Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ni nobena opazila, da imam nov oz. ta star avtar Kako že nekatere ptravijo"ste me spregledale in se grem mulit" Si se pa mulila glih 3 minute pa pol... No, nekaj pa je Veš, nisem zamerljiv človek po naravi Hvala enako...In super je tale avtar...Tud Samii je vsec.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:06:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ni nobena opazila, da imam nov oz. ta star avtar Kako že nekatere ptravijo"ste me spregledale in se grem mulit" Si se pa mulila glih 3 minute pa pol... No, nekaj pa je Veš, nisem zamerljiv človek po naravi Hvala enako...In super je tale avtar...Tud Samii je vsec. No sem na starmu compu in sem slučajno gledala slike in mi je prišel pod roko piščanček. Sem se na Samio spomnila in zamenjala avtar.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil a sem se pozabla pohvalit. mi smo imeli po doooollllggggeeemmmmmm času to noč malo bolj znosno. se je zbudila ob 3h, popapcala, se zbudila ob 6h popapcala in potem auf. Tko priblizno pri nas sedaj zgleda ko smo zaceli z GH. Vmes pa seveda se 100x dudo popravit...pa kapljice za krce, pa tako naprej... No a pol morab bit zadovoljna, da moja nima dude Ma jaz sem full proti dudi...To je ena sama matrenga. Sploh ne vem zakaj sem mu jo dala..mislim vem zakaj, ker so mi rekli, da bo tako raje zizal... no sedaj zize niti pogledat noce in je flasa zakon in pa duda seveda.. Najprej se matras da mu jo skoz popravljas pol pa da ga odvadis.. pa kaj mi je tega treba??? Samia stara 2 leti in pol se vedno spi z dudo..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem na starmu compu in sem slučajno gledala slike in mi je prišel pod roko piščanček. Sem se na Samio spomnila in zamenjala avtar. Sej, jaz res niti ne vem, da si imela drugega.. ampak ocitno da res ko je pa prejle sla mimo compa in rekla: iiiiiiiiiiiiii pi pi piscancek... Pol mi je pa istocasno ko si napisala, kapnilo da verjetno, da ga prej ni bilo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:17:59
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz nisem nič proti dudi, jo je Andraž imel in je bila super za potolažit,. Odvadli smo ga težko, pri 4letih , ampak glede na to koliko + je duda naredila, je tud odvajanje pozabljeno. Alja je žal ni marala in ji še dane organsko ne prenese Je pa kar pridna in ni taka sitnoba kot sine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:20:25
|
|
|
|
Svojeglava
|
Živa imela dudo prvi 2 tedna, potem pa nič več.. do danes, ko sem jo našla, ko sem pospravljala njen predal... ji dala dudo in jo že cel dan cuza! svašta! lps
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:20:42
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj je zdej ****, prideš jutr v CP? Naročimo privat Jet??? No še to ti moram povedat, da sem si zadala cilj, ko pridem k tebi na obisk, da bom 25kg lažja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:22:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Živa imela dudo prvi 2 tedna, potem pa nič več.. do danes, ko sem jo našla, ko sem pospravljala njen predal... ji dala dudo in jo že cel dan cuza! svašta! lps O, to je pa sprememba Jaz mam celo zbbirko dud in ji še malo probam podturit, pa noče A zdej dela kaj hitreja tvoj net????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:22:58
|
|
|
|
Svojeglava
|
Evo še naša torta za krst, ko smo že pri sladkarijah...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:23:54
|
|
|
|
Svojeglava
|
sem pri mami, tole je balzam... doma je živa mora... čakam 10 min, da mi kej odpre... že cel kup zlikam vmes!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:24:48
|
|
|
|
hijenca
|
estrella kaj si pa prej imela namesto piščančka? Jaz sem že čisto sklerozna. Glava je malo boljša, sem namesto tablete pojedla kos čokoladnega peciva, vam povem, je boljše od tablete. Pa tudi Videk je končno zaspal. Zdaj pa mu grem pomagat jogi dol držat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:24:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Evo še naša torta za krst, ko smo že pri sladkarijah... Zgleda mamljivaaaa. Kakšnega okusa je pa bila???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:25:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca estrella kaj si pa prej imela namesto piščančka? Jaz sem že čisto sklerozna. Glava je malo boljša, sem namesto tablete pojedla kos čokoladnega peciva, vam povem, je boljše od tablete. Pa tudi Videk je končno zaspal. Zdaj pa mu grem pomagat jogi dol držat . slikco od Alje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:26:21
|
|
|
|
Svojeglava
|
pol sadna, pol čokoladna!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:27:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava sem pri mami, tole je balzam... doma je živa mora... čakam 10 min, da mi kej odpre... že cel kup zlikam vmes! vse je za nekaj dobro. Meni se pa kupi nezlikanga perila vsak dan podirajo A maš instant doma?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:27:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava pol sadna, pol čokoladna! Ojej, sadna je mojaaaaaa!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Ma vm se je zmešal ,pridm domov in berem in berem in ko končno preberem vse, mam sam še mal časa ker pride tašča z Gajo . Sm bla mal v nabavi, da sm nafilala hladilnik,ker je bil čist prazen,Gajo sm pa raj pri tašči pustila,ker se mi je ne da po dežju okol vozit.Sm bla pa pridna pa še avto posesala ,pa še lase sm si umila . Evo na hitro: IZVIRNO SPOROČILO: hijenca nina A ima babylove mleko 1 tako majhno merico??? Je manjša od 2, meni se zdi smešno majhna merica. Ja mejhna merica je po tanovem,odkar so spremenili sestavo. A sta že probala mleko? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sedaj delamo antikadilsko propagando Bo Nina7 z valjerjem prišla Ne sej vas kr podpiram IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Moje mnenje glede cigaret, pa upam da mi ne bo katera zamerila je, da ni gršega kot mamica z malim otrokom in cigaretom v rokah. Jest ti nč ne zamerim,maš prav. Špelin@ a ti si kadila? No pridna, da si nehala ,pa da me maš rada . Estrella itak sm opazla da maš drug avatar. Tally sm vidla da Mya ne more,te bom pa jest pobrala a prov,da ne boš samevala doma . Vse ki mate bubane pa veliko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:30:00
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Evo še naša torta za krst, ko smo že pri sladkarijah... krasna torta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:31:33
|
|
|
|
Estrella*
|
Nina7: ha, vidim, da si v zagonu, a bi še men posesala avto? Ti ga pripeljem na dom. Ojej, veš sem se spomnila na pleh, ga grem kar zdaj v avto dat in me jutr spomni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: ha, vidim, da si v zagonu, a bi še men posesala avto? Ti ga pripeljem na dom. Ojej, veš sem se spomnila na pleh, ga grem kar zdaj v avto dat in me jutr spomni Aja sej res,jest sm kr pozabla.Upam da se spomnim jutr,drugače naj me pa ena spomni . Sm pri tašči sesala avto,doma mi je še čudn k je vse razrit uzuni,pol sm pa vsa svinjska
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:40:39
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava sem pri mami, tole je balzam... doma je živa mora... čakam 10 min, da mi kej odpre... že cel kup zlikam vmes! vse je za nekaj dobro. Meni se pa kupi nezlikanga perila vsak dan podirajo A maš instant doma? jaz sem pa imela mamo na obisku in je zlikala kup, ki je čakalllllll....a kaj ko bo zvečer spet malo zrasel, ker imam en stroj v sušilcu, en se še pere, pa še enga moram oprat ...ampak bom zelooo zreducirala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:41:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: ha, vidim, da si v zagonu, a bi še men posesala avto? Ti ga pripeljem na dom. Ojej, veš sem se spomnila na pleh, ga grem kar zdaj v avto dat in me jutr spomni Aja sej res,jest sm kr pozabla.Upam da se spomnim jutr,drugače naj me pa ena spomni . Sm pri tašči sesala avto,doma mi je še čudn k je vse razrit uzuni,pol sm pa vsa svinjska SLAB IZGOVOR!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:42:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana kuhinjo dobiva 20.11. , 21.11 pridejo montirat . komaj komaj čakam. Tole sem pozabila komentirat za nazaj. Super Glej, da daš potem gor fotke, da si napasemo oči Svojeglava, mmmmmmm, torta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:42:50
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No jaz moram pa danes Aljo pohvalit, ker tako pridno papa. Ob 7h je pozizala, 8.45 h 120AM. 10h kaki, pol je šla spat do 1h pojedla riž z grahom zalit z juhico in sedaj 15h popila 110AM, pozizala in spi Ko bi bil vsak dan tak superca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 16:44:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz sem pa imela mamo na obisku in je zlikala kup, ki je čakalllllll....a kaj ko bo zvečer spet malo zrasel, ker imam en stroj v sušilcu, en se še pere, pa še enga moram oprat ...ampak bom zelooo zreducirala. za mamo!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?