Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:17:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Oj!! Mene pa boli glava!!!!!!!!! Alja je pojedla in zaspala HB. za majčice, da so se udeležile srečanja v tolikšnem številu. eole, CatJa; ja res je bilo glasno, mogoče malo preveč, sam naši krošči so že kar vajeni tega šundra, ker preveč kofetkamo. hijenca, barbaw in ****: velik aplavz, za odlično branjenje trdnjave Sedaj grem pa še jaz spat, se oglasim kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:18:24
|
|
|
|
tana7
|
tudi z moje strani! z Brino pa sva jo najprej popihali v Merkur po merilec vlage (končno!!), potem pa domov in na dooooolg sprehod kakor ni dneva brez velike sklede solate, tudi ni dneva brez vsaj 2h sprehoda pa danes je bil tak čudovit dan! sicer čisto aprilsko, malo vetrček, malo sonček, ampak za ta čas krasen dan! pa še mavrico smo imeli hroščev je bilo pa res veliko tisti sladoled na odhodu mi je pa kar polepšal dan - carte d'or je itak najboljši sladoledi!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:19:28
|
|
|
|
Naty*
|
Oj punce, no čeprav sva prišla pozno, sva se mela ful fajn! Vam pa morm povedat neki zanimivega... ENI SE FUL ZABAVAJO NA RAČUN TISTIH, KI PIŠEMO NA FORUM IN SE JIM ZDI ZANIMIVO, KER VIDIJO, KAJ KDO KI GA POZNAJO PIŠE VSAK DAN. AMPAK NE VEJO, DA JE PROBLEM V NJIH, KER MAJO TOLK DOLGOČASNO ŽIVLJENJE, DA MORAJO MOJE POSTE BRATI, DA JIM MAL POPESTRIM ŽIVLJENJE . SE PRAVI JE JOKE NA TEBI *****, KER NIMAŠ DOVOLJ DELA S SVOJIM OTROKOM IN TIPOM, DA MORAŠ BRAT KAJ JS POČNEM VSAKODNEVNO . IN NE... MOJ OTROK NI BOLAN, MI VSAJ VEMO ZAKAJ JE JOKAL... Pa veselo še naprej, js se mam prav fajn.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:20:19
|
|
|
|
Estrella*
|
špelin@: Andraž je skoz govoril o veliki piki in je vse vedel, kej stanuje, kolk je stara, kam hodi v šolo...mislim kaj takega CatJa: na š škrat je zelo pretkan, in ima dva obraza Ne saj je kar znosen večino časa. Men se je pa Jan zdel tako luštno, mirno bitje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:21:52
|
|
|
|
Naty*
|
AJA PA ŠE TOLE SEM POZABILA... ZDEJ PA HITR POKLIČ MAMO IN **** PA JIMA POVEJ, KAJ PIŠE, DA SE BOSTE LAHKO ŠE MAL ZABAVALE !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:24:09
|
|
|
|
MARTINA25
|
Uf NATY tole je pa mau bolano.....sej sploh ne upam vprašat katera je tok bolana da te tko "čekira".....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:33:28
|
|
|
|
katy82
|
Hej hej mačkice me smo doma Očija in malo sem spravla spat jst pa hitr sčekirat kolk pridno ste branile trdnjavo Barbaw ,Hijenca in ****-ble ste ful pridne Špelina ni za kaj jih grem jutr kupit za mojo pa jih lahko še teb če hočeš?A mu odgovarjajo? Estrella Alji sem se preden si pršla nazaj tko nasmejala,mi je špecala mal mami pa ful se je smejala Res je bla tak dobrovoljček Naty zdej sem pa firbčna,kaj se dogaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:39:14
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, od kod glavobol?? Ja, glede šundra: Gregor je tega navajen in je ves srečen, če se okrog njena ful dogaja tana7, pridni punci sta, kapo dol Naty*, imam tudi sama nekaj tovrstnih zasledovalk, ki se "napajajo" z mojim življenjem A ti je kdo kaj namignil, da si jo razkrinkala? No, M., stara, če tudi ti mene še pridno bereš, uživaj In naj ti uspešno pride, i-haaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:42:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: Andraž je skoz govoril o veliki piki in je vse vedel, kej stanuje, kolk je stara, kam hodi v šolo...mislim kaj takega Očitno mali pada na starejše ženske - da ne boš zamerila, hec katy82, bom šla sama ponje, pa imam še razlog, da midve pokofetkava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:44:45
|
|
|
|
Naty*
|
Ja punce sej veste, forum je javen . Se ne bom spuščala v podrobnosti, recimo samo to, da je to prou neverjetno, da se ženski stari orng nad 20 s svojim dojenčkom da brat moje poste in o njih poročat naokrog . U glavnem dons je blo javno znano, da js mojmu nisem kosila skuhala, ker sm šla na srečanje, pa da je moj otrok najbolj bolan tu gor... sam tolk da veste, če do zdaj tega še niste vedele ! Je pa res, da bi moj otrok tud od joka brez glasu ostal, če bi js izgubljala čas pa brskala po forumu za drugimi !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:45:30
|
|
|
|
katy82
|
Špelina če je pa tko pa komi čakam da prideš,sam povej kdaj da si rezerviram čas. Naty in Špelina vidve morata bit pa zelo zanimivi osebi da vaju tkole berejo,kako ste jih razkrinkale?Dejte povedat no,mam dons cajt gor viset k gre moj v nočno da ne bo ****liral mi da samo računalnik vidm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:47:06
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, imam tudi sama nekaj tovrstnih zasledovalk, ki se "napajajo" z mojim življenjem A ti je kdo kaj namignil, da si jo razkrinkala? No, M., stara, če tudi ti mene še pridno bereš, uživaj In naj ti uspešno pride, i-haaaaaaaa špelin@ očitno sva javni osebnosti, kaj češ ! Sploh ni bil namig, je blo kr čist direkt povedano, kaj sm js dons počela in da jih to ful zabava. Ful so me ane??? Šit zdej bom pa kr nehala na forum pisat !!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:48:21
|
|
|
|
katy82
|
Aha a tko slaba mama da si,pa sej skoraj vse majčice v to kategorijo spadamo,valda nikol ne bomo supermame čudn da so do zdej otročki preživel Naty mene zanima kako si zvedla,na srečanju nisi nč omenila,saj jst nisem slišala.Kolk pa je star otrok?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:48:40
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj punce, no čeprav sva prišla pozno, sva se mela ful fajn! Vam pa morm povedat neki zanimivega... ENI SE FUL ZABAVAJO NA RAČUN TISTIH, KI PIŠEMO NA FORUM IN SE JIM ZDI ZANIMIVO, KER VIDIJO, KAJ KDO KI GA POZNAJO PIŠE VSAK DAN. AMPAK NE VEJO, DA JE PROBLEM V NJIH, KER MAJO TOLK DOLGOČASNO ŽIVLJENJE, DA MORAJO MOJE POSTE BRATI, DA JIM MAL POPESTRIM ŽIVLJENJE . SE PRAVI JE JOKE NA TEBI *****, KER NIMAŠ DOVOLJ DELA S SVOJIM OTROKOM IN TIPOM, DA MORAŠ BRAT KAJ JS POČNEM VSAKODNEVNO . IN NE... MOJ OTROK NI BOLAN, MI VSAJ VEMO ZAKAJ JE JOKAL... Pa veselo še naprej, js se mam prav fajn. wtf?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:57:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* U glavnem dons je blo javno znano, da js mojmu nisem kosila skuhala, ker sm šla na srečanje, pa da je moj otrok najbolj bolan tu gor... sam tolk da veste, če do zdaj tega še niste vedele ! Uf, koliko se bo meni kolcalo, ko me bodo določene osebe obirale, ker sem šla lepo komot na srečanje, potem pa na kosilo k mami Naty*, je.bi ga, eni pač nimajo posebne domišljije, da bi si našli koristen hobi Tebi so vsaj direkt povedali, jaz sem izvedela od skupne kolegice, pa še tej je nehote slučajno ušlo... A ni lepo, da nekoga tvoj lajf zabava? Glej, da boš imela široko srce, ko boš iskala prijateljice, s katerimi boš delila honorar od avtorskih pravic, ko bodo snemali telenovelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 16:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
NATY : Firbec me matra, kdo te pa zasleduje??? Imam podobno izkusnjo... ena je googlala in mi povedala vse o druzinskem podjetju **** v Kairu , celo da kotirajo na borzi...ki pa itak ni nase, tisto podjetje.. Sem jo pa pozabila vprasat takrat ce ve tud kok je delnica vredna...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:06:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja no lepo da ste se fajn imele...mi je kar hudo k nisem mogla pridet... Sedaj imam se mal cajta pol grem pa malega rihtat ker gremo na cepljenje... pa imamo ziher 2 ure do pediatrinje...1 ura v kilometrih pa ena ura zaradi guzve in iskanje parkirisca no zvecer me spet ne bo, to hocem povedat ... zdele ko imam pa se cajt pa nobene ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:08:56
|
|
|
|
MARTINA25
|
Punce a katera ve kdaj se odpre Ikea v Celovcu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:15:24
|
|
|
|
tana7
|
martina, baje 6. novembra štartaš na otvoritev?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:17:14
|
|
|
|
hijenca
|
**** povej mi, kako lahko nekdo naroči otroka starega 5 mesecev na cepljenje ob 21.45 uri, to je meni malo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:20:02
|
|
|
|
MARTINA25
|
TANA7 uf na dan otvoritve bo pomoje mau gneče ....bom pa sigurno šla v novembru!!!!!!!Komi čakam da se odpre!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:20:24
|
|
|
|
katy82
|
Naty kot prvo: taka oseba ima zelo malo dela z otrokom ali pa ga raje podturi drugim da ima "čas "zase,najbrž se niti ne zaveda kako je če ti otrok nepojasnjeno joka in takrat pač pojamraš tke gor k svojemu lubiju itak ne moreš non-stop najedat kot drugo: ta čas ki ga ima da stika za drugimi naj raje porabi za seks,bo bolj koristno porabljen,razen če ne leži kot hlod,pol ji je pa opravičeno da stika za tabo,k mi deluješ zelo poskočno ženšče Glede tega kako se dobivamo na srečanjih so nam pa vse zoprnice ki male zavijajo v vato v svojem domu in se takih srečanj nikol najbrž ne udeležijo ful fouš.Pa ne mislm zdej majčic,da mi ne bo katera za vrat skočila. Razpi.zdijo me take stvari ful,PA DEJTE ŽENSKE BOŽJE UŽIVAT V SVOJIH ZAKLADKIH IN SI NAREST ŽIVLJENJE ZANIMIVO,BOSTE IMELE VEČ OD TEGA,KAKO VAM BO RATALA PA IMATE OPIS POD DRUGO ALINEJO Ma sem žleht
< Sporočilo je popravil katy82 -- 29.10.2008 17:21:40 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:34:00
|
|
|
|
MARTINA25
|
KATY pod tole se pa lahko samo podpišem!!!!!!!Take bedarije lahko počne samo ženska, ki je fauš NATY-glede na to da punca ful dobr zgleda!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:36:35
|
|
|
|
tally
|
Heeelooo Srečanje je bilo suuuuppppeeerrr in bi mi bilo prav žal če se ne bi udeležila. Hroščki so pa vsi do enega pravi cortki. Pa vesela sem da sem spoznala nove majčice in njihove hroščke. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, naš Gregi res ni bil najbolj zagret osvajalec Edino Nejčeva ropotuljica ga je takoj premamila, potem je z Žanom malo "spregovoril", puncam se pa sploh ni hotel posvetiti Ja špelin@ preveč punc je bilo pa se ni hotu nobeni zamerit . Bo drugič. Pa zelo lepe otroke imaš. IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj punce, no čeprav sva prišla pozno, sva se mela ful fajn! Vam pa morm povedat neki zanimivega... ENI SE FUL ZABAVAJO NA RAČUN TISTIH, KI PIŠEMO NA FORUM IN SE JIM ZDI ZANIMIVO, KER VIDIJO, KAJ KDO KI GA POZNAJO PIŠE VSAK DAN. AMPAK NE VEJO, DA JE PROBLEM V NJIH, KER MAJO TOLK DOLGOČASNO ŽIVLJENJE, DA MORAJO MOJE POSTE BRATI, DA JIM MAL POPESTRIM ŽIVLJENJE . SE PRAVI JE JOKE NA TEBI *****, KER NIMAŠ DOVOLJ DELA S SVOJIM OTROKOM IN TIPOM, DA MORAŠ BRAT KAJ JS POČNEM VSAKODNEVNO . IN NE... MOJ OTROK NI BOLAN, MI VSAJ VEMO ZAKAJ JE JOKAL... Pa veselo še naprej, js se mam prav fajn. Hallooooo . To pa je bolano. Barbav, **** in hijenca pridne ste bile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 17:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca **** povej mi, kako lahko nekdo naroči otroka starega 5 mesecev na cepljenje ob 21.45 uri, to je meni malo Zivljenje v Egiptu se odvija vec ponoci kot podnevi.... predvsem zaradi vrocine. Tukaj je povsem normalno da vidis mamice z vozicki v shoping ob 2h zjutri ali pa an cesti... Zato ker jaz nimam takih navad, trpim predvsem jaz, ker se zivciram in pa ker vsi mislijo da sem ultra " cudna"...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?