|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
28.10.2008 16:02:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

A ni nobena opazila, da imam nov oz. ta star avtaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako že nekatere ptravijo"ste me spregledale in se grem mulit"

Si se pa mulila glih 3 minute pa pol...user posted image user posted image user posted image user posted image

No, nekaj pa je user posted image  Veš, nisem zamerljiv človek po naraviuser posted image

Hvala enako...In super je tale avtar...Tud Samii je vsec.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
28.10.2008 16:06:38   
Estrella*

A ni nobena opazila, da imam nov oz. ta star avtaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako že nekatere ptravijo"ste me spregledale in se grem mulit"

Si se pa mulila glih 3 minute pa pol...user posted image user posted image user posted image user posted image

No, nekaj pa je user posted image  Veš, nisem zamerljiv človek po naraviuser posted image

Hvala enako...In super je tale avtar...Tud Samii je vsec.user posted image user posted image user posted image

No sem na starmu compu in sem slučajno gledala slike in mi je prišel pod roko piščanček. Sem se na Samio spomnilauser posted image in zamenjala avtar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
28.10.2008 16:07:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

a sem se pozabla pohvalit. mi smo imeli  po doooollllggggeeemmmmmm času to noč malo bolj znosno. se je zbudila ob 3h, popapcala, se zbudila ob 6h popapcala in potem auf.

Tko priblizno pri nas sedaj zgleda ko smo zaceli z GH. Vmes pa seveda se 100x dudo popravit...pa kapljice za krce, pa tako naprej...user posted image user posted image

No a pol morab bit zadovoljna, da moja nima dudeuser posted image

Ma jaz sem full proti dudi...To je ena sama matrenga. Sploh ne vem zakaj sem mu jo dala..mislim vem zakaj, ker so mi rekli, da bo tako raje zizal... no sedaj zize niti pogledat noce in je flasa zakon in pa duda seveda..

Najprej se matras da mu jo skoz popravljas pol pa da ga odvadis.. pa kaj mi je tega treba???

Samia stara 2 leti in pol se vedno spi z dudo..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2528
28.10.2008 16:10:32   
Anonimen

No sem na starmu compu in sem slučajno gledala slike in mi je prišel pod roko piščanček. Sem se na Samio spomnilauser posted image in zamenjala avtar.

Sej, jaz res niti ne vem, da si imela drugega.. ampak ocitno da res ko je pa prejle sla mimo compa in rekla: iiiiiiiiiiiiii pi pi piscancek...

Pol mi je pa istocasno ko si napisala, kapnilo da verjetno, da ga prej ni bilo...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2529
28.10.2008 16:17:59   
Estrella*
Jaz nisem nič proti dudi, jo je Andraž imel in je bila super za potolažit,. Odvadli smo ga težko, pri 4letihuser posted image , ampak glede na to koliko + je duda naredila, je tud odvajanje pozabljeno.

Alja je žal ni marala in ji še dane organsko ne preneseuser posted image Je pa  kar pridna in ni taka sitnoba kot sineuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
28.10.2008 16:20:25   
Svojeglava
Živa imela dudo prvi 2 tedna, potem pa nič več.. do danes, ko sem jo našla, ko sem pospravljala njen predal... ji dala dudo in jo že cel dan cuza!

svašta!

lps

Neposredna povezava do sporočila: 2531
28.10.2008 16:20:42   
Estrella*
Kaj je zdej ****, prideš jutr v CP? Naročimo privat Jet???
No še to ti moram povedat, da sem si zadala cilj, ko pridem k tebi na obisk, da bom 25kg lažjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2532
28.10.2008 16:22:15   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Živa imela dudo prvi 2 tedna, potem pa nič več.. do danes, ko sem jo našla, ko sem pospravljala njen predal... ji dala dudo in jo že cel dan cuza!

svašta!

lps

O, to je pa spremembauser posted image  Jaz mam celo zbbirko dud in ji še malo probam podturit, pa nočeuser posted image
A zdej dela kaj hitreja tvoj net????

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
28.10.2008 16:22:58   
Svojeglava
user posted image
Evo še naša torta za krst, ko smo že pri sladkarijah...

Neposredna povezava do sporočila: 2534
28.10.2008 16:23:54   
Svojeglava
sem pri mami, tole je balzam... doma je živa mora... čakam 10 min, da mi kej odpre... že cel kup zlikam vmes!

Neposredna povezava do sporočila: 2535
28.10.2008 16:24:48   
hijenca
estrella kaj si pa prej imela namesto piščančka? Jaz sem že čisto sklerozna.

Glava je malo boljša, sem namesto tablete pojedla kos čokoladnega peciva, vam povem, je boljše od tablete. Pa tudi Videk je končno zaspal. Zdaj pa mu grem pomagat jogi dol držat user posted image user posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2536
28.10.2008 16:24:56   
Estrella*

user posted image

Zgleda mamljivaaaa. Kakšnega okusa je pa bila???

Neposredna povezava do sporočila: 2537
28.10.2008 16:25:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

estrella kaj si pa prej imela namesto piščančka? Jaz sem že čisto sklerozna.

Glava je malo boljša, sem namesto tablete pojedla kos čokoladnega peciva, vam povem, je boljše od tablete. Pa tudi Videk je končno zaspal. Zdaj pa mu grem pomagat jogi dol držat user posted image user posted image user posted image .

slikco od Aljeuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
28.10.2008 16:26:21   
Svojeglava
pol sadna, pol čokoladna!

Neposredna povezava do sporočila: 2539
28.10.2008 16:27:02   
Estrella*

sem pri mami, tole je balzam... doma je živa mora... čakam 10 min, da mi kej odpre... že cel kup zlikam vmes!

user posted image user posted image user posted image vse je za nekaj dobro. Meni se pa kupi nezlikanga perila vsak dan podirajouser posted image
A maš instant doma?

Neposredna povezava do sporočila: 2540
28.10.2008 16:27:55   
Estrella*

pol sadna, pol čokoladna!

Ojej, sadna je mojaaaaaa!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2541
28.10.2008 16:28:03   
Anonimen
Dan. Ma vm se je zmešaluser posted image ,pridm domov in berem in berem in ko končno preberem vse, mam sam še mal časa ker pride tašča z Gajouser posted image . Sm bla mal v nabavi, da sm nafilala hladilnik,ker je bil čist prazen,Gajo sm pa raj pri tašči pustila,ker se mi je ne da po dežju okol vozit.Sm bla pa pridna pa še avto posesalauser posted image ,pa še lase sm si umilauser posted image .

Evo na hitro:

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

nina A ima babylove mleko 1 tako majhno merico??? Je manjša od 2, meni se zdi smešno majhna merica.

Ja mejhna merica je po tanovem,odkar so spremenili sestavo. A sta že probala mleko?

A sedaj delamo antikadilsko propagandouser posted image user posted image user posted image

Bo Nina7 z valjerjem prišlauser posted image

user posted image user posted image  Ne sej vas kr podpiram

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Moje mnenje glede cigaret, pa upam da mi ne bo katera zamerila je, da ni gršega kot mamica z malim otrokom in cigaretom v rokah. user posted image

Jest ti nč ne zamerim,maš prav.

Špelin@ a ti si kadila? No pridna, da si nehala user posted image ,pa da me maš rada user posted image .

Estrella itak sm opazla da maš drug avatar.

Tally sm vidla da Mya ne more,te bom pa jest pobrala a prov,da ne boš samevala domauser posted image .

Vse ki mate bubane user posted image  pa veliko user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
28.10.2008 16:30:00   
kasso

user posted image

krasna tortauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2543
28.10.2008 16:31:33   
Estrella*
Nina7: ha, vidim, da si v zagonu, a bi še men posesala avto? Ti ga pripeljem na dom.
Ojej, veš sem se spomnila na pleh, ga grem kar zdaj v avto dat in me jutr spomniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
28.10.2008 16:35:17   
Anonimen

Nina7: ha, vidim, da si v zagonu, a bi še men posesala avto? Ti ga pripeljem na dom.
Ojej, veš sem se spomnila na pleh, ga grem kar zdaj v avto dat in me jutr spomniuser posted image

Aja sej res,jest sm kr pozabla.Upam da se spomnim jutr,drugače naj me pa ena spomniuser posted image . Sm pri tašči sesala avto,doma mi je še čudn k je vse razrit uzuni,pol sm pa vsa svinjska

Neposredna povezava do sporočila: 2545
28.10.2008 16:40:39   
kasso

user posted image user posted image user posted image vse je za nekaj dobro. Meni se pa kupi nezlikanga perila vsak dan podirajouser posted image
A maš instant doma?

user posted image jaz sem pa imela mamo na obisku in je zlikala kup, ki je čakalllllll....a kaj ko bo zvečer spet malo zrasel, ker imam en stroj v sušilcu, en se še pere, pa še enga moram opratuser posted image ...ampak bom zelooo zreducirala.

Neposredna povezava do sporočila: 2546
28.10.2008 16:41:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Aja sej res,jest sm kr pozabla.Upam da se spomnim jutr,drugače naj me pa ena spomniuser posted image . Sm pri tašči sesala avto,doma mi je še čudn k je vse razrit uzuni,pol sm pa vsa svinjska

SLAB IZGOVOR!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
28.10.2008 16:42:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
kuhinjo dobiva 20.11. user posted image , 21.11 pridejo montiratuser posted image . komaj komaj čakam.

Tole sem pozabila komentirat za nazaj.
Super user posted image user posted image user posted image  Glej, da daš potem gor fotke, da si napasemo oči user posted image

Svojeglava, mmmmmmm, torta user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
28.10.2008 16:42:50   
kasso

No jaz moram pa danes Aljo pohvalit, ker tako pridno papa. Ob 7h je pozizala, 8.45 h 120AM. 10h kaki, pol je šla spat do 1h pojedla riž z grahom zalit z juhico in sedaj 15h popila 110AM, pozizala in spiuser posted image

Ko bi bil vsak dan takuser posted image user posted image

supercauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2549
28.10.2008 16:44:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
user posted image jaz sem pa imela mamo na obisku in je zlikala kup, ki je čakalllllll....a kaj ko bo zvečer spet malo zrasel, ker imam en stroj v sušilcu, en se še pere, pa še enga moram opratuser posted image ...ampak bom zelooo zreducirala.

user posted image  za mamo!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?