zakaj mu pa nisi rekla, da ti mora narest UZ??
A se tako bojite zdravnikov? Je treba biti kdaj tudi malo "tečen" in zahtevati svoje.
Saj veste, da eni šparajo pri vsem. Grozno.

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
29.10.2008 12:09:35   
lajan
Pozdravljene!!

No upam da se vam lahko pridružim pri čveku! Sem bila na drugem forumu do sedaj samo mi žal ne dela več in sem se odločila da prestopim k vam! Če lahko!?

Moj PDP je 4.6.2009, doma že imam eno malo navihanko ki bo stara 7 mesecev!

Sedaj vas pa moram malo prebrat, sem pa zasledila da vas je ogroomno! BRAVOO!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 929
29.10.2008 12:33:47   
manna
Pozdravljene sonosečke!
Ravnokar prihajam z mojega prvega pregleda in sem FUUUULL VEESEEELLAA ker je vse v redu, malček je velik 22mm, srček bije, kri in voda v redu. Tako težko sem čakala ta prvi pregled da zdaj sploh ne dojemam! Dobila sem tudi slikico ki jo kar naprej gledam kr je tkoo zlatkana! Pa vsi so bili prijazni z mano, edino stehtali me niso ?! no, pa se ne pritožujem, me bojo že drugič.
Zdej moram pa delat.. Lep dan!!

(odgovor članu lajan)
Neposredna povezava do sporočila: 930
29.10.2008 12:35:10   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?
user posted image anonimna do 21.10. (2user posted image ,1user posted image )        21.10    
user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?
user posted image anonimna                  (?user posted image , user posted image ?)          ?                      ?
user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?
user posted image bibi                             (2user posted image , user posted image  1)          ?                     ?
user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.           24.11
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11               ?
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna  user posted image              (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 
user posted image  Vera*                         (?user posted image , user posted image   ?)       
user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.
user posted image amaya                         (2user posted image , user posted image 1 )         4.11. 
user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   
user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?
user posted image Goldy                            (? . ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              4.12. NS 
user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?
user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.
user posted image  Anonimna user posted image                (?user posted image , user posted image  ?)
user posted image  Tacamuca                        (1user posted image  , user posted image  0)
user posted image  Liam                                  (? user posted image , user posted image  ?)      12.11

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10       24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.

user posted image anonimna user posted image               (?user posted image , user posted image ?)          16.10.               ?
user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)          ?               ?
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)          28.10.              ?
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)          24.10.      28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)          24.10.

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.  

10.06.

user posted image   Mala_ princeska         (2user posted image , user posted image 1 )
user posted image   tadejluka                     (3user posted image user posted image  2 )
user posted image  Hanuši                          (2user posted image , user posted image  1 )     9.12. (2)       1.12.  

11.06.

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.             28.11.

14.06.

user posted image miškamaška08
            (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)           4.11.

16.06.

user posted image anonimna                      (? , ? )                  6.11.
user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )

17.06.
user posted image loveforever
                   (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.               ?

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

user posted image   anonimna                    (? , ? )                   11.11.             ?

20.06.  

user posted image anonimna5                    (? , ? )                    6.11.

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?
user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ?
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)    

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 59

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 931
29.10.2008 12:38:41   
nenah83
Čestitam manna sem vesela da je vse ok!user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 932
29.10.2008 12:38:53   
*alina*
Lajan dobrodošla!!!

Manna, te popolnoma razumem. Jaz tud skoz gledam tisto slikco in kar ne morem verjeti user posted image  res super občutek!! drugače pa tudi mene niso tehtali, sem kar sama povedala koliko kg imam.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 933
29.10.2008 13:15:09   
loveforever
pozdravljene

špikanje v trebuščku in bolečine sem imela tudi jaz včeraj. kar naenkrat me je začel bolet trebuh, občutek kot da bom dobila fuuuul močno menstruacijo, čez par minut pa je minalo. upam da to ni kakšen slab znak...user posted image

pregled brez uz kako pa ti je lahko potem povedal kdaj inašPDP če te ni pogledal? ali sem mogoče narobe zastoplauser posted image

vsem ki še čakate, sej bo.... no mene do prvega pregleda loči še 5 dni!!!!! sm že kr živčna, pa saj bo:::

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 934
29.10.2008 13:16:37   
Mala_princeska
Punce za nazaj vas moram še prebrati. Ni bilo še časa.

Malo prej bi se mi kmalu ulile solze. user posted image user posted image user posted image  Kri na wc papirju. Sem že skorahj zagnala paniko, pa sem se hitro umirila, ko sem odkrila kaj je vzrok krvi. Zaprtje. Šla sem namreč na veliko potrebo po stotih letih (no več kot enem tednu) in zaradi napenjanja in vsega kri. Sem takoj letela v lekarno in sem "napadla" lekarnarko, ki je bila zelo prijazna. Takoj mi je ponudila pomoč - svetovala mi je Molkosan Vitality in sok iz suhih sliv.

Pa čimveč tekočine pijte. Vodo, Donat,....

Sok iz svežih sliv ne pomaga pri (oz.proti) zaprtju!

Ta Molkosan Vitality je primeren za nosečnice in uravnava tudi druge težave (recimo izcedek).

Moram poskusit. Po službi šibam v lekarno poskrbet za zdravje sebe in bitjeca, ki raste v meni.

Moja prvorojenka je včeraj rekla:"Rada te imam Jakob.", ko je pobožala trebušček. Tko da če bo pobček bo Jakob user posted image user posted image . In veselo bereva knjigo: "Lukec dobi sestrico". Je še meni zanimiva.

Ptiček položi semenček v mamin srček in tako nastane otrok. - lušna teorija.

Moja mala že ve, da je to oči in da štorklje niso več glavne: "Mami štorklje niso več glavne, sedaj ste mamice glavne".

V vrtcu jim je tudi vzgojiteljica o tem razlagala in mula 4.leta in pol že vse razume....in govori, ko bom pa ona mami, bom pa jaz babi.....Norooooooo.....

Ja, pa ko bo dojenček prišel, da je ne bom imela več rada. Že tolažim in pripravljam na sprejetje sestrice/bratca.

Srečno.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 935
29.10.2008 15:49:16   
tadejluka
Hej!
Kako smo?
Jest še vedno trpim za slabostjo, sicer v malo blažji obliki, pa vendar... Oduser posted image naprej imam 4 kg manj (seveda ni s tem nič narobe, ker nisem ravno pri suhicah), ampak sem tudi obakrat prej hujšala na začetku tko da ni panike.
Sem tečna, dolgčas mi je, težim otrokom,... če bodo slabosti minile grem mal nazaj delat, ker bom doma od lenobe zgnila.
Sem tud jaz mela angino en teden nazaj-jedla Ospen 1500, pa ni nič narobe z trebuščkom (ki se vedno bolj napihujeuser posted image ). Ne rabim še nosečniških hlač zaenkrat!
Ves čas mi kruli v želodcu, tudi ko sem sita.....daje me zaprtje,...itd.

Smo v nedeljo povedal bodoči teti (beri sestra od mojega), da bomo še enkrat zibali, da vidite odziv.......sem mislila, da bom kar vstala pa šla. Mislim ženska naju napade, da kaj sva mislila, tretji otrok v današnjem času, pa če sva normalna,....itduser posted image že itak nisva v nevem kako dobrih odnosih-z njo, tole je bil pa vrhunec, pa kaj user posted image ona misli, da je...kokr, da bi ona skrbela in živela tega otrokauser posted image . Na koncu pa še doda, da se bo že sprijaznla s temu in, da je v šoku?!

No ja sem mogla mal iz sebe zmetat, sej bo boljš!

Aja, pa še čestitke vsem novimuser posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 936
29.10.2008 15:52:18   
Anonimen
Joj, eni ljudje pa res nimajo nobenega odnosa. user posted image   A ma kakšne probleme sama s sabo, pa vam je fouš?
Ne se ozirat nanjo, to je vaš user posted image .

(odgovor članu tadejluka)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
29.10.2008 16:12:19   
mojjaka
Pozdravček vsem user posted image . Jaz pa že dva dni kot bi me povozil vlak...včaraj zjutraj se je začela slabost.Bruham sicer ne, ampak slabo mi je pa tako, da bi se najrajši kar nekam skrila, pa samo spala,ker zaspana sem pa itak skoz. Potem pa se je pojavlo še vnetje tam spodajuser posted image in me peče in srbi in kr zjokala bi se....Saj vem da je to zaradi moje pikice in da bom z veseljem prestala vse bolečine in tegobe, samo da bo vse v redu, a največji problem je ko moraš človek v službo , pa delat, pa kuhat doma....
Odštevam pa že dneve do torka ko grem na pregled, res srčno upam da je vse ok. potem pa če se bojo slabosti nadaljevale...bom mogla povedat v službi,ker tako ne bo šlo naprej.
No lep preostanek dneva vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 938
29.10.2008 16:34:05   
tadejluka
Ja punca je pri svojih 30 čist nezrela, nima niti partnerja, živi pri stari mami, tko da ji mi delamo ,,uslugo,, ker smo/bomo  jo trikrat naredli vsaj za teto. Sem zloba user posted image .
Ma sej drugač mi je vseen kaj si ona misli, sam slišat pa ni blo lepo, ma bom preživela...glavno da pikica lepo raste in se razvija, tud jest komaj čakam pregled v sredo.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 939
29.10.2008 16:39:23   
loveforever
Sok iz svežih sliv ne pomaga pri (oz.proti) zaprtju!

ta sok pomaga če ga spiješ zjutraj na teše!! no pri meni je pomagal in pri moji hčerki ki po 1 teden ni nič kakala, prav tako pomaga močan čaj kamilic. upam da ti bo kaj oljašalo.

tadejluka za takšne se ne obremenjuj, verjemi da ko bo sama imela enega otroka in vidla koliko dela potrebuje, bo občudovala tvoje tri in tebe kako zmoreš!!! bodi oponosna nase, saj si res prvak!! vsaka ti čast. pridna sta!!!! pa upam da bo vse ok!!!!

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 940
29.10.2008 16:41:49   
manna
Tadejluka; saj prav to jo matra -  da nima niti otrok niti partnerja. Po moje ji je hudo in je zavistna, zato stresa take. Najboljše da ko si jezna nanjo pomisliš na to, da je pravzaprav nesrečna in v svoji nesreči se tako brani..
LP

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 941
29.10.2008 17:04:43   
bibi

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?
user posted image anonimna do 21.10. (2user posted image ,1user posted image )        21.10    
user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?
user posted image anonimna                  (?user posted image , user posted image ?)          ?                      ?
user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?
user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.           24.11
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11               ?
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna                 (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 
user posted image  Vera*                         (?user posted image , user posted image   ?)       
user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.
user posted image amaya                         (2user posted image , user posted image 1 )         4.11. 
user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   
user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?
user posted image Goldy                            (? . ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              4.12. NS 
user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?
user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.
user posted image  Anonimna user posted image                (?user posted image , user posted image  ?)
user posted image  Tacamuca                        (1user posted image  , user posted image  0)
user posted image  Liam                                  (? user posted image , user posted image  ?)      12.11

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10       24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.

user posted image anonimna user posted image               (?user posted image , user posted image ?)          16.10.               ?
user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)          ?               ?
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)          28.10.              ?
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)          24.10.      28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)          24.10.

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.  

10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)       02.12. (2)    01.12.
user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )
user posted image   tadejluka                   (3user posted image user posted image  2 )
user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )       9.12. (2)       1.12.  

11.06.

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.             28.11.

14.06.

user posted image miškamaška08
            (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)           4.11.

16.06.

user posted image anonimna                      (? , ? )                  6.11.
user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )

17.06.
user posted image loveforever
                   (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.               ?

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

user posted image   anonimna                    (? , ? )                   11.11.             ?

20.06.  

user posted image anonimna5                    (? , ? )                    6.11.

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?
user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ?
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)    

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 59

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 942
29.10.2008 18:13:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lorelai28
punce jaz se od vasj poslavljam, v 9.tednu (včeraj) sem imela abrazijo, bila stva dvojčka vendar se nista pravilno razvijala..
pridno božajte svoje bušije in se pustite razvajati...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hudo mi je zate Lorelai, drži se.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lorelai28)
Neposredna povezava do sporočila: 943
29.10.2008 18:35:47   
Naja*
Vera, Lajan čestitke user posted image  user posted image user posted image

Alina, Manna za uspešno opravljen pregled user posted image user posted image user posted image .

Alina na NS teoretično že lahko povejo spol, samo velikrat falijo. Men je pri prejšnji nosečnosti v 22 tednu na morfologiji rekla da bomo mel punčko, en teden kasneje pa mi je dr. Pušenjak rekel da ima naša punčka lulčka user posted image  user posted image  user posted image

Anonimna na NS se lahko naročiš že sedaj, datum ti bodo itak dali v tvojem 12 tednu

Deja777 slabosti so do cca. 14 tedna, ampak to ni pravilo. Jaz sem še v 20 ful bruhala prejšnjo nosečnost user posted image

Bačko meni se tudi zdi čudno da ti ni delal UZ user posted image

Mala_princeska tole z ljubosumjem zna biti še zabavno user posted image  ampak ti boš pomoje svoji punčki že lahko razložila tako da bo razumela. Moj pa bo star takrat 2 leti bo pa pomoje kar kriza. Ampak pustimo se presenetit user posted image

Tadejluka upam da čim prej minejo slabosti. Svakinjo pa gladko preignoriraj! To pa res ni njena stvar!!!

Jaz pa sm zaenkrat še čist OK. Vsak dan s strahom pričakujem slabost, pa jo zaenkrat ni - ŠE!!! Upam da tako tud ostane, čeprav bi me pomirilo da je vse OK če bi jo mela. Komaj čakam naslednji petek, da vidim mojo pikico

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 944
29.10.2008 18:47:40   
lajan
ČER

Vidm da se vas veliko spopada z slabostijo in bruhanjem, tudi jaz sem ponovno med njimi prejšno nosečnost sem bruhala celih 9 mesecev! Upam da bo tokrat malo bolje. Do sedaj sem sem shujšala 3 kile. apetita pa sploh nimam! Kako je z vašim apetitom??
Prvi pregled je že za mano sem ga imela 27.10. in hvala bogu je vse okej! Srček bije tako da juhuuu! NS pa je na vrsti 25.11 sem se kar poovno naročila pri Pušenjaku ker sem bila kar zadovoljna prvič!

Tako  vse vas lepo pozdravljam, božajte bušote in bodite srečne sej ta slabost bo že mimo če ne prej pa po porodu user posted image user posted image

Brez skrbi!

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 945
29.10.2008 19:35:44   
princ_princeska
tudi sama sem na začetku mislila in bila vesela, da ni nič, zdaj pa že dva tedna ta slabost, občasno tudi bruhanje, brez apetita popolnoma...če pa se mi že kaj zlušta, pa pol zbruham, tak da se prav bojim kaj pojestuser posted image . Trudim se z jogurti, sadjem in pa mlekom...če že druga ne gre in pa pijem veliko...

(odgovor članu lajan)
Neposredna povezava do sporočila: 946
29.10.2008 19:37:55   
loveforever
nenah83 kje si našla to stran, da si lahko narediš takšen koledarček kot ga imaš ti ko se z misško dotaknem tvojega imena, ko ti piše koliko si noseča in koliko še imaš do konca?? a pozna katera slovensko stran za to in kako se temu reče?

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 947
29.10.2008 19:45:04   
amaya
Na hitro vas pozdravim, ker vidim, da odspodaj na mSN že utripa oranžna lučka....fant od sestre...pa da ne bo ognja v hiši user posted image

Jaz sem super.....no....malo slabosti vednar gre. Nimam niti časa razmišljati o tem, ker me mala žaba zaposli 100 na uro. ne vem kaj bo še user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 948
29.10.2008 19:52:24   
zoga08
Hoj, kolk ste pridne user posted image no zdej sem opazla da tud mene še ni na seznamu. Moj PDP je 28.6.09. Prvi pregled imam 7.11. in to je moja prva user posted image .

Drugače me pa zanima, kdaj ste si morale omisliti večji moderček, moje prsi že tako razganja!!

Pozdravčka user posted image vsem nosečkam srečkam. Za vse ostale pa en velikuser posted image .

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 949
29.10.2008 19:57:43   
Anonimen
Pišuka, meni je pa danes postalo prvič slabo, ampak to popoldne. Prej sem nekaj pojedla, zdaj pa kar počivam, ker nič drugega ne morem. Sem se očitno prehitro pohvalila, da nimam slabosti. user posted image Ampak če slabost pomeni, da je vse ok, jo bom že preživela. Sem pa grozno utrujena v službi in sploh ni nobenega učinka od mene. user posted image

Naja
, hvala za odgovor glede NS, se bom kar naročila v Dravljah, mi je najbližje.

(odgovor članu zoga08)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?