|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
29.10.2008 16:17:48   
Estrella*
Oj!!

Mene pa boli glava!!!!!!!!! Alja je pojedla in zaspala HB. user posted image za majčice, da so se udeležile srečanja v tolikšnem številu. eole, CatJa; ja res je bilo glasno, mogoče malo preveč, sam naši krošči so že kar vajeni tega šundra, ker preveč kofetkamo.

hijenca, barbaw in ****: velik aplavz, za odlično branjenje trdnjaveuser posted image user posted image

Sedaj grem pa še jaz spat, se oglasim kasnejeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
29.10.2008 16:18:24   
tana7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

TJAŠA
, ŽIGA in JULIJA

vse naj, naj za 5 mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi z moje strani!

z Brino pa sva jo najprej popihali v Merkur po merilec vlage (končno!!), potem pa domov in na dooooolg sprehod
kakor ni dneva brez velike sklede solate, tudi ni dneva brez vsaj 2h sprehoda
pa danes je bil tak čudovit dan! sicer čisto aprilsko, malo vetrček, malo sonček, ampak za ta čas krasen dan!
pa še mavrico smo imeliuser posted image

hroščev je bilo pa res velikouser posted image
tisti sladoled na odhodu mi je pa kar polepšal dan - carte d'or je itak najboljši sladoledi!!

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
29.10.2008 16:19:28   
Naty*
Oj punce, no čeprav sva prišla pozno, sva se mela ful fajn!

Vam pa morm povedat neki zanimivega... ENI SE FUL ZABAVAJO NA RAČUN TISTIH, KI PIŠEMO NA FORUM IN SE JIM ZDI ZANIMIVO, KER VIDIJO, KAJ KDO KI GA POZNAJO PIŠE VSAK DAN. AMPAK NE VEJO, DA JE PROBLEM V NJIH, KER MAJO TOLK DOLGOČASNO ŽIVLJENJE, DA MORAJO MOJE POSTE BRATI, DA JIM MAL POPESTRIM ŽIVLJENJE user posted image user posted image user posted image user posted image . SE PRAVI JE JOKE NA TEBI *****, KER NIMAŠ DOVOLJ DELA S SVOJIM OTROKOM IN TIPOM, DA MORAŠ BRAT KAJ JS POČNEM VSAKODNEVNO user posted image user posted image user posted image . IN NE... MOJ OTROK NI BOLAN, MI VSAJ VEMO ZAKAJ JE JOKAL...

Pa veselo še naprej, js se mam prav fajn.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
29.10.2008 16:20:19   
Estrella*
špelin@: Andraž je skoz govoril o veliki pikiuser posted image  in je vse vedel, kej stanuje, kolk je stara, kam hodi v šolo...mislim kaj takegauser posted image

CatJa: na š škrat je zelo pretkan, in ima dva obrazauser posted image Ne saj je kar znosen večino časa. Men se je pa Jan zdel tako luštno, mirno bitjeuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
29.10.2008 16:21:52   
Naty*
AJA PA ŠE TOLE SEM POZABILA... ZDEJ PA HITR POKLIČ MAMO IN **** PA JIMA POVEJ, KAJ PIŠE, DA SE BOSTE LAHKO ŠE MAL ZABAVALE user posted image user posted image user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2930
29.10.2008 16:24:09   
MARTINA25
Uf NATY tole je pa mau bolano.....sej sploh ne upam vprašat katera je tok bolana da te tko "čekira".....

Neposredna povezava do sporočila: 2931
29.10.2008 16:33:28   
katy82
Hej hej mačkice me smo doma

Očija in malo sem spravla spat jst pa hitr sčekirat kolk pridno ste branile trdnjavouser posted image Barbaw ,Hijenca in ****-ble ste ful pridneuser posted image user posted image user posted image

Špelina ni za kaj jih grem jutr kupit za mojo pa jih lahko še teb če hočeš?A mu odgovarjajo?

Estrella Alji sem se preden si pršla nazaj tko nasmejala,mi je špecala mal mami pa ful se je smejalauser posted image user posted image user posted image Res je bla tak dobrovoljček

Naty zdej sem pa firbčna,kaj se dogaja

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
29.10.2008 16:39:14   
špelin@
Estrella*, od kod glavobol??

Ja, glede šundra: Gregor je tega navajen in je ves srečen, če se okrog njena ful dogaja user posted image

tana7, pridni punci sta, kapo dol user posted image

Naty*, imam tudi sama nekaj tovrstnih zasledovalk, ki se "napajajo" z mojim življenjem user posted image  A ti je kdo kaj namignil, da si jo razkrinkala? No, M., stara, če tudi ti mene še pridno bereš, uživaj user posted image  In naj ti uspešno pride, i-haaaaaaaa user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
29.10.2008 16:42:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
špelin@: Andraž je skoz govoril o veliki pikiuser posted image  in je vse vedel, kej stanuje, kolk je stara, kam hodi v šolo...mislim kaj takegauser posted image

Očitno mali pada na starejše ženske - da ne boš zamerila, hec user posted image

katy82, bom šla sama ponje, pa imam še razlog, da midve pokofetkava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2934
29.10.2008 16:44:45   
Naty*
Ja punce sej veste, forum je javen user posted image . Se ne bom spuščala v podrobnosti, recimo samo to, da je to prou neverjetno, da se ženski stari orng nad 20 s svojim dojenčkom da brat moje poste in o njih poročat naokrog user posted image user posted image user posted image .

U glavnem dons je blo javno znano, da js mojmu nisem kosila skuhala, ker sm šla na srečanje, pa da je moj otrok najbolj bolan tu gor... sam tolk da veste, če do zdaj tega še niste vedele user posted image user posted image user posted image !

Je pa res, da bi moj otrok tud od joka brez glasu ostal, če bi js izgubljala čas pa brskala po forumu za drugimi user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
29.10.2008 16:45:30   
katy82
Špelina če je pa tko pa komi čakam da prideš,sam povej kdaj da si rezerviram čas.

Naty in Špelina vidve morata bit pa zelo zanimivi osebi da vaju tkole berejo,kako ste jih razkrinkale?Dejte povedat no,mam dons cajt gor viset k gre moj v nočno da ne bo ****liral mi da samo računalnik vidmuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
29.10.2008 16:47:06   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Naty*, imam tudi sama nekaj tovrstnih zasledovalk, ki se "napajajo" z mojim življenjem user posted image  A ti je kdo kaj namignil, da si jo razkrinkala? No, M., stara, če tudi ti mene še pridno bereš, uživaj user posted image  In naj ti uspešno pride, i-haaaaaaaa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image špelin@ očitno sva javni osebnosti, kaj češ user posted image user posted image user posted image ! Sploh ni bil namig, je blo kr čist direkt povedano, kaj sm js dons počela in da jih to ful zabava. Ful so me ane???user posted image user posted image user posted image  Šit zdej bom pa kr nehala na forum pisat user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
29.10.2008 16:48:21   
katy82
Aha a tko slaba mama da si,pa sej skoraj vse majčice v to kategorijo spadamo,valda nikol ne bomo supermame čudn da so do zdej otročki preživeluser posted image Naty mene zanima kako si zvedla,na srečanju nisi nč omenila,saj jst nisem slišala.Kolk pa je star otrok?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
29.10.2008 16:48:40   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Vam pa morm povedat neki zanimivega... ENI SE FUL ZABAVAJO NA RAČUN TISTIH, KI PIŠEMO NA FORUM IN SE JIM ZDI ZANIMIVO, KER VIDIJO, KAJ KDO KI GA POZNAJO PIŠE VSAK DAN. AMPAK NE VEJO, DA JE PROBLEM V NJIH, KER MAJO TOLK DOLGOČASNO ŽIVLJENJE, DA MORAJO MOJE POSTE BRATI, DA JIM MAL POPESTRIM ŽIVLJENJE user posted image user posted image user posted image user posted image . SE PRAVI JE JOKE NA TEBI *****, KER NIMAŠ DOVOLJ DELA S SVOJIM OTROKOM IN TIPOM, DA MORAŠ BRAT KAJ JS POČNEM VSAKODNEVNO user posted image user posted image user posted image . IN NE... MOJ OTROK NI BOLAN, MI VSAJ VEMO ZAKAJ JE JOKAL...

wtf? user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
29.10.2008 16:57:15   
špelin@
U glavnem dons je blo javno znano, da js mojmu nisem kosila skuhala, ker sm šla na srečanje, pa da je moj otrok najbolj bolan tu gor... sam tolk da veste, če do zdaj tega še niste vedele user posted image user posted image user posted image !

Uf, koliko se bo meni kolcalo, ko me bodo določene osebe obirale, ker sem šla lepo komot na srečanje, potem pa na kosilo k mami user posted image
Naty*, je.bi ga, eni pač nimajo posebne domišljije, da bi si našli koristen hobi user posted image  Tebi so vsaj direkt povedali, jaz sem izvedela od skupne kolegice, pa še tej je nehote slučajno ušlo... user posted image  A ni lepo, da nekoga tvoj lajf zabava? Glej, da boš imela široko srce, ko boš iskala prijateljice, s katerimi boš delila honorar od avtorskih pravic, ko bodo snemali telenovelo user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
29.10.2008 16:59:16   
Anonimen
NATY : user posted image user posted image user posted image  Firbec me matra, kdo te pa zasleduje???user posted image user posted image
Imam podobno izkusnjo... ena je googlala in mi povedala vse o druzinskem podjetju **** v Kairu , celo da kotirajo na borzi...ki pa itak ni nase, tisto podjetje..

Sem jo pa pozabila vprasat takrat ce ve tud kok je delnica vredna...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
29.10.2008 17:06:15   
Anonimen
Aja no lepo da ste se fajn imele...mi je kar hudo k nisem mogla pridet...user posted image user posted image

Sedaj imam se mal cajta pol grem pa malega rihtat ker gremo na cepljenje... pa imamo ziher 2 ure do pediatrinje...1 ura v kilometrih pa ena ura zaradi guzve in iskanje parkirisca user posted image user posted image

no zvecer me spet ne bo, to hocem povedat ... zdele ko imam pa se cajt pa nobene ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
29.10.2008 17:08:56   
MARTINA25
Punce a katera ve kdaj se odpre Ikea v Celovcu???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
29.10.2008 17:15:24   
tana7
martina, baje 6. novembra

štartaš na otvoritev?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2944
29.10.2008 17:17:14   
hijenca
**** povej mi, kako lahko nekdo naroči otroka starega 5 mesecev na cepljenje ob 21.45 uri, to je meni malo user posted image user posted image user posted image  

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2945
29.10.2008 17:20:02   
MARTINA25
TANA7 uf na dan otvoritve bo pomoje mau gnečeuser posted image ....bom pa sigurno šla v novembru!!!!!!!Komi čakam da se odpre!!!!user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
29.10.2008 17:20:24   
katy82
Naty
kot prvo:
taka oseba ima zelo malo dela z otrokom ali pa ga raje podturi drugim da ima "čas "zase,najbrž se niti ne zaveda kako je če ti otrok nepojasnjeno joka in takrat pač pojamraš tke gor k svojemu lubiju itak ne moreš non-stop najedat

kot drugo: ta čas ki ga ima da stika za drugimi naj raje porabi za seks,bo bolj koristno porabljen,razen če ne leži kot hlod,pol ji je pa opravičeno da stika za tabo,k mi deluješ zelo poskočno ženščeuser posted image

Glede tega kako se dobivamo na srečanjih so nam  pa vse zoprnice ki male user posted image zavijajo v vato v svojem domu in se takih srečanj nikol najbrž ne udeležijo ful fouš.Pa ne mislm zdej majčic,da mi ne bo katera za vrat skočila.

Razpi.zdijo me take stvari ful,PA DEJTE ŽENSKE BOŽJE UŽIVAT V SVOJIH ZAKLADKIH IN SI NAREST ŽIVLJENJE ZANIMIVO,BOSTE IMELE VEČ OD TEGA,KAKO VAM BO RATALA PA IMATE OPIS POD DRUGO ALINEJOuser posted image

Ma sem žleht
user posted image

< Sporočilo je popravil katy82 -- 29.10.2008 17:21:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 2947
29.10.2008 17:34:00   
MARTINA25
KATY pod tole se pa lahko samo podpišem!!!!!!!Take bedarije lahko počne  samo ženska, ki je fauš NATY-glede na to da punca ful dobr zgleda!!! 

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
29.10.2008 17:36:35   
tally
Heeelooo

Srečanje je bilo suuuuppppeeerrr in bi mi bilo prav žal če se ne bi udeležila.

Hroščki so pa vsi do enega pravi cortki.

Pa vesela sem da sem spoznala nove majčice in njihove hroščke.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ja, naš Gregi res ni bil najbolj zagret osvajalec  Edino Nejčeva ropotuljica ga je takoj premamila, potem je z Žanom malo "spregovoril", puncam se pa sploh ni hotel posvetiti

Ja špelin@ preveč punc je bilo pa se ni hotu nobeni zamerituser posted image . Bo drugič. Pa zelo lepe otroke imaš.

Vam pa morm povedat neki zanimivega... ENI SE FUL ZABAVAJO NA RAČUN TISTIH, KI PIŠEMO NA FORUM IN SE JIM ZDI ZANIMIVO, KER VIDIJO, KAJ KDO KI GA POZNAJO PIŠE VSAK DAN. AMPAK NE VEJO, DA JE PROBLEM V NJIH, KER MAJO TOLK DOLGOČASNO ŽIVLJENJE, DA MORAJO MOJE POSTE BRATI, DA JIM MAL POPESTRIM ŽIVLJENJE . SE PRAVI JE JOKE NA TEBI *****, KER NIMAŠ DOVOLJ DELA S SVOJIM OTROKOM IN TIPOM, DA MORAŠ BRAT KAJ JS POČNEM VSAKODNEVNO . IN NE... MOJ OTROK NI BOLAN, MI VSAJ VEMO ZAKAJ JE JOKAL...

Hallooooo user posted image . To pa je bolano.

Barbav, **** in hijenca pridne ste bile.user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
29.10.2008 17:37:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

**** povej mi, kako lahko nekdo naroči otroka starega 5 mesecev na cepljenje ob 21.45 uri, to je meni malo user posted image user posted image user posted image  

Zivljenje v Egiptu se odvija vec ponoci kot podnevi.... predvsem zaradi vrocine.

Tukaj je povsem normalno da vidis mamice z vozicki v shoping ob 2h zjutri ali pa an cesti...

Zato ker jaz nimam takih navad, trpim predvsem jaz, ker se zivciram in pa ker vsi mislijo da sem ultra " cudna"...

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?