Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:00:25
|
|
|
|
Naty*
|
Js tud pridem, če pride kasso, drgač pa no way . Punce a lahko en brzinski odgovor? Žan ma dons spet 37,2, a grem lahko na sprehod z njim, če ga dobr oblečem? Drgač mamo pa mi tud z noskom in hripavostjo problem ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:02:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Js tud pridem, če pride kasso, drgač pa no way . Punce a lahko en brzinski odgovor? Žan ma dons spet 37,2, a grem lahko na sprehod z njim, če ga dobr oblečem? Drgač mamo pa mi tud z noskom in hripavostjo problem ... Meni je dr. Caserman rekel, da do 37,5 ni nobena vročina. Če ne piha, bi jaz fino zadekala in šla na sončen sprehod
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:05:44
|
|
|
|
Naty*
|
hvala špelin@ .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:07:57
|
|
|
|
nia5
|
SončicaSandra, kot ti je rekla Valentina; redno čiščenje noska, vlažen zrak, jaz sem jo še mazala z materino dušico, ja pa v vlažilec zraka sem kapnila malo evkaliptusovega olja not, tudi timijan je kul. Pa čimprejšnje okrevanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:08:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pridem če se bom lahko kateri prištulula (mya ali nina),drugač . ena te bo že pobrala, tako da si in Mogoče pride tudi tiana in eole, odvisno od njunih Špelin@: ja sem te , samo posledica tega je, da je tvoj seznam bočj ličen Sam Špelin@ mene ni pozabla, ti si pa me . Tally upam, da te bo mYa lahko pobrala k jest ne bom šla mem Mengša,jest te lohk pol samo nazaj pelm. No če pa mya ne bo mogla se bom pa potrudila. Aja pa dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:10:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pridem če se bom lahko kateri prištulula (mya ali nina),drugač . ena te bo že pobrala, tako da si in Mogoče pride tudi tiana in eole, odvisno od njunih Špelin@: ja sem te , samo posledica tega je, da je tvoj seznam bočj ličen Sam Špelin@ mene ni pozabla, ti si pa me . Tally upam, da te bo mYa lahko pobrala k jest ne bom šla mem Mengša,jest te lohk pol samo nazaj pelm. No če pa mya ne bo mogla se bom pa potrudila. Aja pa dobro jutro. Ma sej zato sem rekla če bi me mya, da ti ne delaš krog, za nazaj me bo itak moj pobral ko gre iz službe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:22:16
|
|
|
|
špelin@
|
Pridemo: 1. Estrella* + + počitnikar (?) 2. edinaos + 3. špelin@ + + 2 počitnikarja 4. Naty* + 5. mya26 + 6. katy82 + 7. jana81 + 8. aurora28 + 9. kasso 10. svojeglava + 11. nina7 + 12. CatJa + 13. tally + sesil, darmar, tana7 in ostale, pridete? Dopišite se!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:48:55
|
|
|
|
špelin@
|
Pejte se solit! Ko imam jaz čas za čvek, ni nobene tu gor, ko bom odnesla pete, boste pa spet "sipale" poste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:50:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Punce full hvala za odgovore! Sploh pa tebi Valentina za izčrpen odgovor. Upam, da bo kaj pomagalo, ker se mi revica res smili. Sploh je nisem navajena take Drugače pa sem jo sedajle preden je zaspala namazala pod noskom in po prsih z fitobalm bimbi balzamičnim gelom, ki je namanjen prav otrokom, tako da tudi upam, da bo kaj pomagalo.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:53:49
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa zakaj je ta ikea tako slavna? jaz jo sploh ne poznam. si preblizu ITA in predaleč od AUT ha, ikea je tudi v IT. ko sem bila nazadnje tam je bila celo bolje založena kot v AUT Sesil, ne veš kaj zamujaš, ker je ne poznaš.. imajo krasne stvari za naše srečanje - kot berem nas zna kar veliko prit jutri. Kje v CP pa je toliko prostoroa za toliko vozičkov?? če bo vse po sreči spoznate tudi naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:55:05
|
|
|
|
špelin@
|
Pridemo: 1. Estrella* + + počitnikar (?) 2. edinaos + 3. špelin@ + + 2 počitnikarja 4. Naty* + 5. mya26 + 6. katy82 + 7. jana81 + 8. aurora28 + 9. kasso 10. svojeglava + 11. nina7 + 12. CatJa + 13. tally + 14. eole + sesil, darmar, tana7 in ostale, pridete? Dopišite se!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:55:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole Kje v CP pa je toliko prostoroa za toliko vozičkov?? To je pa še domača naloga od edineos
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:56:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce full hvala za odgovore! Sploh pa tebi Valentina za izčrpen odgovor. Upam, da bo kaj pomagalo, ker se mi revica res smili. Sploh je nisem navajena take Drugače pa sem jo sedajle preden je zaspala namazala pod noskom in po prsih z fitobalm bimbi balzamičnim gelom, ki je namanjen prav otrokom, tako da tudi upam, da bo kaj pomagalo. Saj bo mala princeska kmalu boljše, boš videla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:58:07
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: eole Kje v CP pa je toliko prostoroa za toliko vozičkov?? To je pa še domača naloga od edineos kaj če se prestavimo v kolosej? če je odprt? pa igrala za ta velike so tudi tam?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 9:59:15
|
|
|
|
nia5
|
Aja pa ponoči sem ji vzglavje malo dvignila, da je lažje dihala. Z vsemi temi ukrepi smo bili zdravi v treh dneh . Baby-vac se je takrat izkazal za nepogrešljivega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 10:03:51
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! pri nas je spet sončno. Noč je minila mirno, le zvečer se je zbudila in llumpa ni hotela zaspat, bila pa je ful utrujena in ni vedla kaj bi. Jaz se ukvarjam z iskanjem avtosedeža za škrata in ugotovim, da je v Nemčiji 50 eur ceneje kot pri nas. Ti švabi (pardon izrazu) so pa tako zahojeni, da ne pošiljajo v Slovenijo, čeprav pošiljajo po celi EU. Me tako jezi, da bi jih kar z valjarjem po buči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 10:08:19
|
|
|
|
hijenca
|
nina A ima babylove mleko 1 tako majhno merico??? Je manjša od 2, meni se zdi smešno majhna merica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 10:08:54
|
|
|
|
kasso
|
Ojla! Jaz se ne morem odločit, ali pridem s tamalima ali le z Varjo. Zjutraj bo cepljena in če bo ratala kaj sitna ali vročična in jaz v Lj z njo res ne vem kaj narest. Najraje bi jo pustila v PO, ampak potem ne bo spoznala še tiste hroščke, ki jih še ni videla. Naty, cepljenje ima ob 09:20, tako da do 10:00 ne bove v LJ.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 10:10:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ojla! Jaz se ne morem odločit, ali pridem s tamalima ali le z Varjo. Zjutraj bo cepljena in če bo ratala kaj sitna ali vročična in jaz v Lj z njo res ne vem kaj narest. Najraje bi jo pustila v PO, ampak potem ne bo spoznala še tiste hroščke, ki jih še ni videla. Naty, cepljenje ima ob 09:20, tako da do 10:00 ne bove v LJ. Vidiš, zato pa tebi še nisem nalimala in/ali počitnikarjev Odloči se A bo to prvič ali drugič cepljena?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 10:11:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se ukvarjam z iskanjem avtosedeža za škrata in ugotovim, da je v Nemčiji 50 eur ceneje kot pri nas. Ti švabi (pardon izrazu) so pa tako zahojeni, da ne pošiljajo v Slovenijo, čeprav pošiljajo po celi EU. Me tako jezi, da bi jih kar z valjarjem po buči. barbaw, problem je v tem, ker imajo oni nas za zahojene...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 10:12:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: eole Kje v CP pa je toliko prostoroa za toliko vozičkov?? To je pa še domača naloga od edineos kaj če se prestavimo v kolosej? če je odprt? pa igrala za ta velike so tudi tam? Koliko prostora pa je v Koloseju? In kje točno? Se vidi, da za kino bolj proti CE hodimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 10:12:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se ukvarjam z iskanjem avtosedeža za škrata in ugotovim, da je v Nemčiji 50 eur ceneje kot pri nas. Ti švabi (pardon izrazu) so pa tako zahojeni, da ne pošiljajo v Slovenijo, čeprav pošiljajo po celi EU. Me tako jezi, da bi jih kar z valjarjem po buči. barbaw, problem je v tem, ker imajo oni nas za zahojene... Ja vem. Sej včasih smo hujši ko ... No ne mi osebni ampak določeni Slovenčki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 10:15:58
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ ima moj strica v Nemčiji samo mu ne zaupamo najbolj, pa še finančne težave ima in nimam namena šenkat denarja. Je pa ful ceneje sedež, pa če si ga dam poštno ležeče na mejo bi še nekako šlo. Bom videla, če so za kakšno kupčijo. Imajo pa dosti ceneje stvari, pa če plačam poštnino je še vedno manj kot pri nas. Moram pa nekoga nafehtat, da mi v AUT pokliče, da vidim kakšne cene so tam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 10:28:15
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: eole IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: eole Kje v CP pa je toliko prostoroa za toliko vozičkov?? To je pa še domača naloga od edineos kaj če se prestavimo v kolosej? če je odprt? pa igrala za ta velike so tudi tam? Koliko prostora pa je v Koloseju? In kje točno? Se vidi, da za kino bolj proti CE hodimo pozdravljene!! verjetno je v koloseju več placa, ker se da razširit čez cel prostor do igral če greš v Kolosej čez glavni (srednji) vhod, potem je takoj na desni lokal, poleg pa igrala http://www.kolosej.si/kinocentri/kolosej-lj/igralnica/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 10:28:30
|
|
|
|
mya26
|
tally: žal te ne morem peljat ker bom šla od doma že okol 8h ker moram mojga peljat v službo. in ne bom hodila nazaj domov.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?