|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
24.10.2008 22:43:37   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: želva

ElaM, Meta suva k norc. Sploh ponoč, zgleda, da gre po Mančinih stopinjahuser posted image .
Trdozimc, ElaM, Loncica, Danvari, še kakšna, kdaj se dobimo na kofetu ? Drug teden? Elam ti predlagaj, meni je zaenkrat še katerikoli dan vredu.

Mi jutri zidamo drugi štuk, potem smo hoteli še naslednji vikend streho in fertik, pa sva pogruntala, da je ravno 1. november in da sosedje vrjetno ne bi bili preveč navdušeni. Pa bomo spet malo zavlekli. In komaj čakam, da se tole konča, da se malo pospravi okoli hiše, ker tole je res groza. Da pomijem okna, operem zavese, ker zdej bi bilo to scanje proti vetru.Me pa vseeno moti.

Jaz edino v petek ne morem - že imamo žur doma user posted image . Drugače pa upam, da se mala malo zrihta, ker je nekaj prehlajena.

Glede zidanja in razbijanja pa vem kako zgleda user posted image  in ti nisem nič favš, ampak potem ko boste fertik bo pa nobel! user posted image

Nočka!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 701
24.10.2008 22:44:13   
botrca
Vam jutri kaj več napišem, za danes sem čisto paf user posted image .

lahko noč vsem
user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 702
25.10.2008 9:21:12   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

To, da diploma nič ne velja, sem jaz odkrila že pred 12 leti, ko sem iskala službo, ko se mi je iztekla porodniška za Blaža.

Jaz se pa ne bi ravno strinjala, da diploma nič ne velja. Ali malo drugače....ni nujno, da je diploma vse. Ključna težava je ponavadi v nas samih, ker nimamo dovolj samozavesti in se ne znamo na trgu prodat. Tudi sama sem tak kaliber. Imaš diplomo, tudi nekaj znanja, ne znaš pa tega vnovčit. Seveda so poklici, s katerimi je precej težje dobiti službo, ampak pri tistih najbolj standardnih je pa res problem samo v samozavesti. No, vsaj meni se tako zdi.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 703
25.10.2008 11:28:14   
lana38
pikica*, jaz sem takrat bila čisto brez službe in bi vzela karkoli. Napisala sem čez 100 prošenj v 2 mesecih in bila od tega na manj kot 20 razgovorih. Enostavno ti napišejo, da nisi izbran, pa te sploh niso videli. Ko pa že prideš do razgovora, pa takoj vidiš kako te gledajo in, da tam že nekdo zdavnaj sedi, da je bil razpis samo farsa. Vmes sem hotela službo tudi menjati. To je bilo pred 4-5 leti. Pa so bile zadeve enake. Sploh ti ne dajo možnosti, da bi povedal, kaj nudiš.
Zunaj pa spet sivina in megla, pa še mrzlo je. Ne vem, kje je tistih 20 stopinj in sonce.user posted image  Sploh ne bo za vozičkanje. Verjetno bomo šli po kosilu v MB v Europark.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 704
25.10.2008 12:22:28   
lili8
Služba: žal je tako, da v večini primerov štejejo samo vezeuser posted image . Sploh, če gre za prvo zaposlitev. Vsi bi radi izkušnje, ampak kako jih pa češ pridobit, ko pa nihče noče vzetuser posted image .

Midve bova pa danes najbrž cel dan samiuser posted image . user posted image je šel v gozd nekaj pomagat žagat. Sicer sva pa tako navajeni, da sva precej sami čez dan. Ampak zvečer, če jeuser posted image doma, pa vedno pomaga tamalo zrihtat, ni treba nikoli rečt user posted image .

Pri nas je danes tudi precej sivo zunaj, ampak bova šli verjetno vseeno po kosilu malo na sprehod.

Lepo bodite.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 705
25.10.2008 15:16:09   
Vrtnica79
Helou, danes je tudi pri nas sivinauser posted image . Smo kar doma na toplem.

Botrca, ne Vana še ne hodi. No, tako bo opori ja naprimer ob kavču ali postelji. Pol pa če hoče dalje pa hop na vse štiri in že šibauser posted image . Mislim da nebo tako hitra kot Lataša ki je shodila pri 11. mes. Potem ima še 3 dni časauser posted image user posted image user posted image  

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 706
25.10.2008 16:42:45   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Helou, danes je tudi pri nas sivinauser posted image . Smo kar doma na toplem.

Botrca, ne Vana še ne hodi. No, tako bo opori ja naprimer ob kavču ali postelji. Pol pa če hoče dalje pa hop na vse štiri in že šibauser posted image . Mislim da nebo tako hitra kot Lataša ki je shodila pri 11. mes. Potem ima še 3 dni časauser posted image user posted image user posted image  

Nikol se ne ve, lahk pa glih v teh treh dneh pogrunta da lahk tud brez opore gre.user posted image
A ste res že 11m stari? Kam to beži, mi bomo pa čez 5 dni 10muser posted image , na noge se še nikoli ni postavil, zdej edino po vseh štirih šiba po hiši, ga je prov fajn gledat. user posted image

Ponoči še kr ne spimo, sploh nimam več upanja da se bo to kdaj popravlouser posted image

Glede služb jaz res mooočnoooo upam da se me kje "usmilijo" in me vzamejo brez izkušenj, da si jih vsaj malo pridobim, ker se mi zdi da bo potem kar malo lažje za naprej.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 707
25.10.2008 19:33:24   
andreja2000
Ojla!

Jaz pa sem si danes popoldne privoščila kar celi dve debeli uri zdravilnega spanca.user posted image Je moj user posted image  šel z Evo k njegovim,in ker ponoči spet ni bilo miru,sem bila res čist ko cota in se mi je popoldanski spanec res prilegel.O,kako dolgo že nisem tako sladko spala.

Smo bili v četrtek na kontroli za Evo in gre na bolje,no pa še malo sem jih slišala,da otroka baje prehitro vozim k zdravniku.No,jaz pač nisem zdravnik in ker je prehlajena v eno že ves mesec in je grdo kašljala me je pač skrbelo,morda res preveč paničarim-a je to morda kriv že moj emšouser posted image ,saj mi Z še nikoli pri starejših dveh ni rekel,da jih prepogosto vozim k zdravniku.No,bom odslej probala biti mirnejša-bomo videli,če mi bo uspelo.

Eva nam po ravnem šiba sama ko nora,a travnati predeli,ki niso najbolj ravni jo pa še vedno prekopicnejouser posted image  in je tako smešna ko jo nenadoma sfali in že je na riti.Sedaj že tudi obvlada,da ko hodi in vidi neko stvar na tleh,da se skloni-seveda počasi in jo pobere ter nadaljuje hojo,ampak ji pa to tudi čisto vedno ne uspe.

Tako,grem še malo pospravit,ker prej nisem nič,ko pa sem tako lepo spala...user posted image ,fajn bodite.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 708
25.10.2008 19:40:49   
diduska
Hej, hej mamice...

ja, vidim da je razprava o službah vroča.., No, mi imamo pa kontra zadevo, ko dobimo 20 prošenj, pa jih 10 povabimo na razgovor in se nobena ne odzove.

Se tudi jaz ne strinjam, da z diplomo ne prideš nikamor, problem je v tem, da smo/ste malo brez samozavesti in v prošnjah ne napišete vseh svojih kvalitet. Izpostavite vse pluse in na razgovoru to poudarite in boste hitro dobile kaj primernega za vas. Kot izkušnje pa štejejo tudi študentske, mogoče še bolj kot tiste iz rednega delovnega razmerja.

Ja, zdej sem pa faca, ko mi ni treba službe iskat, ampak točno vem, kako bi postopala če bi bila brez in menim, da dejstvo da imam diplomo nič ne zgubim, ker se danes čedalje več išše izobražene ljudi. Je pa vprašanje, če bi se tudi v primeru, da bi bila brez službe odločila za magisterij - ni pogoj za zasedbo mojega delovnega mesta.

Aha, če se navežem še na fiziološko raztopino - tudi mi smo slišali, da je ne smemo vsak dan uporabljati, pa sva bili pri 7-ih mesecih z Ello na ORL in nama je dr. dala recept za "home made" raztopino in je rekla, da ji kar vsak dan navlažimo noska. Poleg tega smo pa 1 teden nazaj, ko je bila prehlajena uposrabljali baby vac in je v 2 dneh nehala smrkat. Za kašelj, ki je precej suh pa uporabljamo sirup iz smrekovih vršičkov (zelo razredčen), pa je tudi po 2 dneh že bolje.

Copatki: mi smo imeli prve ala robeezke, ki smo jih za cca. 10 € (s poštnino vred) kupili preko e-baya http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_6-12-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ3QQftidZ2QQtZkm...naslednjo rundo smo jih pa kar v Mali Maši kupili in bomo čeveljčke tudi verjetno http://www.malamasa.si/si/usnjeni-copatki/za-puncke-g117.shtml.

papa

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,
temveč zaradi občutka, da jih cenite.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 709
25.10.2008 21:09:17   
oro
Evo, punce, sm se vklopila nazaj - sm včeraj brihtno med pisanjem maila polila tipkovnico!user posted image  Moj je čist znoru, k mi je to res že dolg govoru, da se bo zgodl! Če drugače razmislim, v bistvu je on kriv, ker je to priklical! user posted image

Hvala bogu, ni bil Lap top!user posted image

Drgač sva ok, tamala je prehlajena in tole čiščenje noska je prava nočna mora! Ponavadi čistim z fizioločko, pol pa posesam z Baby vacom. In tamala kriči ko žival! In ko neham, še ene 10 min leži na men, kot bi ji nevem kaj hudega naredila! Kako to izgleda pri vas?

Copatke ala robeez sem jaz kupila po 11 € tule http://copatki.homeip.net/, naslednje bom pa tiste iz pikapolonice z gumo.

Sm včeraj šla z eno prijateljico v Dvor gledat tisto novo hudo dobro ocenjeno sarajevsko sladko grenko komedijo - sm mislila, da se bomo pač režal, tko kot se pri teh bosanskih filmih ponavad... pa sm se cel film držala za glavo - kaj mi je tega treba bilo! V bisvu govori o povojni bedi in enmu junaku, ki se na vse kriplje bori z to revščino in se trudi izogibat umazanim poslom, pa padda iz težave v težavo, iz bede, v še večjo!user posted image

In najhuje, z njim je njegov sin, star cca 1leto, ki zraven tudi doživlja zelo grde stvari in jest sm zraven tako jokala, še po filmu ene 15 minut se nisem mogla umirit! Kako ranljive smo ratale glede tega odkar imamo štručke doma!user posted image

Zdej grem pa gledat eno ameriško pocukrano komedijo, bom verjetno tut jokala (očitno so že mal hormončki zraven), ampak vseeno bolje kot tisto včeraj!

Nism sledila, kje se dobite na kavi?

Nč, želim vam lepo in,  upam da res podaljšano, noč!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 710
25.10.2008 21:41:19   
botrca
Jaz sem tudi zelo občutljiva odkar imam otroka, kar hitro znam zajokat ko kaj takega gledam. Smo pač samo živa bitja, kajne oro.

Jaz sem z Janom preživela dan pri sestri in njeni družini (ima 2 sina 6,5 let in 1,5 mesec) pa sva malo kuhali,malo čvekali, kako je pasalo.

Tudi jaz sem ostala brez službe in sem kar nesrečna in predvsem zaskrbljena, kako bomo z eno plačo.

Danes nisva šla nikamor razen v trgovino, ker je vreme bilo katastrofa sivo in depresivno.

Grem počivat, papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 711
25.10.2008 21:50:07   
andreja2000
Meni je pa Eva spet bruhala in to je ta teden že tretjič,dvakrat zvečer,ko sem jo dala spat,enkrat pa čez dan,ko se je igrala.Začne jokat in kmalu zatem bruhauser posted image ,res ne vem zakaj in kaj je vzrok.No,bomo videli kako bo naprej.Sedaj lepo spi in upam,da tako ostane.

Ja,služba-jaz sem jo izgubila pred 3 leti in pol in ker sem invalid tretje kategorije(zaradi hude poškodbe desne roke in odmrtja živca) sedaj dobivam nekaj malega od SPIZ-a.Nekaj je,bolje kot nič.
Vsem pa,ki iščete službo vam seveda želim obilo uspeha!

oro  tudi pri nas je tole ćiščenje noska živi obup,mala se joče in suče glavico,tako,da ji res težko spučem nosek.Je pa prehlajena že ves mesec in Z je rekla,da če bo to še trajalo naj prideva,da ji bodo vzeli bris.

Sedaj pa še počakam,da mi stroj opere( sem zmetala notri tisto kar je Eva prej pobruhala),potem pa še obesim in se stuširam,pa grem v mižale!

Lahko noč!

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 712
26.10.2008 6:58:42   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: diduska

ja, vidim da je razprava o službah vroča.., No, mi imamo pa kontra zadevo, ko dobimo 20 prošenj, pa jih 10 povabimo na razgovor in se nobena ne odzove.

Se tudi jaz ne strinjam, da z diplomo ne prideš nikamor, problem je v tem, da smo/ste malo brez samozavesti in v prošnjah ne napišete vseh svojih kvalitet. Izpostavite vse pluse in na razgovoru to poudarite in boste hitro dobile kaj primernega za vas. Kot izkušnje pa štejejo tudi študentske, mogoče še bolj kot tiste iz rednega delovnega razmerja.

Evo, točno to sem hotla povedatuser posted image . Tudi sama se včasih ob poslanih prošnjah kar za glavo držim. In potem se ljudje čudijo, da jih ne pokličeš na razgovor. Prošnja je prvi kontakt in če ta ne potegne, je odgovor seveda negativen. Imaš pa seveda tudi ljudi, ki se hvalijo na vse pretege, potem pa ugotoviš, da so popolnoma neuporabni (ravno pred mojo porodniško sem morala enega takega odslovit, ker se po skoraj enem letu ni premaknil z mesta).

Kar se pa vez tiče. Žal je pri nas sistem takšen, da moraš za vsako razpisano delovno mesto javno objavit razpis. In velikokrat se zgodi, da imaš človeka za to mesto, ampak moraš dat ven tudi razpis. Jasno, da  ni sprejet nihče od prijavljenih. Ampak tukaj ni krivo podjetje, temveč sistem.

Pa še nekaj na temo pošiljanja prošenj. Ravno v tem je težava, da vsi pošiljajo prošnje samo na razpise. Po moje je boljše iti po drugi poti. Pošiljaj prošnje na podjetja, kjer si želiš delat, čeprav nimajo razpisov zunaj. Poskušaj spoznavat ljudi, ki delajo na področju, kjer si želiš delat sam itd. Predvsem pa je pomembno, da sam pri sebi veš, kaj želiš doseči in si zadaš tudi nek cilj. Npr. v roku enega leta želim dobiti novo službo, na tem in tem področju, za to in to plačo. Pa naj bo to realen cilj...ne nekaj nedosegljivega. In potem vse moči usmeriš v to in velikokrat rata. SPloh pri profilih ala ekonomisti ipd. Verjamem pa, da je brez izkušenj težko dobit službo. Kar je pa zopet lastna napaka, saj med študijem nihče ne razmišlja o tem, kaj bo počel kasneje in si ne nabira uporabnih delovnih izkušenj.

Ja, vem, lahko je s polno ritjo srat.....sori izrazu. VSekakor je lažje, če imaš službo in če veš, da lahko v vsakem trenutku brez večjih težav najdeš novo.

V glavnem, punce, hotla sem vam rečt samo to, da se je treba najprej pri sebi odločit kaj hočeš, potem pa samo akcija. In ni razloga,  da ne uspeuser posted image .

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 713
26.10.2008 8:56:55   
diduska
Kar se pa vez tiče. Žal je pri nas sistem takšen, da moraš za vsako razpisano delovno mesto javno objavit razpis. In velikokrat se zgodi, da imaš človeka za to mesto, ampak moraš dat ven tudi razpis. Jasno, da ni sprejet nihče od prijavljenih. Ampak tukaj ni krivo podjetje, temveč sistem.

A mi2 delava v isti firmi, na istem področju? user posted image

Zelo zgodaj si sestavila tak globokoumen tekst user posted image . No, nekateri smo jutranji in že zjutraj zelo napinjamo možgane, drugi pač zvečer.

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
26.10.2008 8:56:59   
diduska
Jaz pa moram reči, da nimamo težav, čeprav uporabljamo baby vac - res je da se tamala dere ampak sva v minutki fertik, vse pozavgava in ima potem kakšne tri ure mir, zdaj ko je prehlajena.

< Sporočilo je popravil diduska -- 26.10.2008 8:57:49 >

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 715
26.10.2008 11:13:41   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: diduska

Kar se pa vez tiče. Žal je pri nas sistem takšen, da moraš za vsako razpisano delovno mesto javno objavit razpis. In velikokrat se zgodi, da imaš človeka za to mesto, ampak moraš dat ven tudi razpis. Jasno, da ni sprejet nihče od prijavljenih. Ampak tukaj ni krivo podjetje, temveč sistem.

A mi2 delava v isti firmi, na istem področju? user posted image

Zelo zgodaj si sestavila tak globokoumen tekst user posted image . No, nekateri smo jutranji in že zjutraj zelo napinjamo možgane, drugi pač zvečer.

Ja, pikica, lepo si napisala!

user posted image user posted image  Saj je že včeraj sestavila, pa je danes dala naprej! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: oro

Drgač sva ok, tamala je prehlajena in tole čiščenje noska je prava nočna mora! Ponavadi čistim z fizioločko, pol pa posesam z Baby vacom. In tamala kriči ko žival! In ko neham, še ene 10 min leži na men, kot bi ji nevem kaj hudega naredila! Kako to izgleda pri vas?

Bolj ali manj enako. Večji sploh ne dela več panike, mala pa tako nori, da je groza, ampak v trenutku, ko je konec, tudi ona ni več razburjena.

Aja, pa pogledat sem šla te ''tvoje'' copatke. Ful lepi! user posted image  Mene pa jezi, da za Jana (3 leta) ne najdem več takšnih. Vsi so manjši ali pa ravno na meji po velikosti.

Filmi po porodu. Jaz sem včasih pogledala vse grozljivke (no, kakih butastih glih ne), pa mi ni bilo nič, odkar se je pa rodil Jan pa jih sploh ne morem, še posebbej ne, če so vpleteni otroci, potem pa take žalostne tudi zelo slabo prenašam, skozi user posted image . Ah MAAAAAMEEEE! user posted image

Pri nas je pa Iva prešla na en obrok spanja na dan in potegne do 3,5 ure (od 11.30 naprej) user posted image  - Jan pa približno enako in je kooooončnoooo malo miru. user posted image

Lepo bodite to sivo nedeljo!

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 716
26.10.2008 12:24:17   
Skaana

no, da še malce jaz potožim . Eh, sam nam ni nič hudega.
Berem vas vsak dan, ampak za kaj napisat...

Meni se porodniška izteče 7., ampak bom smela it delat 10. Toda, P mi je predlagala, da kljub temu, da se zdaj Aleksej kobaca (tak čudno, po eni roki in na pol riti - tudi Atena se je tako), naj vložim prošnjo za podaljšanje. Potem se je začel lov s časom, izgubljanje živcev, a ne bi zdaj o tem...

Vidim, da govorite o čiščenju noskov. Meni se izredno obnese Sterimar (taka velika piksna, pri kateri lahko zelo veliko tekočine špricneš naenkrat, kar je zlata vredno. Pa še Alekseju mal potem pustim, da on meni v nos rine (itam mu ne rata), pa je čist zadovoljen. Pred kratkim je imel cel trebuh in vrat v drobnih pikicah... Spet sem ga dala na strogo dietno, čez štiri dni so minile. Tudi kaka zdaj manj.
Drugače je pa postal pravi mali pospravljalec. Imamo nadvse lepo stanovanje odkar se muva . Najljubša igrača je mini sintisajzer. Pritisne na gumb, ko začne igrat, pa pleše.

Nič, grem sesat in pomivat dokler še spi. Spet sem namreč sama in ne utegnem drugače .

Lepo nedeljo vsem.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 717
26.10.2008 17:43:21   
lana38
Pri nas pa Tim lepo v stajici čaka, ko jaz sesam in se veseli sesalcu. Prav nasmejano me gleda ven, kadar sesam. Za kaj takega je stajica res zakon. Kadar pomivam posodo, pa ga imam v stolčku za hranjenje.user posted image
danes je bil spet en siv dan. Dopoldan sva se eno uro sprehodila, popoldan pa samo pol urce. Ko je sonce zahajalo, je pa prišlo izza oblakov.user posted image
Morda bo pa jutri sončen dan. V torek pa tako dež napovedujejo.
andreja2000, morda pa Evi katera hrana ne odgovarja. Razmisli, kaj je jedla pred tem, ko je bruhala. Vprašaj tvojega, kaj so ji dali za jesti, ko sta bila pri njegovih. Če se ne motim, si imela s tem težave, da so ji kar naprej dajali za jesti, kar še ni bilo primerno za njeno starost. Tudi pri 10,5 meseca so še vedno jedi, ki niso za user posted image , ker so pretežke ali premastne.
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.10.2008 20:18:54   
želva
 Čeruser posted image
Danes je bil tako lep danuser posted image . Želvak si je cel dan vzel za naju. Peljal naju je na vročo čokolado, potem Manco malo ven. Po kosilu sva skupaj lenarila na kavču, smo šli na sprehod in nato še v Zoo( en privat, ful lušen).Se je M. kar cufalo, ko je gledala kosmatince. Uglavnem družinsko izkoriščen dan, jih ni veliko in takrat sem čist navdušena. Aha, pa spet jo je skopaluser posted image

Čiščenje noska: Manca je navdušena nad fiziološko, mi kar spije tisto flaško. če je ne opazimuser posted image Drugače ji čistim z baby vacom, se tudi nič ne pritožuje, ravno uživa ne, samo ve da bo potem bolje. Smo pa zdaj nazadnje odkrili tudi Sterimar, odlična stvarca, ji res odmaši štoflce.

Filmi po porodu, sem bila že prej jokica, zdaj sem pa CMERA. Da sploh ne govorim o mojih podivjanih nosečniških hormonihuser posted image

Trdozimc, a lahko pridem enkrat na zamenjavo k tebi?user posted image Tebi otroci spijo čez dan 3,5h, ponoči celo noč, saj moraš bit ko user posted image . Naša tudi hodi samo enkrat na dan spat in to zdrži 1 -1,5h in je že čist naspidirana. Zdrži lepo do 8 zvečer.

A vas kaj oz. vaše malčke moti tale premik ure. Mi smo jo uspešno prebrodili. Kosilo in spanje po kosilu smo malo zavlekli, pa smo spet na normalni uri.

< Sporočilo je popravil želva -- 26.10.2008 20:23:43 >

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 719
26.10.2008 20:44:43   
tea78
Dober večer še iz moje straniuser posted image .
Sem prišla malo k sebi, se tudi bolje počutim in , da vas tudi malce pozdravim. Prvo bi vam rada napisala, da mi niso podaljšali pogodbe v službi. Z njo bi nastopila 28. 11. pa so se moji šefi odločili, da me ne potrebujejo več. Pri njih sem bila zaposlena 8 let za določen čas, zdaj pa veselo odpuščajo vse po vrsti, ja, tudi oni baje čutijo gospodarsko krizo. Ne bom se sekirala še za njih, ker me itak lahko še samo pobere. Imam zelo nizek pritisk, zelo sem tudi shujšala, moram se malo pobrat. Ampak, ko pa se enostavno ne morem, doživljam šok za šokom. Resnično. Toliko o meni. Naja ima še vedno dva zobka, spimo 1 uro dopoldan, tam nekje od 10.30- 11.30, tako, da jaz lahko v miru nekaj za jest pripravim, pol mi spi popoldan, nekje od 15.00- 16.30, zvečer pa mi zaspi ob 20.00. Res je pridna, nimam se kaj pritoževat, je pa mi zelo naporno.
No lepo mi bodite in radi se imejte.
Nočko vsem.user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.10.2008 20:50:44   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Služba: žal je tako, da v večini primerov štejejo samo vezeuser posted image . Sploh, če gre za prvo zaposlitev. Vsi bi radi izkušnje, ampak kako jih pa češ pridobit, ko pa nihče noče vzetuser posted image .

se strinjam. vsaj v našem koncu na področju šolstva je tako.
poslala sem že najmanj 70 prošenj na šole po vsej Štajerski, Prekmurju, tudi do Celja sem se spustila. sedaj sem se odločila da jih pošljem tudi v LJ. Dobila sem 3 odg. od šol, ki so imele razpis in 1 odg. iz šole kjer razpisa ni bilo. sedaj čakam, da da ministrstvo ven razpis za pripravniška mesta. Upam da se vsaj tle nekaj najde.user posted image user posted image

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.10.2008 21:14:05   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

andreja2000, morda pa Evi katera hrana ne odgovarja. Razmisli, kaj je jedla pred tem, ko je bruhala. Vprašaj tvojega, kaj so ji dali za jesti, ko sta bila pri njegovih. Če se ne motim, si imela s tem težave, da so ji kar naprej dajali za jesti, kar še ni bilo primerno za njeno starost. Tudi pri 10,5 meseca so še vedno jedi, ki niso za user posted image , ker so pretežke ali premastne.
LP

Ja,sem včeraj vprašala mojega kaj je jedla in je rekel,da ji je mama dala jabolko,kar tako celo,samo olupljeno.Jaz ji namreč jabolko naribam.Morda pa ji niso pasali tisti veliki kosi ,ki jih ni vrjetno dobro zgrizlauser posted image

Naša mala se pa kar drži stare ure in tako je pač danes šla spat ob 18,prej je pa hodila ob 19.Malo mi bo noro zjutraj,ko se bo zbudila okoli 6,prej se je okoli 7,pa bo že,je tudi sin bil bolj zgodnji.Ure za spanje ji jaz ne bom nič spreminjala,ker zjutraj se itak zbuja isto,pa če gre spat kasnej ali prej.To smo spoznali,ko je hodila spat ob 20,potem pa sem jo začela devati ob 19,ker je že bila ful utrujena(ker čez dan zelo malo spi,velikokrat celo nič) in zjutraj se je še vedno zbujala nekje ob isti uri.

Tudi mi smo danes preživeli lep dan kljub turobnemu vremenu.

Lahko noč!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 722
27.10.2008 8:07:09   
lana38
Danes je pa pri nas lepi sonček.user posted image  Pa počitnice so...
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 723
27.10.2008 8:10:15   
botrca
Dobro jutro.

Tea78  pride v življenju tak, da se ti začnejo nizat same slabe stvari ampak veš kako pravijo za dežjem posije sonce. Drži se in bodi močna za svojega otroka, ki te rabi. Saj bo.

Vrtnica79 kako je uspel r. dan? Ste lepo praznovali? Ki pa?

Mi danes drva pospravljamo, tak da bo še en pester dan, seveda če ne bo dež. user posted image  imam doma in bomo šli kam če ne bomo mogli delat.

Glede pisanja vlog za zaposlitev ne bom kaj dosti komentirala, saj ni vredno. Če nimaš vez ne prideš nikamor, pa če imaš diplomo, izkušnje al pa ne. Samo srečo potrebuješ. Moje mnenje.

Grem v miru spit user posted image  pa Jana nahranit.

lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 724
27.10.2008 10:20:44   
lili8
Tea78 zate user posted image user posted image user posted image user posted image , da se stvari čimprej uredijo. Kot je že botrca rekla, pride tak čas v življenju, ko gre vse narobe. Saj veš kaj pravijo, ko ima hudič mlade jih ima veliko. Bodi trdna, vse se bo uredilo, boš videlauser posted image . Glede službe, imaš pa tudi precej izkušenj, kot vidim iz tvojega posta tako da bo slej ko prej prišla. Glej na to iz svetle plati, boš pa še malo doma s vojim sončkomuser posted image .

Fiziološka, jaz ji nič noska ne vlažim.

Mi smo se pa včeraj zmenili pri obeh starih starših glede varstva. Grozno me skrbi kako bo s spanjem. Ko se bo pazila doma, bo po moje že nekako šlo, ker bo lahko spala v svoji postelji. Ko bo pa pri njegovih pa pojma nimam, kako bo, še jaz imam težave čez dan, da jo spravim spat. Včeraj je zaspala na sprehodu za 5 minut. Smo prišli domov, sem jo nesla v posteljo, in se je seveda zbudila, ko sem ji kapo dol dajalauser posted image . Potem pa cel dan ni bilo nič s spanjem. Še dva tedna imam časa, da to poskušam nekako uredit. Vsak nasvet bo dobrodošeluser posted image .

Jaz si bom pa tudi zdaj še eno user posted image privoščila.

Lepo bodite.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?