Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Veš decemberka, tudi jaz imam samo enega otroka in ne koristim nobenih ugodnosti novega zakona, pa se ne sekiram, ampak sem vesela, da vsaj nekomu pride prav. Pa veš zakaj se ne sekiram in ne jadikujem in bentim po forumih o nepravičnostih tega sveta, ker od tega nimam nobenih koristi, ampak bi bila samo slabe volje. Vedno je bilo in vedno bo tako, da za ene je pravično, za druge pa ni. Sicer pa nisem nikoli, ampak res nikoli pomislila, da bi moral kdo drug skrbet za mojega otroka. Vedno sem vedela, da otrok stane, ampak nanj nisem nikoli gledala kot na strošek, ki bi mi ga morala država pomagat vzdrževat. Otrok je v celoti moja skrb. Pa še to o brezplačnem šolstvu. Brezplačno je znanje, ki ga podajajo učitelji ostalo pa itak da se plača. A naj država še hrano, obšolske dejavnosti, izlete, ipd. plačuje. Ne vem, včasih dobim občutek, da bi eni imeli cel kup otrok, obtem pa se ne zavedajo, da jih morajo spraviti do kruha. O ja, še dobro se zavedam, da je otrok v celoti moja skrb. Meni je bolj smešno, da jadikujejo tiste, ki imajo dva otroka v vrtcu, doma pa tašče pa mame (ki jih kar nekaj poznam), zakaj sploh vzgojiteljice vprašujejo, če njihovega otroka ne bo med počitnicami v vrtcu, saj plačujejo vrtec, valjda, da bodo . In če jadikujejo tisti, ki te ugodnosti imajo, jaz pa naj ne bi smela povedati mnenja, da se mi zdi ta zakon nefer, al kaj?
< Sporočilo je popravil decembrka -- 27.10.2008 11:25:57 >
|