|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
29.10.2008 13:03:38   
Taula
No, pa mi ni uspelo priti v Kolosej, pa 10 min stran sem. Nisem dobila avtauser posted image  Imava le enega trenutno ker jih več ne rabiva, ko bom pa spet delala bova verjetno kupila še enega.
Naši podatki za tabelo:
20.10. 68 cm, 7140 g. Jutri imamo alergologa da odkirje kaj muči našo žabi....upam da najdejo in da nima več alergij, ker mi je že tako dosti bogauser posted image
Komentirati ne morem nič ker ne vem o čem teče beseda. Grem na kolo, dokler mala spi. Trenutno imam ful motivacije za telovadbo in poskušam izkoristiti vsak prosti trenutek za to. Upam da me ne mineuser posted image

Špelin@ hvala za sms in pomoč glede bolnice še enkratuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
29.10.2008 13:04:41   
barbaw
Dokler imaš voljo jo izkoristi. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
29.10.2008 13:05:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

V takih stvareh najbolj nastradajo otroci. Pa razjezijo me še deci, ki ne poskrbijo za svoje otroke. user posted image  Ji poznam ene par. Z valjarjem po buči.

Eh, moski so moski...

Mene bolj zalosti da smo zenske sposobne ljubiti svojega otroka brezpogojno in pa svojega moza... njegovega otroka ,ki je konec koncev del osebe ,ki jo ljubimo pa ne...

Deklica se mi smili...

Jaz nikoli nisem bila maceha niti nisem imela macehe.. niti sem odrasla v razdrti druzini al kaj podobnega...Vem pa da ce moj sedanji moz ne bi mojega otroka iz prvega zakona sprejel enakovredno svojim ne bi bil moj moz...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
29.10.2008 13:08:33   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Kar se tiste tozbe tice... res no comment.

Ampak glede ostalega pa brez zamere se ne strinjam s teboj...

Poskusi si predstavljat da si ti ta deklica???

Otroci niso krivi...in so kot spuzve, ce je deklica nervozna je zaradi odraslih in ne iz sebe...

Vem, da včasih moja dejanja niso bila pravična, pa da sem včasih prehitro eksplodirala. Ampak jaz sem tudi samo človek, ki se bori za svojo družino. In tista ženska, je v teh treh letih odkar sma midva skupaj, nardila toliko škode, že skoraj zamajala temelje moje družine, ker sma se z mojim kregala že za dobro jutro, da jaz absolutno nočem več slišat z njo. In potem pride otrok, ki je nahujskan od matere, in ki samo čaka, kdaj me bo sprovocirala, da bom ekplodirala, tega ne rabim. Pa sem mogoče v vajinih očeh zlobna (pa ne zamerim), ampak enkrat si tudi jaz zaslužim mir. Pa dobro se zavedam, da bo enkrat ta tožba mimo in da bo mala prišla zopet, ampak z rožicami postiljala ji ne bom. Sem jo kot "mačeha" naučila več, kot jo je lastna mati, otrok ni znal nič, še iz flaške je pila,pri 3 letih, ni se znala slečt, bog ne daj oblečt, znala je ležat, spat ne sama, drla pa kot dojenček. Prav histerično se je drla. Ker so ji vsi vse stregli. Pa moja preljuba taščica, ji je dovolila, da mesi testo na oblazinjenem stolu, da po ulici hodi oblečena v spalni srajci. Otrok ni vedel, kaj pomeni normalno življenje, dokler nisem prišla jaz. Ko sem prišla jaz, pa se je vse spremenilo, dokler seveda ni za mene izvedla gospa bivša, potem pa sem bila mačeha hudobna kot iz pepelke,....

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
29.10.2008 13:08:41   
barbaw
**** tudi jaz ne bi hotela imeti moškega, ki ne bi sprejel mojega otroka. Kolegica si je našla enega tipa, ki je malo vedno zafrkaval, jo bockal, ..., da je kričala in se jokala, pa je vseeno ostala z njim. na koncu je malo sprejel, a je bila ta pot kar dolga. Jaz bi ga v rit brcnila, ko se je otrok tako jokal, ona pa je bila slepo zaljubljena. Situacija danes pa tudi ni rožnata po dveh letih. user posted image
Kako pa bi sprejela otroka drugega nimam pojma. Imam rada otroke in mogoče ne bi bil problem, ne vem pa zagotovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
29.10.2008 13:12:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Kar se tiste tozbe tice... res no comment.

Ampak glede ostalega pa brez zamere se ne strinjam s teboj...

Poskusi si predstavljat da si ti ta deklica???

Otroci niso krivi...in so kot spuzve, ce je deklica nervozna je zaradi odraslih in ne iz sebe...

Vem, da včasih moja dejanja niso bila pravična, pa da sem včasih prehitro eksplodirala. Ampak jaz sem tudi samo človek, ki se bori za svojo družino. In tista ženska, je v teh treh letih odkar sma midva skupaj, nardila toliko škode, že skoraj zamajala temelje moje družine, ker sma se z mojim kregala že za dobro jutro, da jaz absolutno nočem več slišat z njo. In potem pride otrok, ki je nahujskan od matere, in ki samo čaka, kdaj me bo sprovocirala, da bom ekplodirala, tega ne rabim. Pa sem mogoče v vajinih očeh zlobna (pa ne zamerim), ampak enkrat si tudi jaz zaslužim mir. Pa dobro se zavedam, da bo enkrat ta tožba mimo in da bo mala prišla zopet, ampak z rožicami postiljala ji ne bom. Sem jo kot "mačeha" naučila več, kot jo je lastna mati, otrok ni znal nič, še iz flaške je pila,pri 3 letih, ni se znala slečt, bog ne daj oblečt, znala je ležat, spat ne sama, drla pa kot dojenček. Prav histerično se je drla. Ker so ji vsi vse stregli. Pa moja preljuba taščica, ji je dovolila, da mesi testo na oblazinjenem stolu, da po ulici hodi oblečena v spalni srajci. Otrok ni vedel, kaj pomeni normalno življenje, dokler nisem prišla jaz. Ko sem prišla jaz, pa se je vse spremenilo, dokler seveda ni za mene izvedla gospa bivša, potem pa sem bila mačeha hudobna kot iz pepelke,....

Nisi hudobna, le kolerik kot jaz. user posted image  Žalostno je, da je ni nihče naučil kaj je prav in kaj ne in da so otroka uporabili za orožje proti vaši družini. Bi tale ženska tudi rabila valjar. Ne razumem kako je lahko nekdo tako jezen in .... da pozabi na svojega otroka. Ko sva se midva ful skregala je otrok videl, da nekaj ni ok, ampak vseeno sem se mu ful posvetila in se igrala z malim, pa nikoli hujskala. Moji otroci so meni vse na tem svetu, pa če se ne vem kaj zgodi, bodo oni prvi. Da ne omenjam časa, ko je bil škrat v bolnici in sem spala po 5 ur na noč (za mene premalo), mojemu pa je bilo težko vstat zjutraj, da bi šl k njemu. Meni se je otrok smilil. Bil je eno leto star in sam v bolnici med neznanci.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 29.10.2008 13:16:15 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
29.10.2008 13:21:56   
hijenca
To so tako težke stvari. Grozno. In dobro vem kaj bo naslednje. Ker s to tožbo ne bo nič dosegla, bo naslednji korak tožba za povišanje preživnine. In mi, ker seveda denar pobiramo na cesti, lahko vedno in vedno znova plačujemo odvetnika, da se bo baba hejala. Ona, ki pa nič drugega nima, pa lahko cele dneve razmišlja, s čem nam bo še grenila življenje. Zdaj mi pa naj ena pove, kako naj bom vesela in prijazna in skačem od sreče.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
29.10.2008 13:25:00   
Anonimen

Poglej :

Popolnoma te razumem in te podpiram pri tvojih dejanjih glede bivse partnerke.

Samo  ne podpiram te pri odnosu do deklice.

Se mi pa iz tvojega pisanja zdi , da deklica potrebuje pomoc, veliko potrpljenja in ljubeco osebo. Morda ji je tasca prav zato vse dovolila... Seveda , da vse dovolis otroku ni pravi pristop in to ni ljubezen kot jo otrok potrebuje...

Se mi tud zdi da si v en kos vrgla bivso in deklico...toda to sta dve popolnoma razlicni osebi.

Deklica bo zrasla in bo vedela kdo je kdo... se splaca potrudit...

Eh sej ne vem, verjetno ti tezim , pa bom raje nehala pisat...

Samo ti pa se enkrat polagam na srce poskusi razumeti deklico in jo ljubiti kot del tvojega moza in jo vsaj na zunaj obravnavaj enako kot sina...bos videla kako se ti bo to poplacalo...

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
29.10.2008 13:25:54   
barbaw
Ona, ki pa nič drugega nima, pa lahko cele dneve razmišlja, s čem nam bo še grenila življenje. Zdaj mi pa naj ena pove, kako naj bom vesela in prijazna in skačem od sreče.

To so tako težke stvari. Grozno. In dobro vem kaj bo naslednje. Ker s to tožbo ne bo nič dosegla, bo naslednji korak tožba za povišanje preživnine. In mi, ker seveda denar pobiramo na cesti, lahko vedno in vedno znova plačujemo odvetnika, da se bo baba hejala. Ona, ki pa nič drugega nima, pa lahko cele dneve razmišlja, s čem nam bo še grenila življenje. Zdaj mi pa naj ena pove, kako naj bom vesela in prijazna in skačem od sreče.

Ne moreš skakat od sreče. Ta ženska rabi kakšen konjiček. A obstaja kakšna meja za tole preživnino. Se ne spoznam ravno na to. Vem, da se da prek CSD zmenit, do koliko pa lahko gre pa nimam pojma. Nekje sigurno mora biti meja, ker ima novo družino, pa za živet mu mora tudi ostat.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
29.10.2008 13:28:28   
barbaw
Da malo spremenim temo. jaz dobim mojega škrata dobim domov in čakam ko otrok na igračko. Pes na kost. Mačka na mleko. user posted image  Potem pa ni več časa za RR. Bom vas verjetno spet zvečer lovila in pa drugi teden ko bo šel v vrtec.

Jaz bi pa rabila kako pametno kolegico, da bi z mano kaj ustvarjala. user posted image  Matr sm čudna. Nekaj bi ustvarjala iz papirja, gipsa, lesa, ... pa mi družba manjka. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
29.10.2008 13:30:16   
Anonimen

Ma ja bodi jezna in lahko upraviceno sovrazis tisto babnco. TE 100% PODPREM. Ampak ne deklice enacit z njo.

Otrok ni nic kriv!! Pa najbolj bo nasrkala...user posted image user posted image user posted image  

Hujskaska in polna zamer mama na eni strani in sovrazno nastrojena maceha na drugi strani ter oce tam nekje na sredi tega pekla...user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
29.10.2008 13:31:49   
hijenca
barbaw sedaj je čas, da začneš z izdelovanjem novoletnih voščilnic user posted image , ne vem kje boš še čas našla, pri dveh otrocih. Vsaka ti čast.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
29.10.2008 13:33:35   
Anonimen
Jaz grem tud malemu kosilo stimat.... kasneje se pisemo.user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
29.10.2008 13:33:58   
hijenca
**** saj imaš prav, babe smo pravi user posted image  user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram Videka nafutrat.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
29.10.2008 13:34:06   
barbaw

barbaw sedaj je čas, da začneš z izdelovanjem novoletnih voščilnic user posted image , ne vem kje boš še čas našla, pri dveh otrocih. Vsaka ti čast.

Okraski so mi e od lani ostali. Moram teto angažirat, da mi pomaga to lifrat. voščilnice pa ne vem, če bi delala. Verjetno kakšne okraske za našo hiško.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
29.10.2008 13:53:51   
hijenca
Jaz sem tudi eno leto delala sama voščilnice, takrat sem še bila sama in sem imela čas. user posted image  Letos pa ne vem, če bom kaj delala. Ker še spoh ne vem, kam bomo božično drevo dali, ker nimamo prostora. user posted image

< Sporočilo je popravil hijenca -- 29.10.2008 13:55:02 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
29.10.2008 14:06:35   
barbaw

Jaz sem tudi eno leto delala sama voščilnice, takrat sem še bila sama in sem imela čas. user posted image  Letos pa ne vem, če bom kaj delala. Ker še spoh ne vem, kam bomo božično drevo dali, ker nimamo prostora. user posted image

Če ne pa eno majhno na mizo postavite, če ne gre veliko nikamor. Važno, da je vzdušje! Tudi jaz ne vem kam ga bomo dali, ker imamo večjo sedežno. Ampak imam idejo, le malo bo okno zakrivalo, pa upam, da bo imel škrat dovolj prostora za mimo hodit. Če ga bom pa kar na sedežno privezala. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 29.10.2008 14:07:42 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
29.10.2008 14:36:04   
nia5

Pa če mi taščica preveč okrog malega smuka, sem kar naježena. Se ne marama, pa sem še enkrat bolj občutljiva.

Zakaj pa ne??? Je kaj posebnega v luftu?

Ona še sedaj ni prebolela bivše žene od mojega, pa je prav psihično bolana zaradi tega. Ko je mene prvič vidla, je bila tako psihično uničena, da jo je duhovnik prišel mirit, drugi dan sploh ni mogla v službo. Potem je rekla mojemu, da ne želi, da druge "babe" domov vozi in od takrat sem zelo redko tam. Prej včasih sma redno ob vikendih tam ostajala,ker ima moj blizu parcelo, kje sma si postavla hiško, pa sma začela pozno večer domov hodit, raje sma se oba crknjena vozla k meni domov, kot pa da bi tam ostajala. Sedaj pa so ji skoraj vsi otroci že od doma odši, sedaj pa je žalostna, ker sta z možem sama.

Joj ne bi o tašči, moja sploh ni govorila z mano, tak sem ji šla na živce, ker sem ji sineka "odpeljala", je moj user posted image tudi celo mojo nosečnost sam hodil domov, pa še to redko. Po porodu pa sem zaradi tasta požrla svoj ponos in smo šli na obisk. Še zdaj me ne mara, meni pa se tak daleč j...user posted image , glavno da se z lubijem razumeva. Verjemite, da še bolj nemogoče tašče nisem vidla, vendar sva se oba nehala sekirat in obremenjevat.

Jaz vas ne folgam brat, tu pa tam pa kaj ujamem in pokomentiram, saj ste ultra čveke. Kje madona najdete čas?????

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
29.10.2008 15:00:11   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

TJAŠA
, ŽIGA in JULIJA

vse naj, naj za 5 mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala!

Jaz sem jo danes kar hitro pobrala .. naša julija ni hotela papcat, ker je bil hrup in vse preveč zanimivo, pa zaspana je bila in sem morala uit preden se je sprožil ta hud alarm..
hm, ker vas je bilo toliko ne vem, če sem sploh vse spoznala user posted image

drugače smo pa tudi mi danes vstali ob šestih user posted image  sploh pa je to spanje itak ene katastrofa pri nas..

no, toliko, zdaj grem pa brat za nazaj.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
29.10.2008 15:19:47   
MARTINA25
Evo midve sva že nazaj iz srečanja......sam to lahko rečem:Majski hroščki so sami luštno otročki....predvsem pridni!!!!!Ful je bilo dobr!!!

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
29.10.2008 15:44:02   
špelin@
Evo, smo doma user posted image  Lepo siti, ker nas je moja mami postregla.

Vau, koliko nas je prišlo!!! Noroooo user posted image  Bilo je res super in sem vesela, da smo se dobile na fantastični lokaciji, kar se prostora tiče user posted image

Estrella*, moja velika pika je bila čisto okupirana s tvojim fantičem, sem jo komaj odvlekla domov user posted image

katy82, hvala ti user posted image

Krasno, da sem po dolgem času videla moje majčice in jih nekaj še na novo spoznala user posted image  Bomo ponovili!!!!!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
29.10.2008 15:46:23   
špelin@
Ja, naš Gregi res ni bil najbolj zagret osvajalec user posted image user posted image  Edino Nejčeva ropotuljica ga je takoj premamila, potem je z Žanom malo "spregovoril", puncam se pa sploh ni hotel posvetiti user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
29.10.2008 15:56:50   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: eole

Jaz sem jo danes kar hitro pobrala .. naša julija ni hotela papcat, ker je bil hrup in vse preveč zanimivo, pa zaspana je bila in sem morala uit preden se je sprožil ta hud alarm..

Hm, ja, mi smo se pa pobrali, ko je Marki sprožil huuuuud alarm. Revček je bil tako znerviran od direndaja, da ni mogel ne jest ne spat, no, ko smo prišli do avta, je že sladko spal. Zdaj se pa ves dobrovoljen igra v svojem kotičku user posted image  
Mi je žal, da se nisem mogla kaj več pogovarjat, ker je bil tak sitko. Moram rečt, da ste vse zelo simpatične, še bolj pa vaši hroščki, da ne govorim o kasso-jinih dveh lepotcih. Jan je bil čisto navdušen nad Gašperjem user posted image  Estrella, ne vem kaj ti jamraš nad Andražem, kak zlat fant je. Res. Skratka, fajn je blo, sam preglasno za Markijev okus user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
29.10.2008 15:58:01   
CatJa
Aja, pa vse najboljše 5-mesečnikom! user posted image  user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
29.10.2008 15:59:30   
špelin@
Taula, drugič moraš obvezno priti user posted image

Uf ste pa danes udarile težko debato oz. izbrale zelo občutljivo temo... hijenca, duhovnik jo je moral priti mirit?! Adijo, pamet, no!

barbaw, zakon predpisuje, da hodijo dimnikarji čistit zračnike in izvajat meritve na plinskih pečeh.

****, user posted image  za Omarja!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?