|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
27.10.2008 15:12:55   
san

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Čer...

Upam da ne boste hude če se vam pridružim  user posted image user posted image

Moja user posted image  punčka je rojena 6.3.08
Ime ji je Elma , obrojstvu je bla težka 3600 , in dolga 55cm .Rojena je v Zasavlju .Ko je bila stara  7-mesecov smo imeli vaganje  , težka je bila 8100 , in 78 cm dolga.
Večkrat vas berem , časa pa je mal za pisat user posted image , bom se pa izboljšala .

Elma, dobrodošla med nami, te bom pa jaz na seznam zapisala, ker sva ravno isti dan rodile.

uuu, elma, tvoja pikica je pa tako dolga že, bo manekenkauser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 701
27.10.2008 15:17:51   
san

Ekola punce, pa smo doma, pa sem preživela vikend s taščo. Nimam pripomb, samo res ne razumem zakaj nekateri ljudje na vsak način želijo dojenčke pitat čisto z vsako stvarjo. Me tašča vpraša, kaj to že lahko je, pa jaz rečem ne še, a ona mu vseeno v usta tlači. Pa zadnjič v službi, so mu sodelavci tudi že čokolado v usta tlačili, pa napolitanke dali. Potem, pa začneš razlagat, da tega in tega, pri teh in teh mesecih, še ne smejo jesti, se pa smejejo in rečejo, ja naši so pa vseeno gor zrasli. Potem pa se sploh nočem več dajat z njimi, pa raje temo spremenim.

Moram pa reči, da ste se razpisale, da sem komaj prebrala, zdaj bom pa še kaj pokomentirala.

jagoga men je danes lastna mati težila, da vsem dobr kuham, sam urbana silm jest neokusno hranouser posted image , pa da sem izabeli in izidorju že prej dobro hrano (začinjeno) privoščila. pa m ji povedala, da ni res, da sem obema po 8. mesecu začela. včeraj mi je pa tast pri kosilu težil, da otroka stradamuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 702
27.10.2008 15:19:19   
san

Še en komentar moram dati na mojo taščo. Se ne morem v posteljo sprajt, pa sem malo po drugih temah brskala in sem prišla do teme, kdaj otrokom dovoliti nakit, pa sem se na taščo spomnila. A veste, kaj dela moja tašča, vedno ko smo pri njih, naš tavelik ves čas hodi okoli s kakšnimi verižicami. ma ne  z zlatimi, ampak s takšnimi "kičastimi kravdami". Tašča mi dopušča, da ji brska po škatlji, kjer ima nakit spravljen, potem ga pa ona nakrencla kot kakšno novoletno jelko, pa še, da se našminka mu pusti.  Mali pa uživa, samo da se neumnosti dogajajo. Bi verjetno potrebovala kakšno vnukinjo, se vidi da je že drugi rod brez punčke.
Do sedaj se sploh nisem kaj posebno vznemirjala, ampak mi je pa zdaj pritisk narasel, naslednjič ko to naredi bom pa čist popiuser posted image la.  

user posted image user posted image user posted image men bi se že takoj snel, pomoje

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 703
27.10.2008 15:33:01   
san
lona, a sploh je kakšn k jih gor obdrži?user posted image čeveljčke al pa štumfke sevedauser posted image

katj, dobrodošla nazaj in bravo marki, zdej bo pa lisička mal uživala z njouser posted image

dinki, lepe stvari ste nabavliuser posted image , jaz upam, da pridem letos še do celovca

moja tašča je urbanu kupila roza belo rumeno majčko z roza slončkom in komplet hlačke z volančki, take rumene z roza belimi črtamiuser posted image - seveda ni imel oblečeno in p prvem pranju mu je bilo premajhno, ker se na srečo ne spozna na številkeuser posted image . najhuj je pa blo, k je izidor prjavu, da bi on tu tako majco meluser posted image

o, da jo še malo pohvalim, je zadnjič kupila podlogo za na tla, tiste črke, da ko pride k njima na obisk, da se bo imel kje igrati in sta se s tastom tako lepo potrudila, da sta napisala N in L (pač začetnici najinih imen) potem pa spodaj Tit 07042008. Pol pa kar ležita oba z njim na tleh ...Jih je bilo lepo videti.
to je pa res lepouser posted image

make up... moja tamala je mela prebliske, pa jih še ma in bi se tudi mazala, ma jaz ji ne pustim, do srednje no wayuser posted image . pa kakšnih majčk, da ji bo popek vn gledal tud ne, še v srednji ne, pa barvala se tut ne bo, pa minike, k sam rit skrijejo tut ne bo nosila...no to so moje pobožne želje

premik ure, pri nas smo na temo bolj... ko je tema se gre spat in zjutraj ko se naredi dan se zbudi. danes posledično veliko spiuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 704
27.10.2008 15:37:01   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Živjo, gospe moje,

moram najprej povedat, da nisem še nič prebrala za nazaj (razen vilme in mumu, ki sta poslali zadnja posta ko sem odprla RR), ker sem nazadnje bila z vami ... uhuhu nazaj ... uglavnem ni bilo časa - matija je dobil bakterijsko angino, anja ima še vedno alergijo, zelo je suhica (6400), skoraj nič ne je, če pa že, pa so to take male količine, za novorojenčka ... user posted image  no, kljub temu ima malo podbratka, pa veselo se že plazi po stanovanju, nekaj bušk na ta račun je že pridelala. Zob še nima, doji se še, šminka se še ne, ponoči pa se je začela na veliko dojit, pa kakat ,  tudi 2x na noč se pokaka, božca. 

toliko na brzino z moje strani

upam, da ste ve in vaši user posted image  zdrave in
da so vaši zakladki že kaj zrasli in kaj novega ušpičili ...

no, se beremo ...
user posted image

joj, tok smo te pogrešale in upale, da ni kaj hujšega in da samo nimaš časa... en kup user posted image user posted image user posted image obema sončkoma tvojima, da bosta zdrava in anji, da bi vsaj mal več pojedla... tebi pa en user posted image za moč

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
27.10.2008 15:44:18   
san
ursi,luštne slikce, pa pečt ti že pomagauser posted image user posted image

mi smo pa danes dopoldne mal okol hodil, še dobro, ker popoldne je ubitačno. no doma imam vse tri, ker ima izabela počitnice in seveda posledično časa ni veliko. lepo se crkljajte, pa se kaj slišimo zvečer

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 706
27.10.2008 16:45:32   
Lona76
Evo kosilo bo zdejle kuhano, bomo imeli samo krompirjevo juho in pa palačinke. No palačinke bo pekel mož. Jst jih ne znam user posted image .
NČK lepo da si se oglasila. user posted image user posted image user posted image za zdravje tvojih dveh sončkov. Joj ampak res ta user posted image  bolezen vedno napade eno družino. Naj Anja začne čimprej jesti in naj alergija mine. Ne veste pa še ne na kaj jo ima?

Dinki ja je bil mož učeri priden. Ampak veš mene pa noben ne pohval k cel dan v kuhni visim, pa kuham pa pospravljam user posted image . Ja sej sem ga mogla pol skos hvalt user posted image .

Ursi kok je Luka luškan. Pa ti skos neki pečeš. Ti kar zavidam da maš tako veselje. Sej mogoče jaz tudi bi če bi kdo jedel. Tko pa moj dragi ni za sladko, Tilen bi jedel samo čokolado, ga komi naserjem da kaj proba, pol morm pa vse sama pojest.

Zdej grem pa do konca skuhat.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 707
27.10.2008 19:31:00   
Lona76
Evo Taja že spi, Tilen pa se kopa in malo miru user posted image .

NČK še čestitke Anji za plazenje, pa kako je dobil Matija batkterijsko Angino? V vrtcu al kako?

Vreme bo do petka res krasno, tko da bom na koncu tedna čist k cuna. Ker oba v stanovanju je pa res cel žur user posted image . Sicer hvala tistemu ki si je zamislil risanke in DVD-je da bom imela vsaj malo "miru". Ker Tilen ni ravno otrok ki bi sedel in bil pri miru. No bomo že, mogoče ga bo kaj uzela tudi moja mami, tašča je šla pa gospa na Ciper.user posted image

Dinki pišeš da je tašča kupila podlogo. Zelo lepo od nje. Moja tašča je rekla, ko je bil Tilen še manjši, da naj prinese kakšen avto k njej ker jih ima on itak preveč doma, da bo mel še pr njej kakšnega user posted image . Nebi rekla če nebi mela denarja da ne more dat 10 EUR za 5 avtov, ampak je tok škrta. Tko da zdej mu je pa kupila cele 3 avte. In to ma pri njej. Pa še kadar pridejo svak in njegova  t mala se pol kregata kdo bo mel ker avto. No Tilen itak s sabo nosi potem igrače user posted image .

Drugače pa tut jst upam, da se odpravimo še letos v Celovec, če ne drugega v Toysa po igrače. Sem glih mojga učeri nagovarjala da bi šla tja po darila za otroke. Z mamico sva se pa danes zmenile da se kupi darila samo za otroke, ker drugače je bankrot. No midva si bova kupila darila samo da mi ni treba za mami, pa njenega partnerja, pa brata in ženo in staro mamo mi je prec lažje. Sej ta božič se mi zdi itak najbolj pomemben za otroke.

Tko zdej pa grem palačinke jest. Tok o hujšanju user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 708
27.10.2008 19:32:13   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Živjo, gospe moje,

moram najprej povedat, da nisem še nič prebrala za nazaj (razen vilme in mumu, ki sta poslali zadnja posta ko sem odprla RR), ker sem nazadnje bila z vami ... uhuhu nazaj ... uglavnem ni bilo časa - matija je dobil bakterijsko angino, anja ima še vedno alergijo, zelo je suhica (6400), skoraj nič ne je, če pa že, pa so to take male količine, za novorojenčka ... user posted image  no, kljub temu ima malo podbratka, pa veselo se že plazi po stanovanju, nekaj bušk na ta račun je že pridelala. Zob še nima, doji se še, šminka se še ne, ponoči pa se je začela na veliko dojit, pa kakat ,  tudi 2x na noč se pokaka, božca. 

toliko na brzino z moje strani

upam, da ste ve in vaši user posted image  zdrave in
da so vaši zakladki že kaj zrasli in kaj novega ušpičili ...

no, se beremo ...
user posted image

joj, tok smo te pogrešale in upale, da ni kaj hujšega in da samo nimaš časa... en kup user posted image user posted image user posted image obema sončkoma tvojima, da bosta zdrava in anji, da bi vsaj mal več pojedla... tebi pa en user posted image za moč

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 709
27.10.2008 21:21:53   
aleži
Na primorke kar pozabite................. moja Sara ime danes 8. mesecev user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
27.10.2008 21:23:33   
aleži
NČK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tvojima sončkoma. Ubožca. Drži se!!!!!user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 711
27.10.2008 21:39:22   
san

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Na primorke kar pozabite................. moja Sara ime danes 8. mesecev user posted image user posted image

joj, ma smo vse blonduser posted image , jst sm še gledala seznam, ma spet sam od zadajuser posted image
to je že skor kot zarota proti vam primorkamuser posted image

draga Sara, VSE NAJBOLJŠE ZA 8. MESECEV, BODI VEDNO ZDRAVA IN NAJ TI BO Z ROŽICAMI POSTLANOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 712
27.10.2008 21:39:29   
Lona76
Joj Aleži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tvoji Sari. Če sem iskrena sem zjutraj pogledala, kdo danes praznuje pa sem videla, potem pa sem pozabila user posted image . Se opravičujem. Ampak vseeno od srca vse naj naj tvoji Sari.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 713
27.10.2008 21:41:37   
san
nčk, sej je že lona zgoraj spraševala, ma jaz še enkrat, a se zdej že kaj bolj ve, kaj Anji povzroča težave?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 714
27.10.2008 22:15:47   
Ursi2
Živjo!

Sara, vse naaaaajboooooljšeee!!!!!!!
user posted image

NČK, lepo da si si vzela malo časa in si si oddahnila ter se nam malo oglasila! Nas je že prav skrbelo!
Pa veliko [/link] [link=http://www.o-vodice.lj.edus.si/vrtec/slike_vrtec/pikapolonica..jpg] [/link] [link=http://www.o-vodice.lj.edus.si/vrtec/slike_vrtec/pikapolonica..jpg] [link=http://www.o-vodice.lj.edus.si/vrtec/slike_vrtec/pikapolonica..jpg][/link], da bi se kmalu pozdravli!

Hval avsem za pohvale za najinega miškota. Ja ful rad pomaga pečt. Je tk fajn pacat zraven!user posted image

Sma pa dans prav fajn izkoristla še tole lepo vreme. Sem rekla, da morma prit malo na zrak, glede na to, da sma bila prejšnji teden zaprta not v uni sobici. Pa sma šla ven ob 9.30 in sma prišla nazaj ob 14.30, pa sma skuhala kosilo in šla po atija. Sma ves čas hodla, edino 2x sma se ustavla, da je malo pojedel.  Mi je tako pasalo, res!

Sem pa za kosilo nardila purana in pečen krompir v pečici, pa še malo bučk sem popekla in skuhala cvetačo in brokoli. Je mali tk mazal. Kr odpiral je usta. Pa spil zraven skor 2 dcl, kar se mi še ni zgodilo.

Mi je pa tk grozno, ko mu morem dajat te kapljice za železo. In to 3x na dan. Res niso dobre. Imava vsakič borbe. Stiska usta skupi in se me otepa, pa ko jih končno spravim v usta, se pa začne revček kr davit. Mi je tk težko, ampak sej vem, da je zanjega dobro. Je pa grozno gledat. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 715
28.10.2008 1:03:37   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Špela kar se tiče srečanja, se lahko dobimo tudi pri meni, boš vsaj takrat ziher prišla k meni na obisk. user posted image  Pa Jagoga tudi ni bila, tko da če nas bo tam do 8 smo komot pri meni.  

Špela kako pa ti to rešuješ pri svoji hčeri? Je že prava najstnica in v teh letih jih že mal piči za maskaro in šminko. Jaz Juliji ne bom dovolila šminkanja do srednje šole. Pazi ti mene, plani so hudi, ma kako mi bo ratalo še ne vem.user posted image

Pazi Vilma te primemo za besedo in se naselimo pri tebi. user posted image user posted image

Kako rešujem mojo najstnico...joj borbe vsakdanje, to z mazanjem je strogo prepovedano do srednje šole in še naprej, samo za nastope. Sem ji rekla, da če jo vidim namazano ji glavo odtržem.user posted image  Pa je pomagalo. Me pa straši, da si bo dala pirsing za 18 rojstni dan. Sem ji rekla, da jo bo do takrat že minilo al pa ji ga lahko kar jaz s cvekom naredim. Joj kar pop....najprej te otroke tako paziš, pa ribodermin, pa mustela, pa kopanje, pa mal suha koža, pa letimo v lekarno, pa en flekec, pa v lekarno....potem se pa luknjajo.user posted image  Groza...
Drugače je pa tukaj spet pomembna družba. Vem za punce, ki hodijo lepo normalno zrihtane v šolo in se potem v šoli namažejo in preoblečejo, popke ven dajo, minice gor, maskaro, šminko...user posted image  in kaj potem narediš?? Po moje bi mogli tudi mal v šoli poostrit.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 716
28.10.2008 1:10:27   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

samo prijave za srečanje zbiram, da vem kakšen prostor naj iščem, al bo dovolj moja kuhinja, al rabimo telovadnico
torej:

Špela100
Vilma
Jagoga
Ursi2
Dinki
Aleži

še katera??? pridte, pridte...bom častla kavico....

+ Azzura

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 717
28.10.2008 1:14:10   
Špela100

Uf Vilma, tole so pa res orng plani, če ti uspe, bravo . če samo pogledam okoli se punce začnejo šminkati že po mojem v 5. razredu pa bi ji lovek dal vsaj kakih 16 let pa ti potem reče dvanajst . No, jaz sem si začela oči mazat v 7. razredu pa sem kljub temu izpadla OK .

Fajn Dinki, da poveš, rabim tud takole slišat. Se mi vid, da sem mamica čez 35 let. user posted image  Pri nas se v osnovni šoli še nobena ni mazala, pol se mi zdi pa to normalno. Vprašanje je res, kaj bo v Julijinih najstniških letih. Če bo takrat emo stil furala v osnovni, bom verjetno lahko ful zadovoljna. user posted image  Mal se hecam. user posted image
Sicer pa bom poskusla Julijo na to finto dobit, da se itak naveličaš tega mazanja. A ni tko? Ko enkrat začneš, se mažeš non stop. Jaz bi včasih tko šla ven brez pudra in maskare, sam to ni mogoče, ker potem nimam obraza. Si ga moram vedno narisat, da sem za med ljudi. user posted image
Eh kam sem jaz zašla, daaaleč v prihodnost.

Danes sem dala Juliji kus kus za jest z bučkami in korenjem, ji je bilo ful všeč. Pa polento ima tudi rada. Danes sem kupila še ajdovo kašo, vidim, da rada je te škrobnate stvari, moram izkoristit, ker vprašanje, kaj bo čez čas. Otroci si tko zmišljujejo okoli te hrane, en dan jedo to, drug dan kot da tega nikoli niso marali.
Moram samo še poiskat tisti recept od San ajdova kaša z jabolki al kaj je že bila. Bom dala tudi Dominiku mogoče bo pa všeč tudi njemu.

Ja Vilma oreng plani, sam greš dan po dan pa uspe. Pri nas se še v srednji šoli ni nobena mazala, sam kakšna ekonomka.

Vilma a kus,kus ni iz pšenice? Gluten pa to? Saj ne vem sploh do kdaj pa naj ne bi glutena? Jaz sem ga ravno zadnjič gledala in ga vrnila na polico, ajdovo kašico pa tudi mi jemo. Polente pa ne preveč.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 718
28.10.2008 1:26:12   
Špela100
Lona76 a v tem je skrivnost tvojih dobrih nog, da ne znaš palačink pečt!!! user posted image user posted image user posted image  Bom tudi jaz poskusila ne več nič pečt.
Ja in Ursi2 je ful pridna ,kar naprej nekaj peče. Jaz ne pečem dosti, ker potem moram vse sama pojesti in mi ni nič težko. user posted image user posted image

Jaz bom tudi šla v Celovec v Ikeo user posted image user posted image , kaj pa če kar tam srečanje organiziramo...al pa v Toysu? user posted image

zdej grem pa spat.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 719
28.10.2008 7:06:45   
Ursi2
user posted image user posted image  Upam, da je dobrauser posted image

Evo, sam tolk na hitro.Luka je bil skor celo noč pokonci, pa je zdej že buden! user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 720
28.10.2008 7:08:19   
jagoga
Dobro jutro, nekateri ste imeli včeraj še sonček, mi pa ne, ampak se pa zdaj kar jasni, tako da upam, da bomo kaj zunaj pristali.
Špela100, jaz ti predlagam, da si nick zamenjaš POKROVKA. Pa brez zamire, to ime si si pa sama dalauser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 721
28.10.2008 7:15:09   
jagoga
Ursi2, si me prehitela, sem mislila, da bom jaz odprla današnji dan.
Od kar so premaknili uro, mi Tomaž spi, kar uredu, probleme imam s tavelikim, on že 5:30 vpraša: "mama a je že dan?", jaz pa "ne, je še tema, pa tudi risank še ni na programu", pa nič ne pomaga in če on vstane, vstanemo vsi.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 722
28.10.2008 7:22:11   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Špela kar se tiče srečanja, se lahko dobimo tudi pri meni, boš vsaj takrat ziher prišla k meni na obisk. user posted image  Pa Jagoga tudi ni bila, tko da če nas bo tam do 8 smo komot pri meni.  

Špela kako pa ti to rešuješ pri svoji hčeri? Je že prava najstnica in v teh letih jih že mal piči za maskaro in šminko. Jaz Juliji ne bom dovolila šminkanja do srednje šole. Pazi ti mene, plani so hudi, ma kako mi bo ratalo še ne vem.user posted image

Pazi Vilma te primemo za besedo in se naselimo pri tebi. user posted image user posted image

Kako rešujem mojo najstnico...joj borbe vsakdanje, to z mazanjem je strogo prepovedano do srednje šole in še naprej, samo za nastope. Sem ji rekla, da če jo vidim namazano ji glavo odtržem.user posted image  Pa je pomagalo. Me pa straši, da si bo dala pirsing za 18 rojstni dan. Sem ji rekla, da jo bo do takrat že minilo al pa ji ga lahko kar jaz s cvekom naredim. Joj kar pop....najprej te otroke tako paziš, pa ribodermin, pa mustela, pa kopanje, pa mal suha koža, pa letimo v lekarno, pa en flekec, pa v lekarno....potem se pa luknjajo.user posted image  Groza...
Drugače je pa tukaj spet pomembna družba. Vem za punce, ki hodijo lepo normalno zrihtane v šolo in se potem v šoli namažejo in preoblečejo, popke ven dajo, minice gor, maskaro, šminko...user posted image  in kaj potem narediš?? Po moje bi mogli tudi mal v šoli poostrit.

Zdaj si mislim, vsaj nekaj mi je prišparano, ker imam fanta, ampak ta moda se tako spreminja, ta takrat ko bodo naši odraščali, se bodo fantje šminkali in dekleta pretepala. 
Se pa strinjam, zelo vplivna je družba, ki jo pa vedno ne moreš preprečiti. Ti lahko otroku daš dobro vzgojo in življenjske napotke, karakter je pa bolj šibak in uporniški, pa hitro padejo pod vpliv družbe. Saj kadar otroci padejo pod dober vpliv družbe je čisto vse lepo in prav, ti tega noben ne očita, kadar pa padejo pod slab vpliv družbe, pa vsi tolčejo po starših, da so oni vsega krivi.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 723
28.10.2008 8:13:33   
mumu
NEJC

user posted image

MATIC

user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 724
28.10.2008 8:47:20   
Dinki

Uf Vilma, tole so pa res orng plani, če ti uspe, bravo . če samo pogledam okoli se punce začnejo šminkati že po mojem v 5. razredu pa bi ji lovek dal vsaj kakih 16 let pa ti potem reče dvanajst . No, jaz sem si začela oči mazat v 7. razredu pa sem kljub temu izpadla OK .

Fajn Dinki, da poveš, rabim tud takole slišat. Se mi vid, da sem mamica čez 35 let. user posted image  Pri nas se v osnovni šoli še nobena ni mazala, pol se mi zdi pa to normalno. Vprašanje je res, kaj bo v Julijinih najstniških letih. Če bo takrat emo stil furala v osnovni, bom verjetno lahko ful zadovoljna. user posted image  Mal se hecam. user posted image
Sicer pa bom poskusla Julijo na to finto dobit, da se itak naveličaš tega mazanja. A ni tko? Ko enkrat začneš, se mažeš non stop. Jaz bi včasih tko šla ven brez pudra in maskare, sam to ni mogoče, ker potem nimam obraza. Si ga moram vedno narisat, da sem za med ljudi. user posted image
Eh kam sem jaz zašla, daaaleč v prihodnost.

user posted image  sej te čist zastopim Vilma, pač razmišljaš kot vsaka mami. Sej jaz tud razmišljam kaj vse ne bom dovolila Titku, ampak kje je še vse to, pa tko nas bodo znal obračat, da joj user posted image . Sicer pa jaz pravim, samo da so zdravi in pridni in jim bo marsikaj še dovoljeno....toliko da veš, da te popolnoma zastopim user posted image .
Pa krasen avatar imaš user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?