|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
28.10.2008 20:27:05   
špelin@
Ah, sem ravno stipkala en dolg post na temo šlogaric in določenih videnj, ampak sem potem narobe stisnila ctrl+V namesto ctr+c in je šlo vse v tri - kako že, ****? - pisane marjetice... No, mogoče sem preveč zašla v druge sfere in preveč konkretno napisala, pa je zato šlo...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
28.10.2008 20:27:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

DEjte mi povedat po kolkem času ste zamenjale en obrok? Pa kakšno količino se potem da?

Kaj pa vem, po kakih 14 dnehuser posted image Mi smo kar hitro, ker ni user posted image mleka hotel.

Kok pa pol daš to količinsko, da je pol ene 3,4 ure mer?

To je pa druga pesem. Ti ji lahko naštimaš 200g , vprašanje je koliko bo ona pojedla. Če ji bo dobro, bo pojedla dovolj za 3h, če ji pa ne bo po všeči pa manj in bo kmalu lačnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
28.10.2008 20:29:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella kaj pa je gearbeitet.

Šlogarci pa jaz ne upam it, ker ne bi rada nič slabega zvedela. user posted image  Jaz se prepuščam toku. Čeprav po eni strani pa bi bilo fajn vedet. Ma kaj pa vem.

Delala sem.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
28.10.2008 20:30:36   
Anonimen

DEjte mi povedat po kolkem času ste zamenjale en obrok? Pa kakšno količino se potem da?

Kaj pa vem, po kakih 14 dnehuser posted image Mi smo kar hitro, ker ni user posted image mleka hotel.

To je pa druga pesem. Ti ji lahko naštimaš 200g , vprašanje je koliko bo ona pojedla. Če ji bo dobro, bo pojedla dovolj za 3h, če ji pa ne bo po všeči pa manj in bo kmalu lačnauser posted image

Aha,no sej ona rada jeuser posted image .

Jana a nej c pa nima dost 2 krompirčka?

Neposredna povezava do sporočila: 2704
28.10.2008 20:31:11   
Estrella*
srčekgirl. user posted image user posted image user posted image lepa torta, sem jo našlauser posted image se vid da imam dioptrijouser posted image
Podatke popravim jutri, grem sedaj dojit mojo fračo.

Neposredna povezava do sporočila: 2705
28.10.2008 20:37:33   
špelin@
Mimogrede: a je slučajno katera obvestila Taulo, da se dobimo jutri??

Neposredna povezava do sporočila: 2706
28.10.2008 20:38:21   
jana81

odvisno od dneva, včsih ga še povoha ne, nima pa dost celega enega sadeža, recimo jabolke ali banane.no a to je tud odvisn od dneva. 3 dni ga je zdle sral

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
28.10.2008 20:44:43   
darmar
ČER,  vi ste noreeee, kok napišete v enem dnevu. Sej ni da bi sploh mi ratal prebrat vse.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
28.10.2008 20:46:33   
darmar
Me ful stvari zanima, pa mi res ne bo ratal prebrat, mi že tok oke skup vleče.

Koliko nas jutri bo?

Kje se dobimo?

Valentina prideš?

Svojeglava si na netu???? Drgač te pa zjutraj pokličem. Mamo ob 8.30 še zobarja za Luka.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
28.10.2008 20:52:35   
darmar
Drgač pa poročam iz Zalinega UZ kolkov: kote ima Ok, ni pa razvito jedro na enem kolku. Bil je šok, saj nisem nič pričakovala. A ima še katera to varianto. Saj ni nič takega, do 1 leta se more pač razviti. Dokler pa ni razvito se otrok ne sme na noge postavljat. Napotki pediatrinje: vsak dan obvezno D3 kaplice in čim več sonca. Pri nas je vse to Zala itak dobila tako kot je treba.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
28.10.2008 21:01:16   
Anonimen

nina: pri nas je tudi čisto odvisno, kak dan ji dam frutek in mi pojde celga in rata v roku 5 min tako lačna, da jo moram še podojit. Včasih pa mi poje pol frutka in potem se ne dojive 2 uriuser posted image Meni je sam to pomembno, da mi za enkrat ni še nobene hrane zavrnilauser posted image user posted image očitno bo po mamici in bo rada jedlauser posted image .  Krompirčka: ji pa še nisem dala, upoštevam nasvet od kasso: šele po dopolnjenem 6. mesecuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
28.10.2008 21:12:49   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mimogrede: a je slučajno katera obvestila Taulo, da se dobimo jutri??

Ne, nimam njenega GSMjauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
28.10.2008 21:15:53   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Drgač pa poročam iz Zalinega UZ kolkov: kote ima Ok, ni pa razvito jedro na enem kolku. Bil je šok, saj nisem nič pričakovala. A ima še katera to varianto. Saj ni nič takega, do 1 leta se more pač razviti. Dokler pa ni razvito se otrok ne sme na noge postavljat. Napotki pediatrinje: vsak dan obvezno D3 kaplice in čim več sonca. Pri nas je vse to Zala itak dobila tako kot je treba.

Prvič slišim za to in upam, da se čimprej porihta. Kako to, da se ne sme postavljat na noge?Kako ji bo pa človek to preprečil??

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
28.10.2008 21:18:24   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

nina: pri nas je tudi čisto odvisno, kak dan ji dam frutek in mi pojde celga in rata v roku 5 min tako lačna, da jo moram še podojit. Včasih pa mi poje pol frutka in potem se ne dojive 2 uriuser posted image Meni je sam to pomembno, da mi za enkrat ni še nobene hrane zavrnilauser posted image user posted image očitno bo po mamici in bo rada jedlauser posted image .  Krompirčka: ji pa še nisem dala, upoštevam nasvet od kasso: šele po dopolnjenem 6. mesecuuser posted image

edina, meni je Andraž tako lepo papal in nič zavrnil, pa poglej danes špurglovcauser posted image Je pa očitno bilo danes nekaj v zraku, ker je tudi on veliko jedel, celo 2x kosilo, obilno večerjo, 2x malica in zajtrkuser posted image Alja je sedaj zvečer pojedla manj, drugače je bila pa kar ješčauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
28.10.2008 21:19:37   
katy82
Čer mačkice komaj sem se mal prebila čez vse poste pa me sam par urc ni blo.

Sem se pa tko nasmejala ob vaših izjavah ob moji požrešnosti,da vsaj slabe vesti več nimamuser posted image

Estrella in Špelina men so se tud včasih take reči dogajale sam pr men je blo bolj tist deja-vu,ko sem se spomnla da sem to že sanjala in sem vedla kaj se bo nardil.Nikol ni blo nč groznega ampak bolj nedolžne stvari sam še vedno je malo creapy-sej ne vem če sem prav napisala in vem da je nelagoden občutek,pri vama grozen.user posted image

Jana jst sem mali od prvega obroka žličke GH zamenjala obrok k enostavno ni hotela piti mleka in tko smo že občasno kar na treh obrokih dnevno,ji pa še vedno podturim zjutri in zvečer v spanju pa včasih še popoldne,ko ji da tašča ker edino pri njej pa spijeuser posted image

Darmar kako jedro ni razvito,na medenici ali kosti sami?Ti kr poslušaj P,sej se bo vse porihtalo,kdaj imate pa naslednjo kontrolo?

Taula po moje ni obveščena,a ima katera njeno cifro?

Aurora naša Lara je rekla da hoče jutr zraven tvojga Gala sedet da ji ga ne bo katera snela izpred nosa,itak bo spet ful babnc na kupu pa za Anjo so se že zadnč neki cufale.user posted image

Estrella glede na to da si kao čarovnica, non-stop v pogonu bi ti priporočala kak sesalc namesto metle
user posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
28.10.2008 21:19:38   
Estrella*
Zgleda da so samogovori in se vse pripravljate na meetinguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2716
28.10.2008 21:22:19   
darmar
Ja sej sem tud jest dons prviča za to slišala. Sej mamo že 16. dec. kontrolo, da vidmo če se je jedro razvilo. Držim pestke.

Neposredna povezava do sporočila: 2717
28.10.2008 21:22:44   
katy82
Estrella jst nimam še nč za jutr pripravljeno pa me kr vse mine k pomislm na jutro ampak če pomislim da vas jutr končno srečam je pa itak vrednouser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 2718
28.10.2008 21:23:57   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čer mačkice komaj sem se mal prebila čez vse poste pa me sam par urc ni blo.

Sem se pa tko nasmejala ob vaših izjavah ob moji požrešnosti,da vsaj slabe vesti več nimamuser posted image

Estrella in Špelina men so se tud včasih take reči dogajale sam pr men je blo bolj tist deja-vu,ko sem se spomnla da sem to že sanjala in sem vedla kaj se bo nardil.Nikol ni blo nč groznega ampak bolj nedolžne stvari sam še vedno je malo creapy-sej ne vem če sem prav napisala in vem da je nelagoden občutek,pri vama grozen.user posted image

Jana jst sem mali od prvega obroka žličke GH zamenjala obrok k enostavno ni hotela piti mleka in tko smo že občasno kar na treh obrokih dnevno,ji pa še vedno podturim zjutri in zvečer v spanju pa včasih še popoldne,ko ji da tašča ker edino pri njej pa spijeuser posted image

Darmar kako jedro ni razvito,na medenici ali kosti sami?Ti kr poslušaj P,sej se bo vse porihtalo,kdaj imate pa naslednjo kontrolo?

Taula po moje ni obveščena,a ima katera njeno cifro?

Aurora naša Lara je rekla da hoče jutr zraven tvojga Gala sedet da ji ga ne bo katera snela izpred nosa,itak bo spet ful babnc na kupu pa za Anjo so se že zadnč neki cufale.user posted image

Joj, ne vem če bo šlo, ker Alja je zelo huda ko kaj takega slišiuser posted image

Estrella glede na to da si kao čarovnica, non-stop v pogonu bi ti priporočala kak sesalc namesto metle
user posted image user posted image user posted image

Ja bi mi prav prišel, saj mam 3 v kleti, ampak glede na to da je finančna kriza, me čarovnice pa osveščene , pa šparamo na elektrikiuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
28.10.2008 21:25:05   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Ja sej sem tud jest dons prviča za to slišala. Sej mamo že 16. dec. kontrolo, da vidmo če se je jedro razvilo. Držim pestke.

O na Andražev RD. Sigurno bo okuser posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
28.10.2008 21:29:47   
Estrella*

Estrella jst nimam še nč za jutr pripravljeno pa me kr vse mine k pomislm na jutro ampak če pomislim da vas jutr končno srečam je pa itak vrednouser posted image

Zakaj te vse mine? Zaradi noči, ki je pred vama, al zaradi jutranjega hranjenja?
Mene jutranje hranjenje skrbi, ker ko za user posted image ne bo hotla jest, ko bomo v LJ pa huda panika. Ma bomo že zvozil, se splača mal potrpet

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
28.10.2008 21:30:22   
Anonimen

a tolk mal mleka ti mala spije?

no no kar lepo počasi Anja se mora jutri lepo z Galom šele spoznati, pa bomo vidli kaj bouser posted image user posted image user posted image Nejček upam, da že pančkašuser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
28.10.2008 21:32:24   
Anonimen

Zakaj te vse mine? Zaradi noči, ki je pred vama, al zaradi jutranjega hranjenja?
Mene jutranje hranjenje skrbi, ker ko za user posted image ne bo hotla jest, ko bomo v LJ pa huda panika. Ma bomo že zvozil, se splača mal potrpet

Estrella: jaz že zdaj vem, da Anja ne bo hotla jest predno gremouser posted image ehhh tečkala pa mi bo itak, no vsaj takrat ko jo bom oblačila, mi bo dala jutranjo porcijo stresauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2723
28.10.2008 21:34:10   
Estrella*
No , danes so majčice čist ponorele in do sedaj naklofale 18 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

edina: a že mrežo pletešuser posted image  no saj veš kaj bo na koncu s tvojimi ženitvenimi predlogi: enako kot z roza barvo 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
28.10.2008 21:34:31   
špelin@
Smrk, za Gregca se pa nobena vaša fračka ne grebe... user posted image  Največji naval je na Gala, Žana in Nejca... Še žal vam bo user posted image

katy82, saj jaz sem tudi trenutno bolj "down", me je user posted image  ful razočaral in razjezil, raje bom tiho user posted image  Ampak se bom postavila pokonci in jutri pridem user posted image

darmar, nič sekirat zaradi UZ-ja. Kolegičin sinko je imel dolgo jedro glavice nerazvito oz. ni bilo vidno, potem je bilo pa pri 9. mesecu vse ok user posted image

Tauli sem kar jaz poslala sms in je obljubila, da se bo oglasila in bo bolj pridna tu gor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?