kapica
|
Ulla, pa res 65kg je se okej. Ampak vem kako se pocutis, ker sem tud jaz zarad takega apetita sam jedla in imela na koncu 22kg vec . Pa nisem se obremenjevala, saj, kdaj pa lahk tak brezskrbi jes, kot pa v ? Zdaj ko dojim je spet treba pazit, ne tega, pa ne tega...Kile bojo pa ze sle dol, brez skrbi, saj so prvic tudi . Corfu, vau, ste imeli pa res lep izlet . Sam glede na to da vas na nobeni sliki ni, bi tud lahko kdo mislil, da si slike na internetu nasla . Za Dinov vrtec je pa tako, da gre drugo leto septembra, prej ne gre, ker bo sel v tem kraju kjer zivimo in pred 2 letoma ne jemljejo otrok. Freycha, ja, naj cimprej renoviranje uspe. Pa z cimbolj mirnimi zivci, predvsem tvoj mozek naj jih ima . Super, da si nasla prave plenicke.Danes zjutraj tud dino ni bil pokakcan do hrbta, tako da je tud nasa plenica zdrzala. Backo, ko je dino prvic videl Niasa se je smejal, ko je pa videl da ga jaz ali moz drziva v narocju, pa je jokal. To je bilo prvi dan, sedaj se je pa ze navadil. Joka takrat, ko slisi Niasa jokat, tako da... Ajvy, a ti se kr z tvojimi norimi sanjami? Sem jih jaz imela po porodu, sedaj je spet okej . Cesnca, uzivas v pocitnich, kaak fajn, a ne ? Moj trio pa je sedaj sel v soping, rabi dino zimsko bundicom upam da najdejo kaj pametnega. Men gre tud za en korak boljse, ceprav ze mal pogresam tist vsakdanjik, ki sva ga imela z dinotom . Res komaj cakam da pridem cist na noge .