|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
28.10.2008 16:44:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Nina7: ha, vidim, da si v zagonu, a bi še men posesala avto? Ti ga pripeljem na dom.
Ojej, veš sem se spomnila na pleh, ga grem kar zdaj v avto dat in me jutr spomniuser posted image

Aja sej res,jest sm kr pozabla.Upam da se spomnim jutr,drugače naj me pa ena spomniuser posted image . Sm pri tašči sesala avto,doma mi je še čudn k je vse razrit uzuni,pol sm pa vsa svinjska

SLAB IZGOVOR!!!

No pol ga pa kr prpel,sam bo uzuni ves svinjski k je tok blatauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
28.10.2008 16:47:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
kuhinjo dobiva 20.11. user posted image , 21.11 pridejo montiratuser posted image . komaj komaj čakam.

Tole sem pozabila komentirat za nazaj.
Super user posted image user posted image user posted image  Glej, da daš potem gor fotke, da si napasemo oči user posted image

Svojeglava, mmmmmmm, torta user posted image

A bi še mojo rada vidla user posted image ,nared si facebook ,da bom mela še eno prijateljico več tm,mam slikco goruser posted image .
Mal heca

Hijenca ja čakamo fotke,ko bo

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
28.10.2008 16:47:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Evo jst sem pa po dveh tednih grešila pa dobila gor 40 dg,a je to to?Ma sem se zdle gledala da imama trebuh kot da sem spet noseča,nad popkom mam ful izbočenega,kaj naj s tem naredim?user posted image

enakouser posted image kot da sem v 5.mesecuuser posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
28.10.2008 16:48:14   
Anonimen

No jaz moram pa danes Aljo pohvalit, ker tako pridno papa. Ob 7h je pozizala, 8.45 h 120AM. 10h kaki, pol je šla spat do 1h pojedla riž z grahom zalit z juhico in sedaj 15h popila 110AM, pozizala in spiuser posted image

Ko bi bil vsak dan takuser posted image user posted image

bravooooooooooooo Alja

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
28.10.2008 16:49:29   
špelin@
A bi še mojo rada vidla user posted image ,nared si facebook ,da bom mela še eno prijateljico več tm,mam slikco goruser posted image .
Mal heca

Kje pa naj najdem čas še za facebook, še tole temo na RR komaj sfolgam user posted image  Ampak tort ne bi več gledala, jaz bi jo zdaj jedla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
28.10.2008 16:49:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Evo jst sem pa po dveh tednih grešila pa dobila gor 40 dg,a je to to?Ma sem se zdle gledala da imama trebuh kot da sem spet noseča,nad popkom mam ful izbočenega,kaj naj s tem naredim?user posted image

enakouser posted image kot da sem v 5.mesecuuser posted image user posted image

Ah zdej pa pretiravaš

Kasso user posted image user posted image user posted image  za mamo,jest bi tud, da mi kdo kej naredi.No pa sej je dost da majo mal Gajo,je ful miiiiiirrrrrrrr

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
28.10.2008 16:51:27   
Anonimen

Mal heca

Kje pa naj najdem čas še za facebook, še tole temo na RR komaj sfolgam user posted image  Ampak tort ne bi več gledala, jaz bi jo zdaj jedla user posted image

Ja sej te razumem,sploh k tok čvekamo zadnje dni. A ni blo govora o kuhinjahuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
28.10.2008 16:55:50   
špelin@
Mal heca

Ja sej te razumem,sploh k tok čvekamo zadnje dni. A ni blo govora o kuhinjahuser posted image

O kuhinjah in o tooooorrrrrrrrtah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
28.10.2008 16:56:08   
Anonimen

edinaos, glede teže sta ti že **** in Estrella* prav napisali, ne tehtaj se zvečer!!!!!!! Okrog čikov pa takole: zdajle si imela krasno priliko, da nehaš, pa si jo zafrknila. No, vsak ob svojem času, saj sem tudi jaz prej kadila, da ne bom bolj papeška od papeža... Ampak je fino, če nehaš, ker zanosiš, in si potem tudi po porodu "clean", krasna priložnost. nina7 nima kaj z valjarjem hodit, jo imam rada tako kot je, tako kot edinoos user posted image  Samo povem pač.

jaz sem bila tako pridna celo nosečnost nisem prižgali niti ebega cigareta, zdaj pa me kregate, ker si 1x na dan privoščim en *dim*user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
28.10.2008 16:57:39   
hijenca
nina bodo slike, samo preden bom jaz kuhinjo postavila v novo hišo, bomo majske groščke preselili že k otrokom, tik pred šolouser posted image user posted image . Kupila sem mu mleko 1, pa sem mu danes dala. Jedo je, ampak nekam slabe volje je danes, upam, da bo mlekeca dobro prenesel. Ker Hippovo nama je zmanjkalo. Je pa res zelo smešna majhna merica, ampak malo drugačna od Baby love 2, tista je malenkost večja imam občutek.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
28.10.2008 16:58:03   
špelin@
edinaos, glede teže sta ti že **** in Estrella* prav napisali, ne tehtaj se zvečer!!!!!!! Okrog čikov pa takole: zdajle si imela krasno priliko, da nehaš, pa si jo zafrknila. No, vsak ob svojem času, saj sem tudi jaz prej kadila, da ne bom bolj papeška od papeža... Ampak je fino, če nehaš, ker zanosiš, in si potem tudi po porodu "clean", krasna priložnost. nina7 nima kaj z valjarjem hodit, jo imam rada tako kot je, tako kot edinoos user posted image  Samo povem pač

jaz sem bila tako pridna celo nosečnost nisem prižgali niti ebega cigareta, zdaj pa me kregate, ker si 1x na dan privoščim en *dim*user posted image

Kregam te zato, ker vedi, da ne boš dolgo ostala na samo enem *dimu*, ampak boš najkasneje po koncu dojenja spet na predzanositveni dozi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
28.10.2008 16:58:51   
aurora28

Kaj je zdej ****, prideš jutr v CP? Naročimo privat Jet???
No še to ti moram povedat, da sem si zadala cilj, ko pridem k tebi na obisk, da bom 25kg lažjauser posted image

Estrella kdaj imaš namen iti v Egipt? user posted image Jaz sem si pa danes rekla, da se bom imela takšno rada kakšna sem user posted image

Evo jst sem pa po dveh tednih grešila pa dobila gor 40 dg,a je to to?Ma sem se zdle gledala da imama trebuh kot da sem spet noseča,nad popkom mam ful izbočenega,kaj naj s tem naredim?

enako kot da sem v 5.mesecu

Edina ti si pa lahko kar tiho, kakšen trebuh neki user posted image , sem te videla v kopalkah in si fenci nenci. user posted image

Bravo Kasso za super mami user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2562
28.10.2008 16:59:49   
Estrella*

edinaos, glede teže sta ti že **** in Estrella* prav napisali, ne tehtaj se zvečer!!!!!!! Okrog čikov pa takole: zdajle si imela krasno priliko, da nehaš, pa si jo zafrknila. No, vsak ob svojem času, saj sem tudi jaz prej kadila, da ne bom bolj papeška od papeža... Ampak je fino, če nehaš, ker zanosiš, in si potem tudi po porodu "clean", krasna priložnost. nina7 nima kaj z valjarjem hodit, jo imam rada tako kot je, tako kot edinoos user posted image  Samo povem pač.

No, itak je to tvoja stvaruser posted image

Zdaj grem pa pogledat kaj je z mojim user posted image . Je kar še tihouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
28.10.2008 17:00:03   
tally
A ste zmešane al kajuser posted image ? Šle ste čez 100-tko. Nazadnje ko sem brala je blo 97-98.

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

estrella kaj si pa prej imela namesto piščančka? Jaz sem že čisto sklerozna.

Glava je malo boljša, sem namesto tablete pojedla kos čokoladnega peciva, vam povem, je boljše od tablete. Pa tudi Videk je končno zaspal. Zdaj pa mu grem pomagat jogi dol držat user posted image user posted image user posted image .

slikco od Aljeuser posted image

Ej jaz sem hotla prej napisat kam je Alja iz avatarja pobegnila sam ni blo cajta, sem bla pridna in pospravljala prejle sem si pa eno kopel privoščila in sem kot nova. Pa pridna Alja da je tako papala.user posted image user posted image user posted image

Pa Lara tudi.user posted image user posted image user posted image

Srčekgirl torta zgleda njamiiiiiiii. A je bila sadna?

Duda- moja jo je imela ko so jo prvič h men pripeljali torej po 3 urahuser posted image od rojstva.user posted image . Še sedaj jo ima rada in redko brez nje zaspi, ponoč ko se mamici ne da popravljat.

Kasso user posted image user posted image user posted image za mamo.

Evo jst sem pa po dveh tednih grešila pa dobila gor 40 dg,a je to to?Ma sem se zdle gledala da imama trebuh kot da sem spet noseča,nad popkom mam ful izbočenega,kaj naj s tem naredim?

enako kot da sem v 5.mesecu

Sem ti zadnjč napisala da ti nič ne manjka, če te pa trebuh moti pa kakšen trebušnjak pa boš

Tally sm vidla da Mya ne more,te bom pa jest pobrala a prov,da ne boš samevala doma . Bi ti bila hvaležna da ne zamudim naj čveka.

Čiki- včasih sem kadila potem nehala (že 4 leta brez), če pa kdo kadi me nič ne moti ker imam doma enega, ki ne more nikakor nehat.

pridem nazaj grem pokakano rit prevituser posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 2564
28.10.2008 17:01:15   
Anonimen

nina bodo slike, samo preden bom jaz kuhinjo postavila v novo hišo, bomo majske groščke preselili že k otrokom, tik pred šolouser posted image user posted image . Kupila sem mu mleko 1, pa sem mu danes dala. Jedo je, ampak nekam slabe volje je danes, upam, da bo mlekeca dobro prenesel. Ker Hippovo nama je zmanjkalo. Je pa res zelo smešna majhna merica, ampak malo drugačna od Baby love 2, tista je malenkost večja imam občutek.

Sm šla zdej gledat v škatlo 2 k jo mam doma pa je res mal večja pri dvojki.Je drugačna sestava pa zato različne merce. Jest upam, da mu bo odgovarjalo,ker se res pozna pri everčkih.

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
28.10.2008 17:01:18   
hijenca
špelin jaz sem si prej namesto tablete za glavo privoščla čokoladni kolaček, prelit s čokolado, pa še tričetrt ga je ostalo. Zdaj pa sameva v hladilniku. Bom ga mogla jutri sama pojest, ko boste ve čvekale 100 na uro. user posted image user posted image user posted image

Pa glava ne boli več hudo. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
28.10.2008 17:04:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Estrella kdaj imaš namen iti v Egipt? user posted image Jaz sem si pa danes rekla, da se bom imela takšno rada kakšna sem user posted image

Čez ene 5 letuser posted image Najverjtneje okoli 20.4.09, če ne pa pol v septembruuser posted image user posted image

špelin@: mislim, da doza od edine ne bo predzanositvena, ampak x2, ker si bo dala punca duškauser posted image Upam, da se motim.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
28.10.2008 17:04:41   
Anonimen

špelin jaz sem si prej namesto tablete za glavo privoščla čokoladni kolaček, prelit s čokolado, pa še tričetrt ga je ostalo. Zdaj pa sameva v hladilniku. Bom ga mogla jutri sama pojest, ko boste ve čvekale 100 na uro. user posted image user posted image user posted image

Pa glava ne boli več hudo. user posted image

No vidš, super da ni več tok hudo z glavo.

Tally jest bom štartala okol devetih, sam pol boš mogla še z mano v CP k si morm eno bundo kupit.

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2568
28.10.2008 17:06:32   
Anonimen

Čez ene 5 letuser posted image Najverjtneje okoli 20.4.09, če ne pa pol v septembruuser posted image user posted image

špelin@: mislim, da doza od edine ne bo predzanositvena, ampak x2, ker si bo dala punca duškauser posted image Upam, da se motim.

nič se ne motišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2569
28.10.2008 17:08:24   
katy82
Hijenca pa dej se čmrliki pridruži,je rekla da bi tud ona šla,če gre še katerauser posted image

Joj kaj sem naredila zdle,tamali sem skor vse piškote brez glutena požrla,sem se šele vmes enkrat zavedla kaj delam pa kr nisem mogla nehat,pa še bi jih,joj kaka butara semuser posted image To je pa tisto rajcanje s čokolado od prej k nisem dost močna da bi se sladkemu uprlauser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
28.10.2008 17:08:38   
valentina2006
Ojla čveke... ko sem bla nazadne na RR, ste ble na -10 straneh... čist ste pridne.

A ja... mami ma cajt zdejle, k sta šla ati in Matevž ajat user posted image .

Ste pa mele zelooooooo zanimivo temo... hujšanje, kg.... tud jest sem se odločila, da s 1.11. začnem, pa upam, da 2008 leta user posted image .

Estrella*: Piščanček spet na vidiku user posted image .

Morm priznat, da glih brala  nisem za nazaj... bom zdej in mejbi kej pokomentiram.

ČAV, ČAV

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
28.10.2008 17:09:24   
kasso

A veste kaj je žalostno? Da jaz po vseh uspešnih in neuspešnih hujšanjih točno vem kako se moram prehranjevati, da bodo šle kile dol, pa kljub temu ne ukrenem nič in se redim naprejuser posted image Mislim, da ni bolj butastega človeka na tem svetuuser posted image

to ne pomeni, da si butasta, ampak da imaš rada dobro okusno hrano.

IZVIRNO SPOROČILO: ****

A veste kaj je žalostno? Da jaz po vseh uspešnih in neuspešnih hujšanjih točno vem kako se moram prehranjevati, da bodo šle kile dol, pa kljub temu ne ukrenem nič in se redim naprej Mislim, da ni bolj butastega človeka na tem svetu

Evo sva ze dva... grem po eno cokolado da si odprem za tolazbo.

o si me spomnila, da mam še milko s celimi lešniki

Packe roke stran.....!!!!!!!!

moj je odprl kilsko Gorenjko z lešniki in dal na koščke, pa v eno posodico, pa mi sploh ne potegne. No, moji mami pa...je kar nekaj zmanjkalo...in ko sem jo vprašala, zakaj jo je (namreč boli jo slinavka), če jo potem boli, pa pravi da iz navade.

Nehite s čokolado in to takoj drugač si jo grem kar kupit

Dejte raje povedat kaj bomo pa jutr papcale?A bomo kake tortice?Se bom mal šparala dons

čokolade ne pogrešam, ampak tortico pa takoj zmažem...

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

kje v italiji? moram malo pošnjofat

midva sva bila tukaj:

Indirizzo
IKEA Padova
via Fraccalanza 1
35129 Padova
A4 uscita Padova Est

opomnite me, če je  katera že pisal o tem..samo preletavam...
jaz sem pred časom brala, da prihaja tudi k nam...

****- za tvoje "domače" zgodbe" pa  si vzamem čas...  Hvala ker  me držiš pri računalniku, ko bi lahko na primer likala? ne res , ful rada bere tvoje poste o življenju v egiptu.

ja, jaz sem čula, da naj bi bila v Prestranku, ampak mislim, da je padlo v vodo

Naj vam povem, da že 4 dni ne jem kruha, niti jem po 17h in stopim včeraj veselo na vago, katastrofa pokaže mi 1kg več

Zvecer ali zjutraj na tesce?

včeraj zvečer sem se vagala okrog 21h, s tem da sem nazadnje jedla ob 17h, razultat mi je motivacijo vzel

nikoli se ne tehtaj zvečer, ampak zjutraj na tešče...meni niha tudi po 1-2 kg v dnevu
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ha ha spet smo pri hujšanju. magična tema. ma ta del pod popkom je pravi hudič. mene tudi matra. že ko sem bila suha (ampak res suha) sem imela malo trebuščka. sedaj imam pa vamp.

Počakaj po drugem porodu

In po tretjem...

Tega pa ne bom dočakala.

nikoli ne veš

Neposredna povezava do sporočila: 2572
28.10.2008 17:09:41   
kasso

Jaz pa bom sla prav kmalu... sam da Omar se mal zraste pa grem na fitnes in plavat.

Ej oprosti, ampak me res firbec matra kako to izgleda pri vas...a so moški ločeni od žensk...npr. bazeni, fitnesi???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
28.10.2008 17:09:52   
Anonimen

nič se ne motišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ti pa si facauser posted image . Sej mogoče pa če boš x2 se ti bojo pa zagnusil pa boš pol spet nehala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
28.10.2008 17:09:56   
katy82
Ma že vem kako bom pokurla tele piškotke,user posted image bomouser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?