zirafa76
|
DOBRO JUTRO.... MARK...VSE NAJBOLJSE[sm=torta.gif] joj, kako rastejo tile nasi mali.... Kanarka.... ....ja mogoce pa res....dela je vedno dovolj.... Oranza.....tocno to.. a ves, da sma midva prisla do ugotovitve, da se mi ne splaca it v sluzbo za manj kot 800 EUR na mesec..ker so jasli drage, sicer nekaj dobis za doplacilo jasli in vrtca, ampak dobis vec, ce ostanes doma..vrtci so tukaj dragi...in kaj imajo se tu foro, da poleg mesecnega placila placas se dnevni obrok posebej..verjetno zaradi odpovedi..torej, ce tvojega otroka ni, se vedno placas polno ampak ti odstejejo obrok..kr nekaj .. ampak na sreco tudi tu se nekaj premika, tako da bomo videli po 1.januarju, ko bo znano, koliko bodo po novem otroski dodatki, koliko prispeva drzava za vrtce itd....edino kar so ze spremenili letos je bil znesek ob rojstvu otroka in sicer od prejsnjega 300 eur do sedaj 900 eur od drzave plus od mesta 400 ..skupaj kar lepo nanese ob rojstvu, tako da..in tudi so bili fer,da sem dobila za obe, kar spostujem, ceprav uboga revica Sofija tega ni nikoli imela priloznosti uzit... ..in se to, da ti ob smrti otroka drzava povrne vse stroske pogreba oz.za karkoli se odlocis..upepelitev.... No, dovolj, da ne bom prezalostna...... ..se malo pa bo 1 leto kar je umrla..4 novembra..takrat tudi greva tja... ..cedalje bolj hudo mi postaja, ampak vedno ko mi je hudo, stisnem k sebi Izabelo in bolecina popusti...zavedam se, da bi lahko bila ob obe.....ampak rada imam obe enako, neglede na to, kje sta.... no, grem malo zirafo pocartat..... papa