Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:11:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin jaz sem si prej namesto tablete za glavo privoščla čokoladni kolaček, prelit s čokolado, pa še tričetrt ga je ostalo. Zdaj pa sameva v hladilniku. Bom ga mogla jutri sama pojest, ko boste ve čvekale 100 na uro. Pa glava ne boli več hudo. No vidš, super da ni več tok hudo z glavo. Tally jest bom štartala okol devetih, sam pol boš mogla še z mano v CP k si morm eno bundo kupit. Jaz sem skos za šoping .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:13:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ma že vem kako bom pokurla tele piškotke, bomo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin jaz sem si prej namesto tablete za glavo privoščla čokoladni kolaček, prelit s čokolado, pa še tričetrt ga je ostalo. Zdaj pa sameva v hladilniku. Bom ga mogla jutri sama pojest, ko boste ve čvekale 100 na uro. Pa glava ne boli več hudo. No vidš, super da ni več tok hudo z glavo. Tally jest bom štartala okol devetih, sam pol boš mogla še z mano v CP k si morm eno bundo kupit. Jaz sem skos za šoping . No sej bl na hitr k men se pa ne da po štrcunah hodt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:15:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Joj kaj sem naredila zdle,tamali sem skor vse piškote brez glutena požrla,sem se šele vmes enkrat zavedla kaj delam pa kr nisem mogla nehat,pa še bi jih,joj kaka butara sem To je pa tisto rajcanje s čokolado od prej k nisem dost močna da bi se sladkemu uprla Oprosti, vem, da tebi ni smešno, bere se pa tako smešno, da se ne morem nehat režat No, jaz sem ostala na suhem, ker doma nimam čisto nobene čokolade, piškoti mi pa trenutno ne potegnejo... Čakam, da pride iz službe, da gremo v nabavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:15:51
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela. enkrat v prihodnosti bom tudi jaz imela otoček, ampak zaenkrat bi ga raje brez štedilnika...to bi raje nekje pri steni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:17:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Joj kaj sem naredila zdle,tamali sem skor vse piškote brez glutena požrla,sem se šele vmes enkrat zavedla kaj delam pa kr nisem mogla nehat,pa še bi jih,joj kaka butara sem To je pa tisto rajcanje s čokolado od prej k nisem dost močna da bi se sladkemu uprla Oprosti, vem, da tebi ni smešno, bere se pa tako smešno, da se ne morem nehat režat No, jaz sem ostala na suhem, ker doma nimam čisto nobene čokolade, piškoti mi pa trenutno ne potegnejo... Čakam, da pride iz službe, da gremo v nabavo jaz pa pojem vse kašice kar Varja ne poje....njami so mi dobre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:18:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela. enkrat v prihodnosti bom tudi jaz imela otoček, ampak zaenkrat bi ga raje brez štedilnika...to bi raje nekje pri steni. Jaz bi pa imela kuhalno ploščo v vogalu, želim si pa otoček, kjer bi lahko pacala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:20:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela. enkrat v prihodnosti bom tudi jaz imela otoček, ampak zaenkrat bi ga raje brez štedilnika...to bi raje nekje pri steni. Jaz tudi sanjam o otočku, hmm mogoče enkrat čez 20 let .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:23:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ma že vem kako bom pokurla tele piškotke, bomo o pol ti jih bo dragec k večkrat prnesu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:23:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela. enkrat v prihodnosti bom tudi jaz imela otoček, ampak zaenkrat bi ga raje brez štedilnika...to bi raje nekje pri steni. Jaz bi pa imela kuhalno ploščo v vogalu, želim si pa otoček, kjer bi lahko pacala ja ja za pacanje ga bom najbrž imela...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:24:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ma že vem kako bom pokurla tele piškotke, bomo o pol ti jih bo dragec k večkrat prnesu bi bila najbrž boljša torta, ker ima več kalorij...
< Sporočilo je popravil kasso -- 28.10.2008 17:25:36 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:25:04
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela. enkrat v prihodnosti bom tudi jaz imela otoček, ampak zaenkrat bi ga raje brez štedilnika...to bi raje nekje pri steni. Jaz bi pa imela kuhalno ploščo v vogalu, želim si pa otoček, kjer bi lahko pacala Nič mi nista olajšali odločitve. Bom rekla , da mi naj vsepovsod elektriko potegne, ker jaz še tudi nisem 100% kje bi kaj mela. Trenutno bi mela na otočku kuhalno ploščo, bog ve, kaj bi drugi mesec mela, kaj pa bo čez eno leto, pa nimam pojma. Težko se je odločit, ker kuhinjo ne menjaš ravno vsako leto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:26:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela. enkrat v prihodnosti bom tudi jaz imela otoček, ampak zaenkrat bi ga raje brez štedilnika...to bi raje nekje pri steni. Jaz bi pa imela kuhalno ploščo v vogalu, želim si pa otoček, kjer bi lahko pacala Hmmmm, Špelin@ mislim, da tebi ni dobro dat v uporabo take kuhinje, ker potem bi šle pa res kile gor z astronomsko hitrostjo kasso. ja res je, da rada dobro jem, to ni nič narobe, je pa narobe, ker ratam požrešna in jem, da mi je že slab
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:27:09
|
|
|
|
špelin@
|
Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:27:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ma že vem kako bom pokurla tele piškotke, bomo o pol ti jih bo dragec k večkrat prnesu A zato meni moj vsak petek nekaj sladkega prinese, pa ko ve, da hujšam, no poskušam, danes sem že grešila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:28:05
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela. enkrat v prihodnosti bom tudi jaz imela otoček, ampak zaenkrat bi ga raje brez štedilnika...to bi raje nekje pri steni. Jaz bi pa imela kuhalno ploščo v vogalu, želim si pa otoček, kjer bi lahko pacala Nič mi nista olajšali odločitve. Bom rekla , da mi naj vsepovsod elektriko potegne, ker jaz še tudi nisem 100% kje bi kaj mela. Trenutno bi mela na otočku kuhalno ploščo, bog ve, kaj bi drugi mesec mela, kaj pa bo čez eno leto, pa nimam pojma. Težko se je odločit, ker kuhinjo ne menjaš ravno vsako leto. jaz bom imela previsok strop, zato bi me napa na otočku preveč koštala...pozanimaj se tudi koliko pride taka napa...kaj pa če cvreš npr. kalamare, ko vse šprica okrog, kako to izgleda v praksi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:28:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič mi nista olajšali odločitve. Bom rekla , da mi naj vsepovsod elektriko potegne, ker jaz še tudi nisem 100% kje bi kaj mela. Trenutno bi mela na otočku kuhalno ploščo, bog ve, kaj bi drugi mesec mela, kaj pa bo čez eno leto, pa nimam pojma. Težko se je odločit, ker kuhinjo ne menjaš ravno vsako leto. Lej, itak na otočku rabiš elektriko, če ne za kuhalno ploščo, pa za vtičnice za mešalnik, kruhomat,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:28:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno Policaji????????????Daj povej da se še me mal olajšamo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:28:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno To meni diši po policijski kazni!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:29:45
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno me firbec,...pa upam, da nima spet avto prste vmes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:30:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno Policaji????????????Daj povej da se še me mal olajšamo. Ne, to ne. Ampak je nekaj prčkal po knofu od radia in ni bil osredotočen na vožnjo, pa je z enim trčil z ogledali. , kakšno piz bi lahko naredil!!!!!!!!! Mater, ma srečo!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:31:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela. enkrat v prihodnosti bom tudi jaz imela otoček, ampak zaenkrat bi ga raje brez štedilnika...to bi raje nekje pri steni. Jaz bi pa imela kuhalno ploščo v vogalu, želim si pa otoček, kjer bi lahko pacala Nič mi nista olajšali odločitve. Bom rekla , da mi naj vsepovsod elektriko potegne, ker jaz še tudi nisem 100% kje bi kaj mela. Trenutno bi mela na otočku kuhalno ploščo, bog ve, kaj bi drugi mesec mela, kaj pa bo čez eno leto, pa nimam pojma. Težko se je odločit, ker kuhinjo ne menjaš ravno vsako leto. jaz bom imela previsok strop, zato bi me napa na otočku preveč koštala...pozanimaj se tudi koliko pride taka napa...kaj pa če cvreš npr. kalamare, ko vse šprica okrog, kako to izgleda v praksi Na to še sploh nisem pomislila. Sem vedla, kje moram vprašat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:32:40
|
|
|
|
špelin@
|
Pa še to: kolikokrat sem mu že rekla, da ne vozi po svojem pasu, izruvala mu bom tisti radio ven in naj si poje zraven!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:33:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno Policaji????????????Daj povej da se še me mal olajšamo. Ne, to ne. Ampak je nekaj prčkal po knofu od radia in ni bil osredotočen na vožnjo, pa je z enim trčil z ogledali. , kakšno piz bi lahko naredil!!!!!!!!! Mater, ma srečo!!!!!!!!!!! Ja kaj naj rečem, mislim, da je najbolje, da se vaša astra proda, ker pri vas nima sreče. Je pa hitro kaka ****rija in lahko rečem da je imel res srečo, da se ni komu zagonil v rit. To bi bil šele strošek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:34:12
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, ko pride domov, ga bo sreča minila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?