rumba
|
Dan! Uau, kako so eni že zgovorni. Julija še nič kaj prida ne pove, samo ne, duda, tata (to smo vsi, jaz, mož, Anej in Hana ), am-am. pupi, super za Kranjsko goro. Držim pesti, da bo šlo vse skozi. kapica, Fajn se pocajtaj in pridi k moči. Super, da si se javila. corfu, kako so bili gradovi? Freycha, kadar so moji prehlajeni, robci gredo kot za šalo. No, zaenkrat še ni potokov, trkaaaaaaaaaam. S plenicami pa nimam problema. Julija zelo malo pije (beri manj kot 2dcl/dan , pa nič mleka), sicer pa jo dan zjutra ji zvečer na kahlo. Najbolj vpojne plenice se mi pa zdijo mullerjeva znamka. A si pa ti sigurna, da premoči plenica, da ji ne samo slabo stojijo na ritki in ji teče med nogicami ven? Jaz sem, kadaj sem imela probleme z močenjem, vedno menjala št. plenice, poskusila drugače zapeti ali pa kar menjala plenice s kakšnimi, ki so malo drugače krojene. Sploh pri suhcih z malo večjim trebuščkom se mi zdi, da plenica nekak ne sede najbolje na rito in zato premoči. Aha, berem, da ji gre pri popku ven.......... ja, pri Aneju je bilo isto. Jaz sem poskusila z večjimi ali manjšimi plenicami. Pa fajn, da se s taščo tako lepo razumete! Naj tako tudi ostane. Ajvy, a je bilo fajn zapravljat? Jaz se pa ne upam po nakupih, ko je za pričakovati gužvo. Ratam kar živčna. ronči, super da Klara uživa v vrtcu. Ne se zaradi tega obremenjevati, glej s te strani, da se ima super, upaj, da te niti ne pogreša (potem ziher uživa), ona te je pa vedno vesela, te ima najraje, si najboljša mami, a noče domov, ker ti želi pokazati, kaj vse tam delajo, kaj imajo.... Ker bi to veselje rada delila z nekom, ki ga ima najraje. Sej veš, če ti je nekaj všeč, želiš to deliti z ljubljenimi osebam. Ti si in boš vedno prva zanjo! madejka, upam da sta z možekom zgladila nesoglasja. Rožica82, Julija še ima dudo za spat. Zaenkrat je še nimam namena ukinjat, ne vidim razloga, zakaj bi. čez kake pol leta ali leto pa se bova zmenili, da jo neseva v trgovino zamenjat za kako igračo. Prej se bom s trgovko zmenila, da bo sodelovala, Julija bo tam pustila dudo, domov pa vzela igračo. Tako smo naredili pri Aneju. Ko se je začel zvečer jokat, da hoče dudo, sem mu razložila, da jo je pustil trgovki, ker jo je zamenjal z igračo, da pa če želi, neseva igračo nazaj in prosiva za dudo. Hitro si je premislil in duda je šla v pozabo. Mora pa biti otrok zadosti star za tako finto. Jaz sem bolj za taktiko sodelovanja. Češnca, kako lepe slikce!!! Fotograf ima res občutek. Si bila ti? Ajvy, za zajčka. bačko, hvala za kavico.
|