kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veste kaj je žalostno? Da jaz po vseh uspešnih in neuspešnih hujšanjih točno vem kako se moram prehranjevati, da bodo šle kile dol, pa kljub temu ne ukrenem nič in se redim naprej Mislim, da ni bolj butastega človeka na tem svetu to ne pomeni, da si butasta, ampak da imaš rada dobro okusno hrano. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veste kaj je žalostno? Da jaz po vseh uspešnih in neuspešnih hujšanjih točno vem kako se moram prehranjevati, da bodo šle kile dol, pa kljub temu ne ukrenem nič in se redim naprej Mislim, da ni bolj butastega človeka na tem svetu Evo sva ze dva... grem po eno cokolado da si odprem za tolazbo. o si me spomnila, da mam še milko s celimi lešniki Packe roke stran.....!!!!!!!! moj je odprl kilsko Gorenjko z lešniki in dal na koščke, pa v eno posodico, pa mi sploh ne potegne. No, moji mami pa...je kar nekaj zmanjkalo...in ko sem jo vprašala, zakaj jo je (namreč boli jo slinavka), če jo potem boli, pa pravi da iz navade. IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Nehite s čokolado in to takoj drugač si jo grem kar kupit Dejte raje povedat kaj bomo pa jutr papcale?A bomo kake tortice?Se bom mal šparala dons čokolade ne pogrešam, ampak tortico pa takoj zmažem... IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: sesil kje v italiji? moram malo pošnjofat midva sva bila tukaj: Indirizzo IKEA Padova via Fraccalanza 1 35129 Padova A4 uscita Padova Est opomnite me, če je katera že pisal o tem..samo preletavam... jaz sem pred časom brala, da prihaja tudi k nam... ****- za tvoje "domače" zgodbe" pa si vzamem čas... Hvala ker me držiš pri računalniku, ko bi lahko na primer likala? ne res , ful rada bere tvoje poste o življenju v egiptu. ja, jaz sem čula, da naj bi bila v Prestranku, ampak mislim, da je padlo v vodo IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naj vam povem, da že 4 dni ne jem kruha, niti jem po 17h in stopim včeraj veselo na vago, katastrofa pokaže mi 1kg več Zvecer ali zjutraj na tesce? včeraj zvečer sem se vagala okrog 21h, s tem da sem nazadnje jedla ob 17h, razultat mi je motivacijo vzel nikoli se ne tehtaj zvečer, ampak zjutraj na tešče...meni niha tudi po 1-2 kg v dnevu IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ha ha spet smo pri hujšanju. magična tema. ma ta del pod popkom je pravi hudič. mene tudi matra. že ko sem bila suha (ampak res suha) sem imela malo trebuščka. sedaj imam pa vamp. Počakaj po drugem porodu In po tretjem... Tega pa ne bom dočakala. nikoli ne veš
|