Špela
|
Vem da se sliši čudno in nemogoče pa vseeno je ako in danes mi je še posebno grozno. V ponedeljek je imela fantova mama (ne morem ji reči tašča) rojstni dan in ker pač ne morem biti enako nesramna kot ona, ker tako ne bi nikamor prišla, sem požrla ponos in smo šli skupaj k njej na prigrizek. Mali je bil že zmatran in jaz precej zadržana. Prvič je mojega malčka videla po septembru lansko leto. Seveda se je ni spomnil in ni hotel k njej. Igral pa se je z igračo, ki mu jo je dala. Prav zelo sikirale se ni, ampak je hitela s pripravljanjem narezka itd., z otrokom se ni veliko ukvarjala. Jaz sem do nje zadržana, zato ker me je pred kratkim grdo ozmirjala, po krivem. Predvsem pa sem ji zamerila ker ni prišla na Aleksov rojstni dan, z izgovorom da se slabo počuti. Seveda ima slabo vest, ampak kaj beseda oprosti ali pa vsaj razlaga res terjata toliko truda?? Zakaj ne mar mojega otroka, zakaj ga ne želi pogosteje videti? Predvsem me je zmotilo, ker je fan vedno trdil da se bo Aleks pazil tudi pri njegovi mami,zadnjič ko pa sem to jaz omenila, pa me je zavrnil, češ da hoče biti zraven ko bo Aleks pri njem, da ne bo mama sama z njim. Ja Bog pomagaj, zakaj pa to???:zmeden: Razlaga: Ker ne more uskladiti otroka in psa. (Po mojem naj psa zapre v drugo sobo). Zdaj ko je pes pri nas, sem ju jaz čudovito spravila skupaj, pa v tem času tudi kaj naredim, ne sedim na kavču. Ker sem ji zamerila njeno obnašanje, si ne želim da bi bil Aleks pogosto pri njej, ni mi pa vseeno. Saj jo že jaz kličem teta, in ne babi, kako jo bo šele moj sin. Drugi del pa je takle. Skupaj živimo kot družinica slabih 14-najst dni. Vse ostalo je super, le da ati ne najde stika z malčkom, občutek imam da ga niti noče. Je pa zelo zaprt kar se čustev tiče,tako mi je zadnjič le omenil da ga moram naučiti kako naj se igra z njim, ker on tega ne zna. :(( Je to od njegove mame? Zakaj noče več časa preživeti z otrokom? Ne da ga ne mara, ampak odveč mu je. Zvečer hoče da imava čas zase, čez dan vse naredim, on je v službi, ko pride domov pa pelje psa na sprehod. Ne more reči da je zmatran. Zakaj potem zakaj?? Jaz in moji pa Aleksa tako obožujemo? Je možno da se boji da otroka ne bo videl, če med nama ne bo šlo,in se boji navezati? Ker zadržan je že od prej. In tudi v času ko nisva bila par otroka ni pogosto obiskoval, morda enkrat na teden, z mano pa se je videl skoraj vsak dan na kavi, včasih sva šla tudi na izlet. Aleksa tudi zdaj odriva iz skupnih izletov, in bi bil raje sam z mano, in da greva sama po nakupih,... Kaj jaz delam narobe ali pa so drugi čudni? Mene tak odnos zelo moti. Raje bi videla da je dober oče in malce slabši partner. Res pa je da meni očita da sem dobra mamica, gospodinja, prijateljica.... pa zanič partnerka. Vem da sem naložila čisto preveč, sam to me tko zelo muči, pa morda bo kakšna od vas razumela.
|